چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Aiming
    ستاره دار(18)
    • Jul 2012
    • 2641

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
    جعفر جان دوست داریم @};-
    آقا من دارم یه فایل ورد درست میکنم از نکاتی که تو پستهایت میزنی نت بر میدارم واقعا یه کلاس آموزش جامع روانشناسی بازار-فاندامنتال-تکنیکال هست
    همیشه پر سود و سلامت باشی.

راستی امروز خرید قهکمت رو تو منفی 4 تکمیل کردم.......نمیدونم کارم درست بود یا نه
    :p
    در اصل توسط bours پست شده است View Post
    دوست عزیز اگه لطف کنی و فایلت رو واسه بچه های اینجا بذاری تا دوستان هم استفاده کنن کار بزرگی خواهد بود
    ممنون
    تقدیم به تمام دوستان گل این سایت و در نهایت استاد پرریسک دوست داشتنی
    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
      ستاره دار(18)
      • Jul 2012
      • 2641

نکات آموزنده از استاد پرریسک

1.و.قتی سهمی صفش ریخت ودوباره صف خرید نشد در اون روز میتونید 50 درصد در مثبت خروج کرده ومنتظر باشید تا به حمایت برسه مجدد وارد بشید ..
      2. دوست من ما سبد داریم حد ضرر داریم درصد رو رعایت می کنیم هیجانی هم خرید فروش نمی کنیم
      3. به حرف احدی خرید فروش نکنید..
      4. ما همچنان تا وقتی سهام روند صعود دارن هستیم ..نه هیجانی هر سهمی رو خرید می کنیم نه هر سهمی رو فروش می کنیم
      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
        ستاره دار(18)
        • Jul 2012
        • 2641

5. صبر کنید ..نگران نباشید..نوسان ذات بازار هست ...
        6. خوب شما هم با روند دوست شوید....
        7. حد ضرر را حتما رعایت کنید....
        8. حد ضرر یعنی دو تا کندل زیر اون قیمت حد ضرر بزنه ..نه اینکه فرداش یه کندل زیر اون قیمت زد دوستان برن فرتی بفروشن ..
        9. بر احساسات خود غلبه کنید واز ترس یک عده سهامدار ترسو نهایت استفاده رو کنید که ضرر کردن حق خیلی هاست در این بازار سهام
        آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2012/10/02, 23:14.

نظر

• Aiming
          ستاره دار(18)
          • Jul 2012
          • 2641

10. سبد داشته و هر سهمی نخرید به وقتش ورود کنید
          11. طمع نکنید ...
          12. در ضمن سودهاتون رو از بورس خارج کنید ...
          13. در شرایط منفی سعی کنید سرمایتون در بورس بیشتر نکنید فقط ثابت نگه دارید ...
          14. سبد برا همین روزهاست ..سبد بورسی ..سکه ای ...مسکن ..اوراق...ارز...
          15. همیشه در روند صعودی سهم خرید کنید.......
          16. من همیشه ابتدا نگاهی کلی به صورتهای مالی شرکتها میندازم از لحاظ بنیادی تایید شد میریم تکنیکال سهم و چک میکنیم و تو روند صعودی خرید......

نظر

• Aiming
            ستاره دار(18)
            • Jul 2012
            • 2641

فایل همچنان در حال تکمیل.....<):)

نظر

• amini
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 93

سلام
              نظرتون نسبت به بکام چیه تو این بازار رشدی نکرده

نظر

• arash boursy
                عضو عادی
                • Aug 2012
                • 96

شناسایی سود غمارگ 30 درصد
                سهامداری غبشهر خرید در 1000

البته با تقلب از روی دست جناب پرریسک . این پست صرفا بخاطر تشکر از شما بوده =d>
                [B][COLOR=#0000ff]
                [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
                [COLOR=#0000ff]
                [/COLOR][/B][/B][/B]

نظر

• برزیل
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 415

سهامدارن هیجان زده و رویاپرداز گروه قندسایت همسایه امروزواردغمارگ وغبشهرشدن ودارن مثل قندیهاهی به به وچه چه میکنن که آقای و..با.. تاکجامیریم مثل اینکه ازین به بعدبایدشاهدنوساناتی توی این دوتاسهم باشیم

نظر

• محمدرضا مرادی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    با سلام.

دوست من در بموتو می توانستید نوسان بگیرید که انگاری این کار رو نگریدید..

و.قتی سهمی صفش ریخت ودوباره صف خرید نشد در اون روز میتونید 50 درصد در مثبت خروج کرده ومنتظر باشید تا به حمایت برسه مجدد وارد بشید ..

بقیه هنوز رشدی نکردن ولی گفتم هر جا که وارد سود شدید دیدید داره کم میاره 50 درصد خروج کنید ..سهام خوبی هستن ..
                    از توجهتون ممنونم...
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• alizare1982
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 590

سلام دوستان.سايت http://www.mazanex.com/ كه همواره قيمت لحظه اي دلار و سكه و ساير ارز را از بازار ايران وجهان گزارش ميكرد، امروز فيلتر شد!!!!!!!!!!!!
                      پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• alizare1982
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 590

با نشست خبري ديروز رئيس جمهور سير نزولي دلار ديروز به سير صعودي تبديل شد! و بعد از اين نشست دلار 300 تومان افزايش قيمت داشت!
                        پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• alizare1982
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 590

دوستان اگه فرصتي شد، حتما تحليل آدرس زير رو با تيتر " احمدي نژاد دلار ندارد؟ " رو مطالعه كنيد، به نظرم جالب و خواندني و تا حدودي درست هست!

نظر

• 123ارس
                            عضو جدید
                            • Sep 2012
                            • 4

پتروشیمی آبادان سود هر سهم سال مالی جاری خود را بر اساس گزارش عملکرد 6 ماهه 160 تومان اعلام کرده است که نسبت به سود اعلام شده در تاریخ 2 مهر ماه 22 درصد رشد داشته است.علت تعدیل 22 درصدی شرکت افزایش نرخ فروش pvc و افزایش پیش بینی مقدار ی تولید می باشد.

شرکت در شش ماهه نیز 87 تومان و معادل 54 درصد سود خود را پوشش داده است .در این دوره 28 درصد از کل فروش به صورت صادراتی با دلار 17263 ریال بوده است

نظر

• Shirin
                              عضو جدید
                              • May 2012
                              • 9

دکتر علی مطهری با اشاره به مصاحبه تلویزیونی اخیر احمدی نژاد که میگوید من قانونی را که منطبق بر قانون اساسی تشخیص بدهم امضا و اجرا میکنم و قانونی را که منطبق بر قانون اساسی تشخیص ندهم امضا و اجرا نمیکنم؛ گفت: این یعنی استبداد و دیکتاتوری و به توپ بستن مجلس. چنین شخصی حتی یک روز هم نباید در مسند قدرت باقی بماند، نه اینکه بگوییم باید کاری کنیم که دورهاش به پایان برسد چون آدم جسوری است و پروندههایی زیر بغل دارد

نظر

• شادمان
                                عضو عادی
                                • Aug 2025
                                • 43

جناب پرریسک قیمت بیمه دی رو با دوتا تعدیل مثبت و دوتا قرارداد جدید چند می دونید آیا 600 تومانی که در تحلیل آقای درخشانی آمده رو قبول دارید؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X