چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • parastom
    عضو عادی
    • Sep 2011
    • 150

سلام.
    دوستان يه نگاهي هم به كروي داشته باشيد. گذر از 194 رالي صعودي شروع خواهد شد...

نظر

• mrouzbehi
      عضو عادی
      • Jul 2012
      • 219

ببخشید من حدود 150000 تا قزوین در قیمت 280 خرید داشتم.به نظرتون تا کی جای صعود داره؟

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط mrouzbehi پست شده است View Post
        ببخشید من حدود 150000 تا قزوین در قیمت 280 خرید داشتم.به نظرتون تا کی جای صعود داره؟
        این سهم رو بنده اصفهان دوم می بینم ..

تاکجا میره نمیشه گفت ..فقط تا وقتی سیگنال فروش نداده باید سهامداری کرد ...در مورد اینکه فرصت خروج میده یا نمیده میده ..تا 3 روز معمولا سهام برا فروش فرصت خروج میدن ..فقط با هر مثبتی حد ضرر رو بالا بیارد ..حد ضرر فعلی قزوین 590 بود که اصلا اون قیمت رو ندید..

ولی خوب فعلا هدف رو حدود 780 می بینم ...

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط parastom پست شده است View Post
          سلام.
          دوستان يه نگاهي هم به كروي داشته باشيد. گذر از 194 رالي صعودي شروع خواهد شد...
          سلام..

کروی با شکست 202 تومن وارد روند صعود میشه ...فعلا کار داره...

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط hogo_wave پست شده است View Post
            جناب پرریسک نظرت برای ورود به قصفها وقزوین چیه؟
            قزوین با حد ضرر 590 خوب بود ..

قشیر با حد ضرر 720 خوبه ..

قپیرا کم کم داره یماد در صدر لیست خرید گروه قند ....

نظر

• 664
              عضو فعال
              • May 2011
              • 424

در اصل توسط 664 پست شده است View Post
              با سلام

نظرتان در مورد خرید سغرب و ذوب در این قیمتهای امروز چی است ؟؟؟

با تشکر .

هر دو تا آستانه صف خرید رفتن !!!

همچنان منتظر نظر شما هستیم !!!
              حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                سلام بر پرریسک عزیز
                اول اینکه من همان کاربر h1978 هستم که به لطف مدیر محترم سایت با تغییر نام کاربری به " تاران" تبدیل شده ام!!
                دوم اینکه پرریسک جان من امروز مقداری از ذوب رو با قپیرا تعویض کردم خوشحالم که نظر شما هم مثبته
                در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Post
                پرريسك جان معاملات امروز ذوب با توجه به جو مثبت اين گروه اميدوار كننده به نظر مياد . نظرشما چيه ؟؟؟
                با سلام..

در تعویض ذوب با قپیرا به نظرم کار درستی کردید..

ذوب در فاصله 170-180 مقاومت سنگشن داره باید دید می تونه رد کنه یا خیر...

معاملات در فاصله قیمتی 170-180 مهمه .....حجم خرید امروز خوب بود در این سهم والبته حجم فروش...باید دید کی برنده این بازی خواهد بود در ذوب...

نظر

• جواد مهرابی
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 543

استاد عزیز برادر پرریسک

قپیرا چرا پی بر ای اینقدر پایینی داره؟ نسبت به بقیه گروه منظورمه؟ نکات منفیش چیه؟
                  بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط 664 پست شده است View Post
                    هر دو تا آستانه صف خرید رفتن !!!

همچنان منتظر نظر شما هستیم !!!
                    ذوب دوست من در قیمت زیر 150 و130 پیشنهاد خرید شد ..در قیمت 170 بنده پیشنهاد خرید ندارم ...

سیمان غرب بالای 262 همچنان در روند صعود هست واین سهم در قیمت 260 پیشنهاد خرید داده شده ...

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                      استاد عزیز برادر پرریسک

قپیرا چرا پی بر ای اینقدر پایینی داره؟ نسبت به بقیه گروه منظورمه؟ نکات منفیش چیه؟
                      نکات منفی این سهم فقط شناور بالا وسرمایه بالا هست ..

بقیه قندیها چون با ظرفیت تمام کار نمی کنن جا برا جهش سوداوری بالایی دارن پی برای بالا گرفتن ..البته نه همشون چند تاشون یکیشون قزوین هست که میتونه طرفیت تولید رو به حد قپیرا برسونه که اونوقت سودش دیدن داره ..

قپیرا در این قیمتها ریسک نداره وبه زودی این هم بالا میاد ...این در جاز زدن لازم بود..نگران نداره ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post
                        جعفر جان با این قیمت بازگشایی شمواد نظرت چیه ؟
                        بتونه خودش رو بالای 116 نگه داره روند صعود همچنان محفوظ هست ..

ولی خوب برا اینکه کوتاه مدت جهش داشته باشه باید خودش رو بالای 123 بکشه ..باید یدد چه می کنه..

نظر

• کریم زاده
                          عضو عادی
                          • Dec 2010
                          • 66

پرريسك جان سلام
                          مدتي پيش بجز مپنا كه خيلي در ضرر بودم از بازار خارج شدم
                          صلاح مي دانيد نسبت به فروش اين يكي هم اقدام كنم ؟ چه سهمي را براي فردا پيشنهاد مي كنيد؟
                          ممنون از وقتي كه مي گذاريد

نظر

• masome
                            عضو عادی
                            • Nov 2011
                            • 186

سلام جعفرجان شنبه دوباره قزوینو گرفتم. اما امروز بعد حجم 600 هزارتایی کمی از روند روزهای آتی به شک افتادم. به نظرت با توجه به رشدی که کرده میتونه به صعود خودش ادامه بده یانه؟ چون دارم میبینم قپیرا برعکس روند قزوین حرکت میکنه که این خیلی منو نگران کرده خواستم نظرتو بدونم؟

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
                              سلام جعفرجان شنبه دوباره قزوینو گرفتم. اما امروز بعد حجم 600 هزارتایی کمی از روند روزهای آتی به شک افتادم. به نظرت با توجه به رشدی که کرده میتونه به صعود خودش ادامه بده یانه؟ چون دارم میبینم قپیرا برعکس روند قزوین حرکت میکنه که این خیلی منو نگران کرده خواستم نظرتو بدونم؟
                              دوست من نگران چه هستی..
                              اگر با تحلیل بنیادی وارد شدی وبه ارزش سهمت ایمان داری نگرانی معنی نداره..
                              در گروه قند ببینم کدومها راه خود رو ادامه دادن کدومهها افت کردن وچرا؟؟؟

ار اول اول اول نظر ما در این تاپیک قزوین بود قشیر بود قند اصفهان قلر بود بعد اینها قشهد قپیرا وقنقش...تا اینجا رو که همه قبول دارن..

چرا اینها؟؟؟اول بنیادی بعد تکنیکال.و...قشیر از 400 قزوین از 340 قشهد از 1030 وبقیه قندیها از قیمتهای پایین در لیست خرید بودن راحت هم میشد خرید ..

امروز همین قندیها بیشترین بازدهی رو دادن وبازم میدن ..

فقط این وسط یک سهم عقب افتاد ..اونم قپیرا بود..انتظار اینکه قشیر بیاد از قپیرا بزنه جلو برا من یکی سخته .قزوین جلو بزنه تعجب نمی کنم .چون قزوین لیاقت داره ولی قپیرا به نظرم ارزشش خیلی بیشتز از قشیر باشه ..

کاری ندارم کدوم زودتر صف شد ولی امروز هم گفتم خرید قپیرا رو بر تر می بینم هر چند سهام خوب گروه قند با هم بالا میرن ولی قپیرا هم بازدهی خوبی داره وهم ریسک کمتر ..

حالا چرا قپیرا عقب افتاد ..13 میل شناور ریختن تو بازار ..خریدار کی بود ..سهامدار احساسی که بدون تحلیل خرید کرده وتو ذهنش سابقه افت شدید قندیها شکل گرفته والان از ترس اتیش میزنه ..

ولی ایا قپیرا الان 2000 تومن هست که ما انتظار افت 60-70 درصد ازش داشته باشیم ..این قپیرا زیر 900 هست اونم با 150 تومن سود واین مزارن تولید شکر واحتمال تعدیل سود تا 250..پی بریا 3 هم بدیم 750 کفش هست ...الان همه برا گروه قند پی بریا 5 میدن ..5 بدم 1250 تومن باید کفش باشه ..

پس نگران نباشید ..ترس فقط باعث جاماندم میشه...در قزوین حد ضر بره رو 590 ..باز هم میگم هدف این سهم رو 780 می بینم ..حد ضررر بزارید نگران نباشید..

نظر

• masome
                                عضو عادی
                                • Nov 2011
                                • 186

جعفرجان منظور من اینه الان سهامداران قزوین و اصفعان با توجه به رشد سریعشون دارن ترقیب میشن تا سهام رشد کرده رو با قپیرا تعویض کنن و این امر منجر به توقف رشد قزوین و قصفها میشه؟ بهمین خاطر خواستم بدونم شما تعویض دو سهم رشد کرده قندی( قزوین و قصفها) را با قپیرا صلاح میدونین یانه فرقی نمیکنه اونا هم با بالا اومدن قپیرا به رشدشون ادامه میدن؟ممنون

[
                                در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                دوست من نگران چه هستی..
                                اگر با تحلیل بنیادی وارد شدی وبه ارزش سهمت ایمان داری نگرانی معنی نداره..
                                در گروه قند ببینم کدومها راه خود رو ادامه دادن کدومهها افت کردن وچرا؟؟؟

ار اول اول اول نظر ما در این تاپیک قزوین بود قشیر بود قند اصفهان قلر بود بعد اینها قشهد قپیرا وقنقش...تا اینجا رو که همه قبول دارن..

چرا اینها؟؟؟اول بنیادی بعد تکنیکال.و...قشیر از 400 قزوین از 340 قشهد از 1030 وبقیه قندیها از قیمتهای پایین در لیست خرید بودن راحت هم میشد خرید ..

امروز همین قندیها بیشترین بازدهی رو دادن وبازم میدن ..

فقط این وسط یک سهم عقب افتاد ..اونم قپیرا بود..انتظار اینکه قشیر بیاد از قپیرا بزنه جلو برا من یکی سخته .قزوین جلو بزنه تعجب نمی کنم .چون قزوین لیاقت داره ولی قپیرا به نظرم ارزشش خیلی بیشتز از قشیر باشه ..

کاری ندارم کدوم زودتر صف شد ولی امروز هم گفتم خرید قپیرا رو بر تر می بینم هر چند سهام خوب گروه قند با هم بالا میرن ولی قپیرا هم بازدهی خوبی داره وهم ریسک کمتر ..

حالا چرا قپیرا عقب افتاد ..13 میل شناور ریختن تو بازار ..خریدار کی بود ..سهامدار احساسی که بدون تحلیل خرید کرده وتو ذهنش سابقه افت شدید قندیها شکل گرفته والان از ترس اتیش میزنه ..

ولی ایا قپیرا الان 2000 تومن هست که ما انتظار افت 60-70 درصد ازش داشته باشیم ..این قپیرا زیر 900 هست اونم با 150 تومن سود واین مزارن تولید شکر واحتمال تعدیل سود تا 250..پی بریا 3 هم بدیم 750 کفش هست ...الان همه برا گروه قند پی بریا 5 میدن ..5 بدم 1250 تومن باید کفش باشه ..

پس نگران نباشید ..ترس فقط باعث جاماندم میشه...در قزوین حد ضر بره رو 590 ..باز هم میگم هدف این سهم رو 780 می بینم ..حد ضررر بزارید نگران نباشید..

نظر

در حال کار...
                                X