چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
نکات آموزنده از استاد پرریسک
1.و.قتی سهمی صفش ریخت ودوباره صف خرید نشد در اون روز میتونید 50 درصد در مثبت خروج کرده ومنتظر باشید تا به حمایت برسه مجدد وارد بشید ..
2. دوست من ما سبد داریم حد ضرر داریم درصد رو رعایت می کنیم هیجانی هم خرید فروش نمی کنیم
3. به حرف احدی خرید فروش نکنید..
4. ما همچنان تا وقتی سهام روند صعود دارن هستیم ..نه هیجانی هر سهمی رو خرید می کنیم نه هر سهمی رو فروش می کنیموارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
5. صبر کنید ..نگران نباشید..نوسان ذات بازار هست ...
6. خوب شما هم با روند دوست شوید....
7. حد ضرر را حتما رعایت کنید....
8. حد ضرر یعنی دو تا کندل زیر اون قیمت حد ضرر بزنه ..نه اینکه فرداش یه کندل زیر اون قیمت زد دوستان برن فرتی بفروشن ..
9. بر احساسات خود غلبه کنید واز ترس یک عده سهامدار ترسو نهایت استفاده رو کنید که ضرر کردن حق خیلی هاست در این بازار سهامآخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2012/10/02, 23:14.وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
10. سبد داشته و هر سهمی نخرید به وقتش ورود کنید
11. طمع نکنید ...
12. در ضمن سودهاتون رو از بورس خارج کنید ...
13. در شرایط منفی سعی کنید سرمایتون در بورس بیشتر نکنید فقط ثابت نگه دارید ...
14. سبد برا همین روزهاست ..سبد بورسی ..سکه ای ...مسکن ..اوراق...ارز...
15. همیشه در روند صعودی سهم خرید کنید.......
16. من همیشه ابتدا نگاهی کلی به صورتهای مالی شرکتها میندازم از لحاظ بنیادی تایید شد میریم تکنیکال سهم و چک میکنیم و تو روند صعودی خرید......وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
شناسایی سود غمارگ 30 درصد
سهامداری غبشهر خرید در 1000
البته با تقلب از روی دست جناب پرریسک . این پست صرفا بخاطر تشکر از شما بوده =d>[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام.
دوست من در بموتو می توانستید نوسان بگیرید که انگاری این کار رو نگریدید..
و.قتی سهمی صفش ریخت ودوباره صف خرید نشد در اون روز میتونید 50 درصد در مثبت خروج کرده ومنتظر باشید تا به حمایت برسه مجدد وارد بشید ..
بقیه هنوز رشدی نکردن ولی گفتم هر جا که وارد سود شدید دیدید داره کم میاره 50 درصد خروج کنید ..سهام خوبی هستن ..تمام سال من بی تو...
نظر
-
سلام دوستان.سايت http://www.mazanex.com/ كه همواره قيمت لحظه اي دلار و سكه و ساير ارز را از بازار ايران وجهان گزارش ميكرد، امروز فيلتر شد!!!!!!!!!!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
با نشست خبري ديروز رئيس جمهور سير نزولي دلار ديروز به سير صعودي تبديل شد! و بعد از اين نشست دلار 300 تومان افزايش قيمت داشت!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
دوستان اگه فرصتي شد، حتما تحليل آدرس زير رو با تيتر " احمدي نژاد دلار ندارد؟ " رو مطالعه كنيد، به نظرم جالب و خواندني و تا حدودي درست هست!
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
پتروشیمی آبادان سود هر سهم سال مالی جاری خود را بر اساس گزارش عملکرد 6 ماهه 160 تومان اعلام کرده است که نسبت به سود اعلام شده در تاریخ 2 مهر ماه 22 درصد رشد داشته است.علت تعدیل 22 درصدی شرکت افزایش نرخ فروش pvc و افزایش پیش بینی مقدار ی تولید می باشد.
شرکت در شش ماهه نیز 87 تومان و معادل 54 درصد سود خود را پوشش داده است .در این دوره 28 درصد از کل فروش به صورت صادراتی با دلار 17263 ریال بوده است
نظر
-
دکتر علی مطهری با اشاره به مصاحبه تلویزیونی اخیر احمدی نژاد که میگوید من قانونی را که منطبق بر قانون اساسی تشخیص بدهم امضا و اجرا میکنم و قانونی را که منطبق بر قانون اساسی تشخیص ندهم امضا و اجرا نمیکنم؛ گفت: این یعنی استبداد و دیکتاتوری و به توپ بستن مجلس. چنین شخصی حتی یک روز هم نباید در مسند قدرت باقی بماند، نه اینکه بگوییم باید کاری کنیم که دورهاش به پایان برسد چون آدم جسوری است و پروندههایی زیر بغل دارد
نظر
نظر