جعفر جان تشکر
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبله در انتخاب سهم باید دقت کرد ..
بله باید این رو هم در نظر گرفت این اقتصاد مقاومتی از نظر خود شما تا کی دوام می اورد؟؟؟دلار 3000 تومان داره اقتصاد رو ورشکست می کنه وچه بسا کرده ...
از نظر من چاره ای جز توافق نیست واین توافق یعین قبول شرایط غرب با کمال تاسف..با افت قیمت نفت وتحریمهای جدید احتمال عقب نشینی روز به روز تشدید خواهد شد ..اقتصاد ما تاب تحمل دلار بالای 2500 نداره چه برسه به دلار بالای 3500وبالاتر...
در مورد سهام بازار هم از ترس همین شرایط به گروه پترو پی بریا زیر 5 داده وگرنه الان پی بریا بالای 10 داشتن با این دلار پس خطری ندارن بازار 5 واحد پی برای به خاطر حاشیه امن از این گروه کم کرده ..
گروه قند همین حال با پی بریا بالای 10-15 دارن معامله میشن وبازار به خاطر شرایط کشور از همین حالا پی بریا بالا داده به این گروه..در این گروه غیر چند تا قندی بنده بقیه رو برا خرید پیشنهاد نمیدم ..قندیهایی که در صورت توافق هم ارزش نگهداری ومجمع رفتن داشته باشن نه اینکه با توافق برن وتا سالها اون پایین گیر کنن...
در ضمن بنده گروه فولاد رو به گروه شما اضافه می کنم ..گروه فولاد افزایش نرخ رو گرفتن مدتهاست وتحریم ها در این گروه اثری نداره ..فولاد با این نرخها بالای 500-600 هم می تونه ببینه ..
دقیقا درسته باید تمام اخبار وزیر نظر داشت و شرایط رو رصد کرد و هشیار بود ولی به دلایلی که اینجا از گفتنش معذورم من احتمال صلح رو بسیار پایین میبینم-بله به درستی به گروه فولاد اشاره کردید که من از قلم انداخته بودم ممنو جعفر جانسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
سلام دوستان
1-شنیدم درآینده نزدیک بیمه محصولات کشاورزی برداشته خواهد شد.و درپی آن دوباره یک گرانی مواد غذایی و میوه جات بوجود خواهد آمد.
2-هی نگویید جام زهر بهتر است بگویید جام بی بو.به نظرشما با نوشیدن جام بی بو توسط حکومت چه اتفاق هایی می افتد؟سهام ارزان میشود یاگران میشود؟
3-من اگر سهام سیمانی داشتم فردا همه رو می فروختم و طمع نمی کردم.
سپاس
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا این شرایط سبد از گروهای زیر میتونه بازدهی خوب بده..
گروه فولاد ..فولاد وفخوز
گروه قند..قشیر قزوین قشهد
گروه کاشی..کساوه کهرام کسعدی وکاذر(این رو بهتر میبینم جزو گروه کاشی نیست ولی تکنیکال زیبایی داره رشدی هم نکرده)
گروه پترو با می ریسک تحریم ..حد ضر بزارید حله..(کرمانشاه شاراک
گروه غذایی(غیر دو سهم غبشهر وغمارگ بقیه رو پیشنهاد نمیدم)
گروه روی ..فاسمین ..
سهامی هستن که به دلار ربطی ندارن گروه ساختمان وولساپا از گروه خودرو ////به دلیل پی بریا پایین وتقسیم سود بالا در مجمع..
جعفرجان وتوکا و شفارس و بموتو چی پس ؟ :(
نظر
-
پر ریسک مدتیه تو نخ کاذر هستم ولی هی میره بالا بعد دوباره میاد زیر 100 تومن. تکنیکال خوبی داره همونطوری که شما فرمودین. پ بر ای 2 هم داره با سود 47 تومنی سهم 100 تومنی!!!!
به نظرت مقاوت روانی 100 تومنو شکونده یا نه؟
فردا برا خرید چجوری می بینیش ؟ خوبه؟
یا فردام وایسیم ببینم سرنوشتش به کجا میرسه؟
نظر
-
درست هست که اقتصاد کشوروضعیت خوبی نداره ولی متاسفانه از جام زهر خبری نیست احتمال میدم باتوجه به اتفاقات اخیر که مخصوصاً درحوزه ارزاتفاق افتاد شاهد تحولات سیاسی نسبتاًبزرگی درداخل باشیم که میتوان به عزل زودهنگام پریزیدنت وجایگزینی دولت موقت از هاشمی نام برد البته اگرتحلیلم درست باشد چند ماهی طول خواهد کشیددنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Postدرست هست که اقتصاد کشوروضعیت خوبی نداره ولی متاسفانه از جام زهر خبری نیست احتمال میدم باتوجه به اتفاقات اخیر که مخصوصاً درحوزه ارزاتفاق افتاد شاهد تحولات سیاسی نسبتاًبزرگی درداخل باشیم که میتوان به عزل زودهنگام پریزیدنت وجایگزینی دولت موقت از هاشمی نام برد البته اگرتحلیلم درست باشد چند ماهی طول خواهد کشید
نظر
-
خوب سلامتی باشه و مبارک دوستان
قیمت mvm 530 تو سایت اصلی شرکت ،ظرف 2 روز از 24 تومان به 28،800 رسیدیعنی در 3 ماه گذشته 19،23،24 و حالا هم 28،800 واقعا" چی داره به سر ما میاد؟ خیر سرمون پولم حاضر شده بود آماده خرید بودم.. کی به کیه و چی به چیه ،من که نمی گذرم خدایا به حق خودت ازشون نگذر.....[COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]
نظر
-
-
در اصل توسط mobin پست شده است View Postاین جمله رو خوب اومدی سید جوندر اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postعزل امکانپذیر نیست دوست عزیز. البته در دنیای مخوف سیاست بهتر است بگوییم به سختی امکانپذیر است. ... خیلی نمی توان به پر و پای وی پیچید. خصوصا که دوستان اش هم آزاد شده اند
درثانی شما اتفاقات سال 88 رو دست کم نگیرید برای نظام خیلی هزینه وتبلیغات منفی چه درداخل وچه خارج دربرداشت وحضور دوباره مردم در انتخابات اونهم با این همه گرانی و تحریم وخرابی اوضاع یه مقدار موضوع را پیچیده کرده که بهترین حالت اینه این اتفاق بیافته و نمایندگان مجلس اورا برکنار ودولت موقت را با آرای خود نه ارای مردم برپا نمایند تا شایدازاین ستون به ان ستون فرجی حاصل شوددنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Postاتفاقاً دوست عزیز در شرایط بسیار وخیم کنونی دکتر هم چندان بدش نمیاد که زودتر برکنارش کنند تابا مظلوم نمایی وجهه خودش رو دربین مردم حفظ کنه شما فکرکن اینهمه تبلیغات منفی علیه ایشان شده در این جند مدت اخیر برای اینست که افکار مردم وطرفدارنش رو برای این امر اماده کنند وبه نوعی مردم بعد رفتنش بگن خدا روشکرکه رفت ویه مقدار فضا هم براش باقی میزارن تا هم خودش وهم طرفدارش مغلطه بازی دربیارن وبگن اگر ما تا اخر میبودیم چینین وچنان میکردیم
درثانی شما اتفاقات سال 88 رو دست کم نگیرید برای نظام خیلی هزینه وتبلیغات منفی چه درداخل وچه خارج دربرداشت وحضور دوباره مردم در انتخابات اونهم با این همه گرانی و تحریم وخرابی اوضاع یه مقدار موضوع را پیچیده کرده که بهترین حالت اینه این اتفاق بیافته و نمایندگان مجلس اورا برکنار ودولت موقت را با آرای خود نه ارای مردم برپا نمایند تا شایدازاین ستون به ان ستون فرجی حاصل شود
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام
شبندر بنیادی بررسی نداشتم ولی شراز رو برتر میبینم به شخصه.
در مورد غذایی ها سهام کوچکی هستن اگر با سرمایه بالا وارد بشید اکگان بلوکه شدن وگیر افتادن هست ..بنده فقط غبشهر رو پیشنها میدم از گروه غذایی ..غمراک هم پایین تر پیشنهاد دادم ولی غبشهر 20 درصد عقب هست اینرو صلاح می بینم با حد ضرر 1250..
بقیه گروه غذایی نظری ندارم ...
در کنار اونها از گروه قند هم قشیر قزوین قشهد در صدر هستن بعد اینها هگمتان مرودشت نیشابور ودر اخر قپیرا...
در ضمن این رو هم در نظر داشته باشید اقتصاد کشور در استانه ورشکستی قرار گرفته دیر یا زود واحتمال نوشیدن جام زهر هر لحظه امکان داره ..پس سعی کنید بی گدار به اب نزنید واز حول حلیم در دیگ نیفتید ..
رهبري قبول كنه! مجلسي ها قبول نميكنن! مجلسي ها قبول كنن، سپاه قبول نميكنه! سپاه قبول كنه، .....
پس فريب اين بازي سياسي رو نخوريد دوستان!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
نظر