چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • داود
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 378

در اصل توسط HSC پست شده است View Post
    شبندر رو ببينيد . حجمش جالبه اينطور نيست ؟

همه اش هم روي +2 تا +4 درصد.

بيشتر عرضه هاي امروز هم احتمالا مال همين گروه مالي ملته.

اينطور كه پيداست سازمان ميخاد شبندرو رو همون چنگال حركت بده و بكمك اون شاخص رو بياره بالا.

ممكنه بخان از شبندر براي مثبت نگه داشتن شاخص تو روزايي كه (احتمالا) بخاطر عرضه ي خليج ممكنه

شاخص به پيسي بخوره هم استفاده كنن.

شبندر رو تو سبدتون بزاريد . ضرر نداره.

همه چيز پي به اي نيست !

اينو ديگه بايد تاالان و بخصوص با اين رفتار چندوقته اخير سازمان تو بازو بسته كردن نمادها و

اشكالات پي در پي نرم افزاري سايت بورس( جون عمشون! ) :D ، فهميده باشيد ...

بيچاره قشهدي ها ، گزارشش بد نبود ولي ببينيد سازمان باهاشون چيكار كرد...

درواقع بهتره بگيم روند باهاشون اينكارو كرد .
    اوستا خوبی

میخواستم ببینم شما تدریس خصوصی هم دارید من بیام یه کم تحلیل گری و...یاد بگیرم >:)

دوما ما میائم چی ؟...چرا؟مطالب جعفر خانو بخونیم ولی میبینم همش HSC،یه جای دیگه بنام خودت مطلب بزنی مشتری پیدا میکنی ناراحت نباش=))=))
    شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• h00mi
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 504

موش كور بخورتت هومي ...

حالا ببين نتيجه رو. خريدي نوش جونت عزيزم/ ايسالا 1000 رو بتونه رد كنه! ولي

لاستيكي ها تعديلاتشون برج 6 به بعد مياد ، فكر ميكني بازار از الان بياد به اينا پي به اي بده !؟
      دادا این باز هزارم من وقتی از یه سهم صحبت می کنم دلیل بر داشتنش نیست!!
      بشه 100 تومان به من چه؟
      من رو یه تک سهم های کوچیک و خاص که با پول خودم بالا پایین میره کار می کنم...
      خوش باشی...
      امیدوارم ناراحت نشی بازم میام بهت سر می زنم ..
      فعلا....

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• HSC
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 316

مگه بيكارم بيام اينجا چيز بنويسم !؟ خودتون بريد تجربه كسبكنيد. خوش باشيد.

خدافظ جماعت...

نظر

• داود
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 378

موش كور بخورتت هومي ...

حالا ببين نتيجه رو. خريدي نوش جونت عزيزم/ ايشالا 1000 رو بتونه رد كنه! ولي

لاستيكي ها تعديلاتشون برج 6 به بعد مياد ، فكر ميكني بازار از الان بياد به اينا پي به اي بده !؟

به پسهند كه نداده ، هم گروهيهاشونم كه دارن منفي ميخورن ...

حالا فكر ميكني اين ازون تك سهما باشه؟

بنظرم بعيده. اگه شاخص منفي يا حتي كمي متعادل شه اينم ميريزه.

ولي كلا پست گذاشتن تو اين تاپيك لطفي نداره. وقت تلف كردنه. تاسف.
          بجون خودم ازاین همه مطلبی که زدی ازاین یکی خیلی خوشم اومد
          شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• tazevared5
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 191

کار به 850 نکشید همی امروز برگشت
            سلام دوستان .

سازمان صراحتا با قيمت عرضه ي بالا براي خليج مخالفت كرده چون ميدونه اگه زيره بار بره و مثلا به قول دوستان بيان و شخليج رو 700

بندازن به خلق الله مادر كل بورس چيزيده ميشه و تا ماهها شاخص منفي ميمونه . اونم با اون حجم مبنا و شناوري كه اون داره!

شخليج فقط اگه زيره 200 عرضه شه ارزش خريد داره. بخصوص كه هنوز سودشم معلوم نيست !

امروز داشتم لاستيكي ها رو واسه ورود بررسي ميكردم به نظرم از پسهند بهتر پاساتايره !

اسم كج و كوله اي داره ولي هم روند سودسازيش خوبه ، هم پي به ايش از كل گروه پايينتره ،

هم شناور كمي داره و از همه مهمتر نمودارش هم قشنگ تره ....

بد نيست دوستان يه نظري به پاسا بندازن منتها نقطه ي ورود مهمه.

مواظب باشيد از حول حليم نيوفتيد تو ديگ.

فعلا نبايد خريد. اولين نقطه اي كه براي ورود ميتونه خوب باشه 900 تومنه.

البته بنظرم ممكنه تا 800 هم پايين بياد ولي تجربه بهم ميگه از 850 احتمالا برگرده بره بالا ...

اگه خواستيد به نسبت 20-30-50% رو 900-850-800 ورداريد.

تكنيكالها يه همچين سهمي خوراكشونه. ميان واسش چنگال اندروز ميكشن و از طريق اون رو اين سهم نوسان ميگيرن

منتها ما ديگه حال چنگال كشيدن نداريم فقط بدونيد تو محدوده ي 800 تا 850 برا ورود ارزنده است .

حد ضررش رو هم بزاريد روي 700.

بديه پاسا اينه كه مثل غالبر ميمونه . اگه صف شه ديگه بعدا فرصت ورود به هيچ كس نميده.

امروز اول وقت خواستم غالبر اضافه كنم اجازه نداد.

منتها بازم حواستون باشه بنظرم اين سهم زيره 900 هم مياد.

تو 800 هركي وارد شه برده.

شب خوش دوستان

نظر

• rasaunited
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 58

مگه بيكارم بيام اينجا چيز بنويسم !؟ خودتون بريد تجربه كسبكنيد. خوش باشيد.

خدافظ جماعت...
              از لطفت واقعا ممنون . خوشحال شدیم.سید خیلی کم پیدا شدی.دلمون تنگ شده.وقتی بچه بودیم معلم نمی تونست بیاد همه خوشحال می شدیم ولی الان ....
              بگذریم هر جا هستی خوش باشی
              [FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)

نظر

• بچه کف بازار
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 461

راستش ما نفهمیدیم چطور سود92 شپنا توی گزارش شبندر از450 تومان رسید با 350 تومان، چطور قشهد با این گزارش عالی مفتضح باز شد الان p\e این شرکت به نظر من که حدود 4.3 حتی با سود 236 تومان بگیری کمترین p\e گروه قندی و داره 6.5 چطور شاراک با اون گزارش عالی با نوسان 5% باز شد هیچکس هم جیک نزد و هزاران اما و اگر دیگه
                سر غمارگ و غبشهر چه کثافت کاری که نکردید توی اوج سود آوری شرکت مجبور کردید شرکت اعلامیه شفاف سازی کذایی بده و خیلی ها رو وادار به فروش کردند و بردن تو ضرر
                یکی نیومد بگه بعد از شفاف سازی چرا سود شرکتهای روغنی رشدشون بیشتر شد بطوریکه سود 3 ماهه آخر غمارگ از سود 9 ماهه شرکت 20 درصد بیشتر شد ضررهای همه بچه های گل این سایت و تمام سهامداری جز شد سود شما انشاء الله روز خوش نبینید اگه اینقدر فاسدید
                یا همین شرانل که باهاش چی به سرسهامدارای جز در آوردن بیچاره اونایی که تو این رالی سقوط از این سهم بیرون شدندو ما میایم به اونا می خندیم به افرادی از جنس خودمون هستند و دنبال یک لقمه نون حلال و برای فرار از ضرر بیشتر از بازی افراد کثیف فرار می کنن ، اخه ادم های عوضی چطور سهام هر روز رشد می کنه وقتی آدم های تحلیل دار وارد میشن مثل سید عزیز خودمون با این اوضاع نابسامان که پیش بینی لحظه بعد یک نبوغ ذاتی می خواد سهامو می بندید ولی وقتی یک سهامی رو خودشون به عمد سقوط می دن یک نفر نیست شفاف سازی کنه

بورس ایران پدیده است تو نوع خودش و شده بنگاه خصوصی برای سود آوری خواص
                شب عید سر سفره هفت سین دعا می کنیم به زمین گرم بخورید هر چی سود از این بازار می برید خرج دوا و درمان و کف و دفن شما بشه

نظر

• HSC
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 316

در اصل توسط h00mi پست شده است
                  :D
                  واقعا حیف شما نیست میاید تو این تاپیک می نویسید !!؟
                  هم وقت خودتونو می گیرید و هم وقت مردم !!! :D
                  من دارم با باراک اوباما صحبت می کنم اگه شد بری کاخ سفید...
                  اگه باراک اوکی رو داد... خبرت می کنم...
                  انگيزه ي من از نوشتن اين بود كه 4تا آدم قالتاغ مثل شما نتونن وقتي ميخان سهمشونو خال كنن بيان و به مردم

سيگنال خريد الكي بدن. و بندازن و در رن.

نگران نباش من رفتم. بشين با خيال راحت مردم رو سركيسه كن...

تا بوده همين بوده.

اون جعفر هم شما رو شناخته كه ديگه پست نميزاره.

بيچاره اينهمه بهتون سود رسونده اونوقت هر روز يكي پيدا ميشه مياد بد و بيرا ميگه بهش

هركاري انگيزه ميخاد. اينجا هيچجور انگيزه اي به آدم داده نميشه

خداحافظ اساتيد ...

نظر

• mehdipour2000
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 406

انگيزه ي من از نوشتن اين بود كه 4تا آدم قالتاغ مثل شما نتونن وقتي ميخان سهمشونو خال كنن بيان و به مردم

تا بوده همين بوده.
                    HSC جان به دل نگیر از بنده!!! به لحاظ روانشناسی این عکسی که زدی زیاد جالب نیس... یه انتقاد دوستانه! ولاغیر
                    پرسود باشی ممنون که قلم میزنی . پایدار باشی...
                    تحلیل رایگان
                    اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                    توییتر: m_mehdipour

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

تا بوده همين بوده.

بيچاره اينهمه بهتون سود رسونده اونوقت هر روز يكي پيدا ميشه مياد بد و بيرا ميگه بهش

خداحافظ اساتيد ...
                      والا به خدا در این تاپیک استادی به غیر از شما نمی بینم...
                      جعفر خان هم وقتی در مورد شما با من صحبت می کرد می گفت: جناب بزرگوار استاد HSC !! =))
                      شما یه دونه ای...!! :D
                      آره هومی قالتاغ رو همه میشناسن !!!
                      خوش باشی...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• tazevared5
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 191

دارویی ها نیز امروز یکی در میان با اقبال روبرو بودند.والبر که 99.5 درصد شرکت پخش البرز را با بهای تمام شده هر سهم 100 تومان در اختیار دارد امروز با معاملات مثبت و در محدوده ی درصد مثبت روبرو بود

كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ پيرو اطلاعيه شماره 0540/الف/91 مورخ 23/12/1391 اين مديريت، روز يكشنبه مورخ 27/12/1391 تعداد 30،000،000 سهم معادل 10 درصد از سهام شركت پخش البرز(سهامي عام) براي اولين بار پس از پذيرش در بازار دوم فرابورس ايران در نماد "پخش1" عرضه مي گردد. مديريت بازار فرابورس ايران
                        آخرین ویرایش توسط tazevared5؛ 2013/03/13, 15:09.

نظر

• space_mohamad
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 313

تا بوده همين بوده.

خداحافظ اساتيد ...
                          جناب hsc ،این حرفا را به دل نگیرید . اینجا یه مکانه عمومیه و ما ایرانیها هم استاد بی احترامی و شکستن قانون و حرمت در اینجور جاهاییم .
                          مسلما" نوشتن شما توی تاپیک یرای دوستان خیلی مفیده و حتما" دعاگو هستند دوستان .
                          هرکسی نظری روی یه سهمایی داره و بعضا" از روی تعصبه ولی ما باید یاد بگیریم به نظر هم احترام بگذاریم ....
                          "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• parham 82
                            Banned
                            • Sep 2011
                            • 259

جعفر جان روند پالایشگاهی در هفته بعد رو چگونه می بینی ؟ :x

نظر

• rasaunited
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 58

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
                              جناب hsc ،این حرفا را به دل نگیرید . اینجا یه مکانه عمومیه و ما ایرانیها هم استاد بی احترامی و شکستن قانون و حرمت در اینجور جاهاییم .
                              مسلما" نوشتن شما توی تاپیک یرای دوستان خیلی مفیده و حتما" دعاگو هستند دوستان .
                              هرکسی نظری روی یه سهمایی داره و بعضا" از روی تعصبه ولی ما باید یاد بگیریم به نظر هم احترام بگذاریم ....
                              دوست عزیز با کمال احترام به شما و این دوست عزیزمون خدمتتون عرض کنم این تاپیک مخصوص جناب پرریسک هستش و دوستان سوالات خود را مطرح می کنند و از تجربیات جناب پرریسک استفاده کنند
                              در این که این دوستمون اطلاعات خوبی دارند هیچ شکی نیست ولی خوشحال میشیم در تاپیک دیگری از تجربیاتشون استفاده کنیم
                              [FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)

نظر

• اسمان
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 760

معاون سابق سازمان خصوصی سازی: سهامداران به تمامی ریسک ها توجه کنند

در ادامه این جلسه معاون سابق سازمان خصوصی سازی در رابطه با عرضه سهام این شرکت گفت: هدلینگ خلیج فارس به مانند یک پوسته بود و هیچ شرکتی در آن وجود نداشت به طوری که یک سال طول کشید تا این شرکت تاسیس شد و ادغام و انتقال شرکتها به آن انجام شد.

وی با بیان اینکه نگاه درآمدی به عرضه این شرکت وجود ندارد گفت: در حال حاضر 40 درصد سهام این شرکت متعلق به سهام عدالت بوده و 40 درصد سهام آن متعلق به بانکها است و از 20 درصد باقیمانده پنج درصد نیز ترجیحی بوده و پنج درصد قرار است عرضه شود، بنابراین دولت محتاج به این پنج درصد نبوده و نگاه درآمدی به عرضه این شرکت ندارد.

وی با بیان اینکه سهامداران قیمت سهم را تعیین می کنند گفت: قیمت بیمه دانا 450 تومان بود، چه کسی آن را قیمت 1000 تومان را وارد سیستم کرد و قیمت گذاری آن را از هزار تومان آغاز کرد؟

وي ازهمه سهامداران درخواست کرد تا به تاریخ عرضه این شرکت و صورتهای مالی آن شرکت توجه کنند و گفت: اگر قرار باشد قبل از پایان سال این شرکت بدون گزارش حسابرسی عرضه شود سهامداران باید در قیمتی که ارائه می دهند تمامی ریسکها و نرخ ارز این شرکت را مدنظر قرار دهند و سعی نکنند سوار موج شوند و بگویند چون عرضه اولیه است قیمت بالا می رود.

وی تاکید کرد: سهامداران سهمی را که می خرند باید به محدودیتها و ابهامات آن توجه کنند.

به گزارش ایسنا، مراسم معارفه هلدینگ خلیج فارس در حالی به پایان رسید که مسئولان هلدینگ خلیج فارس پاسخ روشنی به ابهامات سهامداران در مورد ریسک های شرکت و نرخ ارز و خوراک ندادند و سهامداران با توجه به عدم شفافیت و ابهامالت فراوان خواستار تعویق عرضه هلدینگ خلیج فارس بودن
                                د.

نظر

در حال کار...
                                X