چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • heaven_smile77
    عضو عادی
    • Jul 2012
    • 257

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
    توافق خريدار و فروشنده كالسيمين روي 6420 ريال با گروگشي صف فسرب ، پس از اتمام سنگينترين صف خريد شكل خواهد گرفت

دوستان این معاملات بورس کالا رو از چه سایتی می بینن؟؟؟؟
    آیا بصورت آنلاین در بورس کالا هم خرید فروشها نشون داده میشه؟؟

نظر

• ahmad30_n
      عضو عادی
      • Jul 2025
      • 207

جناب پر ریسک امروز من وتوکا رو با کاذر عوض کردم . وتوکا قراره یکشنبه بسته بشه بره مجمع و سودش رو هم برج 2 سال بعد میده. البته فکر کنم تا 250 260 بالا بره تا یکشنبه
      فکر می کنم هفته بعد کاذر رشدش شروع بشه
      بقول شما تکنیکالش عالیه
      [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Post
        جناب پر ریسک امروز من وتوکا رو با کاذر عوض کردم
        فکر می کنم هفته بعد کاذر رشدش شروع بشه
        بقول شما تکنیکالش عالیه
        انتظار صف خرید سنگین برا کاذر دارم ...سهمی با 130 تومن انباشته پی برای 1 هم بدیم 130 در میاد ..

در ضمن کسرا که کاذر سهامدار اون هست بالای 970 صف خرید بود ...همچنان صبر می کینم وهدف کاذر 140 وبعد 180 وشایدم به قول جناب مختاری عزیز هدف 300 تومان دارد ...

این سهم پایین نداره ودر کف قیمتی هست نهایت ودر بدترین شرایط 90 ...پس پله ای خرید کنید ...

بازار برا کربن در 108 صف خرید میلیونی گذاشته چون قراره از محل فروش زمین 100 تومن سود اعلام کنه وما همین حالا کاذری داریم با سود 130 انباشته ..اما واگر هم نیست توش ..سود اماده اماده هست ..

در ضمن وتوکا هم خوب بود ومجمع در پیش هست وربطی هم به دلار وهیچی ندراه ..

نظر

• امیر علی
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 120

جناب پریسک با سلام
          منم کساوه رو با قشیر عوض کردم.کساوه شاید بالا بره ولی دیگه خستم کرده بود
          روند قندیها رو امروز چطور دیدید؟
          دوستان لطفا کاذر رو هیجانی نخرید همه با هم سوار شیم.امروز نتونستم بردارم
          ممنون

نظر

• Jamshidyar
            كاربر فعال
            • Oct 2011
            • 556

سلام جعفرجان. از یادآوری کرمانشا سپاسگزارم. امروز خرید شد.
            موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
            www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
              جناب پریسک با سلام
              منم کساوه رو با قشیر عوض کردم.کساوه شاید بالا بره ولی دیگه خستم کرده بود
              روند قندیها رو امروز چطور دیدید؟
              دوستان لطفا کاذر رو هیجانی نخرید همه با هم سوار شیم.امروز نتونستم بردارم
              ممنون
              سلام..
              کساوه خود سهم خوبی بود وهست ..

قشیر حد ضرر قبلا هم گفتم 1180 تومن ..امیدوارم دیگه دوستی فکر نکنه ما سهمی رو انداختیم ..دوستان قشیر در 1200 ما گفتیم والان بالای 1190 هست یعنی هیچ کس ضررش به 4 درصد هم نمیرسه با کارمزدوحد ضرر هم دارم می گم 1180 ..

حالا زد وتوافق کردن ودلار ریخت وهزار تا مسئله دیگر اینها دست من وشما نیست ..بازم میگم قندیها رشد کردن خوبم رشد کردن از اینجا به بعد شاید 100 درصد دیگه سود بدن درصروتی که شرایط کشور همینطور پیش بره وخبری از توافق وسازی نباشه وشاید هم ندن در صورت توافق..

گفتم روزها بسیار حساسی در پیش داریم ..اقتصاد کشور رفته رو هوا وباید چاره ای اندشیشده بشه ..پس بی محابا خرید فروش نکنید .درصد رو رعایت کنید حد ضرر بزارید وهر سهمی رو در هر قیمتی نخرید واز هر گروه بهترینها رو بخرید تا اگر گیر افتادی ارزش رفتن به مجمع ونگهداری وپایین اوردن میانگین رو داشته باشه ..

در مورد کاذر هم نگران نباشید رالی سهم تازه بعد 110-115 شروع میشه ...میتویند بعد اون وارد بشید یا الان پله ای تا 90 می تویند وارد بشید ..

نظر

• AVIN 8861
                عضو عادی
                • May 2012
                • 210

پر ريسك جان
                سلام و احترام

خداراو شكر سهامدار بي تحليل و جو زده زياده كه امروز بموتو رو روي منفي 12 تقديم ما كردن.....

نظر

• hogo_wave
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 380

از اینکه تو قندیها حجم معاملات بالا بود احتمال مثبت بودن شنبه زیاده

نظر

• نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Nov 2011
                    • 2125

جناب پرریسک قند هگمتان را چکونه میبینید ؟ امسال در 9ماه پوشش کامل داده معادل 118% و فروش 96% بودجه . فقط برای 92 پیش بینی خرید چغندر معادل 91 ولی تولید را38% کمتر حساب کرده است نظرشما چیست ؟ باتشکر فراوان

نظر

• مسعود
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 128

جعفر خان سلام
                      اگه میشه صندوقت را هم یه گردگیری کن
                      ممنون

نظر

• misha
                        عضو عادی
                        • Jul 2012
                        • 62

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        سلام..
                        کساوه خود سهم خوبی بود وهست ..

قشیر حد ضرر قبلا هم گفتم 1180 تومن ..امیدوارم دیگه دوستی فکر نکنه ما سهمی رو انداختیم ..دوستان قشیر در 1200 ما گفتیم والان بالای 1190 هست یعنی هیچ کس ضررش به 4 درصد هم نمیرسه با کارمزدوحد ضرر هم دارم می گم 1180 ..

حالا زد وتوافق کردن ودلار ریخت وهزار تا مسئله دیگر اینها دست من وشما نیست ..بازم میگم قندیها رشد کردن خوبم رشد کردن از اینجا به بعد شاید 100 درصد دیگه سود بدن درصروتی که شرایط کشور همینطور پیش بره وخبری از توافق وسازی نباشه وشاید هم ندن در صورت توافق..

گفتم روزها بسیار حساسی در پیش داریم ..اقتصاد کشور رفته رو هوا وباید چاره ای اندشیشده بشه ..پس بی محابا خرید فروش نکنید .درصد رو رعایت کنید حد ضرر بزارید وهر سهمی رو در هر قیمتی نخرید واز هر گروه بهترینها رو بخرید تا اگر گیر افتادی ارزش رفتن به مجمع ونگهداری وپایین اوردن میانگین رو داشته باشه ..

در مورد کاذر هم نگران نباشید رالی سهم تازه بعد 110-115 شروع میشه ...میتویند بعد اون وارد بشید یا الان پله ای تا 90 می تویند وارد بشید ..
                        آخيش بيا يه دوكلمه حرف بزن برادر دلمون پوسيد ازبس چشم انداختيم و نديدمت. راستي نگران شتران هم نباشيد به من نرسيد صف فرو ش نميشه اگه چشم ديدنه كسي رو نداريد بگيد چه سهمي داره من بخرم صف فرو ش شه حالش گرفته شه :->

نظر

• هامد
                          ستاره دار(7)
                          • Aug 2012
                          • 2611

باز با این بازار منفیو عرضه ی شتران خداروشکر غذایی ها هنوز رو اوجن هرچن به جز روغنی ها بقیشون رو حمایت دارن میرن بالا و بالاخره یه جا زمینگیر میشن !!
                          جعفر خان میشه از مقاومتای جدید غمارگو غبشهر بگی هرچن هدف غبشهرو قبلا گفتی 2000 غمارگم 480 ولی مطمئنا اینو یه سره نمیره میخوام مقاومتای مهم بعدیو و در نتیجه حد ضررارو بدونم :)
                          کرماشام پتانسیل شدیدی واسه رشد داره همونطوری که میگی ولی هنو ملوم نشده کی میخواد شرو کنه امروز تو بازار تمام منفی یه چشمه اومد ببینیم به کجا میرسه :)
                          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• میرحسین
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 95

ظاهرا دور جدید تحریما قراره اغاز بشه نمیدونم اخر این داستان گرانی و تحریم و دلارو.......... به کجا میرسه ؟!
                            [COLOR=#008000]​ادب مرد به ز دولت اوست[/COLOR]

نظر

• محمد حسن
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 423

در اصل توسط میرحسین پست شده است View Post
                              ظاهرا دور جدید تحریما قراره اغاز بشه نمیدونم اخر این داستان گرانی و تحریم و دلارو.......... به کجا میرسه ؟!

اوباما تحریمها علیه ایران را امضا کرد
                              کد خبر: ۲۷۷۸۴۹
                              تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۰
                              اوباما دستور اجرایی قوانین تحریمی جدید علیه ایران را که دو ماه پیش در کنگره تصویب شده بود امضا کرد.

به گزارش فارس به نقل از آسوشیتدپرس، باراک اوباما رئیسجمور آمریکا دستور اجرایی تحریمهای جدید علیه ایران را امضا کرد.

اوباما این تحریمها را که توسط کنگره آمریکا تصویب شده است در تابستان به صورت اولیه امضا کرده بود.

کنگره آمریکا در ماه آگوست، قانونی را به تصویب رساند که به موجب آن تحریمها علیه ایران توسعه خواهند یافت.

صندوق بینالمللی پول با پیشبینی کاهش 0.9 درصدی رشد اقتصاد ایران در سال 2012 اعلام کرد: به رغم تحریم ها ایران تورم خود را کنترل خواهد کرد و در سال 2013 رشد اقتصادی خواهد داشت.

نظر

• ایمان صالح
                                عضو عادی
                                • Feb 2012
                                • 71

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                                اوباما تحریمها علیه ایران را امضا کرد
                                کد خبر: ۲۷۷۸۴۹
                                تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۰
                                اوباما دستور اجرایی قوانین تحریمی جدید علیه ایران را که دو ماه پیش در کنگره تصویب شده بود امضا کرد.

به گزارش فارس به نقل از آسوشیتدپرس، باراک اوباما رئیسجمور آمریکا دستور اجرایی تحریمهای جدید علیه ایران را امضا کرد.

اوباما این تحریمها را که توسط کنگره آمریکا تصویب شده است در تابستان به صورت اولیه امضا کرده بود.

کنگره آمریکا در ماه آگوست، قانونی را به تصویب رساند که به موجب آن تحریمها علیه ایران توسعه خواهند یافت.

صندوق بینالمللی پول با پیشبینی کاهش 0.9 درصدی رشد اقتصاد ایران در سال 2012 اعلام کرد: به رغم تحریم ها ایران تورم خود را کنترل خواهد کرد و در سال 2013 رشد اقتصادی خواهد داشت.
                                چیز جدیدی نیست.امضا کرده بود رفته بود پی کارش.اولیه ثانویه نداره ولی خوراک تبلیغات رسانه ایه.

نظر

در حال کار...
                                X