جناب پرریسک قشهد از چند برمیگرده؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط آواچی پست شده است View Postپرریسک جان با تشکر از زحمات ، وبیمه چرا اینجوری معامله میشه؟ممنون
وبیمه فقط به سهامدارهاش نون می رسونه.....
رو 120 هم همین باز بود ولی در یه چشم به هم زدن اومد بالای 130 .....فعلا صبر می کنیم ....
در ضمن وقتی ثفارس با سود 22 تومنی رو 170 صف خرید هست یا همسن ثامان با سود 30 تومنی رو 180 میلیونی صف خرید هست چرا وبیمه با سود 30 تومنی رو 130 بمونه...کمی صبر ..درسته فقط با سود وپی برای نمیشه قضاوت کرد ولی رد کل وبیمه سهم خوبیه.....دلیران هم حامیه خوبیه...نوسانگیرها باید پیاده بشن...
نظر
-
در اصل توسط عهدشکسته پست شده است View Postپرریسک جان
سلام و خسته نباشید
ممکنه در مورد باما هم نطرتون بگین؟
ممنوندر اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postدر مورد باما دیدم تعدیل خوبی داد...بالای 990 باز بشه خوبه برا سهم واونوقت تا 1170 سقف قبلی جای رشد به نظر داشته باشه با حد ضرر 990...
اس پ احتمالش زیاد بشکنه ....نمی دونم من پیشگویی نمی کنم فقط منتر میشم شکست میخرم حد ضرر میزارم .....اگه بتونه 450 رو بشکنه تا 500 میتونه بره ....در صورت شکست حد ضرر 450..
نظر
-
در اصل توسط danial89 پست شده است View Postجناب پرریسک قشهد از چند برمیگرده؟
در این گروه قنیشا بهترین بود وهست ....
قثابت هم داره خوب مقاومت می کنه بتونه بیاد بالای 460 روند صعودی میشه ...فقط تکنیکالی ......
نظر
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postجعفر جان سلام
خوبی داداش ؟
آقا من جواب سوالم رو درباره مویینگ ها نگرفتم ؟ :p ولی نه یه جورایی خودم رفتم پیداش کردم.
دکوثر یک واگرایی داده تو مکدی منتها فعلا بالا برو نیست. نظرت درباره تکنیکالش چیه ؟
با سپاس:)
پیام خصوصی خواستم بفرستم ولی بلد نشدم....کمی سخته اینجا پیام خصوصی فرستادن...
در مورد دکوثر هم هم زیر 230 نره همچنان صعود می کنه .....مقاومت مهم هم 250-255 هست که تا حالا سه بار خورده برگشته...
نظر
-
در اصل توسط nik پست شده است View Postجناب پرریسک خسته نباشی
تحلیلتون ازوبانک رو لطف میکنید
ممنونم
سهم قبل 280 برگرده روند صعودی کوتاه مدتش ادامه دار خواهد بود ......وگرنه شاید مدتی در جا بزنه ومهمترین حمایت سهم 260
نظر
-
در اصل توسط martik پست شده است View Postجعفر جان عرض ادب و احترام دارم
خدا قوت
نظرت و تحليل ت رو در مورد دو سهم كمنگنز و شنفت ميخام بدونم
ممنون ميشم
شنفت وارگایی منفی زده ..این سهم فقط به مدد حامی حقوقی داره بالا میاد ....همین ....شاید رنج زدن واین واگرایی از بین رفت که بارها از زیر 400 این کار رو کردن...امروز هم در شنفت خرید پرحجمی کردن...
نظر
-
با سلام...
دوستان الان چیزی رو دیدم که تعجب کردم...
در تالار زیر یک ایدی جدید با نام کاربری (پر ریسک)یعنی هم نام کاربری اینجانب فقط با گذاشتن یک فاصله بین پرو ریسک ایجاد شده....
انجمن بیت کوین تاک تالار گفتمان ارزهای دیجیتال است. در تالار گفتگو ارز دیجیتال تحلیل ها را بخوانید و در فروم ارز دیجیتال سوالات خود را بپرسید.
بنده امکان ورود به ان سایت رو ندارم چون سیستم بنده هنگ می کنه ولی از دوستانی که دسترسی دارن اعلام کنن این نام کاربری هیچ ارتباطی به بنده نداره.......
اینجانب فقط در سایت بورسی می نویسم وهیچ جای دیگر مطلب نمی زنم ....گفتم تا یک موقع سوء تفهمی پیش نیاید بعدا...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postمقاومت 760 ...حمایت 700...زیر 737 نره وتثبیت نشه تو کوتاه مدت صعود خوبی می کنه ...البته تو این راه مقاومتهایی داره ...فعلا 760..
در اصل توسط korosh_kabir پست شده است View Postممنون از راهنماییهاتون
ایا حد ضرر فباهنر ، فولاژ و کفرا فعال شده؟
سبد من بدجوری قرمز شدهدر اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postبا سلام..
حد ضرر فباهنر فعال شده هیچ رد هم شده...
کسانی که داشتن در 117 خروج میکردن....سهم الان تا 100 هم جای افت داره ولی خوب دیگه فروش اینجا معنی نداره...مقاومتها 112 تومن فعلا ..
کفرا در کف هست ولی سهم روند خاصی نداره وداره برا خودش باز یم کنه ..بالای 330 بیاد شاید تکونی بخوره..
فولاِ هم زیر 330 نباید بمونه وباید بیاد وگرنه نهایت میره برا 315 ...اینم وقتی در 390 کم اورد خروج درست بود چون واگرایی منفی کامل دیده میشه
در ضمن نکته ای رو خدمت دوستان بگم...دوستان باید قبلا قیمتی که رو سهام بعد شکست اون وارد فاز صثعود میشن شناسایی کنن ودر صورت شکست 50 درصد مقدارمرد نظر رو خرید کنن وبقیه رو برا اطمیان از شکست در روزهای بعد خرید کنن ودر غیر اینصورت با کمترین ضرر وکمترین خواب پول خاارج بشن...
نمونش امروز ثازن مداران کابگن کفرا بهترین خریدها بودن ....در اغاز رون صعودی کمترین خواب سرمایه وکمترین ضرر..قنیشا بالای 1150 هم یادتون نرفته که تنها قندی با بیشترین صف خرید ومثبت 4 های شیرین...
حالا چند تا سهم میگم دوستان هر وقت شکستن وارد خرید بشن...ثامان بالای 186...قثابت بالای 460 ....مداران بالای 435.....ثاباد بالای 161...
نظر
-
سلام جناب پرریسک عزیز
من رو این حد ضرر و خروج از سهم مشکل دارم.حد ضرر که میفرمایید دقیقا منظور چی هست؟قیمت نهایی لحظه ای؟نهایی روزانه؟کمترین مبلغ خرید و فروش؟
چجوری میشه فهمید که داره توی اون حدود بازی میکنه یا اینکه روند نزولی شروع شده؟
نظر
-
در اصل توسط korosh_kabir پست شده است View Postسلام جناب پرریسک عزیز
من رو این حد ضرر و خروج از سهم مشکل دارم.حد ضرر که میفرمایید دقیقا منظور چی هست؟قیمت نهایی لحظه ای؟نهایی روزانه؟کمترین مبلغ خرید و فروش؟
چجوری میشه فهمید که داره توی اون حدود بازی میکنه یا اینکه روند نزولی شروع شده؟
در مورد روند صعودی....
وقتی گفته میشه قنیشا بالای 1150 وارد روند صعودی میشه...یعنی اینکه سهم سه تا کندل کامل بالای 1150 بزنه.....هر وقت شد حد ضرر میشه 5 درصد زیر این قیمت یعنی 5 درصد زیر 1150...
حالا سهم قبل این سه کندل منفی شد وقیمت اومد زیر 1150 یعنی روند صعودی اغاز نشده باید بلافاصله خروج کرد ...قیمت اخرین معامله نباد خیلی از 1150 فاصله بگیره نهایت یک تا دو درصد...
سهمی روند صعودی رو اغاز کرد حد ضرر 5 درصد گذاشته شد ...حالا کی بفهمیم روند نزولی اغاز شده وخرج کنیم هر موقع دو کندل کامل زیر قیمتهایی که اشاره میشه زد باید خروج کرد ....
حالا این قیمتها از کجا میاد اونم کلی دنگ وفنگ داره.....کلی چیز باید بررسی بشه...
پس وقتی میشه قثابت بالای 460 صعودی میشه یا مداران بالای 335 ...یعنی مداران باید سه کندل کامل بالای 335 بزنه ...دیروز اولین رو زد ...پس پله اول خرید شد...شنبه بتونه بالای این قیمت دوام بیاره دومین پله خرید میشه ...نتونه خروج....البته دلیل خروج به این خاطر هست که گفتم همه نوسانگیر تشریف دارن ودنبال مثبت 4 های روزانه هستن وگرنه برا سهامداران محترم خروج معنی نداره چون سهم در کف هست....
نظر
-
در زیر نمودار ثازن دیده میشه...سهم در تمم تایم ها روند نزولی رو شکسته ویک واگرایی مثبت زده در حد تیم ملی...بهترین نقطه خرید قیمتهای 85-87 بود...ولی خوب چون در تایمهای هفگتی وماهانه هم وارد روند صعودی شده یعنی حالا حالاها این سهم کار داره...
در نمودار زیر سهم در تایم هفتگی هست ونیاز به هیچ توضیحی نیست ....سهم از فیبوی 61 درصد برگشته ...ببینم فعلا تاکجا میره یا میبرنش....
نظر
-
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postسلام استاد عزیز .
میشه کحافظ و وتوشه رو تحلیل کنین . ممنونم دوست عزیز
وتوضه بنیادی سهم خوبیه زمانی رو سهم بودیم ولی خیلی کم نوسان می کنه کف سهم رو 180 هست ومقاومت هم 200-210..فعلا داره به کف میرسه وتا وقتی بالای 195 با دیتای امروز تثبیت نشه رند صعودی نمیشه فقط ایسن وسط نوسانهای 7-8 درصدی می کنه.....
در مورد کحافظ دو بار به 139 خورد نتونست بشکنه واگرایی منفی شکل گرفت احتمال دیدن 117 هست مگر اینکه 139 رو بشکنه ..بنیادی هم انکاری وضع مناسبی نداره..
نظر
نظر