قمرو خيلي پايين باز شد فقط خدا كنه از فردا حجم مبنارو بدن #:-s
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط mehgol پست شده است View Postپرریسک جان شما هر سهمی رو معرفی کردید یه حالی ازش بردم خیلی هم ازتون متشکرم
قپیرا 870 تومنی و قشهد دارم
از قبل هم کمی قمرو 21,605 دارم نمیدونستم بخرم یا بفروشم
بازم تشکر
بلکه به اینها اعتقاد دارم ..به سهمی اعتقاد نداشته باشم نمی تونم اینجا بیام ازش دفاع کنم وباعث ضرر خود ودوستان کمیشم ..
کرمانشاه از 460 اومد رو 400 ولی سر سوزنی از این سهم عقب نشینی نکردم چون واقعا به این سهم اعتقاد داشتم ودارم ..
به قشهد قزوین قپیرا اعقتاد دارم وهمه جوره قبولشون دارم چون کامل بررسی کردم ..این سه تا بالا نیان بقیه گروه کشک ...
قمرو هم زیر 2000 باز شد هر کی خرید برد کرد ..
نظر
-
-
در اصل توسط 664 پست شده است View Postبا اجازه آقا سید
به نظر من امروز فرصت خرید طلائی برای شراز است .
مدتی بعد فروشندگان شراز رو پشیمان خواهیم دید مثل فروشندگان کرمانشاه 400 تومنی وشفارس 250 تومنی والبته الان هم مفت میدم 300 تومن ...
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postشناسایی سود توسط سهامداران قبلی
ولی از فردا با توجه به فاند قوی و p/e بسیار پایینش روند صعودی شکل می گیرد.
نوسان ذات بازار هست ...مهم هدف قیمتی ماست ..سود بالای 50 درصد در این دو سهم هست وجای افت ندارن ..طرف امروز غبشهر میفروشه اونم رو منفی چی بخره ....واقعا چی میخواد بخره ..؟؟؟یا غبشهر میخواد مثال تا کجا افت کنه ؟؟؟؟؟<إتی بعد باید در صف خرید بشینه ...
نظر
-
-
شراز قبل 385 گفته بودم باید برگرده وبرگشت ...تکنیکال با ادم حرف می زنه ...
این سهم مدتی بعد همه رو متعجب می کنه ...صبر می کنیم ..دور دور گروه پالایشگاه قند عذایی هست ..البته بهترنیها....یادتون باشه ..غپینو ببیند منفی شد ..بارها گفتم در لیست خرید نیست برید قزوین قشهد قپیرا بخردی ..برا این بود ..
نظر
نظر