چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postکساوه باید دو تا سه روز بالای 378 دوام بیاره ..
اگر دوام بیاره وبتونه از این ققیمت فاصله بگیره ..بله روند صعود اغاز میشه هم کساوه هم کسعدی هم کچینی ...میتونن تا 50 درصد سود بدن فقط باید بتونن بالای قیمتهای که گفتم بمونن ..کچینی نمودار زیباتری داره ..
در مورد ذوب روند صعود داره هدفش رو حوالی 400 گفته بودیم در قیمت 313 تومن با حد ضرر 313 معرفی شد ...الان دیگه با گپ باز شده ولی حد ضرر میتوندی صقف قبلی یعنی حدود 340 بزارید /
نظر
-
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postشاراک صف خرید 674.000 تایی داره.
فردا شاراك مقاومت داره تجربه اي هم كه تو يكماه اخير ازش داشتيم ميگه نميتونه از پس اين مقاومت بر بياد !
اونموقعي كه همه ازش انتظار 1200-1500 داشتيم و جو پتروها مثبت بود نتونست بياد بالا! ديگه چه برسه به حالا كه افتاده پايين و يك مقاومت سنگينم روشه...
البته بايد ديد شنبه چه مي شود. شايد هم گذر كرد اما احتمالش كم است.
نظر
-
سلام دوستان بنده یک فوق تازه کار هستم !
الان تقریبا 10 درصد سرمایم حفاری و 20 درصد شرانول هست. (4 شنبه خریدم). 70 درصد مابقی الان نقده. قبلا شپاس داشتم اما متوجه شدم کارگزار محترم همرو با 5درصد سود در روز 3 شنبه فروخته! گفت ریسک داشت... ینی میخواستم سرمو بکوبم به این میز :D
اگه ممکنه درمورد اینکه شنبه چی بخرم یه مشاوره ای بدین.
سبد فعلیم خوبه ؟؟ یا زدم به کاهدون ؟ :)
نظر
-
در اصل توسط Gestapo پست شده است View Postسلام دوستان بنده یک فوق تازه کار هستم !
الان تقریبا 10 درصد سرمایم حفاری و 20 درصد شرانول هست. (4 شنبه خریدم). 70 درصد مابقی الان نقده. قبلا شپاس داشتم اما متوجه شدم کارگزار محترم همرو با 5درصد سود در روز 3 شنبه فروخته! گفت ریسک داشت... ینی میخواستم سرمو بکوبم به این میز :D
نظر
-
در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Postداداش از گروه های مختلف بهترینهارو انتخاب کن
اگه میخوای کم ریسک باشه نظر من اینه:
گروه پترو__ پارسان شیران واتی
گروه پالایش__ همشون خوبن مخصوصا شراز شبریز شپنا و اگه گیرت بیاد مطمئنا شتران
جدیدا شپاس هم اضافه شده که از لحاظ بنیادی فوق العاده قوی و کمریسکه و خوراک سهامداریه بلند مدته
گروه سنگ آهنی__ کنور
گروه فلزی__ فولاژ و فولاد و همچنین ذوب
گروه روی__ پیشنهاد میکنم کلا سمت این گروه نری
گروه غذایی__ غمارگ غبشهر غپینو
تجهیزاتی__ حفاری رمپنا
قندی هم اگه خواستی قپیرا قشهد قمرو
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط Gestapo پست شده است View Postسلام دوستان بنده یک فوق تازه کار هستم !
دوست عزیر شما باید اول استراتژی خودت را مشخص کنی!
اگر چابک هستی و وقت داری
همین جا کلی سهم خوب توسط جناب پرریسک معرفی شده. باید بالاسرش باشی. هر چند نباشی هم جواب می دهد :)
اگر وقت نداری و کارگزار به این با حالی داری . . . خوب برو تاپیک گروه اداف اونجا ترد شبانه است و عالیسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط shams50 پست شده است View Postسلام جعفرجان
شاراک رو نگه داریم یا با پالایشگاهی عوض کنیم
خرید 940
ممنون میشم راهنمایی کنید
شب به خیر
شاراک با شکست 830 تومن روند صعود اغاز میشه .باید دید موفق به ورود به روند صعود میشه یا کم خواهد اورد..
در صورت شکست 830 حد ضرر بره روی 830 ..
در مورد پالایشی ها شراز با حد ضرر 1180 وشرانول با حد ضرر 1100 پیشنهاد میشه ..
نظر
نظر