چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HSC
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 316

در اصل توسط farhad_p پست شده است View Post
    غمارگ با قیمت امروزش که مجمع نرفته p/e = 3.7 داره ، غبشهر هم در همین شرایط هستش یعنی کمترین p/e از آن این دو سهم طلایی هستش
    غالبر بعد از این سه سهمی که نام بردید در رتبۀ چهارم هستش و غمارگ در رتبۀ اول گروه
    دررسته حق با شماست من سود را حساب كردم پوشش را نديدم. البته نوع معاملات من كوتاه مدت است. اما در هر صورت فرمايش شما درست است.

نظر

• tazevared5
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 191

من به خاطر همین مشکل سایت کلی قچار موند روی دستم

نظر

• tazevared5
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 191

من کلی قچار موند رو دستم متوجه صف فروش نشدم
        در اصل توسط aa82lireza پست شده است View Post
        سلام

انگار سایت TSETMC مشکل داره، در حالی که مثلا قچار صف فروش سنگین داره، اصلا این سایت چیز دیگه ای نشون می ده و نشون میده داره توی قیمت 600 تومان معامله میشه،
        اول ساعت هم که معامله انجام شده بود و نشان نمی داد؟!!!!!

به نظر میرسه یه ده دقیقه ای تاخیر داره.

نظر

• داود
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 378

در اصل توسط BoRSi پست شده است View Post
          سلام...
          خرید شرانل و شپاس رو فردا در قیمت های نزدیک به عرضه چطور می بینید ؟فردا و پس فردا احتمال منفی شدن قیمت های پایانی پیش بینی میشه ؟
          سلام

توشرانل چند نفر سفته باز بدی جوری تو سهم فعال شدند باید حواست خیلی جمع باشه که مثل ما گیر نکنی X-(

البته ما به دید میان مدت وبلند مدت داریم به سهم نگاه میکنیم وپله به پله اضاف

تا نظر سایر دوستان چی باشه
          آخرین ویرایش توسط داود؛ 2013/03/11, 15:07.
          شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            خوب قندیها هشدار دادیم ..روند نزولی با شدت ادمه داره ..امروز حمایتها قدری شکسته شد ..

منتظر یک افت حداقل 10 درصدی دیگه در گروه قند هستیم وهمچنان اعتقاد دارم هر مثبتی در این گروه فرصت خروج هست ...

گروهی که بازار به اون پی برای بالای 10 میده واین گروه بعد یکسال به جای تعدیل مثبت وشکوندن پی برای میاد مثل قنقش تعدیل منفی میده ویا مثل اکثر قنیدها سود اعلامی اول سال رو به زور پوشش میده بازار با افت دادن قیمتی اون گروه اون پی برای بالایی که داده بود رو پس میگیره ..

برعکس این گروه گروه روغنی که پی برای زیر 4 داشتن وقتی بازار تعدیل های پی در پی وبالا این گروه رو دید حالا بازار داره پی بریا گروه رو غنی رو بالا میاره ..ایا روزی میرسه گروه روغنی پی بریا بالیا 10 بگیره ...منتظر می ماینم .از نظر من حقشون هست باید بگیرین؟؟؟؟

در مورد بقیه بازار همچنان روند نزولی هست ..شاخثپص بالیا 37400 بیاد روند صعودی خواهد شد ..با امدن این خلیج وکم شدن شرش از بازار به نظرم روزهای خوب برگردن..

در مورد گروه پالایش همچنان میگم سهام بهتر موجوده واحتیاط کنید ..سهام بهتر از گروه پترو گرفته تا فولاد مس روی ...بلایی که سر قنیدها اومد مواظب باشید سر این گروه نیاد ..
            درود بر پرریسک عزیز
            حتماً فرمایشتون صحیحه در مورد روند نزولی گروه قند
            اما بعضی قیمتها در این گروه واقعاً وسوسه کننده ست
            قمرو 1400 تومنی امروز تفاوت زیادی با قزوین 300 تومنی تابستان نداره
            مگر چقدر دیگه میتونه افت کنه
            می دونید که قمرو علاوه بر بنیاد عالی اهرم سودآوریش به جهت سرمایه کم خیلی بالاست

پرریسک جان ضمناً شپاس را باید به چوب پالایشیها برانیم یانه؟
            یک تکسهم تخصصی و جذابه که این هم اهرم سودسازی عالی داره
            شما می تونید محاسبات سودسازی شپاس تا مرز 1000 تومن و بالاتر
            برای سال بعد را تایید کنید؟
            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• tazevared5
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 191

مطمن باش همون قمرو هم این هفته 10 درصد افت میکنه شاخص گروه قند تا 3800 میاد پایین
              در اصل توسط sourena پست شده است View Post
              درود بر پرریسک عزیز
              حتماً فرمایشتون صحیحه در مورد روند نزولی گروه قند
              اما بعضی قیمتها در این گروه واقعاً وسوسه کننده ست
              قمرو 1400 تومنی امروز تفاوت زیادی با قزوین 300 تومنی تابستان نداره
              مگر چقدر دیگه میتونه افت کنه
              می دونید که قمرو علاوه بر بنیاد عالی اهرم سودآوریش به جهت سرمایه کم خیلی بالاست

نظر

• sourena
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 1080

در اصل توسط tazevared5 پست شده است View Post
                مطمن باش همون قمرو هم این هفته 10 درصد افت میکنه شاخص گروه قند تا 3800 میاد پایین
                راستش من هم تجربه تلخ دارم از این گروه و هم شیرین
                امروز هم فقط با کمتر از 2 درصد سرمایه ناخنکی به مرودشت زدم
                اگر پایین تر هم اومد بدم نمیاد اضافه میکنم
                بنظرم برای اونور سال 10 درصد قندی داشته باشی بد نباشه;)

نظر

• nazanin
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 289

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  خوب قندیها هشدار دادیم ..روند نزولی با شدت ادمه داره ..امروز حمایتها قدری شکسته شد ..

منتظر یک افت حداقل 10 درصدی دیگه در گروه قند هستیم وهمچنان اعتقاد دارم هر مثبتی در این گروه فرصت خروج هست ...

گروهی که بازار به اون پی برای بالای 10 میده واین گروه بعد یکسال به جای تعدیل مثبت وشکوندن پی برای میاد مثل قنقش تعدیل منفی میده ویا مثل اکثر قنیدها سود اعلامی اول سال رو به زور پوشش میده بازار با افت دادن قیمتی اون گروه اون پی برای بالایی که داده بود رو پس میگیره ..

برعکس این گروه گروه روغنی که پی برای زیر 4 داشتن وقتی بازار تعدیل های پی در پی وبالا این گروه رو دید حالا بازار داره پی بریا گروه رو غنی رو بالا میاره ..ایا روزی میرسه گروه روغنی پی بریا بالیا 10 بگیره ...منتظر می ماینم .از نظر من حقشون هست باید بگیرین؟؟؟؟

در مورد بقیه بازار همچنان روند نزولی هست ..شاخثپص بالیا 37400 بیاد روند صعودی خواهد شد ..با امدن این خلیج وکم شدن شرش از بازار به نظرم روزهای خوب برگردن..

در مورد گروه پالایش همچنان میگم سهام بهتر موجوده واحتیاط کنید ..سهام بهتر از گروه پترو گرفته تا فولاد مس روی ...بلایی که سر قنیدها اومد مواظب باشید سر این گروه نیاد ..
                  باتشکر ودرود من قندی ندارم
                  اما شما چرا قنقشو مثال میزنید پس قشهد وقپیرا وقلرو ووو بقیه هم تعدیل منفی مگه دادند ؟

نظر

• sourena
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 1080

در اصل توسط داود پست شده است View Post
                    سلام

توشرانل چند نفر سفته باز بدی جوری تو سهم فعال شدند باید حواست خیلی جمع باشه که مثل ما گیر نکنی X-(

البته ما به دید میان مدت وبلند مدت داریم به سهم نگاه میکنیم وپله به پله اضاف

تا نظر سایر دوستان چی باشه
                    شرانل که همینجور افتاده تو سرازیری و یکضرب وبی نوسان
                    داره افت میکنه...پس کدوم سفته باز؟
                    جالب اینجاست که یک تنه داره گروه را به گند میکشه
                    بازار ما هم که ماشالله داره
                    شرانل صف فروش میشه شپاس را هم تا -4 پایین میکشه،خودشون هم نمی دونند چه غلطی میکنند!

نظر

• بچه کف بازار
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 461

راستش ما نفهمیدیم چطور سود92 شپنا توی گزار5ش شبندر از450 تومان رسید با 350 تومان ر
                      بورس ایران پدیده است تو نوع خودش و شده بنگاه خصوصی برای سود آوری خواص شب عید سر سفره هفت سین دعا می کنیم به زمین گرم بخورید هر چی سود از این بازار می برید خرج دوا و درمان و کف و دفن شما بشه سر غمارگ و غبشهر چه کثافت کاری که نکردید توی اوج سود آوری شرکت مجبور کردید شرکت اعلامیه شفاف سازی کذایی بده و خیلی ها رو وادار به فروش کردند و بردن تو ضرر
                      یکی نیومد بگه بعد از شفاف سازی چرا سود شرکتهای روغنی رشدشون بیشتر شد بطوریکه سود 3 ماهه آخر غمارگ از سود 9 ماهه شرکت 20 درصد بیشتر شد ضررهای همه بچه های گل این سایت و تمام سهامداری جز شد سود شما انشاء الله روز خوش نبینید اگه اینقدر فاسدید

یا همین شرانل که باهاش چی دارن به سز سهامدارای جز در میارن اخه ادم های عوضی چطور سهام هر روز رشد می کنه می بندید حالا که داره سقوط می کنه کاری ندارید

نظر

• sourena
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 1080

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
                        اما شما چرا قنقشو مثال میزنید پس قشهد وقپیرا وقلرو ووو بقیه هم تعدیل منفی مگه دادند ؟
                        یک تجربه ناقص 18 ماهه از حضور و رصد این گروه دارم
                        بنظرم به غیر از سهمهای زیر که ضعیف ترند نسبت به بقیه
                        چندتایی ارزش توجه و انتخاب را دارند و البته حداکثر 10 درصد سبد

بنظر من ضعیف ترها: قثابت،قشرین،قنیشا،قچار،قنقش و قشکر
                        بنظر من بهترین ها: قمرو،قشهد،قصفهاو قلرست

نظر

• امیر2309
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2127

من كلا از اين سهم ايرانخودرو و سايپا سر درنيوردم؟
                          خودرو صف مي شه به زور حجم مي خوره؟
                          از اونرو برداشتن سايپا رو بالا باز كردن و صف فروش و بقيه برنامه برنداشتن حجم كلا مشكوكه؟؟؟؟؟
                          نكنه بوي اومدن بلوك پارسيان داره مياد؟ بهتر يه نيم نگاهي داشته باشيم ؟هر چند من هميشه رو 92 خريدم رو 98-100 دادم به صف نشينان عزيز؟ و بازهم تكرار ماجرا
                          بدتر از همه حق خودرو رو 9 تومن صفه و خود سهم رو 93 تومن فروشنده داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          www.mahak-charity.org

نظر

• داود
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 378

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                            شرانل که همینجور افتاده تو سرازیری و یکضرب وبی نوسان
                            داره افت میکنه...پس کدوم سفته باز؟
                            جالب اینجاست که یک تنه داره گروه را به گند میکشه
                            بازار ما هم که ماشالله داره
                            شرانل صف فروش میشه شپاس را هم تا -4 پایین میکشه،خودشون هم نمی دونند چه غلطی میکنند!
                            افت طبعیی نمیکنه دوست عزیز میارنش پائئن تا حسابی سوارش شن

مگه پالایشگاه منفجر شده اینطوری افتاده توسراشیبی نه عزیز جان برادر

کمترین پی برای تو پالایشیها

فقط بزرگترین ایرادش نداشتن یه آقا بالا سر مثل وغدیر

گذشت زمان همه چی را ثابت خواهد کرد بقول پرریسک ماصبرمان زیاده
                            شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• tazevared5
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 191

کترام و افزایش 1700 درصدی سود قند شیرین خراسان و افزایش 477 درصدی سود سال 92 دوده صنعتی افزایش 100 درصدی سود
                              شیران و تقسیم سود 800 تومنی و احتمالا تعدیل 100 درصدی برای پیش بینی 92

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
                                تعدیل مثبت دادند ..

ولی این تعدیل مثبت در برابر اون رشد وپی بریا بالاشون رقمی نبود ...وهمین باعث شد بازار از این گروه ناامید بشه والان به این روز بیفتن ..

قلر با قیمت بالای 3500 تومن حداقل باید سود 700 تومن بسازه تا با پی بریا 5 که تازه پی برای نرمال ومیانگین بازار نیست والان پی بریا بازار در بعضی گروهها خوب بازار مثل پترو با سود مجمع زیر 3 هم رفته قیمت پر قلر میشد 3500 تومن ..

یا قپیرا 1900 تومنی رو کسی برای سود 200 تومنی نمیخرید ..حداقل باید 400 تومن سود داعلام کنه ..به نظر شما می تونه؟؟؟

وگرنه بنده خودم اولیت کسی بودم که گفتم قپیرا بین 200 تا250 سود داره ..قیمت اون زمان قپیرا 800 بود ..گفته سود با سود 200 تا250 پی بریا 5 بدیم قیمت سهم بین 1000 تا1250 میتونه باشه ..رشد هم کرد 50 درصد هم داد ولی بالای 1250 بارها گفتم فقط با جو میاد بالا واز اینجا به بعد ارزش خردی نداره بنیادی...

تازه این خوبهاش بود بقیه قندیها از قثابت گرفته تا قشکر قشرین قشیر و...ما که تعدیل درست حسابی مشاهده نکردیم ..از نظرم دوران این گروه تمام شده ..سال بعد هم هیچ کشاورزی با این قیمتها چغندر نمی کاره ..

نظر

در حال کار...
                                X