چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

همچنان سهام قبلی که اشاره شد روند صعودی دارن ..از گروه تجهیزات گرفته تا از وایران وخبهمن وحتاید وروغنی ها وگروه کاشی ..

گروه پالایش هم فعلا روند صعودی دارن ولی این گروه رشد بالایی کرده در خرید احتیاط کنید ..

بقیه بزاار همچنان روند نزولی داره واگر در یکی دو روز اینده بازار منفیش متوقف نشه منتظر یک افت 10 تا15 درصد دیگر در بازار باید بود وافت شاخص کل فعلا تا 36400 که قبلا گفته شده بود ..

فولاد رو 400 حمایت قدر داره بشکنه 360 ..ذوب زیر 320 بمونه افت تا 260 ..ومعادن تا حوالی 400 ...اینها چند نمونه بود ..

در ضمن گروههای که روند صعودی دارن نتونن دوام بیارن وحد ضرر ها رو بشکنن دوستان وارد گروه دیگری فعلا نشوند ..چون سهام روند صعودی نتونه صعود کنه وای به حال بقیه بازار ..

این همه دوستان دارن فرت فرت اخابر ترکیدن حباب دلار وسکه ومسکن رو میزنن ..

فعلا اولین جایی که داره میترکه بورسه ..حساب کردید چقدر افت کرده در این دو ماه ..یا اصلا کسی حواسش نیست ..؟؟؟

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
      داشتم حجم معاملات قشیر را بررسی می کردم که به نکته جالبی پی بردم ، از ابتدای بهمن تا امروز (حدود 30 روز کاری) حجم معاملات قشیر 25 میلیون سهم بوده !!!!!!!!!!!!! یعنی دو برابر شناوری سهم معادل 50 درصد از سهام شرکت در 30 روز کاری معامله در قشیر صورت پذیرفته است . همه سهامداران شرکت که هر روز پای سیستم و مشغول معامله نیستند . مثلا خود من 20000 قشیر دارم و یک ماهه معامله نکردم و امثال من زیادند . پس میشه نتیجه گرفت که یک عده با هدف خاصی هر روز خرید و فروش می کنند و صف فروش می سازند تا قیمت سهام را پایین بکشند ، هر موقع هم که سهامشون تمام میشود با یک رنج مثبت به همان مقدار جایگزین و دوباره در صف فروش قرار می دهند . سهامدار خرد هم که تا صف میبینه سریع میره تو صف .
      هیچ وقت به استناد این خرید فروش ها معامله نکن ..

یادمه در صدرا خیلی ها میگفتن دارن سهام رو هاپولی می کنن وفلان وبهمان ..

دوست من بنیادی یا تکنیکالی بخر حد ضرر بزار ..بقیه حرفها باد هواست ..

روند قشیر نزولی ..حمایت قدر 940 بعد 890 بشکنه فاتحه ..

مراقب باشید ..روند صعوید کلی فرصت خرید خواهد داد ..در روند نزولی هیچ وقت سهم خرید نکنید ..

نظر

• محمود گرگانی
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 972

سلام جناب امروز وایران خریدم هر چند بعدش قیمت پایین تر هم میفروختن دستت درد نکنه سید جان خیر ببینی
        در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        خوب دوستان تاپیک چی چرا معلوم نیست چه بلایی سرش اومده ..قفل شده ..به ناچار اینجا پست زدم ...

همچنان سهام قبلی که اشاره شد روند صعودی دارن ..از گروه تجهیزات گرفته تا از وایران وخبهمن وحتاید وروغنی ها وگروه کاشی ..

گروه پالایش هم فعلا روند صعودی دارن ولی این گروه رشد بالایی کرده در خرید احتیاط کنید ..

بقیه بزاار همچنان روند نزولی داره واگر در یکی دو روز اینده بازار منفیش متوقف نشه منتظر یک افت 10 تا15 درصد دیگر در بازار باید بود وافت شاخص کل فعلا تا 36400 که قبلا گفته شده بود ..

فولاد رو 400 حمایت قدر داره بشکنه 360 ..ذوب زیر 320 بمونه افت تا 260 ..ومعادن تا حوالی 400 ...اینها چند نمونه بود ..

در ضمن گروههای که روند صعودی دارن نتونن دوام بیارن وحد ضرر ها رو بشکنن دوستان وارد گروه دیگری فعلا نشوند ..چون سهام روند صعودی نتونه صعود کنه وای به حال بقیه بازار ..

این همه دوستان دارن فرت فرت اخابر ترکیدن حباب دلار وسکه ومسکن رو میزنن ..

فعلا اولین جایی که داره میترکه بورسه ..حساب کردید چقدر افت کرده در این دو ماه ..یا اصلا کسی حواسش نیست ..؟؟؟
        بس عمارت که بود خانهٔ رنج
        بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• امید 110
          عضو عادی
          • Jul 2012
          • 102

جناب پر ریسک حتاید دیروز یه واگرایی منفی زده بود ... منفی امروز قابل پیش بینی بود ... اصلاح سهم تا کجاست ؟؟؟ به نظرتون حد ضضر بالاتر نیومده ؟ به نظرم 425

نظر

• ارس 2000
            عضو عادی
            • May 2012
            • 39

سلام
            آقا جعفر نظرتون در مورد گزارش قشهد چيه؟

نظر

• PULP
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 162

سلام پرریسک جان
              روند بنیادی و تنیکالی شیران رو چطور میبینی؟؟؟
              مجمع باهاش باشیم؟؟؟

نظر

• جعفری
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 193

با سلام خدمت دوست عزیز سید
                با توجه به روند صعودی فعال روی خودرو تجهیزات و کلا انتی دلبر
                نطرت راجع به رایان سایپا چیست ؟ پی به ای پایین

نظر

• sourena
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 1080

داداش یک دستی می زنی!؟
                  بنظرم تاریخ مصرف خورو و بانک همین امروز تمام شد
                  و از فردا دوباره پالایشیها میتازند
                  سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• nirvana_00
                    عضو عادی
                    • Feb 2012
                    • 172

پایان اصلاح قندی ها کجاست؟
                    شاخص قندی ها پس ازاتمام موج یک صعودی وارد امواج اصلاحی ترکیبی در قالب موج 2 گردید که اتمام این اصلاح رو می توان در 3 فرضیه دید:

1. کف چنگال اندرو ( سهم به مدت 4 ماه درون این چنگال حرکت داشته و احتمال بازگشت از کف چنگال می رود. گزارش خوب قشهد می تواند محرکی برای اتمام اصلاح باشد)

2. خط روند حمایتی اول 3970 واحد

3. خط روند حمایتی دوم 3750 واحد

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      هیچ وقت به استناد این خرید فروش ها معامله نکن ..

یادمه در صدرا خیلی ها میگفتن دارن سهام رو هاپولی می کنن وفلان وبهمان ..

دوست من بنیادی یا تکنیکالی بخر حد ضرر بزار ..بقیه حرفها باد هواست ..

روند قشیر نزولی ..حمایت قدر 940 بعد 890 بشکنه فاتحه ..

مراقب باشید ..روند صعوید کلی فرصت خرید خواهد داد ..در روند نزولی هیچ وقت سهم خرید نکنید ..

جناب پرریسک یادم هست شما زمانی که قشیر 1400 بود و دیگر قندی ها در قیمت بالا گفتید هر موقع قندی ها خواستند صف خرید شوند اقدام به خرید کنید ، اتفاقا روز بعدش قشیر بالای 1400 صف خرید شد و 3 میلیون معامله شد و دیگر هیچ رشدی نکرد و از همان موقع شروع به نزول کرد .

اگر واقعا میتونی روند صعودی و نزولی را تشخیص بدی پس چرا قشیری که روی 1400 صف خرید بود هیچ رشدی نکرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اشکال نداره ما الان قشیر می خریم 980 تومان دوستان با تحلیل جنابعالی هفته آینده بروند در صف قشیر 1200 تومانی در روند صعودی منتظر عرضه قشیر بمانند .

همین قشیر را من سال قبل در قیمت 350 هم خرید داشتم ، اون موقع که به قیمت 700 رسید تازه در این تایپیک دوستان می گفتند قشیر سیگنال خرید داده .

درضمن حمایت اول قشیر 980 هست نه 940 و حمایت دوم 890 . اگر این طوری بخواهی حمایت و مقاومتها را به اشتباه به دوستان بگی که همه باید ضرر بدهند .

نظر

• علی بابا
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 972

جناب پر ریسک در مورد کربن می توانید نظر دهید. اگر قراره راه شدوص را برود خرید الان قبل از امدن گزارش شدوص به نظرتون مفید می باشد؟ (کاری به تحلیل قبلی و رسیدن به هدف ندارم.اینکه از نظر بنیادی اینده دارد )
                        سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• محمد 66
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2938

دوست عزیز شرایط امسال قندی ها با سال گذشته خیلی فرق دارد ، قندی ها تا پارسال کلی زیان انباشته داشتند ولی از آن موقع تا بحال روز بروز اوضاعشون داره بهتر میشه و در هر گزارش انتظار یک تعدیل مثبت از قندی ها می رود . مثلا همین قند لرستان که دو سال پیش به ازای هر سهم 50 تومان هم نمی توانست سود بسازد امسال حداقل 500 تومان به ازای هر سهم سود خواهد ساخت یعنی 10 برابر و شاید سال آینده 1000 تومان و همچنین دیگر قندی ها ، گزارشات قندی ها را به دقت مطالعه کن متوجه می شوی .

همچنین در حال حاضر بیشتر شرکت های قندی با این ذخیره قند و شکری که در انبارهاشون دارند مثل معدن طلا می مانند . مثلا قند قزوین اگر ذخیره قند و شکر موجود در انبارش را حساب کنی حدود 1000 تومان به ازای هر سهم خواهد شد . با ذخیره انبار قند قزوین میشه یک کارخانه قند دیگر راه انداخت . منظورم این هست که اوضاع شرکت های قندی با سالهای قبل خیلی متفاوت هست .
                          تازه افزایش سرمایه چند صد درصدی شرکتهای قندی خودش کلی به ارزش این شرکتها می افزاید .

دلار بالای 2000 در بودجه هم خودش مزید برعلت است . واردکننده شکر تا به حال با دلار 1200 شکر وارد می کرد که تقریبا کیلویی 1200 برای واردکننده تمام میشد اما حالا باید با دلار 2200 وارد کند که در میاد کیلویی 2400 ، میدونی چقدر به نفع شرکتهای قندی میشود و سودشان چقدر افزایش پیدا می کند .

در کل قندی ها هم تکنیکال بلند مدتشون صعودی هست و هم بنیادی اوضاعشون خیلی خوب شده است .

انتظار دارم سهامشون یکساله حداقل دو برابر شود . مطمئن باش اگر ارزشمند نبودن یک عده اینقدر تلاش نمی کردند که قیمتها را پایین بکشند .

نظر

• bidemajnon
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 77

جناب پرریسک یادم هست شما زمانی که قشیر 1400 بود و دیگر قندی ها در قیمت بالا گفتید هر موقع قندی ها خواستند صف خرید شوند اقدام به خرید کنید ، اتفاقا روز بعدش قشیر بالای 1400 صف خرید شد و 3 میلیون معامله شد و دیگر هیچ رشدی نکرد و از همان موقع شروع به نزول کرد .

اگر واقعا میتونی روند صعودی و نزولی را تشخیص بدی پس چرا قشیری که روی 1400 صف خرید بود هیچ رشدی نکرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اشکال نداره ما الان قشیر می خریم 980 تومان دوستان با تحلیل جنابعالی هفته آینده بروند در صف قشیر 1200 تومانی در روند صعودی منتظر عرضه قشیر بمانند .

همین قشیر را من سال قبل در قیمت 350 هم خرید داشتم ، اون موقع که به قیمت 700 رسید تازه در این تایپیک دوستان می گفتند قشیر سیگنال خرید داده .

درضمن حمایت اول قشیر 980 هست نه 940 و حمایت دوم 890 . اگر این طوری بخواهی حمایت و مقاومتها را به اشتباه به دوستان بگی که همه باید ضرر بدهند .
                            سلام
                            دوست عزیز من سواد بورسی زیادی ندارم ولی همین مدت که مطالب پرریسک رو دنبال می کنم الان دقیقاً می دونم چی جواب میده دیگه پرریسک
                            نه تنها من بقیه هم می دونم
                            حالا من جواب می دم اگرکه پر ریسک بغیر از این جواب داد شما هرچی می خوای بگو
                            1- اینکه با روند نباید جنگید ما با روند معامله می کنیم . قندیا اومدن پائین مشکلی نداره بزار بیان پائین . ما دنبال دلیلش نیستیم . خواست روند صعودی بگیره اونوقت ما هم با روند همراه میشویم و قشیر می خریم.
                            حالا یه عده می خوان سهمو بکشن پائین بزار بکشن . ولی ما تو روند نزولی نمی خریم.
                            2-در مورد قشیر هم شما اگر که حد ضرر رو رعایت کرده باشی ضرر نکردی . من که پیشگو نیستم یه وقت یه خبر میاد ورق بر می گرده ولی اگر که حد ضرر رعایت کرده باشی الان تو ضرر نیستی و قشیر رو دوباره وقتی که روند صعود بگیره میخری و تو سود باقی می مونی
                            ولی فعلاً قندیا روند نزولی دارن
                            من خودم قزوین رو امروز با 30 درصد ضرر دادم رفت
                            چون حد ضررقزوین رو رعایت نکرده بودم تاوانش رو هم باید میدادم
                            همش دلم رو خوش کردم که قندیا خوبن و بر میگردن یکی دو روزه اونم که بست و شد این
                            سید گفته بود کنور زیر 3600 بیاد تا 3400 هم میریزه من گوش ندادم و الان کنور 3200 هم شده
                            حالا این بنده خدا راهنمایی میکنه یکی دو قدم حمایت رو کم و زیاد گفتن فکر نکنم برای یکی مثل من که هیچ دانشی نداره قوانینش رو رعایت کردن ضرر نداره
                            آخر دست هم این بنده خدا رو من آدم مغروری ندیدم هر وقت شما احساس کردی که حمایت رو اشتب گفته یاد آور بشید که اصلاح کنن ایشون هم انسان هستن و جایز الخطا.
                            ممنون
                            به سلامت خانواده می اندیشم

نظر

• Perfect
                              عضو جدید
                              • Feb 2013
                              • 7

در اصل توسط كهكشان پست شده است View Post
                              ميشه دليلتون رو بفرمائيد؟
                              منظورم واضحه ...
                              وقتی سهم رو 1194 میخواد صف خرید بشه چرا یه عده میان رنج منفی میکشن ؟!!!!!!
                              فکر نکنم با این وضع بتونه بالا بره .

نظر

• AVIN 8861
                                عضو عادی
                                • May 2012
                                • 210

اصلا به فرض غلط اگر هم تمام فرمايشات !! شما صحيح باشد

مگر جنابعالي را اجبار كرده اند كه اينجا در اين تاپيك باشيد؟

كارت دعوتي هم براي شما ارسال نشده است.

اگر هم مقاومتها و حمايتها را شما درست تر از پر ريسك مي داني و اگر تحليل گر قابلي هم هستيد (؟)

پس لطفا شما هم تاپيكي را بنا كنيد و در آن دوستدارانتان را مستفيض كنيد.

و زحمت خواندن تحليلهاي اشتباه را هم در اينجا نكشيد كه مبادا گمراه شويد.

و اين كه رعايت ادب در مقابل كسي كه دوست و دشمن صداقت و قدرت تحليل اورا قبول دارند براي شما مي تواند نكته قابل تعمقي باشد.

...ضمنا قشير 350 تومني همين تيرماه امسال بود نه سال قبل

و نيز آگاه باشيد كه حتي يك معامله از سهم قشير در كل طول تاريخ بشريت در قيمت 1400 تومان و بالاتر انجام نشده است.
                                آخرین ویرایش توسط AVIN 8861؛ 2013/03/05, 18:08.

نظر

در حال کار...
                                X