چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
    پس پرریسک جون
    این وسط تحریمهای جهانی ..کاهش صادرات نفت ایران.... کاهش ارزش پول.... و هزار بدبختی دیگه تو قیمت سهام مخصوصا قندی اثر نداره
    من خیلی ناامیدم ... چون شرایط بنظرم عادی نیست ... همه از 11 تیرماه حرف میزنن
    دوست من جساب دو دو تا چهار تا هست...

دوستانی میگن با تحریم دولت مجبوره مبادله کالا به کالا کنه به جای پول شکر گندم برنج و...اینا رو بگیره ...

ومیگن با این کار قیمت شکر میاد پایین چون واردات زیاد میشه...

حالا یک سوال از همین دوستان...فکر کنم گندم ونان مهمترین بخش غذایی ما ایرانیها رو تشکیل میده ...ایا نان ارزون شده با مابدله کالا به کالا..ایا گندم ارزون شده ایا برنج ارزون شده ..بایا نان شده 130 تو تهران 160...

بعضی ها خواب تشریف دارن ..اره دولت میاد شکر رو مفت میده تازه شکری که مثل نون کالا اساسی در سبد خانوار نیست ....

اگر جنگی پیش نیاد با این اوضاع تنها این گروه فعلا در صدر رشد هستن وبعد گروه پترو اگر تحیم نشن...گفتم پله ای وارد بشید ...در خرید پله ای فرصت های خرید خوبی بهتون دست میده ..خرید پله ای برا جا نموندن بود...

الان سکه رو ببین چجوری جا گذاشت ...تا شما بیایی به خودت بجنبی سکه از 670 شد 750 به همین راحتی...صبر می کنیم..

نظر

• 13661366
      عضو عادی
      • Sep 2011
      • 243

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      دلار 1952 تومان ...سکه 737 هزار تومان...

ببینم بازار کی به قندیها برمی گرده ....
      جو کلی بازار جالب نیست چه برسه به اینکه یک عده با همین سهام قندی به انتهای زندگی رسیدن و این امر بیشتر از قیمت دلار و سکه میتونه تاثیر داشته باشه. در ضمن گزارش محتاطانه قندی ها میرسه و این جو رو بیشتر خراب میکنه.
      چند روز پیش رفته بودم امور سهام قثابت که اونا هم به گیر کردن فدک تو این سهم اذعان میکردند. چه برسه.....................

نظر

• hasa
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 724

واقعا جای تعجب هست فرض اگر تحریم انجام بشه خوب شرکتهایی که در بطن این تحریم هستند خوب تحت تاثیر میگیرن حالا بعضی از این شرکتها هستند که با تحریم نه تنها در آمدشان کم نمیشه اتفاقا بیشتر هم میشه ولی بورس انگار شرایط جنگ را دارد. بعید نیست یک خبرهایی باشه سوریه که حالت جنگی اعلام شده توسط بشار اسد احتمال داره سوریه وارد جنگ بشه ایران هم تنگه هرمز را ببنده که از راه قانونی میتونه این کار را بکنه در صورتی که این راه هیچ سودی برای کشور نداشته باشه با این وضعی که بوجود امده بعید نیست چنین اتفاقاتی بیافته.
        قانون ماندن همیشگی در بورس:
        1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
        2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
        3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
        4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
        5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
        6- صبور بودن.

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط 13661366 پست شده است View Post
          جو کلی بازار جالب نیست چه برسه به اینکه یک عده با همین سهام قندی به انتهای زندگی رسیدن و این امر بیشتر از قیمت دلار و سکه میتونه تاثیر داشته باشه. در ضمن گزارش محتاطانه قندی ها میرسه و این جو رو بیشتر خراب میکنه.
          چند روز پیش رفته بودم امور سهام قثابت که اونا هم به گیر کردن فدک تو این سهم اذعان میکردند. چه برسه.....................
          سکه یک میلی خیلی ها رو بدخت کرد ولی همین سکه تا 600 اومد پایین والان همین سکه 600 تومنی داره خیلی ها رو خوشبخت می کنه ...کسایی که از خرید سکه 600 تومنی ترسیدن الان دارن اه می کشن...

باید زمان ورود خروج رو درست تشخیص داد ..چون قندیها خیلی ها رو بخت کردن دلیل نمیشه نخریم همین قندیها سال قبل خیلی ها رو خوشبخت کردن ببینم امسال چه می کنن...

در ضمن قثابت رو خیلی وقته قبول ندارم ..ما با این سهم بنیادی کاری نداریم ...نظر ما روی سهام دیگری است از این گروه..

نظر

• تاران
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 959

اعتماد از دست رفته سهام دارن رو به این راحتی نمیشه برگردوند
            اون جو روانی تحریمها هم قوز بالای قوز

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
              اعتماد از دست رفته سهام دارن رو به این راحتی نمیشه برگردوند
              اون جو روانی تحریمها هم قوز بالای قوز
              دوست من برا سود کردن باید ریسک کرد اونم ریسک معقول...

وقتی سکه شد 600 ..خرید کردم با ریسک اینکه شاید مذاکرات مثبت باشه وبشه 450 ..ولی بالای 70 درصد احتمال میدادم این مذاکرات شکست بخوره چون بعد این همه سال به همین راحتی کنار اومدن در کت من یکی نمی رفت...

حالا تو قندیها هم فکر می کنم شکر خریدم ...نهایت اینه بورس بسته میشه دود میشه میره رو هوا ..میریم کارخونه سودمون رو میگیرم ...با این وشع که داره پیش میره چند وقت دیگه شکر وکار خونه شکر شاید طلا بشه ..البته شاید...

ریسک هست ...

نظر

• آواچی
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 337

رفتیم بالای 2000
                دلار آمریکا 1990

شنبه یعنی دیگه قندیا...؟؟؟؟

نظر

• محمد حسن
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 423

با اجازه دوستان در این اوضاع و شرایط می خواهم پیشنهاد خود را برای تحت نظر گرفتن برخی سهام جهت خدید در روزهای آینده داشته باشم
                  1) از گروه قند مثل قشکر و قپیرا
                  2) از گروه شیمیایی مثل شیران و شمواد
                  3) از گروه روی مثل کالسیمین و فرآور
                  4) از گروه پتروشیمی
                  5) از گروه سیمان
                  6) وغدیر به دلیل داشتن پرتفویی از سهام برتر

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                    با اجازه دوستان در این اوضاع و شرایط می خواهم پیشنهاد خود را برای تحت نظر گرفتن برخی سهام جهت خدید در روزهای آینده داشته باشم
                    1) از گروه قند مثل قشکر و قپیرا
                    2) از گروه شیمیایی مثل شیران و شمواد
                    3) از گروه روی مثل کالسیمین و فرآور
                    4) از گروه پتروشیمی
                    5) از گروه سیمان
                    6) وغدیر به دلیل داشتن پرتفویی از سهام برتر
                    این که شد کل بازار بورس....یعنی بازار میخواد بترکه...

نظر

• 13661366
                      عضو عادی
                      • Sep 2011
                      • 243

سکه یک میلی خیلی ها رو بدخت کرد ولی همین سکه تا 600 اومد پایین والان همین سکه 600 تومنی داره خیلی ها رو خوشبخت می کنه ...کسایی که از خرید سکه 600 تومنی ترسیدن الان دارن اه می کشن...

باید زمان ورود خروج رو درست تشخیص داد ..چون قندیها خیلی ها رو بخت کردن دلیل نمیشه نخریم همین قندیها سال قبل خیلی ها رو خوشبخت کردن ببینم امسال چه می کنن...

در ضمن قثابت رو خیلی وقته قبول ندارم ..ما با این سهم بنیادی کاری نداریم ...نظر ما روی سهام دیگری است از این گروه..
                      باز سکه و دلار رو کفشون رو میشه یکجورایی شناسایی کرد و سهام این گروه رو اصلا نمیشه تخمین زد. بحث پله ای خرید کردن هم فکر نکنم بخاطر همون جو کار درستی باشه. مثالشم همین قلرست. فکر نکنم سهم قندی بهتر از قلرست و قپیرا از نطر بنیادی وجود داشته باشه که بست و میخواد باز کنه............
                      با این وضعیت قیمت دلار و سکه بازم بنظرم بازار بره به کما و قدرت نقد شوندگی بازم میاد پایین که اصلا فکر نکنم واسه این گروه خوب باشه ولی سایر گزوه ها رو حداقل با 50 درصد ضرر میشه رد کرد.

نظر

• farzad
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 27

دوست من برا سود کردن باید ریسک کرد اونم ریسک معقول...

وقتی سکه شد 600 ..خرید کردم با ریسک اینکه شاید مذاکرات مثبت باشه وبشه 450 ..ولی بالای 70 درصد احتمال میدادم این مذاکرات شکست بخوره چون بعد این همه سال به همین راحتی کنار اومدن در کت من یکی نمی رفت...

حالا تو قندیها هم فکر می کنم شکر خریدم ...نهایت اینه بورس بسته میشه دود میشه میره رو هوا ..میریم کارخونه سودمون رو میگیرم ...با این وشع که داره پیش میره چند وقت دیگه شکر وکار خونه شکر شاید طلا بشه ..البته شاید...

ریسک هست ...
                        جناب پرریسک باسلام ودرودفراوان میخواستم بدونم خرید سکه تو این بازار و با این قیمتها میتونه نفع داشته باشه با تشکر

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط 13661366 پست شده است View Post
                          باز سکه و دلار رو کفشون رو میشه یکجورایی شناسایی کرد و سهام این گروه رو اصلا نمیشه تخمین زد. بحث پله ای خرید کردن هم فکر نکنم بخاطر همون جو کار درستی باشه. مثالشم همین قلرست. فکر نکنم سهم قندی بهتر از قلرست و قپیرا از نطر بنیادی وجود داشته باشه که بست و میخواد باز کنه............
                          با این وضعیت قیمت دلار و سکه بازم بنظرم بازار بره به کما و قدرت نقد شوندگی بازم میاد پایین که اصلا فکر نکنم واسه این گروه خوب باشه ولی سایر گزوه ها رو حداقل با 50 درصد ضرر میشه رد کرد.
                          کی خواست بفروشه ...گفتیم اصلا بورس نابود بشه میره سودمون رو میگیرم..این گروه تنها گروهی که از وضع بد موجود بهره میبره ولی سایر گروهها شاید دیگه اصلا سودی براشون نمونه بریم بگیریم...

با این همه صبر می کنیم...ما پله ای میخریم...البته پله های خریدمون رو بالا میگیرم..پله اول قزوین 340 ...پله دوم 270 وپله سوم 200...ببینم چی میشه..

نظر

• محمد حسن
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 423

این که شد کل بازار بورس....یعنی بازار میخواد بترکه...
                            خدا را چه دیدی پر ریسک جان شاید هم ترکید

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط farzad پست شده است View Post
                              جناب پرریسک باسلام ودرودفراوان میخواستم بدونم خرید سکه تو این بازار و با این قیمتها میتونه نفع داشته باشه با تشکر
                              والا این همه مدت دوست من کجا بودید چرا خرید نکردید پس ...

در این قیمتها نظری ندارم برا خرید ..با این اوضاع فعلا حالا حالا به نظر میره بالا ..اگر سازی نکنن ..امیدوارم سازش کنن چون این بالا رفتن ها بیشتر ضرر هست در مجموع تا سود..

ولی خوب 20 درصد سبد سکه باشه بهتره..

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                                خدا را چه دیدی پر ریسک جان شاید هم ترکید
                                امیدوارم ترکشهاش به ما نخوره..

نظر

در حال کار...
                                X