در اصل توسط space_mohamad پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Postجناب پر ریسک ، این شاوان چی شد ؟
من توی معاملات اینجوری ، تجربه نداشتم .روی 880 خرید کردم ؟؟؟
الآن دقیقا" چی شد؟ و چی میشه ؟
سلام...دوست عزيز كاش در اين بازي عرضه اوليه وارد نمي شدين...قيمت پاياني امروز 376 تومان و سقف قيمت فردا (كه حتما صف خريد است) عدد 395 تومن خواهد بود...و تا قيمت 880 راه طولاني مانده....اما چون تعداد كمي است ضرر سنگيني نخواهد بود و حتما جبران خواهد شد....
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهیچی تموم شد ..از فردا از قیمت 370 شروع می کنه به معامله شدن ..
گفتم نکنه الان هرکی 370 خریده میتونه فردا 999 بفروشه :-B هااا پس بگووووو!!![COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت
نظر
-
در اصل توسط stark پست شده است View Postشاوان در لیست خرید فردا :D
- - - Updated - - -
در اصل توسط msa407 پست شده است View Postیعنی این 999 شوخیه دیگه
گفتم نکنه الان هرکی 370 خریده میتونه فردا 999 بفروشه :-B پس بگووووو
نظر
-
همه چیز این بورس به هم میاد. با این عرضه، تازه واردهایی رو که میخواستن تو بورس سودای سرمایه داشته باشن داغون کردن.
من 370 گذاشته بودم که گیرم نیومد. خدارو 1000 مرتبه شکر که تو این کلاهبرداری شرکت نکردم
نظر
-
در اصل توسط hasan85 پست شده است View Postجناب پرریسک با توجه به پی بر ای بالای قزوین چرا قزوین در صدر لیست شما قرار دارد؟
پی بریا گروه خودرو از همه کمتره از نظر شما اونها از همه سهام برا خرید برتر هستن ..
در مورد قزوین در همین تاپیک کلی بجث شده ..بگردید پیدا می کندی اونم از قیمت زیر 400 تومن ..
نظر
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postهمه چیز این بورس به هم میاد. با این عرضه، تازه واردهایی رو که میخواستن تو بورس سودای سرمایه داشته باشن داغون کردن.
من 370 گذاشته بودم که گیرم نیومد. خدارو 1000 مرتبه شکر که تو این کلاهبرداری شرکت نکردم
ببینم اصلا از فردا فرصت خرید میده ...تازه وقتی بشه تعداد خرید باید گفت داغون کردن یا نکردن ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postچی رو داغون کردن ..1000 تا چی هست که تازه طرف رو داغون کنه ...حرفهایی دوستان میزنن..
ببینم اصلا از فردا فرصت خرید میده ...تازه وقتی بشه تعداد خرید باید گفت داغون کردن یا نکردن ..
نظر
-
در اصل توسط امیر علی پست شده است View Postمن دستور خرید لاوان رو فورا گذاشتم 3722 و ارسال کردم که مفید پوکید!!
الان نمیدونم خرید شده نشده به اون قیمت یا 999 !!!
خدا به خیر کنه
- - - Updated - - -
من دستور خرید لاوان رو فورا گذاشتم 3722 و ارسال کردم که مفید پوکید!!
الان نمیدونم خرید شده نشده به اون قیمت یا 999 !!!
خدا به خیر کنه[COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت
نظر
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postآقا سید شما که بهتر میدونین تازه کارا معمولاً با سرمایه کم وارد بورس میشن که به مرور با کسب تجربه سرمایه بیشتری وارد کنن. اما با تجربیات اینچنینی ...
فک کنم مسئولین بورس با این عرضه اولیه خواستن اینا رو بگن:D>:)
نظر
نظر