در اصل توسط majid پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط alirezasa پست شده است View Postسلام جعفر جان کدوم سهمو برای رالی صعود معرفی میکنی؟
اگر دنبال خرید کمر یسک هستی ودنبال سهمی هستی که بشه خرید کرد بنده همچنان وتوکا با حد ضر 230 ..بموتو با حد ضر 320 رو پیشنها میدم ..
غبشهر هم عالیه اگر بتونی بخرید از قندی هم قزوین با حد ضرر 1100 ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
اگر دنبال خرید کمر یسک هستی ودنبال سهمی هستی که بشه خرید کرد بنده همچنان وتوکا با حد ضر 230 ..بموتو با حد ضر 320 رو پیشنها میدم ..
غبشهر هم عالیه اگر بتونی بخرید از قندی هم قزوین با حد ضرر 1100 ..
ولی فکر کنم وتوکا شنبه رو هم هنوز فرصت خریدو بده اونم برا روز آخر احتمالا.
نظر
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postپررسک جان روند معاملاتی که از بموتو 3 و 4 شنبه دیدیم فک نکنم شنبه دیگه فرصت خرید بده مخصوصا که توسعه ملی هم شاید در حد یه حجم مبنا براش بیشتر نمونده باشه. فقط در حد حجم مبنا بشه روزای بعد خرید .
ولی فکر کنم وتوکا شنبه رو هم هنوز فرصت خریدو بده اونم برا روز آخر احتمالا.
ولی خوب وتوسم فکر کنم نهایت دو تا حجم مبنا بیشتر نداشته باشه ..اگر به روند معاملات بموتو توجه کنید معمولا با گره بالا میاد چون فروشنده نداره این بار هم وتوسم فقط فروخت وگرنه بازم منتظر گره بودم ولی خوب از یکش شنبه منتظر گره می مونیم...کل بازار بالای 40 درصد رشد کرده بموتو اونم با این گزارش این پی بریا ومجمع هنوز 20 درصد هم رشد نکرده هنوز خیلی بد هکاره ..وتوکا هم همنطور ..سهمی بخردی که از بازار عقب هست هر چند از خیلی سهام ارزنده تر هستن....بازار خیلی وقتها اشتباه حرکت می کنه ...
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام..
1-همهی این گروهها در یک روز معرفی نشدن ..زمانی که روند صعود اغاز شد معرفی شدن ..ولی خوب الان سهام افتابه سازی هم مثبت هست ..وگرنه مدتی قبل به جز چند گروه بقیه گروهها شناور بودن مثال قزوین از 340 ما گفتیم یا قشهد از 1030 ....شما اونهایی رو بخر که رشد کمتری کردن ورالی صعود رو اغاز کردن ..مثال گوه ساختمان داره گیج می زنه پس فعلا خط بکش ..یا مثال شما گروه قند سیمان فولاد دارید خوب اینها همش مثبت میخرون دیگه نیازی نیست وارد گروه دیگه بشی...مگر حتما اجبار هست که از تمام گروهها در سبد باشه ..هر گروهیی رالی صعود کند شد یا از دور خارج شد شمام درصد رو کم کن برو رو گرهی که تازه رالی رو اغاز کرده ...
2- معمولا از هر گروه دو سهم باشه بهتره .برا یکی مشکلی پیش اومد یا بست شما از رالی اون یکی استفاده کنی ...
3- بنده از هر گروه 20 درصد ..دوتا سهم یعین هر سهم 10 درصد ..در جمع میشه 10 سهم ..حالا بعضی ها از هر گروه یک سهم انتخاب می کنن میشه 5 سهم ..اون بستگی به شما داره
استاد پرریسک طبق بند 3 از پاسخ شما و رعایت قانون "از هر خانواده دو سهم" بنده که از گروه فلزات اساسی 4 نماد: فملی , فباهنر , فسرب و فولاد را در سبد دارم. 1 - بهتر است که تعداد آنها را به دو نماد برسانم؟؟:-/
و 2- شما موافقید علی رغم تقسیم بندی رسمی سازمان بورس در گروه فلزات اساسی می توان قایل به 2 زیرگروه: فلزات آهنی شامل ذوب و فولاد و فخوز و فخاس و ... و زیرگروه فلزات غیر آهنی شامل فاسمین فملی فسرب ... شد؟؟ با من موافقید خود این زیرگروه ها به اندازه چند گروه به تنهایی ثروت و قدرت دارند؟؟;) در این حالت سبد سهام من به تعادل نزدیک تر می شود.
سوال آخر اینکه 3 - شما عموما وتوکا یا حتوکا را که سرمایه گذار و حمل و نقل هستند جز زیرگروه فولاد لحاظ میکنید و پیشنهاد خرید می دهید. حال پرسشم این هست که وتوکا یکی از دو سهم سرمایهگذار سبد سهامدار را پر میکند یا یکی از دو سهم زیرگروه فولاد؟؟"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط e.hamedi پست شده است View Postجناب پرریسک
وضعیت هفته آتی قندی ها را چگونه می بینید با توجه به اینکه بازار بر روی فولادیها، ساختمانی و خودرویی ها متمایل شده است؟
با تشکر
همچنان روند صعودی دارن ..با شرایط کشور بازار همچنان بعد مدتی سمت این گروه متمایل میشه ..هر چند همین الان هم روی این گروه هست ..
خیلی ها میگن شکر فلان قند فلان تکنیکال فلان ..ولی قندیها که من میبینم هر هفته کف میاد بالاتر ..قشهد 2300 رو هم رد کرده ..قشیر 1300 رو ..قپیرا 1265 رو ..قزوین که خیلی دیگه عقب افتاده 1100 رو ..
در روند صعود از این شاخه به اون شاخه فقط میشه از دست دادن زمان وسود ..در قندیها همچنان اگر کسی بخواد بخره همچنان قزوین قشهد قند هگمتان قمرو قپیرا ..البته در این قیمتها توصیه خرید فروش ندارم ولی بخوام بخرم اول قزوین میخرم ..در ضمن به ایند گروه با این شرایط همچنان امیدورام وفروش رو صلاح نمی بینم مگر اینکه وارد روند نزولی بشن ..
نظر
-
در اصل توسط khodshokufaei پست شده است View Postاستاد پرریسک طبق بند 3 از پاسخ شما و رعایت قانون "از هر خانواده دو سهم" بنده که از گروه فلزات اساسی 4 نماد: فملی , فباهنر , فسرب و فولاد را در سبد دارم. 1 - بهتر است که تعداد آنها را به دو نماد برسانم؟؟:-/
و 2- شما موافقید علی رغم تقسیم بندی رسمی سازمان بورس در گروه فلزات اساسی می توان قایل به 2 زیرگروه: فلزات آهنی شامل ذوب و فولاد و فخوز و فخاس و ... و زیرگروه فلزات غیر آهنی شامل فاسمین فملی فسرب ... شد؟؟ با من موافقید خود این زیرگروه ها به اندازه چند گروه به تنهایی ثروت و قدرت دارند؟؟;) در این حالت سبد سهام من به تعادل نزدیک تر می شود.
سوال آخر اینکه 3 - شما عموما وتوکا یا حتوکا را که سرمایه گذار و حمل و نقل هستند جز زیرگروه فولاد لحاظ میکنید و پیشنهاد خرید می دهید. حال پرسشم این هست که وتوکا یکی از دو سهم سرمایهگذار سبد سهامدار را پر میکند یا یکی از دو سهم زیرگروه فولاد؟؟
2- بله گروه فولاد وریو رو میشه از هم جدا کرد ..بله گروهها خود به چند تا گروه تقسیم میشن..مثال گروه غذایی همه به یک اندازه رشد نمی کنن ..گروه قندی داریم لبنی داریم روغنی داریم..باید ببیند جو بازار بیشتر رو کدوم گروه هست ..
3- این سهام با فولاد بالا پایین میشن به همین خاطر در این گروه قرار میگیرن ..از وقتی یادمه با بالا پاین شدن فولاد وتوکا حتوکا توریل هم بالا پایین میشن ..
نظر
-
-
در اصل توسط bours پست شده است View Postسلام پرریسک جان با عرض خسته نباشید
مجمع وتوکا و بموتو حدودا کیه؟
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسلام جعفر جان
با تشکر از جنابعالی برای پیشنهاد خرید قپیرا، کرماشا، غمارگ، شلعاب و .... خدا خیرت بده
شنبه یه 40 میلیون تومانی نقدینگی واسه خرید به دستمون می رسه. پیشنهاد خریدت از گروه های مختلف پترو، پالایش، فولاد، قند، غذایی، سیمان و ... چیه داداش گل؟ البته با دید میان مدت. اهداف و حد ضرر ها رو هم می فرمایین؟
چرا جواب منو ندادی؟در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postداداش پر ریسک
چرا جواب منو ندادی؟
سهام جدید قرار نیست کشف کنم ..بموتو وتوکا قزوین با حد ضرر 1100 ..از گروه ساختمان با کمی سهامداری ثباغ اس پ ثشرق ثتران ....ولساپاکرمانشاه ....اینها از نظر من ریسک خیلی کمتر دارن وجای رشد بیشتر ...حالا تصمیم با شما ..
نظر
نظر