چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Post
    جناب پرریسک خسته نباشید

نظرتون در مورد شبهرن شنفت شپنا چیه ؟

لطفا یه سهم معرفی کنید که تازه وارد روند صعودی شده و افزایش قیمت زیادی نداشته
    مرسی
    بهران روند صعودی ..مقاومت 1660 بشکنه هدف این سهم از نظر من بالیا 2500 تکنیکالی ..

در مورد سهم که رشد نکرده ..مپنا بالیا 240 خواست صف بشه با حد ضرر 240 وهدف 260 وبعد بالای 300..

خبهمن بالیا 145 خواست صف بشه با حد ضرر 145 ومقاومت 160 وهدف بعدی بالیا 240 ..

همین فنوال بالای 262 با حد ضرر 262 وهدف بالیا 340 تکنیکالی..

سغرب با حد ضرر 425 وهدف بالیا 500 ..

اینها جزور سهام رشد نکرده یا کم رشد کرده بابنیادی خوب هستن ..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
      پرريسك عزيز سلام ،لطفاً نقاط حمايتي و مقامتي فاذر رو بررسي ميفرمايين؟به نظر تون روند سهم بر معاملا ت چندروز اخير صعودي شده؟ممنون
      دوست عزیز این سهم در قیمت 207 تومن با حد ضرر 207 معرفی شد تا اینجا بازدهی 20 درصد رو میده در کمترین زمان ممکن ..

حد ضرر 234 روند صعودی وهدف سهم رو 300 می بینم ..

- - - Updated - - -

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
      :-SS
      حد ضرر 112 وهدف قیمتی 130 فعلا ..

بیاد دید بالیا 112 دوام میاره ..

نظر

• trade secret
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 75

سلام ، خسته نباشید جناب پرریسک
        آیا شراز فرصت خرید خواهد داد خرید مناسب می دانید؟
        فاراک را چگونه ارزیابی می کنید(فروش یا سهامداری) با توجه به بازگشایی احتمالن منفی آن؟
        مروری هم بر کرمانشاه می خواستم.........
        هر چند زیاد شد ولی بسیار سپاسگذارم پاسخگو باشید

نظر

• nirvana_00
          عضو عادی
          • Feb 2012
          • 172

سید وپترو نظرت چیه؟ مرسی

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط trade secret پست شده است View Post
            سلام ، خسته نباشید جناب پرریسک
            آیا شراز فرصت خرید خواهد داد خرید مناسب می دانید؟
            فاراک را چگونه ارزیابی می کنید(فروش یا سهامداری) با توجه به بازگشایی احتمالن منفی آن؟
            مروری هم بر کرمانشاه می خواستم.........
            هر چند زیاد شد ولی بسیار سپاسگذارم پاسخگو باشید
            سلام..

گرروه پالایش رشد خوبی کرده باقبول این رشد هر که میخره احتمال برگشت هم ببینه بعدا نیاد بگه پرریسک ما رو بدبخت کرد .

با این یمت شبریز وشپنا بنده شراز رو بالیا 2000 هم می بینم وشاوان رو بالای 1500 ..کاری به سود ندارم ...

شراز با حد ضرر 1000 وشبریز با حد ضرر 1150 وشپنا با حد ضرر 2000 گفتیم هر که دوست داشت بخره .هر سه سهم فرصت خرید دادن ..چگونه دوستان موفق به خرید نمیشن من خودم تعجب می کنم ..همی امروز شپنا ببیند چقدر عرضه شد راحتا میش هر قدر که بخواهید خرید بکنید..درروز یها قبل هم شراز وشبریز فرصت ورود دادن..شاروان فکر نکنم حالا حالا فرصت خرید بده ..

در مورد بالای 916 تومن بیاد صف بشه روند کوتاه مدت صعودی خواهد شد نیاد رشد نیم کنه ..

در صورت شکست 890 افت تا 820 هم ممکنه ..

فاراک هم تا وقتی زیر 244 نره مشکلی نداره ..زیر این قیمت باز بشه بره پایین خروج صلاح هست ..

نظر

• hanny
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 395

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
              سید وپترو نظرت چیه؟ مرسی
              دوست من سلام
              ببخشيد فضولي مي كنم ولي سيد دقيقا دو تا پست بالاتر نظرشو رو در مورد وپترو اعلام كردن. يا حق
              L-)L-)L-)L-)L-)L-)L-)L-)L-)L-)L-)L-)L-)L-)

نظر

• امیر303
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 279

جناب پرریسک کسعدی با این گزارش خوب چرا اقبالی بهش نشد؟آیا این گروه ارزش سرمایه گذاری نداره؟

نظر

• بچه کف بازار
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 461

سلام بر سید عزیز
                  چند روزی نبودم الان دیدم باز بعضی ها به شما و تحلیلاتون خرده گرفتن خدایی آدم نمی دونه چی بگه به بعضیا واقعا" مگه کسی به زور اینجا دعوت شده جز نکته سنجی و هوش و ذکاوت و درک آقا سید و کلام نوشتاری پر نفوذش چیزی دیگه ای ادامو تو فضای مجازی به اینجا جذب نمی کنه بقول یکی از دوستان تو این تاپیک روزی که تو این تاپیک نمی آییم سید بدنمون کم میشه همیشه پیروزو مستدام باشی سید جان
                  من خودم قپیرا هم گرفتم و گزارشش هم بد نبود ولی خدایی وقتی سید میگه قشهد قمرو حتما" چیزیو می بینه که من نمی تونم ببینم امروز داشتم قندی ها رو بررسی می کردم دیدم درست 2 تا قندی که سید روش نظر نداره قپیرا و قچار بیشترین سرمایه و تعداد سهامو دارن خوب این یعنی اگه فردا روزی قیمت شکر بره بالا مطمنا" توی شروع رالی قندیها رشد کمتری می کنن البته این نکته ای که من بهش رسیدم خود سید بهتر از من می تونه نظرشو بگه و میگه و این تاپیک متعلق به سیده و هر کسی دیگه نظری داره می تونه تاپیک خودشو باز کنه ما هم استفاده می کنیم
                  الان بعضی ها تارگت غبشهر رو 4000 تومان میدن و غمارگ 2000 وقتی که سید ما معرفی کرد و محکوم به صعود دونست خبری از این تارگت ها نبود ولی من با راهنمایی های سید میانگین 1550 غبشهر رو اول رسوندم به 1250 و بعدش رسوندم به 950 و غمارگ 388 تومانو اول رسوندم 345 و بعد رسوندم به 325 ممنون تو هستم سید چون همیشه خودتی و خدا رو شکر از ملامت گویی ملامت گران خسته نمی شی

نظر

• پارادوکس
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 80

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                    سلام بر سید عزیز
                    چند روزی نبودم الان دیدم باز بعضی ها به شما و تحلیلاتون خرده گرفتن خدایی آدم نمی دونه چی بگه به بعضیا واقعا" مگه کسی به زور اینجا دعوت شده جز نکته سنجی و هوش و ذکاوت و درک آقا سید و کلام نوشتاری پر نفوذش چیزی دیگه ای ادامو تو فضای مجازی به اینجا جذب نمی کنه بقول یکی از دوستان تو این تاپیک روزی که تو این تاپیک نمی آییم سید بدنمون کم میشه همیشه پیروزو مستدام باشی سید جان
                    من خودم قپیرا هم گرفتم و گزارشش هم بد نبود ولی خدایی وقتی سید میگه قشهد قمرو حتما" چیزیو می بینه که من نمی تونم ببینم امروز داشتم قندی ها رو بررسی می کردم دیدم درست 2 تا قندی که سید روش نظر نداره قپیرا و قچار بیشترین سرمایه و تعداد سهامو دارن خوب این یعنی اگه فردا روزی قیمت شکر بره بالا مطمنا" توی شروع رالی قندیها رشد کمتری می کنن البته این نکته ای که من بهش رسیدم خود سید بهتر از من می تونه نظرشو بگه و میگه و این تاپیک متعلق به سیده و هر کسی دیگه نظری داره می تونه تاپیک خودشو باز کنه ما هم استفاده می کنیم
                    الان بعضی ها تارگت غبشهر رو 4000 تومان میدن و غمارگ 2000 وقتی که سید ما معرفی کرد و محکوم به صعود دونست خبری از این تارگت ها نبود ولی من با راهنمایی های سید میانگین 1550 غبشهر رو اول رسوندم به 1250 و بعدش رسوندم به 950 و غمارگ 388 تومانو اول رسوندم 345 و بعد رسوندم به 325 ممنون تو هستم سید چون همیشه خودتی و خدا رو شکر از ملامت گویی ملامت گران خسته نمی شی
                    کاملا موافقم
                    اگر به نفر که هیچ شناختی از ایشون نداره بیاد تو این تاپیک و 4 تا پست بخونه و ببینه که دوستان چقدر راحت سوال میکنن ،فکر میکنه اعضا حداقل امتیاز 50% شراکت از سهامشونو به پرریسک دادن که به این راحتی جواب میگیرن. پس بهتره قدر ایشون رو بدونیم که بی مزد رهنمود ارائه مبکنند ، کارمون رو طبق اصول انجام بدیم و اگر احیانا با ضرری هم مواجه شدبم زود از کوره در نریم .
                    باور داشته باشیم که سود و زیان از اجزای لاینفک سرمایه گذاریه و چه بسا ضرر ما با یه سود چند برابر جبران بشه.
                    در هرصورت کار جناب پرریسک قابل تقدیره.
                    همین !
                    [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• MOSTAFA
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 989

سید جعفر
                      به نظرم دران شپنا و امثالهم رو باد میکنن تا شبندر هاشون رو بالا بدن این افزایش قیمتها خیلی مشکوکه
                      نظرت چیه؟

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                        سلام بر سید عزیز
                        سلام..

دوست من بزار بخرن ..بنده نظرم رو گفتم ونظرم رو با این مثبتها عوض نخواهم کرد ..اینده مشخص می کنه ...

همیشه از اشتباه بازار استفاده کنید ..سهام که از ارزش خود فاصله گرفتن رو بفروشید وسهام مفت رو دریابید ..

از بازاری که صدرا رو 400 میخره وغمارگ رو 310 میفروشه هر نوع خرید فروشی که بگید بر میاد ..این بورس باید در گینس ثبت بشه ..بار چندم میگه ..اخر تحلیل هستن این خریدا فروشنده هاش ..

فولاد رو 500 صف خرید می نشستن وبرا غمارگ رو 320 صف فروش ...والان؟؟؟

فملی زمین زمان می دونست گزارش اول منفی وپایین هست امروز تازه یادشون افتاده بعد 15 درصد افت قیمت بیان بشینن در صف فروش ..هر چند فروش این فملی که الان حکم طلا داره اشتباه محض هست ..ولی خوب بورس ایران هست ..

- - - Updated - - -

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                        سید جعفر
                        به نظرم دران شپنا و امثالهم رو باد میکنن تا شبندر هاشون رو بالا بدن این افزایش قیمتها خیلی مشکوکه
                        نظرت چیه؟
                        کاری ندارم باد می کنن یا نمی کنن ..بنده گفتم از اینجا به بعد تکنیکالی بخرید واز روند لذت ببرید ..با روند نجنگید..

تکنیکالی شپنا بالای 2000 بمونه تا 2500 خواهد رفت ..حد ضرر 2000..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط امیر303 پست شده است View Post
                          جناب پرریسک کسعدی با این گزارش خوب چرا اقبالی بهش نشد؟آیا این گروه ارزش سرمایه گذاری نداره؟
                          دوست من دم عید هست بازار همیشه همین موقع ها همینطور گیج میزنه ..

بعد عید رشد بازار دیدن داره ..همیشه همه ساله اینطور بوده ..

این سخوتن تعدیل ها روزی با رشد همین سهام جبران خواهد شد فرصت خرید هستن از نظر من نه تنها این سهم بلکه اکثر سهام بازار اصلاح خوبی کردن وبعد عید روزهای خوبی برا بورس می بینم..

سهام با پی برای زیر 5 میخوان برن مجمع اونم با بالای 80 درصد تقسیم سود..این قیمتها در اکثر سهام خوب فرصت خرید هست..

نظر

• بچه کف بازار
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 461

سید جانسلام دوباره و خسته نباشید به شما
                            نمی دونم کار درستی کردم یا نه ولی از کل پتروشیم ها با حد ضرر هایی که شما گفتی خارج شدم حتی از شپدیس
                            نقطه ورود مجدد به پتروشیمی ها فکر می کنی کی می تونه باشه؟
                            راستس سید جان من میانگین غبشهر و غمارگ بردم بالان غبشهر 10800 و غمارگ 4300 تایید می کنی؟

نظر

• Ali Gh.vand
                              عضو جدید
                              • Feb 2013
                              • 19

سلام پرریسک عزیز پسهند امروز رو چطور بررسی میکنید؟

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

خوب دوستان حدودا دو ماه قبل بود که سازمان سهام رو به یکباره بست وما هم همون موقع به اکثر دوستان پیشنهاد خروج از بورس دادیم ..

خیلی زا دوستان جبهه گرفتن ولی خوب دوستان ببیند الان بازار تا اینجا بالیا 15 درصد در اکثر سهام افت کرده ..

اونهایی هم که رشد کردن اکثرا در همین تاپیک معرفی شدن اونم با حد ضرر اونم در همین بازار با بیشترین بازدهی ..

امروز هم می گم تازه خیلی ها میگن فرصت خروجه ولی از نظر من فرصت خروج همون موقع بود که سازمان سهام رو بست الان دیگه فرصت خروج نیست بلکه فرصت خریده ..باز تصمیم با دوستان ..

در ضمن سعی کنید سهمی بخرید که روند صعودی داره تا زودتر به سود برسید ..

نظر

در حال کار...
                                X