کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رتكو...فكر ميكنم الان تا 380 ميره (البته مقاومت 365 را ژيش رو داره كه بنظرم قدرت موج 3 ميتونه ردش كنه) ....بعد يه اصلاح تا 360...بعد فعلا تا 450 و .... (من خودم خيلي اشتباه كردم رو 275~ 280 اضافه نكردم..سهم داد ميزد ميخواد صعود كنه )
........................
محسن جان....من پست وساختو اصلاح كردم....اگه قبل از 2069 برگرده ميره براي فتح قله قبلي
..................
بكام....در اصلاح موج يك هست....خريد در محدوده 161~170 با هدف گرفتن موج 3 بنظرم بد نيست...هدف موج 3 حداقل 245 تومان
قشکر حد ضرر 920 ..........مقاومت هم سقف قبلی....
در قندیها احتیاط بیشتری کنید ....الان روند بازار صعودی هست مثل سابق فقط قندیها لیدر نیستن ....
با سلام ..این پست دیروز هست ..در ضمن گفتم قندیها اگر رشدشون به 10 درصد نرسیده منفی شدن خروج کنید...
دوران خوش خوشان قندیها تمام شده از نظر من........سازمان بورس این همه زور نزد که دوباره بزاره اینها برن بالا....
در ضمن پی برای قندیها در قیاس با بازار بالاست بسیار هم بالاست....اگر قندی یافتید که با تعدیل های مثبت پی برای زیر 6 اومد بخرید در غیر اینصورت در این بازار وروند صعودی خرید قندی با پی برای بالای 6 با وجود تعدیل های مثبت اشتباه هست....برا بار دوم در قندیها احتیاط کنید.....
در مورد بازار هم نگرانی وجود نداره ....در روند صعودی نوسانگیرها بازندهای های بازار هستن...غدیر 440 رو هم شکست....ببینم این فروشندهای 436 امروز میخوان چند بخرن تا کارمزدشون در بیاد .....گروه پترو با تعدیل های مثبت پیش رو دارن با پی برای زیر 5 معامله میشن ومفت هستن ...غدیر با پی برای 4 که جای خود دارد...............
سلام دوستان
مراقب فباهنر 112 تومني باشيد....البته من امروز دوباره براي شروع يه كوچولو خريدم...(محسن جان....ياد باهنر 93 تومني بخير)
رتكو.....در اصلاح و موج 4 از 3 خوبه
...................
محسن جان....براي وساخت من منتظر پايان اصلاح در محدوده 180 هستم (البته اگه 2069 را نبينه ميشه گفت الان در موج 4 از 5 اصلي هستيم)
..................
جعفر جان....از خگستر بيشتر بگو....من امروز خيلي وسوسه ميشدم براي شروع خريد، ولي جو خودرو مناسب نيست...ميترسم 192 تومن هم نتونه خوب حمايت كنه
خگستر همچنان نزولی هست...تا 170 هم احتمال افت هست...
ولی گفتم بنده در روند نزولی سهم خرید نمی کنم ودنبال خرید سهام در کف نیستم ...بالاتر میخرم ولی در روند صعودی ....
دیدید که روند نزولی چه بلایی بر سر وساپا وگروه قندی اورد.....روند نزولی با کسی تعارف ندارد...
روند صعودی هم همین طور...روند غدیر صعودی هست حالا هر قدر بزنن تو سرش...وروند بازار فعلا صعودی هست...
با سلام ..این پست دیروز هست ..در ضمن گفتم قندیها اگر رشدشون به 10 درصد نرسیده منفی شدن خروج کنید...
دوران خوش خوشان قندیها تمام شده از نظر من........سازمان بورس این همه زور نزد که دوباره بزاره اینها برن بالا....
در ضمن پی برای قندیها در قیاس با بازار بالاست بسیار هم بالاست....اگر قندی یافتید که با تعدیل های مثبت پی برای زیر 6 اومد بخرید در غیر اینصورت در این بازار وروند صعودی خرید قندی با پی برای بالای 6 با وجود تعدیل های مثبت اشتباه هست....برا بار دوم در قندیها احتیاط کنید.....
در مورد بازار هم نگرانی وجود نداره ....در روند صعودی نوسانگیرها بازندهای های بازار هستن...غدیر 440 رو هم شکست....ببینم این فروشندهای 436 امروز میخوان چند بخرن تا کارمزدشون در بیاد .....گروه پترو با تعدیل های مثبت پیش رو دارن با پی برای زیر 5 معامله میشن ومفت هستن ...غدیر با پی برای 4 که جای خود دارد...............
پرریسک جان پس چطور هر چی قشکر عرضه شد جمع میکردن؟ممکنه کار حقوقیش باشه؟بازم ممنون از لطفت
پرریسک جان پس چطور هر چی قشکر عرضه شد جمع میکردن؟ممکنه کار حقوقیش باشه؟بازم ممنون از لطفت
اخر وقت نزدیک 200 هزار تا در سیستم باقی موند ...
در ضمن سهم داشت رو منفی 4 فردا عرضه می شد ودر بعضی قندیها در منفی پس فردا ....خوب دوستان نوسان گیر فکر کردن خرید خوبی دارن می کنن می خریدن ....به نظرم بازار خریده ..
در غدیر یا زاگرس نوسانگیرها داشتن رو منفی فردا عرضه می کردن ؟چرا؟بعضی اوقات احساسات جای عقل رو می گیرد ......قرار هست جنگی رخ دهد یا قرار هست تا ماهها در صف های فروش گیر کنیم که در منفی فردا وپس فردا می فروختن ................در قندیها احتمال گیر کردن هست ولی در بقیه بازار فروش توجیهی نداشت.............
پترو اصفهان گزارش داد ...تعدیل وحشتناک از نرخ ارز....
خوب حالا میخوام ببینم پترو زاگرس با بالای 90 درصد صادرات چطوری میخواد تعدیل مثبت نده .....
امیدوارم اونایی که امروز زاگرس وغدیر فروختن بتونن با نرخ کارمزد جایگزین کنند...
امسال سالی ست که نوسانگیرها نقره داغ خواهند شد.....
سال قبل خودوریی ها طوفان کردند وبازدهی بالای 100 وبعضا 200 درصد دادن ولی از هر کی می پرسیدی می گفت در خودروییها نهایت 20-30 درصد سود کرده .....چون اکثرا نوسان گرفنتد ان هم در روند صعودی وهمانطور که سال قبل نوسان گیرها نقره داغ شدند امسال هم همین گونه خواهد شد.....از زیر 400 دارند غدیر میفروشند ولی غدیر پایین بیا نیست که نیست وبقیه پتروها وگروه روی ومس فولاد وسهام خوب......
در روند صعودی نوسانگیری ممنوع...این رو در قندیها هم گفتم ..زمانی که روند قنیدها صعودی بود خیلی اومدن رفتن واز بازدهی خیره کننده قندیها جا موندن......
دوستان از بازدهی گروه پترو فولاد مس روی جا نمونن....دور درو اینهاست..........حواسها به فملی وفولادیها باشه....غدیر هم که مفته مفته با زاگرس..
سلام پرریسک جان
میشه یه نگاهی هم به ثاباد بندازی ؟ روندش صعودیه ؟
ممنون
سهم در نزدیک حمایت هست یعنی 140 ودر بدترین حالت تا اونجا میتونه اصلاح بشه ...روند در تا یم روزانه اصلاحی هست در هفتکی هم کم اورده وگروه ساختمان کم اوردن ولی اگر بتونه بالای 165 تثبیت بشه نگرانی خاصی نداره وکوتاه مدت میره بالا ....شاید با امدن ثامان گروه ساختمان جون گرفتند....
فعلا لیدر بازار گروه پترو فولاد مس روی هست............
سلام
پرریسک جان این وساپا تا کی روند نزولی اش ادامه داره و کی این خودرویی ها می خواهند رشد کنند
با تشکر
با سلام ..
دوست من وساپا هر موقع نشانه های صعود داد عرض می کنم ...
الان چندین ماهه بنده سهام خودرویی پیشنهاد خرید ندادم فقط چند وقت قبل نظرم روشون مثبت بود با حد ضرر اعلام کردیم 5 تا 10 درصدی هم رشد کردن ولی خوب باز هم کم اوردن وحد ضررها شکست ....خروج درست بود.............
وساپا هیچ نشانه صعودی بنده نمبی نم هر وقت بالای 237 با دیتای امروز تثبیت شد با حد ضرر 5 درصد وارد بشید با خیال راحت..........
در تجهیزاتیها تا مدتها نظرم مثبت نبود ....فقط زمانی روند این گروه صعودی دیدم که فاذر بالای 193 وفاراک بالای 153 وصدرا بالای 166 تثبیت میشدن ....فاراک از روزی که بازشد در 160 گفته شد خرید عالیست وارد روند صعودی شده والان فاراک حتی حجم پر نمی کند.....فاذر هم بعد 193 یه کله رفت بالا ....صدرا هم با قیمت امروز بالای 154 باز بشه روند صعودی میشه ....
پس نگران جا ماندن نباشید صبور باشید ومنتظر روند صعودی .....بیخودی در روندهای نزولی وارد نشوید واعصاب وسرمایه خود را تلف نکنید...روند فقط روند صعودی...
نظر