چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yahya3004
    عضو عادی
    • May 2012
    • 60

سلام جعفر خان
    می خواستم نظرتون رو درباره وملت بدونم؟؟؟ امروز حدود 31 میلیون معامله شد و در نهایت با صف خرید بسته شد.. آیا این نشون دهنده اینه که روند صعودیش قویه؟؟
    باتشکر فراوان

نظر

• bours
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 259

جهت سهولت کار دوستان و عدم تکرار مکررات جمع بندی از چند صفحه اخیر:

کرمانشاه با حد ضر 550.. اهداف کرمانشاه 700...800
      سیمان هگمتان حد ضرر 277...اهداف هگمتان بالای 350...400.. میان مدت 500
      بموتو با حد ضرر 280 ....اهداف بموتو 360...... بالای 450
      غبشهر با حد ضرر 1250..اهداف غبشهر 1800 پله اول وبعد بالای 2000 و بعد 3000
      سدرو با حد ضرر415......اهداف سیمان دورد بالای 540... 600
      شراز با حد ضرر 420.....اهداف شراز 480
      شبندر با حد ضر 211 میان مدت 195.....اهداف شبندر 240
      قشیر با حد ضرر 1180 .. اهداف قشیر هم 2000
      قنیشا با حد ضرر 1550....اهداف قنیشا بالای 2000
      غمارگ حد ضرر 260.....اهداف غمارگ 500 بعد 600
      کاذر با حد ضرر 100 ومیان مدت 90 ...اهداف کاذر 110-115 وهدف اصلی 140 بعد 180
      ولساپا حد ضرر 190.......اهداف ولساپا 240....بالای 300
      شفارسحد ضرر 310 .... بالای 320 همچنان در روند صعود هست
      آخرین ویرایش توسط bours؛ 2012/10/14, 16:39.

نظر

• hamed6416
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 42

نقل قولی از جناب پرریسک عزیز
        متاسفانه در بین سهامدارن اینجور جا افتاده که همه چی رو به دلار ربط میدن ..با شکر 1330 تومن قزوین 1400 تومن بدون هیچ حبابی باید کف قیمتش باشه ...ولی خوب بیچاره اونهایی که بدون تحلیل از 340 همینطور دارن میفروشن وخوش به حال اونهایی که همینطور دارن میخرن ..

حتی اونهایی که قزوین قبل افزایش سرمایه بالای 800 خرید کردن هم رفتن در سود اون افزایش سرمایه هم کلا براشون مفت در اومد ....ولی خوب اونهایی که قشرین 1000 خریدن حالا حالا باید چوبشو بخورن چون اونها از اون دسته افرادی هستن که همه چی رو به دلار میسنجن وفکر می کنن هر گردی گردو هست ...

منتظر پرواز قزوین هستم با شکر 1330 تومن ورسیدن به قیمت اصفهان .....تا 6 ماه اینده شکر 1330 بمونه هیچ بازم خیالی نیست ولی بشه 1500 چه شود ...صبر می کنیم ..

پرریسک جان شما فرمودی دستهای از جنس دخالت در دل گروه قندوشکر هست که ....

چگونه میشه تشخیص داد که این دستها و دخالتها کات شده و روند داره طبیعی پیش میره؟؟

ببخشد سئواله بیجا و خصوصی می پرسم ! ولی آیا هنوز شما قشیر و قزوین هم دارید؟؟

ممنونم از شما

نظر

• Giallorossi
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 218

جعفر خان وضعیت شفارس رو چطور میبینی
          دو سه روزه وضعیت جالبی نداره
          به نظرت کی برمیگرده؟

نظر

• bours
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 259

در اصل توسط hamed6416 پست شده است View Post
            متاسفانه در بین سهامدارن اینجور جا افتاده که همه چی رو به دلار ربط میدن ..با شکر 1330 تومن قزوین 1400 تومن بدون هیچ حبابی باید کف قیمتش باشه ...ولی خوب بیچاره اونهایی که بدون تحلیل از 340 همینطور دارن میفروشن وخوش به حال اونهایی که همینطور دارن میخرن ..

حتی اونهایی که قزوین قبل افزایش سرمایه بالای 800 خرید کردن هم رفتن در سود اون افزایش سرمایه هم کلا براشون مفت در اومد ....ولی خوب اونهایی که قشرین 1000 خریدن حالا حالا باید چوبشو بخورن چون اونها از اون دسته افرادی هستن که همه چی رو به دلار میسنجن وفکر می کنن هر گردی گردو هست ...

منتظر پرواز قزوین هستم با شکر 1330 تومن ورسیدن به قیمت اصفهان .....تا 6 ماه اینده شکر 1330 بمونه هیچ بازم خیالی نیست ولی بشه 1500 چه شود ...صبر می کنیم ..

چگونه میشه تشخیص داد که این دستها و دخالتها کات شده و روند داره طبیعی پیش میره؟؟

ممنونم از شما

با اجازه پرریسک عزیز
            دوست خوبم من پاسخ سوال آخر شمارو از پست های قبل پرریسک میدم:

نقل قول نوشته اصلی توسط سعید پور احمدی:
            در مورد قندی ها با جعفر موافقم بازیگران بدی داره وما پیش چشم هامون سهم های برتری داریم غبشهر کرماشا بموتو فسرب فاسمین و کاما و سیمانی ها.........

نقل قول نوشته اصلی توسط پرریسک:
            اگر گروهی بخوان بازی رو به هم بزنن..بنده اصلا اصراری ندارم تو بازیشون شرکت کنم ووقتم رو تلف کنم ..این همه سهام خوب ..فعلا بیرون هستیم تا بازی اینها تموم بشه ..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

ممنونم از شما

در مورد اینکه چرا گروه قند به این روز افتادن دلیلش اینه دوستان رشد این گروه رو به افراد ربط دادن ..یعنی فلان شخص این گروه رو بالا برد وحالا چون فلان شخص از این گروه بیرون اومده این گروه باید بریزه..خوب وقتی گروهی رو به افراد ربط میدن اون گروه توش گند زده میشه ..سهام باید اون قدر ارزشمند باشه که خودش بالا بره بدون هیچ حامی ..اومدیم حامی زبونم لال افتاد مرد...مگه من چلاقم تحلیل بلد نیستم که به خاطر حامی سهم خرید فروش کنم .

هر گاه این تفکر از سهامدراان گروه قند بیرون رفت این گروه رشد می کنن ..مدتی قبل این گروه راحت رشد می کرد چو این مسائل درش نبود ..

در مورد سبد هم نیازی به گفتن نمی بینم ...این همون تفکر بالاست که گفتم شما به جای اینکه به فکر اینکه باشی که بنده چی دارم ندارم ببین این گروه ارزش خرید داره یا نه اگر داشته باشه بالا میره نداشته باشه بنده 99 درصد شناور این گروهها رو هم جمع کنم روزی با مخ میاد پایین چون این میگن سفته بازی.و....

پس با دلایل بنیادی وتکنیالی بخرید...

همچنان میگم لیست خرید قندی قشیر قشهد قزوین قمرو هگمتان قنیشا وقپیرا ..با شکر بالای 1500 تومن جای رشد 50 درصد دیگر دارن ......با شکر بالای 1500 ..حالا صحبت از دلار بالی 6000 هست واونقوت شکر بشه 1700 1800 منتظر رشد 100 درصد باشید ولی گفتم باید این تفکر حامی وافراد از ذهن دوستان قندی خارج بشه وسهام فقط به خاطر خود سهم بخرن نه به خاطر افراد وحامی واین حرفها ....

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Post
                به نظرت کی برمیگرده؟
                بالای 320 همچنان در روند صعود هست وحد ضرر 310 ..اینکه پشت سر هم مثبت نمی خوره دلیل بد بودن نتست..وضع وحالش خوبه ونگرانی نداره ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط yahya3004 پست شده است View Post
                  سلام جعفر خان
                  می خواستم نظرتون رو درباره وملت بدونم؟؟؟ امروز حدود 31 میلیون معامله شد و در نهایت با صف خرید بسته شد.. آیا این نشون دهنده اینه که روند صعودیش قویه؟؟
                  باتشکر فراوان
                  سلام..حد ضرر 42...

روند صعودی ...

نظر

• hamed6416
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 42

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    در مورد اینکه چرا گروه قند به این روز افتادن دلیلش اینه دوستان رشد این گروه رو به افراد ربط دادن ..یعنی فلان شخص این گروه رو بالا برد وحالا چون فلان شخص از این گروه بیرون اومده این گروه باید بریزه..خوب وقتی گروهی رو به افراد ربط میدن اون گروه توش گند زده میشه ..سهام باید اون قدر ارزشمند باشه که خودش بالا بره بدون هیچ حامی ..اومدیم حامی زبونم لال افتاد مرد...مگه من چلاقم تحلیل بلد نیستم که به خاطر حامی سهم خرید فروش کنم .

هر گاه این تفکر از سهامدراان گروه قند بیرون رفت این گروه رشد می کنن ..مدتی قبل این گروه راحت رشد می کرد چو این مسائل درش نبود ..

در مورد سبد هم نیازی به گفتن نمی بینم ...این همون تفکر بالاست که گفتم شما به جای اینکه به فکر اینکه باشی که بنده چی دارم ندارم ببین این گروه ارزش خرید داره یا نه اگر داشته باشه بالا میره نداشته باشه بنده 99 درصد شناور این گروهها رو هم جمع کنم روزی با مخ میاد پایین چون این میگن سفته بازی.و....

پس با دلایل بنیادی وتکنیالی بخرید...

همچنان میگم لیست خرید قندی قشیر قشهد قزوین قمرو هگمتان قنیشا وقپیرا ..با شکر بالای 1500 تومن جای رشد 50 درصد دیگر دارن ......با شکر بالای 1500 ..حالا صحبت از دلار بالی 6000 هست واونقوت شکر بشه 1700 1800 منتظر رشد 100 درصد باشید ولی گفتم باید این تفکر حامی وافراد از ذهن دوستان قندی خارج بشه وسهام فقط به خاطر خود سهم بخرن نه به خاطر افراد وحامی واین حرفها ....
                    خوب یه جا شما میگی با شکر 1330 تومنی 1400 تازه کف سهم قزوین باید باشه.

الان میگی با شکر بالای 1500 تومن جای رشد 50 درصدی دارن؟!!!! با شکر 1500(تاکید بر 1500 کردی)

بعدش دوست من این گروه قندوشکر به دلیل کم بودن سرمایه هرکسی از هر جنسی میتونه بیاد عمده بخره و روند را تغییر بده! مانند پارسال که هرچی تعدیل از بهمن تا تیر ماه شد نابود شد و پیش خور

خیلی ممنون از پاسختون

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

خوب یه جا شما میگی با شکر 1330 تومنی 1400 تازه کف سهم قزوین باید باشه.

الان میگی با شکر بالای 1500 تومن جای رشد 50 درصدی دارن؟!!!! با شکر 1500(تاکید بر 1500 کردی)

بعدش دوست من این گروه قندوشکر به دلیل کم بودن سرمایه هرکسی از هر جنسی میتونه بیاد عمده بخره و روند را تغییر بده! مانند پارسال که هرچی تعدیل از بهمن تا تیر ماه شد نابود شد و پیش خور

خیلی ممنون از پاسختون
                      قیمت قزوین همین الان چنده ..

با 1400 چقدر فاصله داره ..خیلی ببخشید چند درصد از 1400 فاصله گرفته بنده معذرت میخوام از شما ..سهم زیر 400 تومنی شده 1400 حالا چند درصد افت کرده ببخشید ..

بله با 1330 1400 میشه کف سهم ولی نمی تونه رشد کنه ولی با 1500 میتونه 50 درصد دیگه بالا بره افتاد ....شک 1500 نشه رشد نمی کنه مطمئن باشید ..

در مورد قسمت دوم خوب شما که تو این تفکر هستی وارد این گروه نشوید .....برید رو سهام مثل شپترو که رو 500 معرفی کریدم یا ذوب 130 تومنی یا کرمانشاه 420 تومنی که هر کی از راه رسید نمی تونه اینها بالا پایین کنه ..

نظر

• hamed6416
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 42

بله با 1330 1400 میشه کف سهم ولی نمی تونه رشد کنه ولی با 1500 میتونه 50 درصد دیگه بالا بره افتاد ....شکر 1500 نشه رشد نمی کنه مطمئن باشید ..

من جوابم رو گرفتم !!
                        الهی به امید تو ...
                        ممنون

نظر

• hamid_farahy
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 463

پر ریسک عزیز پسهند و پکویر و کفرا رو تحلیل میکنین ؟ ممنون

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

ba tashakor faravan az dosti ke sahmhaee ke jafar to listeshe ba ahdaf va mohemtar az hame hade zarar list kardan.
                            Dostan bazan kam lotfi mikonan bad ham hagh be janeb miyan ke sod nakardim o...alan ye mahe jafar dad mizane kermansha khobe bad yeki emroz miyad mige jafar to kermansha khabariyeh!
                            Dostan khahshan ba tamarkoz o deghat komak konan betonim az jafar kamale estefadaro bebarim o bi jahat khastashon nakonim.
                            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• ahmad30_n
                              عضو عادی
                              • Aug 2025
                              • 207

در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Post
                              به نظرت کی برمیگرده؟
                              در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              بالای 320 همچنان در روند صعود هست وحد ضرر 310 ..اینکه پشت سر هم مثبت نمی خوره دلیل بد بودن نتست..وضع وحالش خوبه ونگرانی نداره ..
                              با توجه به نمودار تكنيكال شفارس بنظر از فردا بايد صف خريد شه و تا 390 حداقل مي ره
                              جناب پرريسك نظرتون راجع به وايران و وگستر و رانفور چيه ؟ بنظر همين روزا بايد استارت بزنن.
                              [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• h00mi
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 504

جعفر خان خواهشا در مورد اخابر هم نظرتان را بگویید...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                                هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

در حال کار...
                                X