چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • kavian77
    عضو عادی
    • May 2011
    • 59

پرریسک جان سلام خسته نباشی

میتونم نظرت را در رابطه با ورود یا عدم ورود به افزایش سرمایه 35% قشکر از محل آورده نقدی بدونم ؟ درضمن مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ 1391/06/12 لغایت تاریخ 1391/08/10 میباشد . با سپاس فراوان

نظر

• میرحسین
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 95

در اصل توسط میرحسین پست شده است View Post
      جعفر اقا نظرت در مورد کچینی وکساوه با توجه به معاملات امروز چیه ؟
      جعفر اقا نظرتو نگفتی که داداش
      [COLOR=#008000]​ادب مرد به ز دولت اوست[/COLOR]

نظر

• MOSTAFA
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 989

یه چی بگم
        یلی تابلو که داره از ل بازار حمایت میشه
        امروز مخابرات منفیبود یهو 7 میلیون ص خ بشه !!!
        نمیدونم جریان چیه!!

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

ذوب ..سهم خیلی خوبیه ..
          از 150 وارد شدیم ..تا 130 رفت با میانگین اومد پایین ...

الان 170 حد ضرر جدید ..180 هم مقاومت امروز در برابر این همه عرضه خوب عمل کرد ..بتونه بشکنه همچنان فکر کنم تا 210 رو بره ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط میرحسین پست شده است View Post
            جعفر اقا نظرتو نگفتی که داداش
            گفتم ..الان دو روزه فقط دارم در مورد این گروه میگم ..پول بک هست این منفی از نظر من وفرصت خرید ..البته حد ضرر هم گفتیم ..از این گروه کهرام وکسعدی رو بارها گفتم بیشتر پسند می کنم ..کهرام هدف 120 هست ..کسعدی هم هدفش رو بالای 230 می بینم ..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط kavian77 پست شده است View Post
              پرریسک جان سلام خسته نباشی

میتونم نظرت را در رابطه با ورود یا عدم ورود به افزایش سرمایه 35% قشکر از محل آورده نقدی بدونم ؟ درضمن مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ 1391/06/12 لغایت تاریخ 1391/08/10 میباشد . با سپاس فراوان
              با سلام..

دوست من قشکر از لیستم خارج شده ...برا شما فکر کنم تا اون موقع حق خوب بیاد بالا ..فروش رو بهتر می بینم ..البته بعد رشد ...عجله نکنید ..تا وقتی روند مثبته همراه باشید ..

نظر

• نیکا
                ستاره‌دار (۲)
                • Nov 2011
                • 2133

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                دوستان به نظرتون با این صف قپیرا فردا وپس فردا مقاومت رو مثل اب خوردن رد می کنیم وئمیریم بالای 970 وبعد هدف 1200 ...

من امیدوارم به قپیرا خیلی هم امیدورام ...قپیرا الان باید کفش 1200 میشد ...خیلی عقب مونده ...
                سلام وتشکر از توصیه های خوب شما : سود قپیرا 1332 ریال بود بامکانیزم دلار 1226 تومان لطفا باپیش بینی شما 1200هدف است باسود و پی چند بارقام فوق وبیشتر باید برسد ؟؟؟ تشکر

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                  سلام وتشکر از توصیه های خوب شما : سود قپیرا 1332 ریال بود بامکانیزم دلار 1226 تومان لطفا باپیش بینی شما 1200هدف است باسود و پی چند بارقام فوق وبیشتر باید برسد ؟؟؟ تشکر
                  سود سهم با فرض 100 تومن بالا رفتن نرخ شکر با همین تولید رو 250 می بینم ..پی بریا 4 قیمت 1000 که رسید وپی بریا 5 قیمت 1250 تومن ...

حالا قیمت شکر 200 تومن بره بالا یا امسال بتونه بالای 70 هزرا تن تولید کنه اونوقت سود سهم بالای 300 پی بریا 5 میشه 1500 ...

بدون هیچ حبابی ....دلیل این صف خرید بزرگ برا قپیرا اینه هیچ حبابی نداره ....با تشکر..

نظر

• آواچی
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 337

سوال عسگراولادی از بهمنی؛ارز ۱۲۲۶ تومانی را ۱۵۰۰ می کنید یا ۲۲۰۰ تومانی را؟ =))

بازار مالی - رییس اتاق بازرگانی ایران و چین خواستار توقف راه اندازی بورس ارز شد.

اسدالله عسگراولادی در نشست امروز هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران از مسئولان خواست که واقعیت ها را ببینند و توصیه اکید کرد که بورس ارز راه اندازی نشود. عسگراولادی گفت: «ما با هنرنمایی خاص از کوچه و پسکوچه ها فراوان ارز را به سختی وارد کشور میکنیم بعد چگونه شما می آیید و می گویید مسیر ارز را مشخص کنید. اگر مسیر را مشخص کنیم که بلافاصله جلوی آن را می گیرند.»
                    این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران با اشاره به پر بودن پروازهای خارجی و رفتن 600 هزار زائر به حج عمره پرسید ارز موردنیاز این افراد از کجا قرار است تامین شود؟ عسگراولادی راه اندازی بورس را باعث آبروریزی دانست که کاری هم از پیش نخواهد برد. وی افزود: «آقای بهمنی اعلام کرده که ارز را 1500 تومان خواهد کرد. من می پرسم کدام ارز را؟ اگر ارز 1226 تومانی باشد که بله ایشان می تواند آن را 1500 تومان بفروشد اما نمی تواند ارز 2200 تومانی را به 1500 کاهش دهد.»

نظر

• نیکا
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Nov 2011
                      • 2133

سلام پرریسک جان نظرت درمورد شراز با ان دلار وفروش داخلی ویش بینی سود 2000ریالی چیست ؟؟ باپی چند و چه مکانیزم ؟؟ باتشکر ازپاسخ سریع شما .

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                        سلام پرریسک جان نظرت درمورد شراز با ان دلار وفروش داخلی ویش بینی سود 2000ریالی چیست ؟؟ باپی چند و چه مکانیزم ؟؟ باتشکر ازپاسخ سریع شما .
                        دوست من بدون توجه به نرخ دلار واینها ..

با توجه به گزراش این سهم در کدال ورشد سوداوری وگزارش سه ماهه بنده به سود 120 رسیدم ...

حالا اون طوری که بنده متوجه شدم با بالا رفتن نرخ مرجع چون محصولات این شرکت با نرخ مرجع به فروش میره وحساب میشه سود شکرت هم تا بالای 200 می تونه رشد کنه ...

حالا با همین دلار 1226 سود 120 رو می بینم براش پی بریا 4 میشه 480 کف قیمتی سهم ..حالا دیگه زمین زمان دارن میگن نرخ مرجع میاد بالا یه واحد پی برای هم بر اون بدیم میشه 600 تومن ...

اصلا نرخ مرجع بالا نیاد بازم قیمت سهم زیر کف قیمتی 480 هست ..از نظر من مفته وبالا خواهد بود ..حالا بلوک هم هست ورقابت روی اون وشناور کم این سهم وغیره به کنار .

فقط ببیند بلوک بالاست سهم رو به کجا برد ...هر روز رقابت ....

نظر

• آواچی
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 337

پریسک عزیز خدا قوت...میخواستم بدونم افزایش نرخ مرجع چه تاثیری روی شرکتهای غذایی مثل غپینو،غدام،غالبر و غیره داره ممنون دادش

نظر

• هادی129
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 296

پرریسک جان امیدی به رشد خودرویی ها است ؟

نظر

• کدبان باستان
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 199

پرریسک عزیز
                              درود بر شما
                              با توجه به عبور شاخص کل از 25300 نظرتان در مورد آن چیست ؟ می شود زحمت تحلیل شاحص کل را هم بکشید.
                              وقتی میبینم تاپیک به این سرعت ورق میخورد و شما پر از انرژی به دوستان پاسخ میدهید ، جز خداقوت چیز دیگری ندارم بگویم. دست مریزاد به این پشتکار و انسانیت. پیروز باشید
                              [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• mobina
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 333

جناب پرریسک اين كترام را چكار كنم نگه دارم يا بفروشم 147 خريدم بوده ؟
                                وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

در حال کار...
                                X