چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebi1352
    عضو عادی
    • Mar 2012
    • 151

ﺟﻌﻔﺮ ﺟﺎﻥ ﺳﻼﻡ.ﺗﻮ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﺳﻬﺎﻡ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺷﺒﻨﺪﺭ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﻼﻥ ﺑﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﺣﺪ ﺿﺮﺭ ﺭﺳﻴﺪﻩ.ﺁﻳﺎ ﺧﺎﺭﺝ ﺑﺸﻴﻢ ﻳﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﺟﺎ ﺩﺍﺭﻩ

نظر

• Moradad
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 355

جعفر جان
      به نظر شما با وجود 200 درصد افزايش سرمايه از محل ذخيره در سال 91 با دعبيدي بمانم يا با 15 درصد ضرر بدم بره ؟
      متشكر

نظر

• بنان
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 840

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        اگر گروهی بخوان بازی رو به هم بزنن..بنده اصلا اصراری ندارم تو بازیشون شرکت کنم ووقتم رو تلف کنم ..این همه سهام خوب ..فعلا بیرون هستیم تا بازی اینها تموم بشه ..

کرمانشاه 800 تومنس رو دارن زیر 600 میفروشن یا موتو بالای 450 رو روی 300 یا غبشهر بالای 2000 وبعد 3000 رو رو 1500...این همه سهام خوب ..یا سیمان دورد بالای 600 تومنی رو زیر 500وخیلی سهام دیگر ..یا ولساپا بالای 300 تومنی رو زیر 200 ...
        قندیها تا آخر وقت باید بازیشون شروع بشه شایدم برای تمرکز بیشتر از فردا ...........

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
          ﺟﻌﻔﺮ ﺟﺎﻥ ﺳﻼﻡ.ﺗﻮ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﺳﻬﺎﻡ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺷﺒﻨﺪﺭ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﻼﻥ ﺑﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﺣﺪ ﺿﺮﺭ ﺭﺳﻴﺪﻩ.ﺁﻳﺎ ﺧﺎﺭﺝ ﺑﺸﻴﻢ ﻳﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﺟﺎ ﺩﺍﺭﻩ
          سلا
          همان روز گفتم شبندر بالای 211 بیاد بخرید ولی تا جایی که یادم هست شبندر زیر 211 اومد واصلا خریدش درست نبود ..در ضمن ضمن بارها گفتم از سهامی که پیشنها دمیشه اونی رو بخرید که قبل ساعت 10 میخواد صف خرید بشه...
          شبندر بالای 210 بیاد همچنان روند صعود داره ..حد ضرر کوتاه مدتیها 210 ومیان مدتهیا 195..

نظر

• امیر علی
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 120

دوستان حواستون به بموتو باشه !
            آخرین فرصت برای خرید
            ما که با جناب پرریسک سود خوبی کردیم تو قزوین.ببینیم بموتو و ولساپا چه می کنن

نظر

• mane1659
              كاربر فعال
              • Dec 2011
              • 235

پرریسک جان اگه کسی فردا بخواد 100 میلیون پول وارد بازار کنه به نظر شما چه سهامایی را پیشنهاد میدی به ترتیب اولویت 70 دردصدش با دید 6 الی 9 ماهه و 30 دردصدش با دید کوتاه مدت ممنون میشم

نظر

• rasam
                ستاره دار(1)
                • May 2012
                • 481

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                پرریسک جان اگه کسی فردا بخواد 100 میلیون پول وارد بازار کنه به نظر شما چه سهامایی را پیشنهاد میدی به ترتیب اولویت 70 دردصدش با دید 6 الی 9 ماهه و 30 دردصدش با دید کوتاه مدت ممنون میشم
                با اجازه استاد پرریسک
                این همه سهم استاد معرفی کردن بازم می پرسی؟:-?

نظر

• mogh
                  عضو عادی
                  • Feb 2012
                  • 30

سلام دوستان میشه لطف کنید شما به سید بگید شاید جواب منو هم داد نظرتون در مورد وغدی410روپترو ووتوکا253 بگید بقول دوستمون 3دفعه شد پیشاپیش متشکرم

نظر

• همراهان
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 56

جناب پرريسک سيمان فارس و خوزستان درقيمت 1460 ريال براي خريد مناسب است؟

نظر

• جواد مهرابی
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 543

بارها مااعلام کردیم طبق تجزیه وتحلیل ما قندی ها رشدشون رو پیشخور کردن ......

هرچه زمان بیشتر میگذره به صحت محاسباتم بیشتر اعتقاد پیدا میکنم ......

پرریسک عزیز آیا میشه یک انتظار 50یا100% از قندی ها داشت یا اکثرشون وارد حباب شدن؟ :-/:-/:-/

با تشکر
                      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• تاران
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 959

اتفاقا قندیها جزو بنیادی ترین سهام بازار هستن
                        منتها منوط به افزایش تعرفه شکر
                        کارخونه ها که دارن 1450 تا 1550 میفروشن
                        حالا حساب کنید سود قندیها رو

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                          بارها مااعلام کردیم طبق تجزیه وتحلیل ما قندی ها رشدشون رو پیشخور کردن ......

هرچه زمان بیشتر میگذره به صحت محاسباتم بیشتر اعتقاد پیدا میکنم ......

پرریسک عزیز آیا میشه یک انتظار 50یا100% از قندی ها داشت یا اکثرشون وارد حباب شدن؟ :-/:-/:-/

با تشکر
                          حبابی در کار نیست البته در همون چند تایی که در لیست ما بودن وهستن ولی گفتم بازی بدی در این گروه شروع کردن ...ما هم تا وقتی اینها بازی می کنن از گروههای دیگه سودمون رو میگیریم تا بازی اینها تموم بشه ..

هنوز هم میشه 50 تا100 درصد دیگه گرفت با این شرایط کشور...اونم بدون حباب کاملا بنیادی ..

نظر

• ebi1352
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 151

ﺟﻌﻔﺮ ﺟﺎﻥ ﺍﺯ ﺩﻳﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﻴﺎﻥ ﻣﺪﺕ ﻫﻤﻮﻥ ﺩﻭ ﺳﻪ ﻣﺎﻫﻪ.ﺗﻮ ﺗﻮﯼ ﺭﻧﺞ ﺍﻭﻥ ﺑﻌﻀﯽ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎﻼ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﺩﺍﺭﻥ

نظر

• امیر
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 144

جعفرجان اگه ممکنه ولغدر را نیز یک توضیح بده

نظر

• جواد مهرابی
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 543

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                                منبع خبر من حسابدار به پخشه که پسرخالمه ، این خبر 100% صحیحه ، با هم هم اتاقیم بصورت مجردی زندگی میکنیم ، بنده خدا مدتها پیش خبر افزایش نرخ محصولات شوینده پاکسان رو هم به من دادند ولی صورتهای مالیش رو بررسی کردم به این نتیجه رسیدم که حتی با افزایش 20تا40%نرخ محصولات پاکسان جای تعدیلی نداره چون مواد اولیه اش را با نرخ آزاد باید وارد کنه و این مواد بخش مهمی از فروش رو تشکیل میدن ، واین صف پاکسان از نظر اینجانب صف هیجانی ، حاصل از افزایش نرخ محصولات پاکسان است .
                                ما به دوستان خودمون وظیفه داریم اطلاع رسانی کنیم.... تصمیم با دوستان
                                این پسر خاله ما چندروز از بورس نیوز و...جلوتره...B-)
                                بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران
                                بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

در حال کار...
                                X