چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط nik پست شده است View Post
    جعفرآقاشرمنده
    حدضررفاسمین رولطف میکنی؟
    دوست من اگر بتوندی در حوالی 610-615 وارد بشید عالیه ..حد ضرر 610 ...

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

در مورد قندی ها اصلا نگران نیستم و اعتقاد به اصلاح برای رالی مجدد دارم و دلیلم هم خیلی سادست و اون اینه که برای خرید رفته بودم دیشت سوپر مارکت نزدیک خونه و کارگر به مشتری شکر و داده بود کیلیویی 1800 تومان ولی صاحب سوپرمارکت به شاگردش گفت چرا 1800گفتی از صبح شده کیلیویی 2000تومان تازه کسی که بار اورده زیاد نداشته وگفته قراره افزایش قیمت بخوره و تو بازار کم شده.این صف هم یه بازی حرفه ای که شما ازش غافلید و خبر ندارد و در برقی از ثانیه فردا نه پس فردا نه به زودی زودصف ها رو جمع میکنن تا سودها رو به جیب بزنن.بازی رو با قلرست ایجاد کردن و اولین صف فروش و که قراره جمع کنن قشیره.
      جعفر جان به نظرم در مورد قندی ها یه مقدار بدبینیت زیاد شده!!!!!!!!
      آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/10/08, 12:53.
      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• امیر علی
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 120

با سلام جناب پرریسک
        به نظرتون بموتو تا کجا افت می کنه؟
        ارزش سهامداری با دید 2 ماه داره؟
        ممنون

نظر

• keyvan1
          کاربر فعال
          • Sep 2012
          • 168

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
          در مورد قندی ها اصلا نگران نیستم و اعتقاد به اصلاح برای رالی مجدد دارم و دلیلم هم خیلی سادست و اون اینه که برای خرید رفته بودم دیشت سوپر مارکت نزدیک خونه و کارگر به مشتری شکر و داده بود کیلیویی 1800 تومان ولی صاحب سوپرمارکت به شگردش گفت چرا 1800گفتی از صبح شده کیلیویی 2000تومان تازه کسی که بار اورده زیاد نداشته وگفته قراره افزایش قیمت بخوره و تو بازار کم شده.این صف هم یه بازی حرفه ای که شما ازش غافلید و خبر ندارد و در برقی از ثانیه فردا نه پس فردا صف ها رو جمع میکنن تا سودها رو به جیب بزنن.بازی رو با قلرست ایجاد کردن و اولین صف فروش و که قراره جمع کنن قشیره.
          سعید جان . من هم خودم سبدم پر از قشیره . ولی اگر خواستی شکر بخری
          :: گوش ت بیار جلو بهت یواشکی بگم : برو شهروند آرژانتین . تا سقف چیده روی هم بسته 900 گرمی را میده 1500 تومن ::
          [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
          من خدایی دارم که همین نزدیکی است
          در امتداد لحظه هایم
          هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• hanny
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 395

سلام جعفر جان
            خسته نباشيد
            خريد خاور براي فردا رو مناسب مي دونين ؟ ممنون ياحق

نظر

• Ehsan Am
              کاربر فعال
              • Feb 2011
              • 177

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              سلام عزیز دل..

گفتیم اگر بخواهیم قندی خرید کنیم
              ان هم در این قیمتها(قشیر در 390 معرفی شد وقزوین 340 یادم نمیاد اون موقع شما رو در این تاپیک زیارت کرده باشم )ودر ضمن بارها گفتیم خرید قندیها در این قیمتها ما پیشنها دخرید نداریم ولی بخریم قشیر در صدر خواهد بود و در صدر قشیر میخریم با هدف 2000 وحد ضرر 1180 تومن ..حد ضرر هم یادت هست که ..

گفتیم قشیر لیدر گروه قند هست این بالا نیاد بقیه گروه کشک حتی قزوین ..دیدی چه شد کل گروه به فنا رفت با افت قشیر..در اخر قشیر در 1200 معرفی شد تا 1277 رفت ولی خوب گروه کم اورد ..در ضمن این سهم نسبت به بقیه شناور تر بوده و باز هم مطمئن باشید اگر گروه قند بخواد رشد کنه لیدر گروه قشیر هست شک نکیند ...

موفق باشید.

پرریسک جان
              من افتخار آشنایی با شما رو متاسفانه ندارم ولی میخواستم چند نکته و چند نقد در کارکرد شما در این تایپیک میکنم
              من دورادور از شما و توانمندی تحلیلی شما با خبرم ولیکن این نکته را هیچ وقت فراموش نکن که مردم مملکت ما متاسفانه اگر هم بخواهی در غمشان در هر جا نه بورس شریک باشی و اگر ببینی کمکی از دستت براید براشون انجام بدی اگر خوب بشه همه میگن خودم کردم ولی اگر بد بشه همه میگویند تو باعث اون بودی حتی اگر عسل به دهنشان بگذاری دستت را گاز خواهند گرفت ،این تجربه تلخ حاکم بر زندگی مردم ماست ولیکن من با همه شرایط چند صفحه را خوندم دیدم هیچوقت همه را به یک چشم نمیشه نگاه کرد کما اینکه خیلی ها در دفاع از شما جواب یکسری را میدهند و همگی از پیشنهاداتت تشکر کرده اند که همین مطمئنم خستگی برخی صحبتها را از بین خواهد برد
              ولیکن در همه جا خوب و بد پیدا میشه و به قول گفته یکی از بزرگان آن موقع خود را موفق بدان که با هر آجری که به سمتت پرت میشود بتوانی دیوار محکمی بسازی.
              دوست من دوست داشتم برای کسانی که مطلب مینویسی یا پاسخ میدادی میگفتی حتی اگه اشتباه هم کنی چقدر وقت و انرژی صرف میکنی و برای دیگران این وقت و انرژی به اندازه خوندن چند خط تمام میشود ولی پشت این چند خط را نمیبینند
              دوست داشتم یک مطلبی آماده مبنی بر کلا تعریف بورس و سهام وسهامدار برای دوستان عزیزی که این تایپیک رو میبینند هر چند صفحه در میانن میگذاشتی تا این دوستان بدانند که اکه در طول 2 ماه مثلا همین قندیها که حساسیت بر رویش زیاد است 200 الی 300% سود میدهد پس اون آدمی که در صنفهای دیگر مشغول به کار است و سالینه اگرررررر 50% بتواند در بیاره اون سال رو جشن میگیره،
              من متاسفم که این اقتصاد مریضضضضضضضضض ما که در اول بورس را نشانه گیری کرده از همگی ما انسانهایی طماع و کم صبر و بی تحمل و پرخاشگر و........ ساخته که روح ما رو به تسخیر خودش در آورده،
              من متاسفم که همین بورس ما رو تیدیل به یکسری انسان گه هیچگونه تلاشی برای کسب ثروت و نو اندیشی تبدیل کرده و انقدر بیماره که دیگه کسی حتی 10% سود کردن اما با صبر و حوصله به بهای همون صبر و تحمل و اندیشه خودش رو ارزشی براش قائل نیست و همه اینها مثل سم در اقتصاد ما رخنه کرده،
              متاسفم از کسانی که در شرایط بد حاضر به خنجر زدن از پشت هستند و در شرایط مناسب به یارو رفیق باوفا تیبدیل میشوند که این مسئله رو همه ما به عینه چه در زندگی شخصی و چه اجتماعی ،از عوامل و ارکان نظام گرفته تا حتی اقتصاد و بیزینس و متاسفانه بورس ،
              همین بورسی که در همه جای دنیا از اون به عنوان الگویی برای طی کردن مسیر زندگی یاد شده و اون رو همانند زندگی با فراز و نشیبهاش میدانند.
              در آخر اول از همه بهترین آرزوها رو برای همه دوستان میکنم و امیدوارم در همه ارکان زندگی موفق باشید و درخواست میکنم همیشه انرژی مثبت خودتونو در زندگی به کسی که اونو برای خودتون الگو قرار دادید به شرطی که به اون اعتماد دارید و در شرایط مختلف زندگی حالا چه از جنبه اقتصادی که بورس هست و از کسی که الگو برداری میکنید که در این تایپیک پرریسک عزیز تا خود زندگی و اهداف شخصی منتقل کنید تا به اهداف خود برسید.
              با آرزوی بهترینها :x

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

100 تن تفاله قپیرا در قیمت 540 تومان معامله شد ....

خیلی ها وقتی سیمان غرب رو 250 بود گفتن سهم رو انداخت ..ولی کرمانشاه رو 450 بود گفتن انداخت ..وقتی شپترو 520 بود گفتن انداخت ..وقتی ذوب 150 بود گفتن انداخت ..

خواهشا ایا کسی حاضره همون سهمها رو همین الان 10 درصد بالاتر از قمیت اون روز به ما بفروشه ..؟؟؟؟؟قیمت امروز همون سهمها رو برید ببیند ...

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

دوستان قیمت دلار بازار و شما از نگاه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!ما که تو نت هر چی میگردیم یا سایتها فیلتر شده یا نوشته از درج قیمت معذوریم!!!به صرافی وطلا فروشی و سکه فروشی هم زنگ میزنیم میگه فروش نداریم!!!!

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در مورد قندی ها اصلا نگران نیستم و اعتقاد به اصلاح برای رالی مجدد دارم و دلیلم هم خیلی سادست و اون اینه که برای خرید رفته بودم دیشت سوپر مارکت نزدیک خونه و کارگر به مشتری شکر و داده بود کیلیویی 1800 تومان ولی صاحب سوپرمارکت به شاگردش گفت چرا 1800گفتی از صبح شده کیلیویی 2000تومان تازه کسی که بار اورده زیاد نداشته وگفته قراره افزایش قیمت بخوره و تو بازار کم شده.این صف هم یه بازی حرفه ای که شما ازش غافلید و خبر ندارد و در برقی از ثانیه فردا نه پس فردا نه به زودی زودصف ها رو جمع میکنن تا سودها رو به جیب بزنن.بازی رو با قلرست ایجاد کردن و اولین صف فروش و که قراره جمع کنن قشیره.
                    جعفر جان به نظرم در مورد قندی ها یه مقدار بدبینیت زیاد شده!!!!!!!!
                    دوست عزیز بنده کی حرف بدی در مورد قندیها زدم ..گفتم برگشت نزنن کمی اصلاح بیشتر میشه همین ..

در ضمن هنوز هم در صدر لیست خرید گروه قند قشیر هست بعد قشهد بعد قزوین وبعد بقیه ..لیست بنده هیچ تغییری نکرده ...

قبلا هم اشاره کردم غبشهر با این پی بریا واین قیمت رو بر گروه قند برتر می بینم ..البته اون زمان غبشهر 1000 بود وهنوز هم برتر می بینم ..

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

با سلام

با اجازه جناب آقای پر ریسک برای ایجاد تنوع و رفع خستگی دوستان:

کشوری که دومین منابع گاز و نفت جهان را دارد

کشوری که بهترین فرش جهان را دارد

کشوری که بهترین خاویار جهان را صادر میکند

کشوری که بهترین پسته جهان را دارد

کشوری که یکی از بهترین تولید کنندگان زعفران است

کشوری که آثار تاریخی گوناگونی دارد

کشوری که درآمد زیادی از اماکن دینی دارد.

کشوری که مرغوب ترین برنج جهان دارد

کشوری که یکی از بهترین چایی های دنیا را دارد
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      صاحب کم ارزش ترین پول دنیا است
                      :(
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• best
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 294

دوستان قیمت دلار بازار و شما از نگاه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!ما که تو نت هر چی میگردیم یا سایتها فیلتر شده یا نوشته از درج قیمت معذوریم!!!به صرافی وطلا فروشی و سکه فروشی هم زنگ میزنیم میگه فروش نداریم!!!!

دوست من دلار الان 3300 فروش و 3100 خرید اگه خواستید آدرس بدم بخرید
                        ولی کلیه صرافان عقیده داران ایندفعه دلار قیمت های بالاتر را خواهد دید
                        تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• سکه شانس
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1362

این جمله از انیشتین درج می شود امیدوارم به جای اینکه ؟؟؟
                          اشتباه کردن

“کسی که هیچ وقت اشتباه نمیکند هیچ وقت هم چیز جدید یاد نمیگیرد “

هرگز از اشتباه کردن نترسید .اشتباه شکست نیست .اشتباهات شما را بهتر،زیرک تر و سریع تر میکنند، اگر شما از آنها استفاده مناسب کنید . قدرتی که منجر به اشتباه میشود را کشف کنید .

من این را قبل گفته ام ،و اکنون هم میگویم ، اگر میخواهید به موفقیت برسید اشتباهاتی که مرتکب میشوید را ۳ برابر کنید .

.................................................. .................................................. .....
                          پرریسک عزیز صمیمانه برای همه محبت هات ممنون و صمیمانه از همه دوستان هم برای همراهی هایشان ممنون..........................
                          به مانند یک پادشاه زندگی کنید............................

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

در اصل توسط keyvan1 پست شده است View Post
                            سعید جان . من هم خودم سبدم پر از قشیره . ولی اگر خواستی شکر بخری
                            :: گوش ت بیار جلو بهت یواشکی بگم : برو شهروند آرژانتین . تا سقف چیده روی هم بسته 900 گرمی را میده 1500 تومن ::
                            سلام کیوان جان امروز برو یه آمار بگیر خبرش و به من هم بده افزایش قیمت اخیر رو دیروز صبح خورده

نظر

• سعید پور احمدی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1339

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                              با سلام

با اجازه جناب آقای پر ریسک برای ایجاد تنوع و رفع خستگی دوستان:

کشوری که دومین منابع گاز و نفت جهان را دارد

کشوری که بهترین فرش جهان را دارد

کشوری که بهترین خاویار جهان را صادر میکند

کشوری که بهترین پسته جهان را دارد

کشوری که یکی از بهترین تولید کنندگان زعفران است

کشوری که آثار تاریخی گوناگونی دارد

کشوری که درآمد زیادی از اماکن دینی دارد.

کشوری که مرغوب ترین برنج جهان دارد

کشوری که یکی از بهترین چایی های دنیا را دارد
                              .
                              .
                              .
                              .
                              .
                              صاحب کم ارزش ترین پول دنیا است
                              :(
                              بابک جان حرفت به صورت کلی متینه ودرسته ولی ارزش پول ملاک خوبی برای سنجش اقصاد یک کشور و اقتصاد مردم اون کشور نیست.ما الان از اوروپایی ها وآمریکایی ها خوشبخت تر و پولدارتریم میگی چرا؟من جوابشو میگم اگه بی منطق هست بگو وانتقاد کن.
                              یه اروپایی وآمریکایی تمام اعضا خانوادش دارن سگ دو میزنن و از صبح تا شب کار مفید وکارهای طاقت فرسا میکنن و سر ماه 2800دلار میگیرن اونم همش میره واسه مالیات ماشین هاشون و پول بنزین و پول بیمه خانوادشون و ................تو ایران چی صبح تا شب گپ میزنیم و میریم مهمونی و تفریح و مرخصی و....سر کارم که بازده ما 1ساعت کار ژاپن و آلمان و....نیست اونوقت 400دلار میگیریم و تازه اونم ا نفر و بنزین یک سوم قیمت اونها میزنیم و ..........تازه خرج 5 نفرم داریم میدیم.زندگی ما الان خیلی هم بد نیست ولی باید خیلی بهتر هم باشه

نظر

• mane1659
                                كاربر فعال
                                • Dec 2011
                                • 235

پرریسک جان نظر شما در مورد فسرب چیه خیلی تابلو دارند میارند پایین در ضمن گزارش تابلویی هم داده

نظر

در حال کار...
                                X