چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
    شرمنده اسمش گل گهره. میدونم معدنیها خصوصا این سهم بنیاد خوبی رو داره اما اگه قراره یک ماه اینجا باشه به نظرت بهتر نیست با سهم دیگه تعویض کنم؟
    معصومی جان بازار الان در حالت بلاتکلیفی به سر میبره...یه روز دلار بالا یه روز پایین ..یه روز خبرای خوب یه روز خبرای بد....
    در کل بازار الان حالت برزخی وجهنمی داره...سهم سیگنال خرید میده روند صعود میگیره صف خرید میشه فرداش برعکس میاد دوباره صف فروش میشه بعد پس فرداش مجدد مثبت میشه....کلا این چند مدته این جور بازار رو گیج ندیده بودم....دیروز هم گفتم برا اینکه شرمنده دوستان نشیم با هام در روند صعود سهامداری کنید تا سیگنال فروش نداده یا هم نقد بشید تا تکلیف بازار مشخص بشه ...

نمیشه یک روز گروه خودرو صف خریدن فردا صف فروشن ...یه روز پترو ها صف خریدن فرداش صف فروشن.....دارو سیمان بانک بیمه......

در مورد کل گهر سهم قیمت پایانی بالای 690 هست ولی بخواد بیاد پایین تا 660 جا داره یعنی فقط 30 تومن دیگه ....حالا در جازدن سهم چقدر شول بکشه ندادنم.....ولی خوب اگر سهام بهتری سراغ داری که با سرعت میره بالا میتونی عوض کنی....

نظر

• masome
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 186

درسته جعفر جان همینطوره که میگی شنیدم عمداً به کل بازار اجازه رشدو نمیدن و احتمالا تا اول خرداد همین وضعه. اما تو شرایطی که بازار گیجه فکر نمیکنی تک سهمهایی که گذشته هم نشون داده نوسان خوبی دادن مثل همین بترانس، وبیمه و حتاید کابگن و...نشون دادن که بازار به سمتشون میره و خوب هم رشد میکنن البته شما استادی نظرتون در مورد یک ماه آتی و حرکت رو تک سهمهای این چنینی چیه؟ به نظرت با تجربهای که داری تحت شرایط رکود و در جا زدن شاخص چه سهامی امکان داره با اقبال بازار روبرو بشن؟

نظر

• jamall
        عضو عادی
        • Oct 2011
        • 217

سلام بر جناب پرریسک عزیز
        از وقتی که میزارین و محبتی که در حق دوستان دارین به نوبه خودم تشکر می کنم
        اگه جسارت نیست و زحمتتون نمیشه
        یه نگاهی به فولاد و سایپا و ثشرق و کپشیر داشته باشین ( خیلی وقته که باهاشون سهامداری می کنم)
        نگهشون دارم یا با این اوضاع و احوال با سهمای بهتر تعویضشون کنم؟
        قبلا از لطف و مرحمت شما متشکرم

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

درسته جعفر جان همینطوره که میگی شنیدم عمداً به کل بازار اجازه رشدو نمیدن و احتمالا تا اول خرداد همین وضعه. اما تو شرایطی که بازار گیجه فکر نمیکنی تک سهمهایی که گذشته هم نشون داده نوسان خوبی دادن مثل همین بترانس، وبیمه و حتاید کابگن و...نشون دادن که بازار به سمتشون میره و خوب هم رشد میکنن البته شما استادی نظرتون در مورد یک ماه آتی و حرکت رو تک سهمهای این چنینی چیه؟ به نظرت با تجربهای که داری تحت شرایط رکود و در جا زدن شاخص چه سهامی امکان داره با اقبال بازار روبرو بشن؟
          در مورد بازار با تحلیل شاخص میشه دقیق تر جواب داد ..به این صورت که شاخص از همین جا باید در این روزها بر می گشت ولی فعلا تمایلی درش دیده نمیشه وبا توجه به واگرایی منفی سهام لیدر احتمال میدم شاخص 26600 اصلاح کنه ....
          امیدوارم فردا ویکی دو روز بعد بازار مثبت بشه ونظر من درست درنیاد...

در مورد سهامی هم که گفتی اینها با توجه به رشد کم یا حمایت حامی هاشون تکنیکال بهتری دارن ودر صورت اصلاح شاخص بازار روی این سهام خواهد امد ...گروه ساختمان به نظر یکی از این گروهها باشه که الان خیلی وقته در جا می زنن وگروه قند هم فعلا قنیشا وارد روند مثبت شده البته اونم با زور حامیش ...ببینم قثابت هم میتونه هر چند دیگه این قندیها مثل قبل نیستن ومیشه گفت اون قندیها که روزها پشت سر هم مثبت میخورن مردن وتموم شدن رفتن ......

بله فعلا با این تک سهمها باید ساخت تا خرداد واحتمال زیاد لیدر شدن گروه معدنی ......کگل ومعادن کچاد...البته شاید..

نظر

• aniant
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 52

پرریسک عزیز ببخشید سوالم مجدد میپرسم.در مورد گزارش فسرب؟خرید حقوقی قبل از مجمع؟ نگهداری یا فروش با سود بعد از باز شدن؟ممنون.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
              سه سهم فسرب فراور فاسمین در اراد سرمایه در قیمتهای خیلی پایین تر معرفی شدن با حد ضرر...فراور اون زمان 400 بود فسرب 300 وفاسمین هم 680 فکر کنم....هر سه سهم تا اینجا روسفیدمون کردن...

کروی هم قبل عید رو 330 گفت شد....اینم همینطور داره رکورد میزنه...

ولی خوب امروز فسرب نمودار بهتری داره وبهتره دوستان تمرکز خود رو روی فسر ب بزارن...نمی دونم این حجم معاملات کار کی هست ولی خیلی بد دارن میخرن رو 365 امروز هرچی گذاشته میشد مثل جارو برقی بلعیده می شد...کف سهم رو 365 بسته بودن...اونچه در امار هم دیدیه میشه حقوقیها فسرب هیچ فروشی ندارن وفروشنده ها فقط حقیقی هستن وحقوقیها خریدار....

حالا تو سهم چه خبره خدا داند....حد ضرر 350 وسهم مقاومت قدری رو شکسته حواستون بهش باشه....

در اصل توسط aniant پست شده است View Post
              پرریسک عزیز ببخشید سوالم مجدد میپرسم.در مورد گزارش فسرب؟خرید حقوقی قبل از مجمع؟ نگهداری یا فروش با سود بعد از باز شدن؟ممنون.
              با سلام...گزارش که نشون داده سهم سال گذشته خوب کا کرده وتونسته از زیان در بیاد ....
              در مورد تکنیکال سهم فسرب 3 تا کندل بالای مقاومت سخت خودش زده ...حالا روز بازگشایی جو گروه وبازار چطوری باشه وچه بلایی بر سر سهم بخوان در بیارن خدا داند ..حد ضرر 350 هست ....ونشان از صعود بالا در سهم هست....

نظر

• بابک خان
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 246

جناب پرریسک سلام
                کمرجان امرور زیر 700 رسید نظرت درمورد کمرجان چیه؟من از 780 با سهمم
                البته 100 سودم گرفتم
                من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• کاوشگر
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 71

سلام پرریسک عزیز
                  نظرتو راجع پارسان و ذوب می خواستم بدونم پارسان 735 تومانی و ذوب 213 تومانی دارم.روند بازار تا کی همینجوری بی رمق می مونه؟ مرسی
                  [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

• rezael
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 385

درود بر پر ریسک عزیز

بنطرتون ثامان در حال تشکیل موج صعودی بعدیشه؟
                    کسرا با ایجاد کندل امروزش میتونه روند صعودیشو شروع کنه؟
                    میتونیم بگیم مداران انتهای مثلثشه؟
                    وملت رو دیروز خریدم و امروزم مثبت شد فکر میکنم صعود کنه ولی خیلیا میگن در این نماد سفته بازی موج میزنه!!! آره؟
                    بیمه پارسیان و واتی هم یک مختصر صحبتی در موردش داشته باشید
                    اگر در مورد سوالهایی که پرسیدم جایی در این تاپیک یا تاپیکهای دیگه بحث کردین فقط آدرسشو محبت کنید که وقتتون هم گرفته نشه
                    مرسی
                    پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
                      جناب پرریسک سلام
                      کمرجان امرور زیر 700 رسید نظرت درمورد کمرجان چیه؟من از 780 با سهمم
                      البته 100 سودم گرفتم
                      با سلام..
                      کمرجان روند کوتاه مدت میان مدت همچنان اصلاحی نشون میده...حمایت محکم سهم 660 هست بشکنه شاید تا 560 هم بیاد ....
                      در ضمن اگر سهم بالای 725 تثبیت بشه روند صعودی میشه....فعلا حر کت خاصی تو سهم دیده نمیشه ....

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Post
                        سلام پرریسک عزیز
                        نظرتو راجع پارسان و ذوب می خواستم بدونم پارسان 735 تومانی و ذوب 213 تومانی دارم.روند بازار تا کی همینجوری بی رمق می مونه؟ مرسی
                        پارسان سهم خیلی خوبیه وروند سهم بسیار زیباست ...تا وقتی که سهم زیر 700 نیاد با دیتای امروز تو کوتاه مدت اروم اروم بالا میره ...البته بهتره سهم کم کم اگر شده روزی نیم درصد هم مثبت بخوره وبره بالا وزیاد در جا نزه....

در ضمن با دیتای امروز 700 رو بشکنه هم 650 حمایت بسیار محکم برا سهم هست ..پس می بیند پارسان برا سهامداری نه جای افت زیادی داره ونه جای نگرانی زیاد ...

در مورد ذوب حمایت گفتم 180 بشکنه 160 .....مقاومت هم 200....در مورد ذوب کمی احتیاط کنید نمی دونم چرا حس می کنم سهم شاید یکبار دیگه قیمتهای زیر 150 رو شاید ببینه ....
                        البته امیدوارم سهم بره بالای 200 روند صعودی بگیره...

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط rezael پست شده است View Post
                          درود بر پر ریسک عزیز

بنطرتون ثامان در حال تشکیل موج صعودی بعدیشه؟
                          کسرا با ایجاد کندل امروزش میتونه روند صعودیشو شروع کنه؟
                          میتونیم بگیم مداران انتهای مثلثشه؟
                          وملت رو دیروز خریدم و امروزم مثبت شد فکر میکنم صعود کنه ولی خیلیا میگن در این نماد سفته بازی موج میزنه!!! آره؟
                          بیمه پارسیان و واتی هم یک مختصر صحبتی در موردش داشته باشید
                          اگر در مورد سوالهایی که پرسیدم جایی در این تاپیک یا تاپیکهای دیگه بحث کردین فقط آدرسشو محبت کنید که وقتتون هم گرفته نشه
                          مرسی
                          با سلام ...
                          خسته نباشید ..چقدر سهام..
                          در مورد ثامان حمایت 160 که اشاره شد عمل کرد ....البته سهم تا زمانی که بالای 186 تثبیت نشه نمیشه گفت بالای زیادی خواهد داشت ...پس حواسها به 186 باشه که سهم باید بالای این قیمت بمونه وحد ضرر بزاری 186 در صورت شکست......مقاومت بعدی هم سقف قبلی...
                          در مورد کسرا بله سهم این چند روز خوب عمل کرد ..هر کی میخواست بخره محدوده 740-760 محدوده خرید خوبی بود با حد ضرر 715....سهم یک مقاومت سقت وسخت رو 800 داره فعلا....
                          در مورد وملت کاری به حرف حدیشها ندارم ولی تکنیکالی سهم در این چند روز عالی کار کرد کفش رو رو 50 فعلا نگه داشتن ..بتونه بالای 53 تثبیت بشه روند صعودی میگیره پس رفت بالای 53 حد ضرر بزارید 53 تومن ...نشانه هایی از برگشت هم دیده میشه توش.....حد ضرر فعلی هم 50....
                          در مورد بیمه پارسیان این سهم حقوقی داره جمع می کنه حد ضرر 260 هست ....این چند روز خوب بالای 268 خودش رو نگه داشته مقاومت هم 280 سقف قبلی هست بشکنه رشدش سرعت میگره....
                          واتی هم گفتم بین 108 و122 گرفتار شده از هر طرف بشکنه اون وری میره ...ولی خوب شکست 108 سخته با توجه به تعدیل شیران خرید رو 108 وفروش نزدکای 122 در صورت نتونستن شکست مقاومت..

چقدر سهم بود....

نظر

• masome
                            عضو عادی
                            • Nov 2011
                            • 186

جعفر جان میشه یک نگاهی به تعدیل باما رو کدال بندازی. شما گزارش قیمت بازگشایی و روند سهم رو چطور میبینی؟ در مورد قرارداد جدید شرکت ساختمانی آ س پ نظرت چیه با توجه به اینکه رو سود 92 به بعد تاثیر داره امکان داره فردا مقاومت قبلی رو بشکنه یا نه؟ ببخشید زیاد شد ممنون

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط jamall پست شده است View Post
                              سلام بر جناب پرریسک عزیز
                              از وقتی که میزارین و محبتی که در حق دوستان دارین به نوبه خودم تشکر می کنم
                              اگه جسارت نیست و زحمتتون نمیشه
                              یه نگاهی به فولاد و سایپا و ثشرق و کپشیر داشته باشین ( خیلی وقته که باهاشون سهامداری می کنم)
                              نگهشون دارم یا با این اوضاع و احوال با سهمای بهتر تعویضشون کنم؟
                              قبلا از لطف و مرحمت شما متشکرم
                              با سلام..
                              فولاد قبلا گفتم ولی تحلیلش گم شد در این تاپیک...
                              فولاد حمایت محکم 300 هست بشکنه 280 .....برا صعود بالای 317 باید بره ....شکست 300 کمی سخته به نظرم....
                              سایپا خیلی دوست داره صعود کنه ولی کم میاره ...حمایت 168 ومقاومت 185....خرید نزدیک حمایت فروش در نزدیک مقاومت...شکست نگهداری....
                              ثشرق را صعود باید بالای 230 تثبیت بشه در غیر اینصورت حالا حالا بالا نمیره....
                              کپشیر هم بالای 172 تثبیت نشه هیج جا نمیره فعلا...

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

جعفر جان میشه یک نگاهی به تعدیل باما رو کدال بندازی. شما گزارش قیمت بازگشایی و روند سهم رو چطور میبینی؟ در مورد قرارداد جدید شرکت ساختمانی آ س پ نظرت چیه با توجه به اینکه رو سود 92 به بعد تاثیر داره امکان داره فردا مقاومت قبلی رو بشکنه یا نه؟ ببخشید زیاد شد ممنون
                                در مورد باما دیدم تعدیل خوبی داد...بالای 990 باز بشه خوبه برا سهم واونوقت تا 1170 سقف قبلی جای رشد به نظر داشته باشه با حد ضرر 990...
                                اس پ احتمالش زیاد بشکنه ....نمی دونم من پیشگویی نمی کنم فقط منتر میشم شکست میخرم حد ضرر میزارم .....اگه بتونه 450 رو بشکنه تا 500 میتونه بره ....در صورت شکست حد ضرر 450..

نظر

در حال کار...
                                X