چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط taze vared پست شده است View Post
    سلام
    من الان اومدم
    تو رو خدا یکی بگه توی قندیها چه خبر شده؟!
    این گروه به مقاومت قدری خوردن ..از این گروه شاید قشهد قزوین هگمتان بتونن راه خودر و جدا کنن ..

بقیه مقاومتهای قدری خوردن ونتونستن بشکنن ..در صورت اصلاح شاخص گروه قند تا 3656 جای اصلاح داره ..قبل این رقم مثبت بشه یعنی رالی صعود همچنان ادامه دار خواهد بود ....رقم شاخص گروه قند روز اخر 3914 بود ....

نظر

• aghaye boursi
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 109

دلار 2474

نظر

• محمد حسن
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 423

دلار مثبت، پروژه آزاد سازی نرخ ارز هم داره کلید میخوره
        افزایش قیمت شکر
        عدم خبر از سازش و مصالحه
        گروه قند ساعت 11 توسط کسانی که از موارد فوق اطلاع دارند جمع شد عده ای که صبح اول وقت موفق به فروش نشده بودند بعد از جمع شدن دوباره صف فروش کردند مطمئناً گذرا است و گروه قند پتانسل برای رالی رشد بعدی را جمع می کند

نظر

• h00mi
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 504

سلام پرریسک جان... به نظرتون کروی این هفته 300 تومان را فتح می کند؟

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
          هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• h00mi
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 504

راستی فکر کنم غدیر هم بی سر و صدا تا 2ماه آینده 450 هم بشود... این طور نیست؟

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
            هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• dolphin
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 78

پرریسک جان غمارگ صف شد و از 300 گذشت به نظرتون بازم خریدنی هست
              برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن....عمر کوتاه نیست...ما کوتاهی میکنیم!!!

نظر

• nik
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 207

باتشکراززحمات جعفرآقا
                خرید فولاد

نظر

• ahmad30_n
                  عضو عادی
                  • Aug 2025
                  • 207

اگه یه بار دیگه صف فروش قندیها جمع شه ، که تا آحر وقت احتمالش هم زیاده ( بخاطر معامله 1330 تومانی شکر تو بورس کالا که تا حالا انجام شده ) دیگه از فردا حجم رو هم نمی دن
                  [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• محمد حسن
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 423

سوتی بزرگ:

ایران در نهایت به طور عمومی پذیرفته که درباره برنامه اتمی خود دروغ میگوید

فارس: وزارت خارجه آمریکا با سوء برداشت عمدی از اظهارات رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در مصاحبه با یک رسانه عربی، اتهامات جدیدی را علیه برنامه هستهای ایران وارد کرد.

به گزارش شبکه «بی.بی.سی»، «فریدون عباسی دوانی» روز گذشته در مصاحبه با روزنامه «الحیات» چاپ لندن سازمان جاسوسی انگلیس (ام ای 6) را به جاسوسی علیه برنامه هسته ای ایران متهم کرد اما در عین حال گفت: ما گاهی اطلاعات اشتباهی برای محافظت از مراکز هستهای و دستاوردهای آن ارایه کردیم، گمراه کردن دستگاه های جاسوسی خارجی غیرقابل اجتناب است.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: گاهی ما ضعفی را نشان می دهیم که دچار آن نیستیم و گاهی نیز قدرتی را ابراز می داریم که دارای آن نیستیم.

«ویکتوریا نولاند»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز جمعه در واکنش به سوال خبرنگاران درباره سخنان فریدون عباسی دوانی، گفت: این سخنان به نگرانی جامعه بینالمللی از آنچه که واقعاً در این کشور رخ میدهد، میافزاید. تصور کنید که ایران دروغ بگوید.

وی ضمن متهم کردن ایران به دروغگویی درباره برنامه هستهای کشورش ادامه داد: این سخنان به ما میگوید که ایران در نهایت به طور عمومی پذیرفته که درباره برنامه اتمی خود دروغ میگوید.

آمریکا همواره تلاش کرده تا این مسئله را به جامعه بینالمللی تحمیل کند که ایران به دنبال برنامه تسلیحات هستهای است اما این در حالی است که مقامات ایران بارها تأکید کردهاند که برنامه کاملاً صلحآمیز هستهای دارد و بازرسیهای آژانس از تأسیسات هستهای این کشور بر عدم انحراف هستهای ایران تأکید دارد.

نظر

• بابااتی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 314

در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Post
                      اگه یه بار دیگه صف فروش قندیها جمع شه ، که تا آحر وقت احتمالش هم زیاده ( بخاطر معامله 1330 تومانی شکر تو بورس کالا که تا حالا انجام شده ) دیگه از فردا حجم رو هم نمی دن
                      http://new.ime.co.ir/Default.aspx

توجه کنید از عدم معامله شکر در بورس کالا نگران نباشید تالار معاملات کشاورزی از 12/5 تا 1 است و این محموله قطعا معامله می شود

امروز شکر تحولی درب کارخانه به عمده فروشان تهران 1315 تومان بوده است ( اطلاعات کسب شده از بازار تهران )

نظر

• کاظمی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 331

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        این گروه به مقاومت قدری خوردن ..از این گروه شاید قشهد قزوین هگمتان بتونن راه خودر و جدا کنن ..

بقیه مقاومتهای قدری خوردن ونتونستن بشکنن ..در صورت اصلاح شاخص گروه قند تا 3656 جای اصلاح داره ..قبل این رقم مثبت بشه یعنی رالی صعود همچنان ادامه دار خواهد بود ....رقم شاخص گروه قند روز اخر 3914 بود ....

سید جان قپیرا رو یادت رفت.
                        خبر موثق دارم بانک پارسیان داره جمعش میکنه.
                        هرچند به قول سید عزیز یک سهم رو هم باید تکنیکالش رو بررسی کرد هم بنیادیش رو. فعلا قپیرا از نظر بنیادی عالیه ولی از نظر تکنیکالی به مقاومت سختی خورده که همزمان شده با ورود بانک پارسیان در سهم.بنظر من این دلیل اصلی رد نشدن قپیرا از این مقاومته.وگرنه 1265 با توجه به وضعیت بنیادیش عددی نباید باشه.:-?
                        تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط kaz26733 پست شده است View Post
                          سید جان قپیرا رو یادت رفت.
                          خبر موثق دارم بانک پارسیان داره جمعش میکنه.
                          هرچند به قول سید عزیز یک سهم رو هم باید تکنیکالش رو بررسی کرد هم بنیادیش رو. فعلا قپیرا از نظر بنیادی عالیه ولی از نظر تکنیکالی به مقاومت سختی خورده که همزمان شده با ورود بانک پارسیان در سهم.بنظر من این دلیل اصلی رد نشدن قپیرا از این مقاومته.وگرنه 1265 با توجه به وضعیت بنیادیش عددی نباید باشه.:-?
                          قپیرا یادم نرفت ..قپیرا مقاومت 1265 داره ...ولی اون کی ها مقاومت شکست ..البته زیر مقاومت نباید برن ..صبر می کنیم ..

نظر

• dolphin
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 78

پرریسک جان غمارگ حد ضررو بذاریم 300 هدف بعدی چند میشه؟
                            برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن....عمر کوتاه نیست...ما کوتاهی میکنیم!!!

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط dolphin پست شده است View Post
                              پرریسک جان غمارگ حد ضررو بذاریم 300 هدف بعدی چند میشه؟

غمارگ حد ضرر 300 هدف 350 فعلا ....

نظر

• سهراب 1
                                عضو عادی
                                • Jun 2012
                                • 159

جعفر خان با معاملات امروز ذوب آيا ميشه گفت كه 210 رو حتما ميبينه يا نه ؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X