سلام. جعفر خان پتایر تونست از مقاومت 150 رد کنه. تارگتهای بعدی رو میفرمایید. باتشکر...
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postقصدش این بود فروشنده های زیر 1000 غبشهر رو اتیش بزنه:D
الان اون فروشنده ها فکر کنم شبا خوابشون هم نمیبره :D
سکته نکنن خوبه>:)
البته حقشون هست ...پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postقصدش این بود فروشنده های زیر 1000 غبشهر رو اتیش بزنه:D
الان اون فروشنده ها فکر کنم شبا خوابشون هم نمیبره :D
سکته نکنن خوبه>:)
البته حقشون هست ...
یکی دو هفته پیش هم همین جا یه تعداد جوی را راه انداختند که هر کی اطلاع نداشت فکر میکرد که کارخونه غبشهر منفجره شده :((
حالا کجا هستند البته نیتشان هم مشخص بود واتفاقا باید تو شایعات منفی خفن وارد سهم شد
خدا را شکر تو این قسمت هم راهنمائیهای آقا سید خوب داره جواب میده
خدا خیرت دهدشاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Postاگه حجم مبنا ميداد و 4 درصد ميخورد بيشتر حالشون گرفته ميشد كه!!! L-) :-? :D :D :D
- - - Updated - - -
در اصل توسط parvaz پست شده است View Postسلام. جعفر خان پتایر تونست از مقاومت 150 رد کنه. تارگتهای بعدی رو میفرمایید. باتشکر...
بنده نگفتم رو 150 مقاومت داره ..گفتم با حد ضرر 139 وهدف 180 ..تونست 139 رو بشکنه وروند صعود گرفت..
نظر
-
آغاز پیش فروش سكه از هفته آینده/ جزئیاتی از قیمت و شرایط جدید
براساس برنامه بانک مركزی، دور جدید پیش فروش سكه از هفته آینده آغاز میشود.
تاریخ ثبت: 23 بهمن 1391 ساعت 10:06
کد خبر: 9606
تعداد بازدید: 143 مرتبه
منبع خبر: خبرگزاری مهر
نسخه مخصوص چاپ
دولت با محوریت بانک مركزی و به منظور مدیریت نقدینگی پایان سال و همچنین قیمتها در بازار سكه، از هفته آینده دور جدید پیش فروش سكه را آغاز خواهد کرد.
در دور جدید پیش فروش سكه برای متقاضیان سقف خرید تعیین میشود، این در حالی است که در دور گذشته در پیش فروش سكه محدودیتی وجود نداشت.
برهمین اساس، گفته میشود دو سناریو برای سقف خرید برای هر نفر ( 5 و 10 عدد) سكه تمام بهار آزادی در حالی بررسی است که به احتمال زیاد، سقف 10 عدد سكه نهایی خواهد شد.
به احتمال زیاد، قیمت پیش فروش سكه بیش از یک میلیون تومان و زمان تحول آن دو مرحلهای - چهارماه و شش ماهه یا یکساله- خواهد بود.
پیگیریهای خبرنگار مهر نشان میدهد: مدت زمان دور جدید پیش فروش سكه بعید است بیش از یک ماهه باشد و پس از این مدت، پیشفروش متوقف خواهد شد.
در همین حال، قیمتهای جدید قرار است در اواخر هر هفته براساس قیمتهای جهانی و بازار تعیین و به بانک عرضه کننده سكههای پیش فروشی (بانک ملی ایران) ابلاغ شود.
مالیات حدود 60 هزار تومانی نیز برای هر قطعه سكه پیش فروشی پیش بینی شده است که در موقع تحویل، از خریداران دریافت خواهد شد.
فعالان بازار سكه پیش بینی میکنند قیمت سكه در روزها، هفتهها و ماههای آینده ( زمان تحویل سكههای پیش فروشی) روند نزولی را تجربه خواهد کرد.شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
[QUOTE=پرریسک;281247]احتمال زیاد اون فروشنده ها الان تو صف خرید بودن اگر صف رو میداد بهشون سهم میرسید ..نداد تا بیشتر اتیش بگیرن..
- - - Updated - - -
مرسي سيد جان! گفتم نكنه مشكوك بزنه حقوقي! :Dپرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
تصمیمات جدید و ویژه ارزی در راه است/ افزایش عرضه ارز به بازار
حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postاستاد
تعدادی وساپا قبلا داشتم
با فرض توافق و افزایش قدرت پول ملی خرید و کم کردن میانگین جایز است؟
تکنیکالی چه جوریه؟
ممنون
تکنیکالی بالای 94 اومد با حد ضرر 94 میتونید خریده ونگهداری کنید ..فقط تکنیکالی شاید بازدهی خوبی بده البته به شرط اینکه بالای 94 بیاد وتثبیت بشه..
در ضمن کمی هم نگهدارید برا خرید سرکه ..بانک مرکزی باز میخواد مثل سال قبل یه حال اساسی بده ..ببینم اینبار رو چند چوب حراج به بیت المال میزنه..
نظر
-
کاظم نادرعلی:
امروز ميخوام درباره پتروشيمي شيراز بنويسم
مهمترين نكته درباره شيراز بحث طرحهاي توسعه شركت است
براي اينكه بدونيم از لحاظ توليد در چه وضعيتي قرار گرفته من يك تصوير در اينجا قرار ميدم كه توليد روزانه و برنامه شركت و ...به تفكيك محصولات نشان ميدهد.
در اين جدول يك ستون مربوط به توليدات روزانه هست كه اگر دقت كنيد كاملا مشخص تو چه محصولاتي الان از بنامه جلو زده و بيشتر داره توليد ميكنه
يك ستون هم توليد سالانه هست كه اونجا هم برنامه توليد سالانه و امار توليد مقايسه اي قرار داده شده
از لحاظ توليد سالانه در توليدات امونياك-اوره2-بي كربنات سديم(جوش شيرين)-آرگون از برنامه جلوتر بوده
اما جالبتر اينجاست كه امار روزانه نگاهي بياندازيم
در اين ستون مشاهده ميكنيم كه تو اكثر محصولات از برنامه جلو زده
يه نكته اينكه برخي طرح توسعه ها از نيمه دوم سال بعد شروع خواهد شد.
با اين اطلاعات بنظرم سال92
امونياك1--550هزارتن توليد---540هزار مصرف---10هزارتن فروش
اوره1--60هزارتن توليد----60هزارتن فروش
اوره2---650هزارتن توليد تن----650هزارتن فروش
نيترات امونيوم2---توليد و فروش 270هزارتن
سودا سبك وسنگين---توليد 65هزارتن---فروش35هزارتن
بي كربنات سديم(جوش شيرين)---توليد و فروش42هزارتن
متانول---1 توليد و فروش110هزارتن
اسيد نيتريك---توليد 390هزارتن--مصرف325هزارتن--فروش65هزارتن
آرگون----توليد و فروش5.5هزارتن
نيترات فسفاته---توليد و فروش 30هزارتن
با اين توليد و فروش سال92ميشه سود شركت حساب كرد.
محاسبهepsبا خود شما
نگاره: امروز ميخوام درباره پتروشيمي شيراز بنويسم مهمترين نكته درباره شيراز بحث طرحهاي توسعه شركت است براي اينكه بدونيم از لحاظ توليد در چه وضعيتي قرار گرفته من يك تصوير در اينجا قرار ميدم كه توليد روزانه و برنامه شركت و ...به تفكيك محصولات نشان ميدهد. در اين جدول يك ستون مربوط به توليدات روزانه هست كه اگر دقت كنيد كاملا مشخص تو چه محصولاتي الان از بنامه جلو زده و بيشتر داره توليد ميكنه يك ستون هم توليد سالانه هست كه اونجا هم برنامه توليد سالانه و امار توليد مقايسه اي قرار داده شده از لحاظ توليد سالانه در توليدات امونياك-اوره2-بي كربنات سديم(جوش شيرين)-آرگون از برنامه جلوتر بوده اما جالبتر اينجاست كه امار روزانه نگاهي بياندازيم در اين ستون مشاهده ميكنيم كه تو اكثر محصولات از برنامه جلو زده يه نكته اينكه برخي طرح توسعه ها از نيمه دوم سال بعد شروع خواهد شد. با اين اطلاعات بنظرم سال92 امونياك1--550هزارتن توليد---540هزار مصرف---10هزارتن فروش اوره1--60هزارتن توليد----60هزارتن فروش اوره2---650هزارتن توليد تن----650هزارتن فروش نيترات امونيوم2---توليد و فروش 270هزارتن سودا سبك وسنگين---توليد 65هزارتن---فروش35هزارتن بي كربنات سديم(جوش شيرين)---توليد و فروش42هزارتن متانول---1 توليد و فروش110هزارتن اسيد نيتريك---توليد 390هزارتن--مصرف325هزارتن--فروش65هزارتن آرگون----توليد و فروش5.5هزارتن نيترات فسفاته---توليد و فروش 30هزارتن با اين توليد و فروش سال92ميشه سود شركت حساب كرد. محاسبهepsبا خود شماآخرین ویرایش توسط Asadirad؛ 2013/02/11, 17:43.
نظر
-
کاظم نادرعلی:
لاوان هنوزepsسال92مشخص نيست گزارش9ماهه نداده
چون نيمه دوم سال خوراكش كه وكيوم باتوم-لوبكات بوده70تا80درصد گران شده ولي به شركت كه55%فروشش داخلي است اجازه افزايش قيمت داده نشده45%فروش صادراتي است.
فروش داخلي هم به سياست قيمتگذاري توسط سازمان حمايت وابسته است كه فعلا اجازه افزايش قيمت فروش نداده
لذا هنوز سود امسال شركت كمي اما و اگر داره
نيمه اول سال755ريال ساخته
با نفت بهران بخواهيم مقايسه كنيم قيمت عرضه اوليه 700-750 و رشد تا1000ميشه پيشبيني كرد
البته بچه هاي شركت رو700ميگن ولي بازار ما لاواني هم كه 220-250گفته ميشد اومد372حتي850هم خريد
اينبار 2ميليون سهم گذاشتند واسه انلاينها كه ژانگولر بازي در نيارن و48ميليون واسه كشف قيمت عرضه ميشه
بعد اين هم نفت پاسارگاد و پتروشيمي خراسان عرضه خواهد شد كه اين دوتا خيلي بهتر تر هستند
شخاس هم تو مايه هاي كرمانشاه هست منتهي
كرمانشاه روزانه2000تن اوره و خراسان روزانه1500تن اوره توليد ميكنند
در عوض خراسان سالانه20هزارتن كريستال ملامين توليد ميكنه
45%فروش اوره داخلي55%صادراتي است
با توجه به epsو ارزش بازار كرمانشاه ميشه قيمت شخاس هم حدس زد.آخرین ویرایش توسط Asadirad؛ 2013/02/11, 17:43.
نظر
-
در اصل توسط mehdi2006 پست شده است View Postباسلام،
پرريسک جان نظرت در مورد خريد فردای فولاد چيست ؟امروز تونست با غلبه تقاضا در برابر عرضه زياد حقوقی صف بشه؟ آيا اميدی به برگشتش به مدار صعود هست؟ با تشکر
دیر اومدی زود میخوای بری ..
فولاد گفته بودم 460 رو بشکنه روند صعود تایید میشه ..چند روز قبل شکست ..ذوب هم بارها گفتم 312 تومن که شکست ..هدف فولاد 520 تا530 وذوب هم حوالی 400 هست ..حد ضرر ها رعابت بشه..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام ..
دیر اومدی زود میخوای بری ..
فولاد گفته بودم 460 رو بشکنه روند صعود تایید میشه ..چند روز قبل شکست ..ذوب هم بارها گفتم 312 تومن که شکست ..هدف فولاد 520 تا530 وذوب هم حوالی 400 هست ..حد ضرر ها رعابت بشه..
تمام سال من بی تو...
نظر
نظر