چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
دوستان سلام
برای سرمایه گذاری یک ماهه چه سهمهایی رو پیشنهاد میکنن؟
خریدهای خودم همه میان مدتی و بلند مدتی هستن اینو میخوام تا یکماهه دیگه بفروشم
بنظرتون موتوژن چطوره؟ تازه روند صعود گرفته
سیدم اگر نظرشو بگه ممنون میشم (2)من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
در اصل توسط masood5173 پست شده است View Postسلام
دوستان کسی میدونه قهکمت کی باز میشه ؟
باتشکر
باتوجه به ارسال گزارش فک کنم فردا یااوایل هفته بعد باز بشه
سود دوره منتهی به 30/9/91(حسابرسی نشده )945ریال و برای 92/6/31 مبلغ 2727ریال دیده
پرسود باشی
شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
در اصل توسط mosa پست شده است View Postسلام دوستان به نظرتون غبهشهر کی میره تو گره؟ غمارگ چطور ؟در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
سلام. غمارگ چون حجم معاملاتش خوبه، فکر نکنم بره توی گره.
غبشهر هم هر وقت ناظر عزیز تشخیص بدن. معمولا بین 4 تا 6 روز اگه حجم مبنا نخوره باید بره گره.<):)در اصل توسط ائلشن پست شده است View Postشاید کار سهم به گره نکشه و تا 27 بهمن گزارش بیاد و ببنده برای تعدیل.
اين 2 حالت داره، يا اينكه ميخوان با گره بالا بره، يا ميخوان ببندن براي تعديل و بعدش قيمت كولاكي باز بشه! كه دومي بيشتر محتمل هست!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Postظاهرا فعلا حقوقي توي غبشهر داره ميخره! چون هر چي فروخته شد،به صورت خريد گروهي بود و احتمالا آخر وقت به نام حقوقي خورده ميشه!:D
اين 2 حالت داره، يا اينكه ميخوان با گره بالا بره، يا ميخوان ببندن براي تعديل و بعدش قيمت كولاكي باز بشه! كه دومي بيشتر محتمل هست!
و اما غمارگ!واقعا شگفتی ساز شده اگه اعلامی شرکت درست باشه...60 درصد تعدیل مثبت...!تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط ائلشن پست شده است View Postجعفر خان با سلام
نظرتون راجع به گزارشات قلرست و قهکمت چیه؟
ممنون
با اجازه صاحبخانه.
مبارک دوستان قندی باشه تعدیل 20 درصدی هکمتان و 40 درصدی قلرست. انشاالله تکتک قندی های غرب کشور به ترتیب برای تعدیل بسته میشن. تازه مثلا قلرست و قهکمت با نرخ فعلی چنین تعدیلاتی دادن. با توجه به متوسط پی به ای 13، این قند هکمتان زیر 2700 و قلرست زیر 4700 مفته. البته به نظرم قهکمت با توجه به قیمتش عالیه عالیه. بازم تاکید میکنم سهام قندی مانند قمرو، قشهد توی این قیمتها واقعا ارزنده هستند. قهکمت عالیه. من این رو توی تاپیک قند و شکر تالار بورس بارها تاکید کرده بودم. یک ماه پیش توی مجمعش حدود 110 توما سود تقسیم کرد و انشاالله فردا بالای 2700 باز میشه. چون الان پی به ایش حدود 7 هستش که تا 10 قابلیت افزایش داره.
سهام قندی رو بخرید بندازید گوشه سبدتون تا اردیبهشت نگاهش هم نکنید<):)
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postمتاسفانه اگه تعدیل مثبت 9 در ضدی که الان تلفن شرکت اعلام میکنه واقعیت داشته باشه سهم بسته نمیشه...بهتره همون چشم انتظار گره باشیم....
و اما غمارگ!واقعا شگفتی ساز شده اگه اعلامی شرکت درست باشه...60 درصد تعدیل مثبت...!
با اين خبر فكر كنم گره مره ايي هم در كار نباشه!!!!!!! چون فروشش زياد ميشه احتمالا. خب تعديل به حد انتظار نبود! خيلي بيشتر انتظارداشتم.
مگه اينكه افزايش سرمايه از انباشته در راه داشته باشه!!!:(پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
نظر