چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alizali
    کاربر فعال
    • Jan 2013
    • 457

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    خیلی ممنون
    این قسمت را توجه نکردم
    یه سوال
    تو قیمتهای بالاتر هم بیش از هزارتایی هست
    یعنی انلاین نبوده
    و اینکه 73000 حجمی که خیلی دیده میشه فلسفه اش چیه؟

نظر

• hass
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 20

درود بر جناب پرریسک .
      نظر شما در مورد کاذر وثشرق چیست؟
      با سپاس

نظر

• Mizhbod
        عضو عادی
        • Jun 2012
        • 28

سلام دوستان یه سوال دارم
        معاملات انلاین رو کارمزدش رو چطوری حساب می کنن؟
        تو قیمت بالا و پایین کارمزدش فرق میکنه
        مگه نباید از همون سیاست سازمان بورس و درصد اونا پیروی کنن!

نظر

• MOSTAFA
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 989

سید جعفر
          ب نظرم اگه غبشهر و مارگین تعدیل منفی هم بدن دیگه جایی برای ریزش ندارن حداکثرش تا 850
          نطرت چیه؟

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

در اصل توسط ".احسان." پست شده است
            علیاکبر صالحی وزیر امور خارجه گفت: پیشنهاد مذاکرۀ مستقیم با آمریکا ، علامت تغییر رویکرد دولت آمریکا نسبت به ایران است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ جو بایدن، معاون رئیس جمهوری آمریکا، روز شنبه گفته بود:اگر ایران جدی باشد، آمریکا آماده مذاکره مستقیم است.

صالحی که در شورای روابط خارجی آلمان در برلین سخن می گفت، در بارۀ این پیشنهاد ابراز خوشبینی کرد و گفت احساس می کند که دولت جدید آمریکا این بار واقعا در صدد تغییر رویۀ سنتی خود نسبت به ایران است.

صالحی همچنین گفت: فکر می کند زمان آن فرا رسیده است که دوطرف با یکدیگر وارد تعامل شوند.

وی افزود: همانطور که دیروز گفتم، خوشبین هستم، حس میکنم این دولت جدید واقعاً این بار تلاش میکند که دستکم رویکرد سنتی قبلی خود در قبال کشور ما را کنار بگذارد.

صالحی گفت که به باور او باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، قصد دارد از نزاع اجتناب کند.

با این وجود، علیاکبر صالحی در ادامه گفت که هنوز برای اینکه تهران و واشینگتن بتوانند به یکدیگر اعتماد کنند بسیار زود است و افزود:چطور میتوانیم به این حرکت جدید اعتماد کنیم؟

صالحی در عین حال افزود: رویارویی فقط وضعیت را بدتر می کند و منطقه و جامعه بین الملل از عواقب آن آسیب خواهند دید.
            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• MOSTAFA
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 989

معاملا شپدیس واقعا جای تامل و یک احسنت به حقوقی داره
              خرید حقیقی 8,434
              خرید حقوقی 553
              خرید گروهی 527,692

!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                سید جعفر
                ب نظرم اگه غبشهر و مارگین تعدیل منفی هم بدن دیگه جایی برای ریزش ندارن حداکثرش تا 850
                نطرت چیه؟
                غبشهر تا 750 هم میتونه بیاد..غمارگ فعلا بیاد از سد 340 بگذره فعلا موفق نبوده ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

خوب فعلا اینوری ها بدجور افتادن به توافق توافق ..خوب باید دید در عمل هم حاضر به توافق هستن یا فقط حرف ..

توافق بارها گفتم یعنی جمع کردن همه چیز وبار هواپیما وفرستادن به اونور ..این خواسته اونوری هاست ..باید دید اینوری ها در عمل حاضر میشن این امتیاز رو بدن یا فقط در حرف صحبت از توافق هست ..

باید منتظر ماند..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط hass پست شده است View Post
                    درود بر جناب پرریسک .
                    نظر شما در مورد کاذر وثشرق چیست؟
                    با سپاس
                    کاذر حد ضرر 140 بود که شکست روند نزول گرفته فعلا در لیست خرید نیست..

ثشرق هم بالای 175 باید تثبیت بشه تا بتونه روند صعود رو اغاز کنه ..فعلا که موفق نبوده باید دید در ادامه چی میشه ..حد ضر 175..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط ron پست شده است View Post
                      سید جان سکه هاتون هم داره بر می گرده فکر کنم دوباره قضیه مارون هست
                      ارزوی بنده سقوط دلبر وسرکه وبالا رفتن ارزش ریال هست ..

چون واقعا دوست ندارم برای یک پراید قراضه 20 میل پول بپردازم ..خدایی خیلی زور داره ...یا یک لپ تاپ بالای 3 میل پول دادن خیلی زوره ..

ولی خوب همیشه باید سبد داشت ..اینها برا روز مباداست ..حالا میخواد افت کنه یا رشد کنه اصلا مهم نیست ..هر چند نظرم بر رشد هست ..

نظر

• صداقت2
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 704

[QUOTE=صداقت2;277705]نقل قول نوشته اصلی توسط hasan85 نمایش ارسال ها
                        جناب پرریسک با توجه به پی بر ای بالای قزوین چرا قزوین در صدر لیست شما قرار دارد؟

همه چی فقط پی برای هست مگه ..

پی بریا گروه خودرو از همه کمتره از نظر شما اونها از همه سهام برا خرید برتر هستن ..

در مورد قزوین در همین تاپیک کلی بجث شده ..بگردید پیدا می کندی اونم از قیمت زیر 400 تومن ..

[COLOR="#000
                        000"]
                        با سلام

پرریسک خان از آنجایی که ایده شما در باره ارجحیت خرید هر سهمی برای من و سایر دوستان حجت است - علیرغم توصیه سایرین برای خرید قچار و ....

طی امروز و دیروز سنگین وارد قزوین شدم و بر این باورم با کمی صبر کردن حکمت ارجحیت خرید قزوین بر ما ثابت می شود و به قولی باز هم شما 2 گل به

بازار آوانس داده اید و ......

راستش صورت مالی و گزارش 9 ماهه قزوین را بررسی کردم ولی غیر از پتانسیل احتمال افزایش نرخ مرجع و نرخ فروش قند و شکر - ممنون می شوم یکبار

دیگه پتانسیل نهفته قزوین را مرحمت فرمایید.
                        [/QUOTE]

[/COLOR]
                        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• ".احسان."
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2676

ابتدا چند نكته رو در مورد بازار بگوييم، بازار ما عميق شده و سهامداران با تحليلتر و فهيمتر. حاضر نيستن سهام ارزشمندشون رو به قيمت پايين به خريدار بفروشند.
                          بازار خريدار بود و همه در منفي نشسته....اما فروشنده زيادي وجود نداشت. در مجموع با خبرهاي بسيار مثبتي كه از توافقات پشت پرده وجود داشت و الان بطور تلويحي اما رسمي از طرف جو بايدن و علي اكبر صالحي در كنفرانس مونيخ به بيرون درز كرده است، بزودي شاهد اتفاقات مثبتي در بازار خواهيم بود.
                          در مورد كنور نازنين بايد خدمتتان عرض كنم، سنگ آهن با عيار 58 به بالاي 100 دلار رسيده است، يعني اتفاقي بسيار مبارك. كه با اين شرايط و دلار 3800 تومان سود سال بعد قطعا و يقينا 1500 تومان خواهد بود. حال آنكه سهم الان 3600 تومان است!
                          گويا پيش بيني رسيدن سنگ آهن به بالاي 170 دلار در هر تن براي سال 2013 به وقوع خواهد پيوست. مطمينم زير 3500 تومان ومعادن هرچه باشد از بازار جمع خواهد كرد و سپس سهم كنور را در 6000 تومان عرضه خواهد شد!!!!!
                          لازم است ذكر كنم، آنكه تعداد فروشنده بالاي 80 و تعداد خريدار 60 بود، خود تعبير دقيق مي توانيد داشته باشيد.
                          كنور 9000 توماني را براي سال آينده خواهيم ديد، سهمي كه هنوز بسياري از بازاريان بالاي 5000 تومان به صف خريد آن خواهند پيوست. بطور واضح پيش بيني مي شود. امروز هم اين سهم نازنين را 3600 تومان اضافه كردم.
                          كنور بزودي با 5+% ها به استقبال پيش بيني سود 92 خواهد رفت.

موفق و پرسود باشيد.
                          آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                          کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                            [QUOTE=صداقت2;277705]نقل قول نوشته اصلی توسط hasan85 نمایش ارسال ها
                            جناب پرریسک با توجه به پی بر ای بالای قزوین چرا قزوین در صدر لیست شما قرار دارد؟

همه چی فقط پی برای هست مگه ..

پی بریا گروه خودرو از همه کمتره از نظر شما اونها از همه سهام برا خرید برتر هستن ..

در مورد قزوین در همین تاپیک کلی بجث شده ..بگردید پیدا می کندی اونم از قیمت زیر 400 تومن ..

[COLOR="#000
                            000"]
                            با سلام

پرریسک خان از آنجایی که ایده شما در باره ارجحیت خرید هر سهمی برای من و سایر دوستان حجت است - علیرغم توصیه سایرین برای خرید قچار و ....

طی امروز و دیروز سنگین وارد قزوین شدم و بر این باورم با کمی صبر کردن حکمت ارجحیت خرید قزوین بر ما ثابت می شود و به قولی باز هم شما 2 گل به

بازار آوانس داده اید و ......

راستش صورت مالی و گزارش 9 ماهه قزوین را بررسی کردم ولی غیر از پتانسیل احتمال افزایش نرخ مرجع و نرخ فروش قند و شکر - ممنون می شوم یکبار

دیگه پتانسیل نهفته قزوین را مرحمت فرمایید.

[/COLOR]
                            [/QUOTE]

حد ضرر 1115 تومن ...

تمام گفتین ها گفتم گفته شده ...

در ضمن بازار بنیادی فعلا مشکل خورده ..فقط تکنیکالی ..

بازم میگم فقط تکنیکالی ..حد ضرر 1115 تومن ..بنده قزوین رو در لیست خرید دارم با بقیه کاری ندارم ..تصمیم با دوستان در کنار قمرو قشهد وقشیر ..

نظر

• other
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 54

با سلام.پرریسک جان، من متوجه نوع معاملات پسهند نمی شم.با این سهم تا خرداد خواهم بود ولی نمیدونم این رفتارش چه معنیی میتونه داشته باشه.یه تحلیل در موردش میزنی؟
                              آخه اگر قرار بود بیارنش پایین، حجم مبنا رو ور میداشتند.اگه هم قرار نیست بیارند پایین،چرا خودشون میرن تو صف و صفو سنگین میکنند.تجربتون چی میگه؟

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

کنور تا وقتی بالای 3500 هست روند کوتاه مدت صعودی هست بشکنه افت تا 3200 هم ممکنه...تا وقتی بالای 3200 باشه روند میان مدت سهم صعودی هست ..تکنیکالی.

مقاومت مهم فعلا 3800 یعنی سقف قبلی ..

نظر

در حال کار...
                                X