کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام جعفرجان
غیر از گروه قند، گروه مواد غذایی هم میتونه لیدر باشه ؟ خصوصا غپینو
با سپاس
با سلام..
در گروه غذایی جهش سوداوری تو صنایع این گروه ندیدم وانتظار ندارم...
در بورس ما چند گروه خاص در این سالها جهش سوداوری داشتن ..گروه قند فلزات پترو ....
بقیه بازار به زور سود خودش رو پوشش داده..
البته گروهها بالا همانطور که جهش سوداوری داشتن کاهش سوداوری هم داشتن چون تحت عوامل خاص سودشون به شدت بالا پایین میشه ..مثل دارز قیمتهای جهانی صادرات تحریم و.....
ولی خوب بقیه گروهها چون این افت وخیرها در سود رو ندارن گروههای کم ریسک هستن وبا بازدهی قیمتی کم ....
سلام پرریسک جان حوبی؟ بالاخره اینجا پیدات کردم نظراتت را در سایتهای دیگر نقل قول می کردند من که دوباره سبد را پر قند کردم قشکر قپیرا قنقش قثابت
امیدوارم که مجدداً این گروه رو سفیدمان کند
سلام...
خوش اومدی برادر..
ما هم امیدواریم دوران خوش رو دوباره ببینم نه تنها در این گروه در کل بازار ...
بازار بعد تعیین تکلیف تحریم نفتی واومدن گزارش سه ماهه مخصوصا گروه پترو اگر خوب باشن ...احتمال زیاد بشه به یک بازدهی خوب رسید ...باید منتظر ماند...
با سلام خدمت پرریسک ،
من مقداری وپترو در قیمت میانگین 88 می باشم . لطفا اگه براتون امکان داره بگید با این اوضاع بورس چه استراتژی داشته باشم. با تشکر و احترام
سلام جناب پر ریسک خسته نباشی دوست من
در مورد خوساز متاسفانه شرکت در گزارش 12 ماهه
سود رو تغییر نداد و هزینه ها رو بالا برد من میانگین خریدم 85
بود الان کللی تو ضررم و باهاش رفتم مجمع بنظرتون
بعد مجمع چند باید باز شه و بهترین استرتژی چی
میتونه باشه ؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون
استاد پرریسک
دو سوال دارم 1-ایا قندیهای گفته شده برای خرید شنبه در مثبت مناسب هستند
2- سیمان داراب با کدام پول وچگونه این مقدار سیمان زیر مجمومه خود را در حال خرید است
سلام جناب پر ریسک خسته نباشی دوست من
در مورد خوساز متاسفانه شرکت در گزارش 12 ماهه
سود رو تغییر نداد و هزینه ها رو بالا برد من میانگین خریدم 85
بود الان کللی تو ضررم و باهاش رفتم مجمع بنظرتون
بعد مجمع چند باید باز شه و بهترین استرتژی چی
میتونه باشه ؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون
با سلام ..برا سهم حد ضرر گفته شده بود شکست خروج صلاح بود ..در مورد گزارش هم انتظار این گزارش رو نداشتم ...
سهم طلا هم باشه حد ضرر بزارید ....
در این بازار بهترین سهام پترو شیمی با پی بر ای حدود 3 دارن افت می کنن ...پس برا سهام خوب هم باید حد ضرر گذاشت..
سهم حوالی 65 حمایت داره اونجا می توندی میانگین بیارید پایین البته در صورت که علایم برگشت دیده بشه..
استاد پرریسک
دو سوال دارم 1-ایا قندیهای گفته شده برای خرید شنبه در مثبت مناسب هستند
2- سیمان داراب با کدام پول وچگونه این مقدار سیمان زیر مجمومه خود را در حال خرید است
با سلام...
گروه قند وارد دور صعود نشده ..اگر تا یکشنبه دوام اوردن مثبت بمونن خوبه ..
شنبه اگر کم اوردن فعلا در ورود دسشت نگه دارید ولی اگر همچنان مثبت باقی موند وصف خرید شدن میشه به شکست مقاومتها امید داشت ..
یک راه دیگه هم اینکه به صورت پله ای وارد بشید وافت سهم براتون مهم نباشه ..مثال قزوین با حد ضرر 340 دوست داشتید پله ای وارد بشید ..
در مورد سیمان داراب هم این همه پول از کجا اومده ..خوب ناسلامتی کاارخونه هست داره کار می کنه پول در میاره ورو سهام سرمایه گذاری می کنه..
سلام پرریسک خان
من تمام سرمایم قثابت 530 تومنیه خواهش میکنم یه استراتژی بهم بده تا 750 باهاش رفتم و سقوط کردم نمی خوام دوباره تکراربشه
ممنوووووون
با سلام...
شما در پایین اومدن سهم تقصیری نداشتی ..سازمان به زور بست وپایین باز کرد وسود شما از بین رفت ولی اینکه با سهم موندی شما مقصر هستی...
چرا وقتی باز شد تا بالای 540 هم رفت خروج نکردید ونگاه کردید سهم بیاد تا حوالی 300...بارها سهم سیگنال فروش داد وهشدار خروج هم دادیم چرا ماندید باس هم من هم نمی دانم...
الان هم مقاومتهای سهم 375 اولین مقاومت هست بعد 400 و413 که مهترین مقاومت سهم محسوب میشه...
فعلا پله پله ببینم بالای 375 میتونه بیاد یا نه...دوم نیاره حمایت اول 360 بشکنه مجدد حوالی 340 ..
با سلام خدمت پرریسک ،
من مقداری وپترو در قیمت میانگین 88 می باشم . لطفا اگه براتون امکان داره بگید با این اوضاع بورس چه استراتژی داشته باشم. با تشکر و احترام
با سلام ..
این جور این داره حمایت ها رو میشکنه تا 60 هم شاید بیاد ..اونجا میتوندی میانگین بیارید پایین ...
سهام سرمایه گذاری با زور وفقط در بازار مثبت میشه به صعود اینها امید داشت در بازار منفی اینها حرفی برا گفتن ندارن ...سهم وقتی 92 رو شکست خروج صلاح بود وچند بار هم تلاش کرد بالای 92 بیاد ولی ناکام موند/
سلام جناب پر ریسک.با توجه به خبری که لینکش رو گزاشتی مبنی بر رشد اقتصادی 11.5 درصدی عراق به نظر شما سرمایه گزاری بلند مدت روی پول عراق مثلا 2 ساله میتونه سود ده باشه.البته شخصی در حدود 3 ساله پیش همچین توصیه ای به من کرد ولی اتفاقی که مد نظر اون شخص بود تو اون زمان نیفتاد.ولی کم کم فکر کنم ارزشه پولشون با این وضعیت افزایش پیدا کنه.البته من از متغیر های اقتصادی و تاثیرشون روی مسائل مختلف اطلاعات خاصی ندارم ولی دوست دارم نظر شما رو بدونم.ممنون
با سلام خدمت آقای پر ریسک
به نظر جنابعالی شبندر یا چه قیمتی عرضه میشه ؟ و همچنین ولصنم تا یک ماه آینده افزایش سرمایه 66درصدی داره که 30درصدش آورده نقدی و 33درصدش از محل سود است(طی تماس با امور سهام شرکت ) ممکنه رشد بکنه یا اینکه ردش کنیم بره ؟ ممنون از لطف عالی
سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش
نظر