ﺟﻌﻔﺮ ﺟﺎﻥ ﺳﻼﻡ.ﺗﻮ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﺳﻬﺎﻡ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺷﺒﻨﺪﺭ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﻼﻥ ﺑﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﺣﺪ ﺿﺮﺭ ﺭﺳﻴﺪﻩ.ﺁﻳﺎ ﺧﺎﺭﺝ ﺑﺸﻴﻢ ﻳﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﺟﺎ ﺩﺍﺭﻩ
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاگر گروهی بخوان بازی رو به هم بزنن..بنده اصلا اصراری ندارم تو بازیشون شرکت کنم ووقتم رو تلف کنم ..این همه سهام خوب ..فعلا بیرون هستیم تا بازی اینها تموم بشه ..
کرمانشاه 800 تومنس رو دارن زیر 600 میفروشن یا موتو بالای 450 رو روی 300 یا غبشهر بالای 2000 وبعد 3000 رو رو 1500...این همه سهام خوب ..یا سیمان دورد بالای 600 تومنی رو زیر 500وخیلی سهام دیگر ..یا ولساپا بالای 300 تومنی رو زیر 200 ...
نظر
-
در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Postﺟﻌﻔﺮ ﺟﺎﻥ ﺳﻼﻡ.ﺗﻮ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﺳﻬﺎﻡ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺷﺒﻨﺪﺭ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﻼﻥ ﺑﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﺣﺪ ﺿﺮﺭ ﺭﺳﻴﺪﻩ.ﺁﻳﺎ ﺧﺎﺭﺝ ﺑﺸﻴﻢ ﻳﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﺟﺎ ﺩﺍﺭﻩ
همان روز گفتم شبندر بالای 211 بیاد بخرید ولی تا جایی که یادم هست شبندر زیر 211 اومد واصلا خریدش درست نبود ..در ضمن ضمن بارها گفتم از سهامی که پیشنها دمیشه اونی رو بخرید که قبل ساعت 10 میخواد صف خرید بشه...
شبندر بالای 210 بیاد همچنان روند صعود داره ..حد ضرر کوتاه مدتیها 210 ومیان مدتهیا 195..
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postپرریسک جان اگه کسی فردا بخواد 100 میلیون پول وارد بازار کنه به نظر شما چه سهامایی را پیشنهاد میدی به ترتیب اولویت 70 دردصدش با دید 6 الی 9 ماهه و 30 دردصدش با دید کوتاه مدت ممنون میشم
این همه سهم استاد معرفی کردن بازم می پرسی؟:-?
نظر
-
بارها مااعلام کردیم طبق تجزیه وتحلیل ما قندی ها رشدشون رو پیشخور کردن ......
هرچه زمان بیشتر میگذره به صحت محاسباتم بیشتر اعتقاد پیدا میکنم ......
پرریسک عزیز آیا میشه یک انتظار 50یا100% از قندی ها داشت یا اکثرشون وارد حباب شدن؟ :-/:-/:-/
با تشکربي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postبارها مااعلام کردیم طبق تجزیه وتحلیل ما قندی ها رشدشون رو پیشخور کردن ......
هرچه زمان بیشتر میگذره به صحت محاسباتم بیشتر اعتقاد پیدا میکنم ......
پرریسک عزیز آیا میشه یک انتظار 50یا100% از قندی ها داشت یا اکثرشون وارد حباب شدن؟ :-/:-/:-/
با تشکر
هنوز هم میشه 50 تا100 درصد دیگه گرفت با این شرایط کشور...اونم بدون حباب کاملا بنیادی ..
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postمنبع خبر من حسابدار به پخشه که پسرخالمه ، این خبر 100% صحیحه ، با هم هم اتاقیم بصورت مجردی زندگی میکنیم ، بنده خدا مدتها پیش خبر افزایش نرخ محصولات شوینده پاکسان رو هم به من دادند ولی صورتهای مالیش رو بررسی کردم به این نتیجه رسیدم که حتی با افزایش 20تا40%نرخ محصولات پاکسان جای تعدیلی نداره چون مواد اولیه اش را با نرخ آزاد باید وارد کنه و این مواد بخش مهمی از فروش رو تشکیل میدن ، واین صف پاکسان از نظر اینجانب صف هیجانی ، حاصل از افزایش نرخ محصولات پاکسان است .
ما به دوستان خودمون وظیفه داریم اطلاع رسانی کنیم.... تصمیم با دوستان
بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
نظر