چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • future
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 437

تعدیل سنگین زاگرس در راه است......
    دوستان جا نمانید......

نظر

• MOSTAFA
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 989

در اصل توسط future پست شده است View Post
      دوستان جا نمانید......
      بابت چی؟!

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
      اگه لینک تاپیکی که توش مطلب میذارن رو هم بدی خیلی خیلی ممنون میشم

نظر

• ahmad30_n
        عضو عادی
        • Aug 2025
        • 207

حتاید: در صوت مثبت شدن فردا حداقل تا 500 میرود
        [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• h00mi
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 504

در اصل توسط future پست شده است View Post
          دوستان جا نمانید......
          کار به مثبت و منفی 2شنبه ندارم...
          کاریم به گزارش امسال ندارم...
          ولی گزارش سال بعدش تعدیل منفی سنگبن داره..
          دوستان گیر نکنید...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
          هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• HSC
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 316

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
            تاريخ: يكشنبه، 13 اسفند 1391-23:16
            موي عاقل

شماره عضويت: 11139

عضو شده در: سهشنبه، 8 فروردين 1391-1:18

تا زمان بازگشايي شبندر فعلا جو گروه رو هيجاني نگه خواهند داشت.كل معاملات شاوان و شراز 20 ميليارد تومن هم نميشه و براي اقاي م و هئيت بزرگ همراه عددي نميشه.اقاي م امروز با واسطه يا بي واسطه پيغام دادن دست از سرشون بردارم.ولي تا موقعي كه بوق و بوقچي هست ضد بوق منم فعاله
            مصطفي جان چرا پرت و پلا ميگي ؟؟!!!!!

مجموع ارزش معاملات شراز فقط طي همين 4روز گذشته (يعني از 8 تا 13 اسفند) 20 ميليارد تومن شده ! فقط توي 4 روز .

مجموع دو روز قبلش هم به تنهايي 20 ميليارد شده! (يعني روز 6 و 7 اسفند ) .

يعني تو 6 روز 40 ميليارد اونم تازه فقط روي يك سهم شراز !

تازه مگه بالا بردن سهم بوق ميخاد كه تو ضده بوقي ؟؟!!

بالا بردن سهم فقط پول ميخاد كه اينا دارن. شبندر رو هم بالا باز مي كنند به اميد خدا .

حالا تو هرچي ميخاي ضد بوق بازي دربيار ... شايد اينجوري احساس رابينهود بودن بهت دست ميده !

ضمنا اينم بدون :

اگه يه سهمي مثل قنديها رو مياد ولي خاني باد ميكنه ، چون با 10 ميليارد ميتونه همه ي گروه شامل حداقل 6 تا نماد ( مثل : قزوين-قصفها-قشيرو ... ) رو جمع كنه و بكشه بالا.

با حجم معاملات يك روز يه نمادي مثل شپنا ميشه تمام كمپاني قند قزوين رو خريد.

قنديها رو باد كردند چون شركتهاي كوچكي بودند و با 40 ميليارد ميشه نصف گروه قند رو به طور كامل خريد ! در حاليكه 40 ميليارد پول در گردش يك هفته ي معاملات شرازه !

پس فكر نكن پالايشگاهها رو باد كردند... چون باد براي شركتها و گروههاي كوچكه. نه يك گروهي مثل پالايشگاهي ها كه همه شان شاخص ساز هستند (شبندر-شپنا-شبريز) .
            آخرین ویرایش توسط HSC؛ 2013/03/04, 01:49.

نظر

• HSC
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 316

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
              کار به مثبت و منفی 2شنبه ندارم...
              کاریم به گزارش امسال ندارم...
              ولی گزارش سال بعدش تعدیل منفی سنگبن داره..
              دوستان گیر نکنید...
              دوران پتروشيمي ها گذشته .

روندشون نزولي شده.

من پيشگويي نميكنم فقط از روي نمودار حرف ميزنم.

نمودارشونو ببينيد يه كم باهاش ور بريد ميبينيد كه روند نزولي رو بهتون نشون ميده.

الان فعلا پالايشگاهيها رو دورند. فقط از روي نمودار ميگم. پيش گويي بلد نيستم. شما هم به دنبال پيش گويي نريد تا ضرر نكنيد.

اين همه جعفر بي چاره ميگه بريد تو روند صعودي ، خب بريد ديگه !

فعلا پالايشگاهي، غذايي ، تجهيزاتي .

شراز-شرانل

غمارگ-غپينو

فاذر-حتايد

نظر

• h00mi
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 504

در اصل توسط HSC پست شده است View Post
                دوران پتروشيمي ها گذشته .

روندشون نزولي شده.

من پيشگويي نميكنم فقط از روي نمودار حرف ميزنم.

نمودارشونو ببينيد يه كم باهاش ور بريد ميبينيد كه روند نزولي رو بهتون نشون ميده.

الان فعلا پالايشگاهيها رو دورند. فقط از روي نمودار ميگم. پيش گويي بلد نيستم. شما هم به دنبال پيش گويي نريد تا ضرر نكنيد.

اين همه جعفر بي چاره ميگه بريد تو روند صعودي ، خب بريد ديگه !

فعلا پالايشگاهي، غذايي ، تجهيزاتي .

شراز-شرانل

غمارگ-غپينو

فاذر-حتايد
                بسی خندیدیم از این جمله "دوران پتروشیمی ها گذشته"
                فقط امیدوارم بعدا روت شه بیای این تاپیک !!!!
                گفته بودم که سواد بورسی بعضی ها منو داره به عرش می رسونه...

نظر

• samie
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 98

Hsc عزيز نوشته مصطفي نقل قول از موي عاقل بود
                  در كل نوشته هاي اين چند روز مصطفي توصيه به فرار از بورسه كه من پريروز از ايشون خواستم منابع رانتيشون رو بگن در غير اينصورت بگذارند ما همچنان با پالايشيها ضرر بديم. غصه نخورند.
                  مصطفي جان چرا پرت و پلا ميگي ؟؟!!!!!

مجموع ارزش معاملات شراز فقط طي همين 4روز گذشته (يعني از 8 تا 13 اسفند) 20 ميليارد تومن شده ! فقط توي 4 روز .

مجموع دو روز قبلش هم به تنهايي 20 ميليارد شده! (يعني روز 6 و 7 اسفند ) .

يعني تو 6 روز 40 ميليارد اونم تازه فقط روي يك سهم شراز !

تازه مگه بالا بردن سهم بوق ميخاد كه تو ضده بوقي ؟؟!!

بالا بردن سهم فقط پول ميخاد كه اينا دارن. شبندر رو هم بالا باز مي كنند به اميد خدا .

حالا تو هرچي ميخاي ضد بوق بازي دربيار ... شايد اينجوري احساس رابينهود بودن بهت دست ميده !

ضمنا اينم بدون :

اگه يه سهمي مثل قنديها رو مياد ولي خاني باد ميكنه ، با 10 ميليارد همه ي گروه شامل حداقل 6 تا نماد ( مثل : قزوين-قصفها-قشيرو ... ) رو جمع ميكنه و ميكشه بالا.

با حجم معاملات يك روز يه نمادي مثل شپنا ميشه تمام كمپاني قند قزوين رو خريد.

قنديها رو باد كردند چون شركتهاي كوچيكي بودند و با 40 ميليارد ميشه نصف گروه قند رو به طور كامل خريد ! در حاليكه 40 ميليارد پول در گردش يك هفته ي معاملات شرازه !

پس فكر نكن پالايشگاهها رو باد كردند... چون باد براي شركتها و گروههاي كوچكه. نه يك گروهي مثل پالايشگاهي ها كه همه شان شاخص ساز هستند (شبندر-شپنا-شبريز) .
                  [B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]

نظر

• HSC
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 316

بسی خندیدیم از این جمله "دوران پتروشیمی ها گذشته"
                    فقط امیدوارم بعدا روت شه بیای این تاپیک !!!!
                    گفته بودم که سواد بورسی بعضی ها منو داره به عرش می رسونه...
                    عزيزم شما فكر كن نگذشته. بمون توشون. وقتي مثل قنديهاي پاييز اذيت شدي اونوقت خودت تصميم بگير.

جعفر هم با من موافقه حالا شما قبول نكن. نتيجه اش رو خودت ميبيني هومي جان.

من هم اميدوارم پتروها برن بالا ولي مگه با اميد و آرزو چيزي حل ميشه؟

ضربه ي اصلي رو دولت با اون داستان نرخ خوراك به پتروشيمي ها زد و كمرشون رو شكست .

وگرنه من كه حرفي ندارم ! اصلا بيا اميدوار باشيم زاگرس دوبرابر شه قيمتش... :-B

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

عزيزم شما فكر كن نگذشته. بمون توشون. وقتي مثل قنديهاي پاييز اذيت شدي اونوقت خودت تصميم بگير.

جعفر هم با من موافقه حالا شما قبول نكن. نتيجه اش رو خودت ميبيني هومي جان.

من هم اميدوارم پتروها برن بالا ولي مگه با اميد و آرزو چيزي حل ميشه؟

ضربه ي اصلي رو دولت با اون داستان نرخ خوراك به پتروشيمي ها زد و كمرشون رو شكست .

وگرنه من كه حرفي ندارم ! اصلا بيا اميدوار باشيم زاگرس دوبرابر شه قيمتش... :-B
                      ای بابا !!
                      سوادت منو کشته...
                      درک مطلبت منو کشته...
                      من یک سهم از گروه پتروشیمی ندارم...
                      نمیدانم از کجات این حرفو از رو نوشته من دراوردی!!!
                      آخه عزیز دل برادر کسی که سهمی از گروه پتروشیمی داره میاد این جا میگه زاگرس تعدیل منفی سنگین برا سال بعد داره؟
                      امثال شماها رو خدا زیاد کنه...
                      اصلا جعفر خان از رو دست شما معامله می کنه !! شک نکن...
                      باور نداری؟ من سند دارم... :D
                      دیروز جعفر خان زنگ زد :)] گفت: جان هر کی دوست داری شماره این آیدی HSC رو برام پیدا کن که در به در دنبالشم...
                      والا به خدا... =))

نظر

• HSC
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 316

ای بابا !!
                        سوادت منو کشته...
                        درک مطلبت منو کشته...
                        من یک سهم از گروه پتروشیمی ندارم...
                        نمیدانم از کجات این حرفو از رو نوشته من دراوردی!!!
                        آخه عزیز دل برادر کسی که سهمی از گروه پتروشیمی داره میاد این جا میگه زاگرس تعدیل منفی سنگین برا سال بعد داره؟
                        امثال شماها رو خدا زیاد کنه...
                        اصلا جعفر خان از رو دست شما معامله می کنه !! شک نکن...
                        باور نداری؟ من سند دارم... :D
                        دیروز جعفر خان زنگ زد :)] گفت: جان هر کی دوست داری شماره این آیدی HSC رو برام پیدا کن که در به در دنبالشم...
                        والا به خدا... =))
                        موش كور بخورتت ... كه نبينه چي خورده ! :p

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

مدیر نظارت برکالاهای غیرفلزی سازمان حمایت به ایسناخبر داد
                          توافق بر سر افزایش 30 درصدی قیمت روغن موتور

...شرانل را در منفی های امروز بردارید...
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• yousef
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 808

باخبرزیرشرانول وشبهرن وشنفت بایدبرگردن وصف خریدبشن(البته قبلادوستان لینکش روگذاشتن):

مدیر نظارت برکالاهای غیرفلزی سازمان حمایت به ایسناخبر داد

توافق بر سر افزایش 30 درصدی قیمت روغن موتور

» سرویس: اقتصادي - صنعت، معدن، تجارت
                            کد خبر: 91121408839
                            دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۰:۱۹

در راستای ایجاد تفاهم بین سازمان حمایت و انجمن صنفی مربوط به روغن موتور مقرر شده تولیدکنندگان روغن موتور قیمت عرضه آن را 30 درصد افزایش دهند.
                            سیدحسین ملاخواه، مدیر کل نظارت بر کالاهای غیر فلزی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره سقف قانونی افزایش قیمت روغن موتور در کشور اظهار کرد: 90 تا 95 درصد از تولیدات داخلی روغن موتور مورد نیاز مصرفکنندگان در داخل کشور تامین شده و نیازی به واردات نداریم.
                            وی با بیان اینکه مواد اولیه روغن موتور از پالایشگاههای نفت تامین میشود گفت: قیمت مواد اولیه تولید روغن موتور 80 درصد افزایش یافته است. همچنین با توجه به این افزایش قیمت تمام شده، انجمن صنفی مربوطه هماهنگیهایی را با سازمان حمایت انجام داده و توافق نامهای با انجمن صنفی روغن موتور امضا شد.
                            مدیر کل نظارت بر کالاهای غیر فلزی سازمان حمایت درباره جزییات این توافق نامه بیان کرد: قرار شده است با هماهنگی سازمان حمایت انجمن صنفی مربوطه قیمت روغن موتور را تا مقداری که ما به آن ها اعلام می کنیم افزایش دهد.
                            وی با تاکید بر اینکه سازمان حمایت باید علاوه بر افزایش قیمت تمام شده تولید روغن موتور افزایش سفرهای نوروزی و افزایش مصرف روغن موتور را در نظر میگرفت خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش قیمت تمام شده، سازمان حمایت تمایل نداشت در حالی که سفرهای درون شهری و بین شهری در ایام عید افزایش می یابد باعث شود که مردم متحمل هزینههای سنگینتری شوند لذا سازمان حمایت با افزایش 30 درصدی قیمت روغن موتور موافقت کرده و پس از اعلام میزان مجاز افزایش قیمت آن قرار شد اتحادیه مربوطه به میزان کافی نیاز بازار برای ایام پایانی سال را تامین کند.
                            مدیر کل نظارت بر کالاهای غیر فلزی سازمان حمایت در پاسخ به این سوال که دلیل اصلی کاهش عرضه روغن موتور در یک دوره مشخص چه بوده است، اظهار کرد: این طبیعی است که وقتی قیمت مواد اولیه افزایش مییابد زمانی صرف مذاکره و انجام بررسیها در راستای تغییر قیمت آن باشد.
                            به گفته وی توزیع کنندگان روغن موتور اجازه افزایش قیمت آن را بدون هماهنگی با سازمان حمایت را ندارند و از این رو طبیعی است تا زمانی که اجازه افزایش قیمت از سوی این سازمان داده نشده کالایی در بازار عرضه نشود.
                            او از بازرسیهای انجام شده در انبارهای ذخیره سازی روغن موتور خبر داد و گفت: بازرسی از انبارهای روغن موتور به شکلی بود که قرار شد کسانی که از قبل روغن موتور خریدهاند و آن را با قیمتها قبل به فروش می رسانند ولی این کار را نکردهاند شناسایی شده و با همکاری سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها مقرر شد توزیع روغن موتور در بین مردم آغاز شود.
                            ملاخواه در پایان درباره حداکثر قیمت عرضه روغن موتور تولید داخل تصریح کرد: قیمتها با توجه به برندهای مختلف متفاوت است ولی به طور میانگین یک روغن موتور چهار لیتری با کیفیت بالا باید در حدود 25 هزار تومان عرضه شود.

نظر

• mmis
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 235

در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Post
                              حتاید: در صوت مثبت شدن فردا حداقل تا 500 میرود
                              سلام نوستراداموس
                              پیش گویی جدید چی داری؟
                              پیشگویی های قبلیت که همه به سنگ خورد
                              خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• kianoshparsa
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1218

خبری از شرکت لبنیات کالبر
                                افزایش سرمایه 46 درصدی از محل اندوخته
                                سود 429 ریالی برای هر سهم در دوره شش ماهه
                                سهام شناور بسیار پایین
                                حجم مبنای کم
                                روند رو به رشد شرکت با توجه به رشد سود شرکت نسبت به سال 90
                                سود هر سهم برای شش ماهه سال مالی 1390 تنها 81 ریال زیان بوده که شرکت توانسته در پایان سال به سود 231 ریالی دست یابد. در سال مالی 91 نیز شرکت در شش ماه اول سال به سود 429 ریال دست یافته است.
                                تنوع محصولات این نماد با عث سودآوری این نماد بر خلاف هم گروههای خود که در گزارش ها بازیان مواجه شده بودند.
                                به طور کلی این نماد با توجه به نکات بالا بی شک ارزنده ترین نماد این گروه می باشد و شاید از اصلی ترین دلایل عدم توجه بازار به این نماد کاهش سوداوری یا حتی زیان در هم گروهی هایش می باشد که این شرکت با توجه به مدیریت پرتفوی محصولات و تنوع محصولاتش توانسته است در گزارش 6 ماهه 80 درصد از سود پیش بینی شده خود را محقق کند و به گفته مسولان شرکت انتظار تعدیل سود در 6 ماهه دوم حداقل تا مبلغ 100 تومان دور از ذهن نمی باشد که اگر با p/e هم گروهی هایش که نزدیک 6 می باشد در نظر بگیریم ارزش ذاتی این نماد نزدیک 600 تومان می باشد. راستی جناب پرریسک لطفا نظرتون را در مورد کالبر بدید
                                مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                                kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

در حال کار...
                                X