چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yahya3004
    عضو عادی
    • May 2012
    • 60

پرریسک جان می خواستم نظرتون رو درباره مجمع شپترو بدونم؟ به نظرتون با سهم به مجمع بریم؟؟

نظر

• میلاد
      عضو جدید
      • Jan 2012
      • 11

سلام اقا سجاد میخواستم اگه زحمتی نیست از اهداف
      قیمتی شبندر بگید بنظرتون بالایی هست براش
      و اینکه حداقل تا چند بخریم یا دیر شده ؟

نظر

• eshtriki
        کاربر فعال
        • Mar 2012
        • 146

با سلام جعفر خان ونیکی رو چطور می بینین؟
        این بانک تجارت داره ونیکی رو می خوره
        [SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد

هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• صمدآقا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 214

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
          بازارهای جهانی همگی مثبتند روی مس نفت گندم طلا شکر همه چی مثبت شاخصهای بورس مثبت
          شکر به 22 سنت بر پوند رسید که رشد 20 درصدی در حدود 6 هفته داشته و روند همچنان صعودیه
          با نظر جناب پرریسک کاملاً موافقم امسال هم قندیها شگفتی آفرین خواهند شد

نظر

• صمدآقا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 214

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
            گروه قند همچنان بيمار

هنوز نوبت به اين گروه نرسيده. به قول پر ريسك عزيز " كه يه سهم هست به اسم قپيرا با pبه e پنج كه مرتب هم فروشنده داره خب يا بايد بقيه قندي ها به اون برسن يا اين بايد بره بالا " ... حالا وضع بدتر شده
            اصفهان باز شده با pبه e محدوده چهار !!! نگاه كنيد كه نقش جهان با اون عظمت كه اولين قندي بود كه سر بلند كرد و اون كارخانه مدرن و اون فاند قوي ... خب دو برابر اصفهان pبه e دارد. معلومه وضع گروه به اين
            زودي به سامان نميشه.
            صفهاي فروش بي پايان قمرو و قجام كه ماه هاست ادامه دارد (و اصلا فكر مي كنم تا به حال در بورس ما ركوردي بوده است و البته چه ركورد بيهوده و خانمان براندازي) ظاهرا نشانگر عزمي است كه عصر سقوط گروه را
            طولاني تر كند.
            افزايش قيمت شكر در هاله اي از ابهام، (با اين جو فعلي راستش اميدي ندارم كه دولت خودش عامل بشه براي گروني يك كالاي اساسي ) اميد حمايت ازگروه بسيار كمرنگ ( نگاه به حمايتهاي مصنوعي فدك و نور
            نبايد كرد ) ، و نگاه بازار را همچنان بي اعتماد مي بينم. قيمت شكر جهاني هم تنها يك عامل مستعجل مي نمايد و اميد به افزوني مصرف شكر در ماه رمضان به عنوان عامل افزايش قيمت سهام گروه و...هم گويا
            تنها نوعي دلخوشي است .

خوانده ام كه برخي دوستان با ذوق و شوق از 11 تير كه شروع تحريمهاست براي آغاز روند صعودي مي گفتند، از اين تفكر ناگوار و بيمار كه اميد را در حقيقت در دل نامرادي و بدبختي هموطنان مي جويند هم كه
            بگذريم ، باز ديديم و مي بينيم كه همچنان اگر رشدي هم باشد براي ساير گروه هاست و سهامداران اين گروه مي بايست همچنان نظاره گر و منتظر باشند......
            گروه قند نوش دارویی دریافت میکند که پیامدش برخواستن از بستر بیماری و شادابی است

نظر

• صمدآقا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 214

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              دوستان تا دیروز بازار در مورد سود پترو اصفهان وسود 400 تومنی اون شک داشت چون بخشی از این سود از محل تسعیر ارز بود که بعضی ها اعتقاد داشتن نمی دونم دلارها اونور مونده وهنوز فروش نرفته از این حرفها ...

دوستان دیروز پترو اصفهان رسما گزارش 12 ماهه اعلام کرد 414 تومن سود ساخته...یعنی الان این سود در حساب شرکت هست ودگیه هیچ جا نمی تونه در بره...

حالا زیاد تقسیم کنه یا کم تقسیم کنه دیگه زیاد مهم نیست ..چون کم تقسیم کنه سود انباشته میشه وبازم باید برا این سود کاری کنه وزیاد هم تقسیم کنه که چه بهتر ...

برا امسال هم با این اوضاع به نظرم بازهم توان ساخت سود بالایی داشته باشه ..پس در این قیمتها میشه گفت پترو اصفهان شیارن 1000 تومنی سال قبل هست واگر روزی دو برابر این قیمت معامله شد تعجب نکنید...
              سلام
              جناب پرریسک از آشنایی با شما خوشحال شدم
              نظراتتان برایم خیلی جالب و فروم نویسی تان بسیار عالی و پر طرفدار

در رابطه با قزوین وقشیر و کلاً قندیها با شما کاملاً موافقم اما چیزی که باعث شد این مطلب را بنویسم اینه
              که من هم دقیقاً حسی که شما به شصفها دارید و اون رو مقایسه میکنید با شیران پارسال دارم
              یادمه سال پیش بازار برای خرید شیران 1200 تومنی ناز میکرد و الان شیران 2500 تومن (با احتساب سود مجمع)
              و تازه کسی نمیفروشه وحقوقیش حجمش رو میده.خدایی غوغا میکنه اگر در مجمع 22 تیر 200 تومن سود بده
              و با یک گزارش 3 ماهه خوب اونوقت چه بازگشایی............به نظر من بازار گیجه که این سهمو نمیبینه فرصت خریدی که بعداً موجب افسوس میشه

اگر این افزایش سرمایه 350 درصدی هم بوی واقعیت بگیره که دیگه بار خودمون رو بستیم

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط صمدآقا پست شده است View Post
                سلام
                جناب پرریسک از آشنایی با شما خوشحال شدم
                نظراتتان برایم خیلی جالب و فروم نویسی تان بسیار عالی و پر طرفدار

در رابطه با قزوین وقشیر و کلاً قندیها با شما کاملاً موافقم اما چیزی که باعث شد این مطلب را بنویسم اینه
                که من هم دقیقاً حسی که شما به شصفها دارید و اون رو مقایسه میکنید با شیران پارسال دارم
                یادمه سال پیش بازار برای خرید شیران 1200 تومنی ناز میکرد و الان شیران 2500 تومن (با احتساب سود مجمع)
                و تازه کسی نمیفروشه وحقوقیش حجمش رو میده.خدایی غوغا میکنه اگر در مجمع 22 تیر 200 تومن سود بده
                و با یک گزارش 3 ماهه خوب اونوقت چه بازگشایی............به نظر من بازار گیجه که این سهمو نمیبینه فرصت خریدی که بعداً موجب افسوس میشه

اگر این افزایش سرمایه 350 درصدی هم بوی واقعیت بگیره که دیگه بار خودمون رو بستیم
                سلام..همچنین ..
                صندوق نفت داره شیران میفروشه وجاش پترو اصفهان وشبندر میخره....

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط yahya3004 پست شده است View Post
                  پرریسک جان می خواستم نظرتون رو درباره مجمع شپترو بدونم؟ به نظرتون با سهم به مجمع بریم؟؟
                  بستگی به شما وبستگی به این که قبل مجمع به هدف قیمتی مرد نظر برسه یا نه....

به نظرم این سهم بالای 600 شناور بشه ...بعد مجمع هم انتظار دارم باز بالای همین قیمت بیاد ..البته جو بازار خراب بشه شاید کمی زودتر شناور بشه ولی در کل برا میان مدت اهداف بالایی براش می بینم ..البته مثل همیشه حد ضرر فراموش نشه..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط eshtriki پست شده است View Post
                    با سلام جعفر خان ونیکی رو چطور می بینین؟
                    این بانک تجارت داره ونیکی رو می خوره
                    سلام ..
                    ونیکی سهم سنگینی هست با این خریدها نمیشه این رو بالا اورد..

بالای 127 تثبیت بشه میشه به صعود سهم فکر کرد ولی به نظرم سهام بهتر موجود باشه...لیدر بازار گروه پترو هست فعلا..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      سلام بر دوست عزیزمان جفعر خان
                      آقا نظرت رو سدور چیه؟ خیلی تکنیکالش برام جالبه
                      سلام ..
                      بالای 382 تثبیت بشه میشه به صعود این سهم فکر کرد ..هدف هم بالای 440..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط میلاد پست شده است View Post
                        سلام اقا سجاد میخواستم اگه زحمتی نیست از اهداف
                        قیمتی شبندر بگید بنظرتون بالایی هست براش
                        و اینکه حداقل تا چند بخریم یا دیر شده ؟
                        با سلام..

دوست من در مور بنیادی این سهم زیاد در جریان نیستم ودر مورد تکنیکال این سهم نمیشه نظر داد ...

ولی خوب چون حقوقی ها در 115 به شدت وارد شدن به نظر هر چه به 115 وارد بشید بهتره...یعنی خرید در 115 و120 از نظر من عالی بود ...

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                          جناب پر ریسک ...وساپا فقط با یک بازی میتونه این قیمت ها رو ببینه در غیر اینصورت ... خیلی سخته که وساپا خودشو بالای 100 حفظ کنه ...
                          این سهم چیزی برای رو کردن نداره ... البته از نظر من ...تا اینکه نظر بقیه دوستان چی باشه
                          تکنیکال سهم فعلا میگه بالای 100 بمونه خطری نداره ...

منم به این سهم بنیادی هیچ اعتقادی ندارم اصلا از این سهم خوشم هم نمیاد ولی به قول شما با پوئل همه کار میشه کرد وبا یک بازی حساب شده میشه سهم رو بالا اورد ...انداخت به ملت همیشه در صحنه..حقوقیها این رو خوب بلدن..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
                            جعفر جان سلام.خسته نباشی.الحق که با مرامی.همیشه از تحلیلهای زیبات استفاده کردم.جعفر جان من میخواستم فردا یک پنج شش میلیون تومنی خرید شنبدر کنم (البته همینم واسه من بالاس ها)، نظرت چیه؟ میشه هدف قیمتیشو بگی؟ ممنونم عزیز
                            سلام..
                            تکنیکالی نمیشه نظر داد..

ولی چون سهم رشد کرده از نظر من در سه پله وارد بشید یا در دو پله...
                            بالا رفت که چه بهتر با همین مقدار خوش باشید پایین هم اومد میانگین رو میارید پایین...فکر نکنم اجازه افت به زیر 115 بدن...

نظر

• omidbefarda
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 104

جناب پر ریسک با سلام . نظرتون درباره ی وپترو و تپکو بفرمایید. ممنون

نظر

• paiezan
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 317

سلام جناب پرریسک و صبحتون بخیر
                                به نظرتون معاملات کاذر شل نیستش؟
                                بعید میاد بخواد رشدی داشته باشه.یه لحظه حد ضررش هم فعال شد.

نظر

در حال کار...
                                X