کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سید جان بابت همه ی زحمات بی منتی که برای بچه های تاپبک متحمل میشی ممنونم.
من که جزء تازه کارهای این بازار درهم و برهم محسوب میشم خوشحالم که کارمو با این تاپیک و راهنمایی های شما و دیگر اساتید عزیز شروع کردم. هرچند که بخاطر کم تجربگی هنوز سرمایه ی زیادی وارد بورس نکردم اما خداروشکر که غمارگ و غبشهر که جزء اولین سهمهایی بود که با کمکهای فکری شما وارد سبد کوچکم کردم امروز به بار نشستن.
باز هم ازت ممنونم و برات سلامتی و موفقیت آرزو میکنم.
امیدوارم شما و همگی دوستان پرسود و رضایتمند باشید.=D>
[COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]
با عرض سلام خدمت ناظر محترم سایت.
آقا آخه چه اصراریه که در مورد تاپیک دارید. خب وقتی من سوالم در مورد کفرا از آقا سید هستش، باید برم توی تاپیک کفرا بزنم مثلا؟؟؟!!! آخه این چه کاریه؟؟!!!
قابل توجه دوستان که جناب ناظر همینطور دارن به ما اخظار و یادآوری میدن...<):)
واژه واژه احساس دوستان
سرشار از مهر و محبت به سیدی ست
که این تایپک سرشار از مهر بی دریغ او به تمامی ماست
و هیچ گاه هیچ توقعی در قبال محبت هایش نداشته ...
به زبان قاصرم ... من نیز واژه هایم حبس در سپاس گذاری توست
سلام
فعلا خبری از نامه ریس جمهور نیست و این خیلی نگران کنندس
امیدوارم حمله جدید و مهمتری در میان نباشه
,
دنبال یه سهم اس هستم که توش تک سهم بشم
مثل شکربن یا همین غبشهر
البته جز این سهما
با عرض سلام خدمت ناظر محترم سایت.
آقا آخه چه اصراریه که در مورد تاپیک دارید. خب وقتی من سوالم در مورد کفرا از آقا سید هستش، باید برم توی تاپیک کفرا بزنم مثلا؟؟؟!!! آخه این چه کاریه؟؟!!!
قابل توجه دوستان که جناب ناظر همینطور دارن به ما اخظار و یادآوری میدن...<):)
با عرض سلام خدمت ناظر محترم
بابا راست میگه این بنده خدا- اگه قرار باشه درمورد هر سهمی تو تاپیک حودش صحبت بشه که اینجا هیچ صحبتی نمیمونه- در حقیقت از هم می پاشه- مثلا اگه جناب پرریسک بخواد امروز بگه کفرا خوبه فردا برین بخرین، من از کجا بدونم امروز باید برم تو تاپیک کفرا؟؟؟؟؟؟ اینجوری که تمام 24 ساعت باید همه تاپیکا رو رفرش کنیم ببینیم چی شد#:-S
جدا تقاضا دارم این کار را نکنید- از دوستان عزیز هم تقاضا دارم مطالب بی مورد دیگر از جمله اینکه کدام سهم صف خرید شد،کدام سهم صف فروش شد،حجم کدام سهم را ندادند،چرا حجم را نمیدهند، کدام سهم عرضه شد و ...، من خریدم، اون خرید، آنها خریدند و ... اختلاف قیمت پایانی امروز غبشهر با دیروز چقدر است و ...X-(>:) ، جدا خودداری کنید تا این تاپیک اینقدر بی مورد ورق نخورد و اطلاعات تاپیک مفید باشد،
همچنین از ناظر محترم تقاضا دارم تا اجازه دهند در مورد همه سهمهای مورد نظر دوستان همینجا صحبت شود تا چکیده ای باشد از مطالب مورد نظر جناب پرریسک عزیز:x
سلام
فعلا خبری از نامه ریس جمهور نیست و این خیلی نگران کنندس
امیدوارم حمله جدید و مهمتری در میان نباشه
,
دنبال یه سهم اس هستم که توش تک سهم بشم
مثل شکربن یا همین غبشهر
البته جز این سهما
جناب مادیو عزیز
به خدا به ما ربطی ندارد شما دنبال سهم تاپی هستید که روش تک سهم شید>:)
خواهشا از این مطالب کمتر بگذارید تا تاپیک بیهوده ورق نخورد و مشکل مورد نظر ناظر محترم هم برطرف شود
بی نهایت سپاسگذارم
اون چیزی که تو تبریکها گم شد سوال یکی از دوستان بود که میخاست اهداف بعدی دوقلوهای روغنی مشخص بشن.
سید میدونم اگرچه اشاره داشتی که حد سود مشخص نمیکنی اما هدفها قبل از بررسی معاملات روزهای بعد قابل تعیین هست.
ممنون میشیم جواب هردوتامون رو بدین
ممنون ميشم حد ضرر جديد دو قلوهاي روغني رو يه بار ديگه بفرماييد .
همچنين با توجه به روند صعودي ذوب حد ضرر اين رو هم بگي (قبلاً گفته بودي بالاي 312) متشكرم
نظر