سید جان هنوز نظرت رو تجهیزاتی ها و مخصوصا فاذر مثبته یا از لیستت اومده بیرون؟؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
آدم نميدونه قسم حضرت عباس رو قبول كنه يا دم خروس رو.
از يك طرف برنامه آموزشي سرمايه گذاري تو بورس تو شبكه آموزش ميزارن از يك طرف ديگه با بي تدبيري توي عرضه و بستن نمادها سرمايه ها رو فراري ميدن !
والا آدم نميدونه تو اين مملكت چه خبره.
(((برنامه آموزش سرمايه گذاري تو بورس شنبه تا چهارشنبه از ساعت ٢٢:٤٥ تا ٢٣ از شبكه آموزش|-)))[B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط AIRAN پست شده است View Postسلام پر ریسک
روند نزولی چگونه تشخیص داده میشه از روند اصلاحی
در مورد فاذر -رمپنا -وایران-خبهمن-حفاری-حتاید ایا روند حرکتی تغییر کرده (نگهداری یا خروج)
با توجه به تعریف حد ضرر یک کندل زیر قیمت که به طبع باید یک روز بگذرد روشی دیگر است که در همان روز معاملاتی متوجه این خطر شویم
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط parvaz پست شده است View Postجعفرخان میگن با شروع هدفمندی یارانه ها شرکتهای کاشی متضرر میشند به علت انرژی بری زیاد اما شما چرا کاشیها رو مناسب برای خرید میدونید؟ باتشکر...
سهام گروه کاشی قابلیت رشد بنیادی 50 تا 60 درصدی رو دارن :xریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
سلام جعفر عزیز از اینکه تاپیکی به این خوبی پیدا کردم که کارشناس خبره و صادق داره خیلی خوشحالم و بهت خسته نباشید میگم
میخواستم نطرتون در مورد شپاس بدونم و این که گفته میشد این سهم میتونه 700 تومن سود بسازه بفروشم سهمو و یا به نظرتون زمان اصلاح سهم های پالایشی تمام شد و با ورود شبندر رالی صعودیشون این هفته ادامه پیدا میکنه؟ و این سهم قیمتش بین چه بازه ای نوشان میکنه ؟از نظر کوتاه مدت و میان مدت سهم چطوره
تاثیر شخلیج بر سهم های پتروشیمی مثل پارسان و کل بازار چیه توی این هفته ؟ بازار را قرمز میکنه؟ و شخلیج را تا چند خریدار باشیم
ممنون از راهنماییاتون
نظر
-
با سلام محضر استاد پرريسك عزيز
استا د شما اين حد ضرر ها را بر چه اساسي تعيين ميكنيد؟ معيار تون چيه؟ لطفا راهنمايي بفرماييد جهت آموزش.@};-@};-@};-@};-@};-
نظر
-
در اصل توسط Shivana44 پست شده است View Postبا سلام
پرریسک جان به نظر شما دور پالایشگاهیها تمام شده ؟
نظرتون راجع به باز شدن شبندر چیه ؟ شما فرمودین با روند همراه باشین یعنی دقیقا چکار کنیم؟
وایران حد ضرر را نشکسته هنوز؟
بنده نگفتم دور این گروه تمام شده ..فقط عرض کردم سهام بهتری برا خرید موجوده ..
در این قیمتها بنده دیگر پیشنهاد خرید گروه پالایشی ندارم ..اگر پالایشی ها بالا داشته باشن همنی جا عرض می کنم شک نکنید کل بازار رشد می کنه یعنی سر سوزنی شک نکنید ..
اگر پالایشی ها افت بکنن در بقیه بازار تاثیر چندانی نداره چون بقیه بازار هیچ حبابی نداره وافت هم کرده ..شاید بازم افت کنه ولی ریسک کمتری داره ..
گفتم با روند باشید ولی در اغاز روند نه اینکه گروه پالایش بعد 300 درصد رشد تازه بخرید وهمراه بشید ...در این قیمتها نظری ندارم ..فقط میگم سهام بهتری موجوده همین..
وایران بالای 108 روند میان مدت صعودی ..در ضمن این سهم خطری نداره مثل بازار رشد نکرده ودر این چند ماه هیچ رشدی نکرده...
در اصل توسط tazevared5 پست شده است View Postسلام جعفر عزیز از اینکه تاپیکی به این خوبی پیدا کردم که کارشناس خبره و صادق داره خیلی خوشحالم و بهت خسته نباشید میگم
میخواستم نطرتون در مورد شپاس بدونم و این که گفته میشد این سهم میتونه 700 تومن سود بسازه بفروشم سهمو و یا به نظرتون زمان اصلاح سهم های پالایشی تمام شد و با ورود شبندر رالی صعودیشون این هفته ادامه پیدا میکنه؟ و این سهم قیمتش بین چه بازه ای نوشان میکنه ؟از نظر کوتاه مدت و میان مدت سهم چطوره
تاثیر شخلیج بر سهم های پتروشیمی مثل پارسان و کل بازار چیه توی این هفته ؟ بازار را قرمز میکنه؟ و شخلیج را تا چند خریدار باشیم
ممنون از راهنماییاتون
در مورد پالایشی ها کدام اصلاح؟؟؟ما که اصلاحی ندیدیم ..
در مورد خرید این گروه بنده نظری ندارم وپیشنهاد هم نمی دم در این قیمتها ..فقط رشد این گروه میتونه باعث رشد بازار بشه وافت بقیه بازار میتونه جلوی رشد این گروه رو بگیره ..
در اصل توسط مهدي رحماني پست شده است View Postبا سلام محضر استاد پرريسك عزيز
استا د شما اين حد ضرر ها را بر چه اساسي تعيين ميكنيد؟ معيار تون چيه؟ لطفا راهنمايي بفرماييد جهت آموزش.@};-@};-@};-@};-@};-
تکنیکالی ..روش خاصی نیست..
نظر
-
در اصل توسط bari پست شده است View Postجعفر خان شما وارد کدوم سهم از گروه کاشی شدید؟
کچینی بالای 307 کسعدی بالای 237 کساوه بالای 380 وشلعاب بالای 500 ...بالای این قیمتها دوامب یارن وفاصله بگیرن روند صعود این گروه اغاز میشه ..
فعلا بالای این قیمت دارن گیج میزنن ولی خوب تا وقتی بالای این قیمت دوام بیارن میشه منتظر اغاز روند صعودشون بود ..خصوصا کچینی وکسعدی وشلعاب رو بر تر می بینم تکنیکالی در اخر کساوه..
در اصل توسط Mizhbod پست شده است View Postسلام
برای شنبه
چه سهم هایی توصیه میشه
پالایشی هم هر کی حاضره بعد این همه رشد ریسک کنه بخره بر عهده خودش ..
هر چند با خبر ورود این خلیج نقد ماندن بهترین کار هست ..
در اصل توسط hey پست شده است View Postسلام جعفر خان در مورد کشرق نظرتون چیست؟
الان حد ضرر بره رو 400 دوام بیاره بالیا 500 هم میتونه ببینه ..تکنیکالی فقط..
در اصل توسط امیران پست شده است View Postسید جان هنوز نظرت رو تجهیزاتی ها و مخصوصا فاذر مثبته یا از لیستت اومده بیرون؟؟
در مورد مپنا همچنان بالیا 240 روند صعودی داره ..باید دید چه میشه ..دوام میاره ..
نظر
-
عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت جعفر عزیز..
جعفر جان شما روند بازار مسکن رو در سال آینده چطور می بینید؟؟
عده ای معتقدند قیمت ها رشد شدید خواهند کرد و گروهی برعکس به دلایل سیاسی, اعتقاد به ریزش دارند...
دانستن نظر شما در این میانه برام غنیمته:x"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
سلام فکر کنم هلدینگ خلیج فارس نمادش وفارس هست از تموم دوستان میخوام بخاطر کشور عزیزمان از ش خ ل ی ج یا خ ل ی ج استفاده نکنند وفارسبس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postعرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت جعفر عزیز..
جعفر جان شما روند بازار مسکن رو در سال آینده چطور می بینید؟؟
عده ای معتقدند قیمت ها رشد شدید خواهند کرد و گروهی برعکس به دلایل سیاسی, اعتقاد به ریزش دارند...
دانستن نظر شما در این میانه برام غنیمته:x
از نظر من رشد اصلی ملک رخ داد ..یعنی رالی اصلی ملک طی شد ..در همین امسال قیمتها چندین برابر شده ..هر منطقه ای در شهر خودمان قیمت گرفتم بیش از 3 برابر حداقل رشد کرده ...پس بریا سال بعد رشد چندانی باقی نمی مونه ...
حالا هم بعد این رشد در املاک که قدرت خرید جامعه نمیرسه رکود حاکم شده ودر املاکی که قدرت خرید جامعه میرسه معاملات ادامه داره ولی در اون قسمتها هم همگان چشم بر قیمت دلار دوختن ..
جالبه حالا چه ربطی دارن بنده هم نمی دانم ولی دلار بره بالا انتظار رشد ملک رو داشته باشید ..فعلا همه چیز رو با دلار قیاس می کنن در تمام حوزه ها ..
برای فرار از رکود وگرفتار نشدن در رکود ونخوابیدن سرمایه بعد استفاده از موج افزایشی ملک به شخصه تصمیم به سرمایه گذاری در ساخت اپارتمان داریم با اشنایان ...
چون اپارتمان نسبت به زمین خالی فعلا به نظرم رشد بالایی کرده وسود بیشتری داره ..هم تولید هست ..هم کار هست ..هم سود هست وهم از تورم در مان خواهید بود هم از رکود ..
بنده به شخصه رشد بالایی دیگر نمی بینم واز نظرم رشد ملک رخ داد وهر که یهار وتابستان 91در ملک سرمایه گذاری کرد از تمام حوزه های از بورس گرفته تا تولید وارز وسرکه بیشتر سود کرد ...
نظر
-
با سلام
تعدادی شپاس و شرانل خریداری شد.
برای کم کردن میانگین از چه قیمتی مناسب است؟
شبندر تکنیکالی برای قیمت بازگشایی دارد؟
شما اخیرا شراز را مناسب می دانستید - در مقایسه با قیمت 1200 تومانی شراز قیمت مناسب برای بازگشایی شبندر کجاست؟
ممنونصداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
دوستان به خاطر وفارس چوب حراج به سهمهاتون نزنید
اخباری از عرضه گران این هلدینگ بگوش می رسه
قیمت های بالای 500 تومان و حتی عرضه به فی 700 تومان
اگر این قیمت ها به وقوع بپیونده سهام ارزشمند خودتونو می بایست با 10- 20 % بالاتر مجدد بخرید
دوستان من می گویم بهترین و ارزشمند ترین سهام بورس دارند با p/e برابر 3و4 معامله می شوند مثل شاراک - کرماشا - شفن - شخارک - شیران - واتی - فولاد - فملی - وغدیر - پارسان - حفاری - زاگرس - غمارگ - غبشهر - ایرانول و... چندوقت دیگه مجمع دارند و تقسیم سود و... ( دوست عزیز اینا p/e بین 3و4 دارند و سهام خودروئی و بانکی نیستند )
طرف میاد طعنه می زنه شما که به p/e پایین علاقه مندید برید سهام خودروئی و بانکی بخرید
واقعا" ادم می مونه چه به اینا بگه
من سهام بنیادی با p/e 3و4 را نام می برم طرف اینا رو می خونه بانکی و خودرویی
الان بالاترین p/e رو خودرویی ها دارند انقدر بالا که p/e شون منفی شده
لذا بخاطر وفارس سهام خوبتان را نفروشید خدا کنه که ارزون عرضه بشه بین 250 - 300 قیمت های بالای 400 تومان و گرفتن p/e بالا موجب هجوم بازار به سوی پتروها - فلزات - شیمایی ها - غمارگ - غبشهر - ایرانول - حفاری و... خواهد شد.
نظر
نظر