چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • javad73
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 140

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
    حالا بهتره اینطوری سوال کنیم اصلاً گیریم کار سازمان غلط بود و سهم را با محدودیت نوسان باز کرد حالا وقتی سهم با محدودیت نوسان این همه فروشنده داشت و منفی شد حالا کی می خواست که 40-50 درصد بالاتر بخرد؟
    مردم از این کار سازمان ترسیدن بخاطر اون خریدار نداره
    اگه الان 20درصد بالاتر باز شده بود کل گروه صف بودن

نظر

• بچه کف بازار
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 461

عوضش غبشهرو و غمارگ با eps , p/e توی سایت http://www.irbourse.com/market/MarketWatch.aspx بر اساس پیش بینی سال 92 محاسبه کرده p /e توی این سایت 6.1 , 6.2
      و توی سایت http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15131F بر اساس پیش بینی سال 91محاسبه کرده و p/e شده 3.03 و 3.37

نظر

• "mohsen"
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 34

در اصل توسط rasaunited پست شده است View Post
        یه سوال ذهن منو مشغول کرده.اصلا می گیم کار سازمان درست بوده پس چرا وقتی تعدیلی در کار نبوده نماد شرکت را بسته است؟؟؟؟؟؟
        هرجاشو بگیری از یه جای دیگش میزنه بیرون- واقعا پس چرا اصلا بستنش؟ :D

نظر

• Hamidkhann
          Banned
          • Dec 2012
          • 476

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
          با رسانه ای شدن موضوع تعدیل چشمگیر شاراک، به زودی شاهد صف خرید سنگین در این سهم خواهیم بود
          احسنت

نظر

• Jamshidyar
            كاربر فعال
            • Oct 2011
            • 556

حالا بهتره اینطوری سوال کنیم اصلاً گیریم کار سازمان غلط بود و سهم را با محدودیت نوسان باز کرد حالا وقتی سهم با محدودیت نوسان این همه فروشنده داشت و منفی شد حالا کی می خواست که 40-50 درصد بالاتر بخرد؟
            خب به این میگن جنگ روانی روی بازاری که شدیدا با جو عمل می کنه. بازگشایی خوب شاراک نوید عدم دخالت سازمان و ادامه رشد تا هدف های بعدی رو می داد. اما با دامنه باز کردن و دهنکجی بی سابقه به سهامدار جو منفی به سهم میده. بازار ما شدیدا به جو واکنش نشون میده. چرا راه دور بریم. سهامدارها با چه توجیهی غبشهر رو با اون انباشته و سود و .... در این قیمت ها می فروشن؟ چرا بالای 1500 می خریدن ؟ چرا نمی تونن منطقی تصمیم بگیرن ؟ - چون بیش از هر چیز تابع جو هستن. هنر سازمان هم جو دادنه
            موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
            www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• محمد حسن
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 423

در اصل توسط rasaunited پست شده است View Post
              وقتی اعتماد از بین بره بین سهامداران به این شکل میشه دیگه.برای فروش سبقت میگیرن.شما که دیگه مویی تو این بازار سفید کردی چرا؟
              سهم اگر خریدار محکم و با تحلیل پاش باشه با این جور چیزها دلش نمی لرزه
              این سهم خریدار دارد ولی در همین حدود قیمتها

نظر

• آذرآبادگان
                کاربر فعال
                • Dec 2012
                • 1140

جناب محمد حسن
                بنده همین امروز وارد این سهم شدم
                البته شوکه شدم چون منتظر بودم حوالی 1150 تا 1200 وارد بشم ولی 960 وارد شدم
                اینکه شما چرا باید اینگونه قضاوت کنید جای بحث دارد شاید به دلیل کار کردن شما بر روی
                نمادهای بتا منفی مثل قندیها باشه هرچند من الان سهم قندی هم دارم ولی نباید از
                انصاف خارج شد.وقتی سهامدارها با توجه به گزارشات بر اساس منطق منتظر یک قیمت
                مناسب برای بازگشایی هستند ولی با چنین عملکردی از طرف سازمان مواجه میشوند
                تحت فشار های زیاد روحی قرار میگیرند و خیلیها عطای بورس را به لقایش میبخشند
                در ضمن همین امروز به همان اندازه که حقیقی فروخته حقیقی هایی مثل من نیز خریده اند
                هرگز خارج از انصاف قضاوت نکنید;)
                در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• مجیدشمسعلی
                  كاربر فعال
                  • Aug 2025
                  • 643

تخلفات سهام ناشران

84083702
                  دارن موضوع بازگشائی شاراک رو بررسی می کنن دوستان خواهشا با شماره 02184083702 تماس بگیرن و ازشون بخواهید که چرا: هفته قبل نماد را بدلیل تعدیل بستید و امروز با دامنه باز کردید فقط همین(تناقض اشکار). کاری با صورتهای مالی نداشته باشین که مبلغ چقدر بوده!همین جوری بر بر نگاه نکن یه تلفن همش 20 ثانیه طول میکشه یاالله

نظر

• Amirhm
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 140

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    دلیل پایین باز شدن شاراک وشناور شدن اون مربطو میشه به منفی شدن کرمانشاه ..

کرمانشاه در گزارش نه ماهه به تمام معنا کولاک کرد وچون این سهم با این گزارش عالی منفی شد جو منفی اون شاراک رو هم کشید پایین...

در روزهای بعد انتظار لیدری شاراک وکرمانشاه رو داریم اگر رشدی برا گروه پترو باشه..
                    پس سوال درست اینه که کرمانشا چرا منفی شد؟ بنظر من به احترام اسم این تاپیک چی ...... چرا ؟؟؟؟ بجای بد و بیراه گفتن به زمین و زمان منتظر تحلیلهای ناب کارشناسهای این فروم باشیم .

نظر

• Hamidkhann
                      Banned
                      • Dec 2012
                      • 476

P/E شاراک پایینتر از میانگین گروهشه. همین خودش دلیل محکمی بر اینه که شاراک باید رشد زیادی میکرد ولو اینکه P/E خودش به تنهایی کافی نیست. به علاوه شاراک دلار رو 2500 در نظر گرفته. شما قطعاً به بازار احساسی ما آشنایی دارین. مگه همین قزوین 2-3 روز پیش رو یادمون رفته؟!
                      یقیناً اگه شاراک بدون محدودیت باز میشد صف خرید سنگین تشکیل میشد

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

به واحد شکایات زنگ زدم میگه مستدلاتتو برامو بده یعنی چیییییییییییییییی؟ نمی فهمن این تخلفه!!! یا خدا!
                        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
                          P/E شاراک پایینتر از میانگین گروهشه. همین خودش دلیل محکمی بر اینه که شاراک باید رشد زیادی میکرد ولو اینکه P/E خودش به تنهایی کافی نیست. به علاوه شاراک دلار رو 2500 در نظر گرفته. شما قطعاً به بازار احساسی ما آشنایی دارین. مگه همین قزوین 2-3 روز پیش رو یادمون رفته؟!
                          جسارت نباشه البته قیمت به درامد شاراک منطقا باید پایین تر باشه چون سوخت نفتا است و شیراز که گاز طبیعیه بیشتر باید قیمت به درامد بگیره ولی اصل تحلیل قیمت به درامد نهایی است که امروز میشد شارک تا 1400هم قیمت بخوره که کوفتمون کردن ای بابا خدا بیامرزه شدوص و خبهمن و که حداقل.........
                          سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
                            مهم تیست صف خرید یا فروش مههم اینه که یه واحد تخلف میکنه. دوست من شما دیگه چرا؟؟؟؟؟
                            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• سعید پور احمدی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1339

اقا زین پس سهمهایی که تعدیل منفی اونم بالای 50درصد میدهند بخرید چون فرداش صف خرید هستند!!!!و از خرید سهمهایی با پوشش عالی و تعدیل مثبت جدا خودداری نمایید باز هم میگم یه چیزایی تو بازار ایران میبینم که فکر نمکنم هیچ جای دنیا نظیرش پیدا شه!!!

امروز بازگشایی شاراک و کهمدا شاهکار بورس بود تازه چه رنج های منفی واسه خریدش کشیده شد و اعصاب خورد و استرس آخرشم هیچی!!!1
                              سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• محمد حسن
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 423

با اجازه دوستان در این اوضاع و شرایط می خواهم پیشنهاد خود را برای تحت نظر گرفتن برخی سهام جهت خدید در روزهای آینده داشته باشم
                                1) از گروه قند مثل قشکر و قپیرا
                                2) از گروه شیمیایی مثل شیران و شمواد
                                3) از گروه روی مثل کالسیمین و فرآور
                                4) از گروه پتروشیمی
                                5) از گروه سیمان
                                6) وغدیر به دلیل داشتن پرتفویی از سهام برتر
                                در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                این که شد کل بازار بورس....یعنی بازار میخواد بترکه...
                                خدا را چه دیدی پر ریسک جان شاید هم ترکید
                                در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                                جناب محمد حسن
                                بنده همین امروز وارد این سهم شدم
                                البته شوکه شدم چون منتظر بودم حوالی 1150 تا 1200 وارد بشم ولی 960 وارد شدم
                                اینکه شما چرا باید اینگونه قضاوت کنید جای بحث دارد شاید به دلیل کار کردن شما بر روی
                                نمادهای بتا منفی مثل قندیها باشه هرچند من الان سهم قندی هم دارم ولی نباید از
                                انصاف خارج شد.وقتی سهامدارها با توجه به گزارشات بر اساس منطق منتظر یک قیمت
                                مناسب برای بازگشایی هستند ولی با چنین عملکردی از طرف سازمان مواجه میشوند
                                تحت فشار های زیاد روحی قرار میگیرند و خیلیها عطای بورس را به لقایش میبخشند
                                در ضمن همین امروز به همان اندازه که حقیقی فروخته حقیقی هایی مثل من نیز خریده اند
                                هرگز خارج از انصاف قضاوت نکنید;)
                                بحث بتای منفی نیست اصلاً چنین چیزی منتفی است پستی که در بالا زدم در تاریخ 8 تیر 91 در روزی که همه حتی پر ریسک از بازار سراسر منفی نا امید شده بودند گروه قند را همراه با گروههای دیگر از جمله پتروشیمی و روی و وغدیر گفتیم منماسب برای خرید
                                که اگر برید قیمتها رو نگاه کنید میبینید که همه اون گروهها صعود کردند از جمله قند
                                پس بنابراین تا حالا هم قند بالا اومده است هم پتروشیمی ها و هم روی بالا اومده است ولی از این نقطه بعد یک سری مسائل مثل اجرای هدف مندی یارانه ها و افزایش قیمت خوراک و سوخت اضافه شده است که باید بازار آثارش رو ببیند

نظر

در حال کار...
                                X