چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • صداقت2
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 704

در اصل توسط bours پست شده است View Post
    طلا یا خونه

توی بورس حرفه ای نباشی یا قانون معاملات بورس رو ندونی سرمایه ت رو میبازی
    با توصیه کسی نمیشه توی بورس اقدام به معامله کرد پس سرمایه ت رو در طلا یا مسکن بکار ببر تا هم حفظ ارزش بشود و هم سود بدهد
    البته خودم -معامله گر پر ریسکی هستم ولی بنطرم خرید سهام صنعت ساختمانی برای کم ریسک ها بسیار مناسب تر از طلا یا ملک که خواب سرمایه داشته و احتمال رکود تا دولت بعدی را دارد- می باشد.
    صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• بنان
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 840

در اصل توسط arashvet پست شده است View Post
      سلام بر همه دوستان عزیز
      من مبلغی حدود 70 میلیون تومان پول نقد دارم خواهش می کنم من را راهنمایی فرمایید که چطور از این پول خود به بهترین نحو استفاده کنم تا هم ارزش آن حفظ شود و هم از این پول درآمدی را کسب کنم
      لطفا اگر نظر و پیشنهاد خوبی داشتید من را کمک و راهنمایی کنید
      با تشکر
      دوست عزیز خوشبختانه چون شما تازه میخوای وارد این بازار بشی پس با نوسانگیری آشنا نیستی و این فعلا بهترین پوانی هست که شما داری بنظر من بهترین شیوه برای سود کردن تو بورس خرید به دید میان مدت و یا بلند مدت تو سهام پر پتانسیله در حال حاضر سهامی که میتونن در میان مدت به شما سود مطمئنی بدن غذایییها و قندیها هست من فکر کنم شما وارد این دو گروه بشی با هدف 4-5 ماهه به سود خوبی و با اطمینان بیشتری میرسی البته پیشنهاد دوستان دیگر را هم مورد بررسی قرار بده و بهترین را انتخاب بکن امیدوارم اولین معامله ات در بورس با سود همراه باشه

نظر

• Aiming
        ستاره دار(18)
        • Jul 2012
        • 2641

در اصل توسط bours پست شده است View Post
        طلا یا خونه

توی بورس حرفه ای نباشی یا قانون معاملات بورس رو ندونی سرمایه ت رو میبازی
        با توصیه کسی نمیشه توی بورس اقدام به معامله کرد پس سرمایه ت رو در طلا یا مسکن بکار ببر تا هم حفظ ارزش بشود و هم سود بدهد
        اکیدا تایید میشه
        در ضمن دوست من اگه خونه ندارید اولویت رو روی مسکن بذارید و سرمایه ای که روش استرس ندارید به شیوه های گفته شده دوستان کم کم وارد بورس نمایید.
        @};-
        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• nirvana_00
          عضو عادی
          • Feb 2012
          • 172

سلام مرد
          خواستم بدون فروش تفاله 560 تومنی قزوین به چه میزان در سود هر سهم این شرکت تاثیر خواهد گذاشت؟
          یک سوال دیگه خدمتتون دارم و اون اینکه اکه بخوام فاندامنتال یاد بگیرم شما پیشنهاد منبع خاصی دارید؟
          سید جان تشکر
          آخرین ویرایش توسط nirvana_00؛ 2012/10/10, 21:34.

نظر

• ebi1352
            عضو عادی
            • Mar 2012
            • 151

نصف لذت سود بردن در بورس (البته اگه سودی باشه) رو استرس روزانه اش میگیره چون هیچ قانون و نظم و نظامی توی بورس ما نیست.تا میاد سهمی نفس بگیره بحث شفاف سازی ، عوارض و هزار کوفت ودرد بهش میچسبونن.شما تایپکا و نظرات دوستانو دقت کن تو روزای مثبت نگران فرداین که آیا این مثبت حبابه ،آیا دولت ظاهریشتشو گرفته،آیا ... و تو روز منفی هم که .... پس اگه آرامشتو از سر راه گیر اووردی (مثل من)میتونی بیای تو بورس.اینم بگم بورس اگه ازش علم داشته باشی هم کسب حلالیه هم لذت بخش ولی اون آیتمش دومش مال کشورای دیگس نه ما که قاعده ماعده یوخده.

نظر

• sys144
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 29

جناب پرریسک
              لطفا نظرتان را در مورد آینده سهم خساپا بیان نمایید.

نظر

• ahmad30_n
                عضو عادی
                • Aug 2025
                • 207

در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Post
                تو قشهد یه خبرایی هست نمی خوان بزارن سهم صف خرید شه تا حقیقیها هم جرات کنن بخرن
                مدتیه که تو قیمتای منفی نگهش داشتن.احتمال داره همین روزا برای تعدیل ببندنش و بعد بالا بازش کنن
                در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                منم با نظر شما موافقم. يه خبرهايي هست، حالا چيه نميدونم! شايدم به قول شما تعديلي در راه باشه! نميدونم.
                اينم از خبر طرح توسعه قشهد ( قند خوي ) كه ديروز افتتاح شده ( همون چيزي كه بارها پرريسك عزيز مطرح مي كرد ) احتمالا شنبه نماد متوقف ميشه براي تعديل
                ainanews.com هل هو أول وأفضل مصادر جميع المعلومات التي تبحث عنها. من ضوء الموضوعات العامة إلى مزيد من الموضوعات التي كنت لتتوقعها هنا، ainanews.com تمتلكها جميعًا. نأمل أن تجد ما تبحث عنه!

اينم از قيمت تفاله قند قزوين كه 560 تومن گذاشته باي فروش :

جناب پرريسك مثل اينكه رالي جديد قندي ها شروع شد؟
                [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Post
                  اينم از خبر طرح توسعه قشهد ( قند خوي ) كه ديروز افتتاح شده ( همون چيزي كه بارها پرريسك عزيز مطرح مي كرد ) احتمالا شنبه نماد متوقف ميشه براي تعديل
                  ainanews.com هل هو أول وأفضل مصادر جميع المعلومات التي تبحث عنها. من ضوء الموضوعات العامة إلى مزيد من الموضوعات التي كنت لتتوقعها هنا، ainanews.com تمتلكها جميعًا. نأمل أن تجد ما تبحث عنه!

اينم از قيمت تفاله قند قزوين كه 560 تومن گذاشته باي فروش :

جناب پرريسك مثل اينكه رالي جديد قندي ها شروع شد؟
                  والا ما دیگه می ترسیم حرف بزنیم ..حد ضرر بزارید ودرصد رو رعایت کنید وبهترنی ها رو در سبد جا بدید..

خدا رو شکر می کنم که قزوین که در قیمت 340 معرفی شد الان در 1400 شده نقل دهن بازار.....نمی دونم چرا دوستی این بازدهی رو ندید وما رو متهم به سهم اندازی کرد ..

حیف با این اوضاع کشور خیلی وقته دل ودماغی نمونده واگر هستیم برا گزارن این روزهای سخت هست که در کنار دوستان تحمل این روزها راحت تر بشه ولی خوب برعکس چه طعنه ها وتهمت ها که زده نمیشه ...خداند خودش از سر تقصیرات ما بگذره وهمون بالایی از نیات واقعی قلبهای ما اگاه هست ..

دوستان غبشهر فرصت داد در صدر همه هست چه قندی چه غذایی..

از گروه قند هم قشیر قشهد قزوین هگمتان قمرو قنیشا ودر اخر قپیرا ..همچنان اولویت خرید به اینصورت هست ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
                    سلام مرد
                    خواستم بدون فروش تفاله 560 تومنی قزوین به چه میزان در سود هر سهم این شرکت تاثیر خواهد گذاشت؟
                    یک سوال دیگه خدمتتون دارم و اون اینکه اکه بخوام فاندامنتال یاد بگیرم شما پیشنهاد منبع خاصی دارید؟
                    سید جان تشکر
                    سلام ..

با این اوضاع برا قزوین انتظار سودحدود 300 دارم اگر قیمت فروش شکر بالای 1500 درست باشه ...

با پی بر ای 6 قیمت تا 1800 جا داره...

نظر

• shahmir
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 368

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                      جعفر آقا

به تايپيك خودت سرنميزني! ميخواستم نظرت رو درمورد گروه روي (فاسمين ، فسرب ، فراور و كروي) بدونم .
                      اولويت همچنان با فاسمين هست و افت اين گروه رو تا كي ميبيني؟ متشكرم
                      سید جون ممنون میشم راهنمایی کنی

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                        سید جون ممنون میشم راهنمایی کنی
                        بله اولویت با فاسمین هست ..زیر 610 نره خیلی بهتره..اگر قصد خرید دارید حوالی 610 با حد ضرر 610 چند روز قبل هم اشاره شد ..با این قیمتها عجیب غریب در بورس کالا منفی خوردن اینها وبازار هم عجیب غریب شده .البته وقتی بازار احساس امنیت نکنه مخصوصا بورس همین میشه ..

نظر

• bolinger
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 459

سلام جعفر جان
                          همه ما قدر راهنماییهای ارزشمند شما را می دونیم. در همه جا نخاله پیدا میشه که جو خراب کنه و دوستان را ناراحت کنه شما به دل نگیرید.
                          متوسط خرید فراور من 651 است به نظر شما نگه دارم یا شنبه با سهم دیگه مثلا غبشهر اگر فرصت خرید داد تعویض کنم.
                          چرا گروه روی با ان گزارش های خوب به این وضعیت افتادن؟
                          ممنون ازلطف شما همیشه سلامت باشی گل من
                          به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                          چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• ahmad30_n
                            عضو عادی
                            • Aug 2025
                            • 207

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            والا ما دیگه می ترسیم حرف بزنیم ..حد ضرر بزارید ودرصد رو رعایت کنید وبهترنی ها رو در سبد جا بدید..

خدا رو شکر می کنم که قزوین که در قیمت 340 معرفی شد الان در 1400 شده نقل دهن بازار.....نمی دونم چرا دوستی این بازدهی رو ندید وما رو متهم به سهم اندازی کرد ..

حیف با این اوضاع کشور خیلی وقته دل ودماغی نمونده واگر هستیم برا گزارن این روزهای سخت هست که در کنار دوستان تحمل این روزها راحت تر بشه ولی خوب برعکس چه طعنه ها وتهمت ها که زده نمیشه ...خداند خودش از سر تقصیرات ما بگذره وهمون بالایی از نیات واقعی قلبهای ما اگاه هست ..
                            ..
                            بارها گفتم و خيلي از دوستان هم موكدا گفتند كه انشالله خدا بهت خير و سلامتي بده كه اين همه بفكر كسائي مثل مائي كه تو اين دوساله تو اين بورس كلي ضرر كرديم و با راهنمائيهاي بدون منت
                            شماداريم ضرر ها رو جبران مي كنيم و به سود مي رسيم.
                            حساب يكنفر رو به حساب همه نذار و به اين حرفها هم اهميتي نده. كساني كه تحمل و صبر ندارن نبايد در بورس سرمايه گذاري كنن.
                            من تو اين مدت هر سهمي رو كه گفته بود گرفتم سود كردم و يا با كمترين ضرر و يا سود تبديل به سهم ديگه اي كه اعلام كردي ، كردم ، كه البته اگرم تبديل نمي كردم و كمي بيشتر صبر مي كردم قطعا سود بيشتري مي كردم.
                            در ضمن شما هر بار حد ضرر معرفي كردين و همچنين بارها اعلام كردين خريد و فروش هر كس با خودشه و بارها هم گفيتين صبر كنين. نمونه صبر : همين قنديها كه چندين بار همه رو ناميد كردن و يا كرمانشا - ذوب و فولاد و خصوصا غبهشهر و غمارگ و . . . كه الان كم كم همه 40 درصد توشون تو سودن
                            بازم ممنون از زحمتي كه مي كشي و وقتي كه براي همه مي زاري و همچنين آموزشي كه مي دي
                            آخرین ویرایش توسط ahmad30_n؛ 2012/10/10, 23:53.
                            [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• Aiming
                              ستاره دار(18)
                              • Jul 2012
                              • 2641

دوستان دقت کنند که قسمتی از فشار فروش این چند روز مخصوصا امروز به خاطر عرضه اولیه بوده پس سهام ارزنده را زیر نظر داشته باشید........
                              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• ebi1352
                                عضو عادی
                                • Mar 2012
                                • 151

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post

دوستان غبشهر فرصت داد در صدر همه هست چه قندی چه غذایی..

از گروه قند هم قشیر قشهد قزوین هگمتان قمرو قنیشا ودر اخر قپیرا ..همچنان اولویت خرید به اینصورت هست ..

جعفر عزیز.اجازه بده لینجا یک گله ای ازت بکنم.تو کل تایپک رو نگاه کن همه جا به هر نحوی ازت تشکر کردن .باور کن اگه یکروز نباشی یا دیر برسی همه نگرانت میشیم.پس چرا با یکی دو نظر ،اینطور بهم میریزی.همون جا دیدی که چه

بلوایی شد و همه جوابهامونو دادیم. من فکر میکنم که این نظر همه بچه هاس . دو سه روزه عجیب سردی رو تو تایپکت حس میکنم.بذار مثل یکی دو هفته قبل باشه این تایپک.ببین مثلا من اومدم طبق نظرات

قشهدو دیدم خوبه سنگین وارد شدم ولی وقتی یک آدم کثیف داره اینجور با سهم بازی میکنه تقصیر تو و دیگر دوستان چیه.درسته پله ای با ضرر ازش خارج شدم ولی به خداوندی خدا قسم اگه ذره ای از نظرات و پیشنهادات شما بابت خرید

این سهم ناراحت شدم.

خواهشی که دارم منبعد تو نظراتت دیگه حرف ترس و الان بهم اینو میگن و... که این چند روزه میزنی نزن .هممون بحد کافی اعصاب خراب داریم بذار با دیدن پستهای تو آرامش بگیریم.بازم ممنونم ازت

نظر

در حال کار...
                                X