چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bours
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 259

به نظر من یه عده دارن از اون اوضاع دلار سوء استفاده میکنن و سهامهایی که رشد نکردن رو صف خرید میکنن و با چند روز و چند درصد مثبت خوردن نوسان حسابی میگیرن و از سهم خارج میشن و میرن سراغ یکی دیگه، واسه همینه که هر گروه یه چند روزی لیدری میکنه و بعد منفی یا راکد میشه
    همیشه از اینجور بازار بی منطق بدم میومده

نظر

• bours
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 259

یا کد به کد میکنن
      یا شایعه درست میکنن

نظر

• hogo_wave
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 380

3050,سکه 1200

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط bours پست شده است View Post
          به نظر من یه عده دارن از اون اوضاع دلار سوء استفاده میکنن و سهامهایی که رشد نکردن رو صف خرید میکنن و با چند روز و چند درصد مثبت خوردن نوسان حسابی میگیرن و از سهم خارج میشن و میرن سراغ یکی دیگه، واسه همینه که هر گروه یه چند روزی لیدری میکنه و بعد منفی یا راکد میشه
          همیشه از اینجور بازار بی منطق بدم میومده
          دوست من کدوم منفی یا راکد...

سهام الان اگر کسی میان مدتی کار کنه همش بالا رفته اونم سهام دلاری ..نمونش ذوب ..رو ذوب هم خیلی ها خیلی ها کارها کردن رو 180 هم خارج شدن ولی همون ذوب بالای 240 رو هم دید ...افراد رو ولش کنید نمودار رو بچسبید با بنیادی وتحلیل خودتون رو عشق هست ..فلانی خرید فلانی فروخت ..مگه من خودم چلاقم که به خاطر فلانی خرید فروش کنم ..خودتان رو عشق است ..

سهمها با این دلار پایین ندارن ..اکثرا با دلار زیر 2000 بودجه بستم دلار 3000 هست ...الان فولاد 500 تومن هم بشه من یکی تعجب نمی کنم ..

نظر

• سکه شانس
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1362

این هم تقدیم به پرریسک عزیز
            توصیه دانلد ترامپ: «خوب است كه همیشه یك الگو و یك مشاور داشته باشید. زمانی كه الگو داشته باشید، میتوانید راحتتر به سمت جلو حركت كنید، یك الگو به شما انرژی پیش رفتن و حل مشكلات را میدهد.»

نظر

• سکه شانس
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1362

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post

سهام الان اگر کسی میان مدتی کار کنه همش بالا رفته اونم سهام دلاری ..نمونش ذوب ..رو ذوب هم خیلی ها خیلی ها کارها کردن رو 180 هم خارج شدن ولی همون ذوب بالای 240 رو هم دید ...افراد رو ولش کنید نمودار رو بچسبید با بنیادی وتحلیل خودتون رو عشق هست ..فلانی خرید فلانی فروخت ..مگه من خودم چلاقم که به خاطر فلانی خرید فروش کنم ..خودتان رو عشق است ..

سهمها با این دلار پایین ندارن ..اکثرا با دلار زیر 2000 بودجه بستم دلار 3000 هست ...الان فولاد 500 تومن هم بشه من یکی تعجب نمی کنم ..
              در مصاحبه با مجله پیپل ...... بیل گیتس...... گفته بود: «مهمترین اتفاق زندگی این است كه كاری بكنی كه.............. عاشق آن باشی........، وقتی كاری را بكنی كه عاشق آن هستی، لذتی را تجربه میكنی كه در ثروتمندشدن بیش از حد هم نمیتوانی آن را تجربه كنی. البته كاملا این را میفهمم كه هدف همه انسانها ثروتمند شدن و به دست آوردن میلیونها دلار باشد، قطعا ثروت، آزادی و قدرتی به انسان میبخشد كه برای هر كسی لذتبخش است اما خب راستش را بگویم، وقتی به آن رسیدی میبینی كه هیچ فرقی با یك همبرگر ندارد.»

نظر

• moasheran
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 22

جناب پرريسك
                در صورت امكان در خصوص مقاومتهاي پيش روي سهم خاور و وضعيت كوتاه مدت آن توضيح بفرماييد.

يا حق
                سكوت سرشار از ناگفته هاست

نظر

• bours
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 259

نوشته اصلی توسط پرریسک

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                  در مصاحبه با مجله پیپل ...... بیل گیتس...... گفته بود: «مهمترین اتفاق زندگی این است كه كاری بكنی كه.............. عاشق آن باشی........، وقتی كاری را بكنی كه عاشق آن هستی، لذتی را تجربه میكنی كه در ثروتمندشدن بیش از حد هم نمیتوانی آن را تجربه كنی. البته كاملا این را میفهمم كه هدف همه انسانها ثروتمند شدن و به دست آوردن میلیونها دلار باشد، قطعا ثروت، آزادی و قدرتی به انسان میبخشد كه برای هر كسی لذتبخش است اما خب راستش را بگویم، وقتی به آن رسیدی میبینی كه هیچ فرقی با یك همبرگر ندارد.»
                  مرسی دوستان
                  آدم یه وقتایی اینجوری میشه دیگه

بازم ممنون، روحیه گرفتم:x

نظر

• dowpal
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 78

؟؟؟؟؟؟

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                    پتروشيمي شيراز سهمي كه بزودي براي تعديل مثبت بسته خواهد شد
                    از کجا خبرداری ؟ و خبر چی بوده ؟

نظر

• shahmir
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 368

جعفر جون

جد ضرر فولاد و رايان بره روي چند؟ ممنونم

نظر

• محمد حسن
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 423

کم کم خبر توقف واردات شکر هم به گوش می رسد....
                        دوستان به خاطر نوسانهای 5 الی 10 درصدی، سهام قندی خود را مفت نفروشید تا از سودهای 50 الی 100 درصدی و حتی بیشتر جا نمونید. امروز و فردا بهترین فرصت برای کسانی که از مدتها قبل در خودروییها بودند پیش آمد و می آید تا خروج کرده و وارد سهام ارزآور مثل معدنی و سودآور مثل قندیها شوند

نماینده كارگران قند ورامین هشدار داد:
                        تبعات توقف واردات شكر خام متوجه كارگران تصفیه قند میشود

برای اطلاعات بیشتر در خصوص این خبر به تاپیک اخبار مراجعه کنید

نظر

• nik
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 207

جعفرآقا سلام خسته نباشی
                          آقا معاملات امروز آس پ رو چطوردیدی
                          من خریدم 4133هست

نظر

• انزلیچی
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 55

سلام به همه ی دوستان عزیز و گرامی... خوشحالم از اینکه میبینم دوستان خوشحال هستند و از علم و راهنمایی های جناب پرریسک استفاده بهینه میکنند... دوستان خدا را شکر کنید که در این جمع با محبت هستید و از فرصتهای اقتصادی بدست آمده بهره می برید... دلم واسه خیلی ها که تو این وادی ها نیستند و دلخوش به اندک یارانه ای هستند میسوزه......... جناب پرریسک :بی شک این اول راه صعود دلار هست و پس از فتح قله 3000 تومان و تثبیت به سوی 5000 و 6000 تا شب عید حرکت خواهد کرد... حقیر در اون حد نیستم که به کسی پیشنهاد خرید بدم ... اما چیزی که میدونم بایستی دو دستی به سهام چسبید... غذایی ها ... قندیها... پتروشیمی ها و سهمهای ارز آور شگفتی ساز خواهند شد... ممنون:x

نظر

• حميد كيا
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 35

سلام سيد جان
                              به لطف راهنمايي هاي شما از ضرر در آمدم و توسود رفتم سلامت باشي آقا ممنون
                              طبق پيشنهادتون سهام هاي زير رو دارم ولي مقاومتهاي پيش رويش را با حد ضرر هاي جديدشون را نميدونم اگه لطف كني بگي خيلي ممنون ميشم و دعات ميكنم:
                              فخوز (ديروز خريدم )
                              فولاد
                              وتوكا
                              ولساپا
                              غبشهر
                              غمارگ
                              كرمانشا

در ضمن دوستان آخر هفته اگه قسمت باشه ميرم حج تمتع براهمتون دعا ميكنم مخصوصا آقا سيد يا علي
                              [SIZE=4]كار ساز كارما در كار ماست - فكر ما در كار ما آزار ماست[/SIZE]

نظر

• نیکا
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Nov 2011
                                • 2129

سلام جناب پرریسک .من از مطالب وتوصیه های شما کمال استفاده رابرده وتشکرمینمایم لطفا چندسهم که بدون رشددلارویا کاهش ان باروند رشدروبرو میشوند و تابحال صعودی نبودند معرفی تا بررسی کرده ولازم باشد گزارشاتی تهیه نمایم .

نظر

در حال کار...
                                X