کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خدمت دوستان
بسته شدن قنقش برای تعدیل مثبت خبر خوبی برای این گروه بود و احتمالا این موضوع باعث می شود جو این گروه مثبت شود و روند جدیدی از صعود آغاز گردد.
یک خبر شنیدم از واردات شکر که اگر رخ دهد قیمت سهام گروه شکر از همین جا دوبرابر می شود.
می گویند دولت قانونی را تصویب کرده که طی آن نرخ شکر وارداتی و تولید داخل باهم برابر شود .فرمول آن به این شرح است:
نرخ شکر حاصل از چغندر بعلاوه 20 درصد منهای قیمت جهانی شکر برابر با قیمت گمرگ هر تن شکر
یعنی اگر قیمت شکر حاصل از چغندر 700 تومان باشد بعلاوه 20 درصد می شود 840 تومان که اگر از 400 تومان قیمت جهانی شکر خام کسر کنیم می شود 440 تومان.
که این رقم عوارض واردات و گمرک می باشد و می توان گفت دولت با اجرای این قانون حاشیه سود حداقل 20 درصدی را برای کارخانه های قند حفظ کرده است.
برا یمثال امسال شکر شاهرود 7400 تن شکر حاصل از چغنر داشته است .اگر این قانون برای سال گذشته اجرا می شد با همان مفروضت و سود حداقل 20 درصدی ،با توجه به سرمایه شرکت و قیمت امروز شکر جهانی ،این شرکت 44 تومان سود از این بابت داشت.
یعنی عملا با اجرای این قانون شرکتهای قندی دیگر زیان ده نخواهند شد.
قانون تصویب شده است اما هنوز اجرا نشده .باید منتظر اجرای آن باشیم.
ینی من تو کف حد ضررهایی ام که پرریسک اعلام میکنه و اینکه میگه اگه شکسته شد در روز دوم بفروشید نه اول
نمونه اش همین سغرب و شرازو ببینید
دیروز سغرب زیر 310 بسته شد اما امروز کمترینش 3179 بود و با صف خرید بسته شد
یا مثلا شراز رو گفته بود 400 ، دیروز یه پله نفوذ کرد اما امروز پایانیش شد 4014 و برگشت
و و و....
واقعا کارت خیلی درسته جعفر جان ;)
پر ریسک جان سغرب به 305 تومن عکس العمل عالی نشون داد اونم تو جو منفی سیمانی ها ... پایانی بالای 315 اولین مقاومت بالای 300 تومن ...
نظر شما چیه؟؟؟ منتظر مثبت شدن جو گروه هستم زمانی که سغرب صف خرید میلیونی داره و حجم پر نمیکنه>:d<
تو قپیرا سود شناسایی کردم چون تو بازار نبودم نتونستم خوب و درست تصمیم بگیرم ! اما عملکردش عالی بود از محدوده 820 تومن ...
رو شراز کار میکنم ... سود تخمینی قبل از عرضه اولیه از این سهم 80 تومن بود ... اما بعد از متعادل شدن عرضه اولیه دیگه روش کار نکردم ...
احتمالا فردا به دوستان شیرازی بپیوندم >:d<
اریو جان با این دلار سغرب مفته مفته ..
هدف همون 380 هست فعلا ..
بقیه گروه کم کم مثبت میشن فعلا بازار رفته رو سهام دلاری ..امروز فملی فولاد فراور فاسمین برا خرید عالی بودن ..مخصوصا فولاد وفراور ..
در قپیرا عجله کردی ...هنوز خیلی جا داره هدف رو بالای 1600 می بینم ..در مورد قندی قزوین رو بازدهی 100 درصد می بینم وقشهد هم 50 درصد دیگه ..کاری به بقیه گروه ندارم ..بنیادی این قمیتها قابل رسیدن هست ..
در مورد شراز به سود 120 معتقدم ..بدون دلار واین حرفها ..به نظرم این بازیها فقط برا خاطر بلوک باشه ومنتظر یه رقابت جانانه رو بلوک به نظرم باید باشیم ...همون بلایی که سر بالاس اومد واز 1000 رفت رو 1350 رو شراز میاد ..
ینی من تو کف حد ضررهایی ام که پرریسک اعلام میکنه و اینکه میگه اگه شکسته شد در روز دوم بفروشید نه اول
نمونه اش همین سغرب و شرازو ببینید
دیروز سغرب زیر 310 بسته شد اما امروز کمترینش 3179 بود و با صف خرید بسته شد
یا مثلا شراز رو گفته بود 400 ، دیروز یه پله نفوذ کرد اما امروز پایانیش شد 4014 و برگشت
و و و....
واقعا کارت خیلی درسته جعفر جان ;)
ذوب رو یادت رفت ..کسی ذوب زیر 170 گیرش اومد ..اصلا زیر 170 نرفت ..حد ضرر میان مدتیها اونجا بود ..هدف سهم بتونه بالای 180 دوام بیاره همچنان 210 هست وروند همچنان صعودی ..گفتم زیاد از این شاخه به اون شاخه نپرید ..
یا قپیرا حد ضرر 820 بود یادش بخیر برا چند لحظه زیر 820 رفت بعد برگشت بالا وبعد رالی قشنگه ...حد ضرر ها رو جدید بگیرد ..یا کسعدی زیر 170 گیر کسی اومد ..فکر نکنم ..
پرریسک جان
قزوین مگه میتونه چقدر سود بسازه که الان دارین میگین یازدهای 100 درصدی دیگه براش انتظار دارین؟ الان قزوین با p/e 22 داره معامله میشه و قپیرا با P/e8 (با eps اعلامی در آخرین گزارش 1394 ریال) P/e قزوین الان 40 تومنه اگه ما برای قندیها p/e متوسط 10 تا 11 در نظر بگیریم اون وقت قزوین باید حدودا 160 تومن eps اعلام کنه یعنی حدود 300 درصد (4 برابر) تعدیل مثبت تا بازدهی 100 درصد به نسبت قیمت امروز داشته باشه (از 875 تومن برسه به 1750 تومن)
پرریسک جان
من منفی بافی نمیکنم و شما رو خیلی قبول دارم و به گقته های شما باور دارم )
ولی این چند روزی که برای من سئوال شده
اگر محاسبات فوق رو مثلا برای قپیرا انجام بدیم و فرض کنیم که از الان حداقل 100 درصد دیگه بازدهی برای قپیرا متصور هست (از قیمت 11329 برسه به 22658 ) و p/e اون رو هم بین 10 الی 11 در نظر بگیریم ،قپیرا با توجه به آخرین eps اعلامی (1394 ریال) باید حدود 50 درصد تعدیل مثبت بده تا برسه به بازدهی قیمت 2265 تومنی
و یا در مورد قشیر اگر ما انتظار بازدهی 100 درصدی دیگری (علاوه بر بازدهی 200 درصدی در کمتر از دوماه پیش ) متصور باشیم بازهم طبق محاسبات انجام گرفته و eps اعلامی و p/e متوسط 10 تا 11 ،باید در حدود 100 درصد تعدیل مثبت اعلام کنه تا با اون P/e بر سه به قیمت 2123 تومن
من واقعیتش گزارشات این سهسهام قندی رو بررسی نکردم و نمیدونم شاید قزوین امسال بتونه قنیشای پارسال باشه (بازدهی بیش از 900 درصدی در کمتر از یکسال)
پرریسک جان
میدونم در تحلیل این گونه مسائل استادی
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
پرریسک جان
قزوین مگه میتونه چقدر سود بسازه که الان دارین میگین یازدهای 100 درصدی دیگه براش انتظار دارین؟ الان قزوین با p/e 22 داره معامله میشه و قپیرا با P/e8 (با eps اعلامی در آخرین گزارش 1394 ریال) P/e قزوین الان 40 تومنه اگه ما برای قندیها p/e متوسط 10 تا 11 در نظر بگیریم اون وقت قزوین باید حدودا 160 تومن eps اعلام کنه یعنی حدود 300 درصد (4 برابر) تعدیل مثبت تا بازدهی 100 درصد به نسبت قیمت امروز داشته باشه (از 875 تومن برسه به 1750 تومن)
پرریسک جان
من منفی بافی نمیکنم و شما رو خیلی قبول دارم و به گقته های شما باور دارم )
ولی این چند روزی که برای من سئوال شده
اگر محاسبات فوق رو مثلا برای قپیرا انجام بدیم و فرض کنیم که از الان حداقل 100 درصد دیگه بازدهی برای قپیرا متصور هست (از قیمت 11329 برسه به 22658 ) و p/e اون رو هم بین 10 الی 11 در نظر بگیریم ،قپیرا با توجه به آخرین eps اعلامی (1394 ریال) باید حدود 50 درصد تعدیل مثبت بده تا برسه به بازدهی قیمت 2265 تومنی
و یا در مورد قشیر اگر ما انتظار بازدهی 100 درصدی دیگری (علاوه بر بازدهی 200 درصدی در کمتر از دوماه پیش ) متصور باشیم بازهم طبق محاسبات انجام گرفته و eps اعلامی و p/e متوسط 10 تا 11 ،باید در حدود 100 درصد تعدیل مثبت اعلام کنه تا با اون P/e بر سه به قیمت 2123 تومن
من واقعیتش گزارشات این سهسهام قندی رو بررسی نکردم و نمیدونم شاید قزوین امسال بتونه قنیشای پارسال باشه (بازدهی بیش از 900 درصدی در کمتر از یکسال)
پرریسک جان
میدونم در تحلیل این گونه مسائل استادی
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
دوست عزیز بنده در مورد قشیر پستی نزدم وقیمتی ندادم...
در مورد قزوین هم دوست من خیلی توضیجات دادم ...فقط منتظر باشید به وقتش بازدهی رو خواهید دید ...همانطور که تا حالا دیدید....
در ضمن خودتون می فرمایید گزارشات رو بررسی نکردید وفقط دارید داردی براساس حدس وگمان وپی برای جلو میرید ..چون پی بر ای قپیرا کمتره پس باید بیشتر بالا بره ..از این صحبتها نیست ...قبلا گفتم بازم میگم قپیرا ریسک کمتر داره همین ...ولی بازدهی بیشتر نه............
هم قزوین هم قپیرا هم قشهد در لیست خرید بنده هستن ..
با درود و سپاس فراوان پرریسک جان من نتوانستم توجیه شوم که خریدار 18 درصدی شراز که تا کنون با این حجم سنگین معاملات میتوانسته براحتی زیر قیمت 430 خرید خود را انجام دهد چه نیازی دارد که جلوی رشد سهم را بگیرد و یا اساسا بخواهد خریدار این بلوک با نرخ بالا باشد؟
با درود و سپاس فراوان پرریسک جان من نتوانستم توجیه شوم که خریدار 18 درصدی شراز که تا کنون با این حجم سنگین معاملات میتوانسته براحتی زیر قیمت 340خرید خود را انجام دهد چه نیازی دارد که جلوی رشد سهم را بگیرد و یا اساسا بخواهد خریدار این بلوک با نرخ بالا باشد؟
از کجا معلوم خرید نکرده ...الان داره برا اون 18 درصد بقیه نقشه می کشه اونم تصاخب کنه ..هر قدر بیشتر داشته باشه بهتره ...
در ضمن این یک احتمال بود ....
در مورد اینکه چرا میخواد بخره یا نمیخواد بخره ..خبر ندارم ولی سهمی که 120 سود داره رو 430 ارزش خرید نداره ...البته دوستان سودهای خیلی بالاتر هم رسیدن ما همین 120 رو در نظر می گیریم...
اگر از نظر شما ارزش خرید نداره خوب شاید اصلا هیچ کس این بلوک رو نخره بمونه رو دستشون ..ولی به نظر من ارزش خرید وسهامداری برا حقوقی رو داره ..
نظر