چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
    جناب پریسک نظرتون درباره وغدیر چیه؟
    ولساپا رو همچنان صعودی میبینید ؟
    ممنون
    ولسپا از روند صعود کوتاه مدت خارج شده ولی پایین نداره ..اینجا بفروشید پایین تر نمی تویند بخرید فقط کمی رفته تو فاز استراحت همین ..

نظر

• مسعود
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 128

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      فولاد سهمی که بارها در قیمت 250 گفتیم لیدر بازار هست ..

دوستان به جای اینکه ببین کی خرید کی فروخت در روند صعود بهترین سهم رو بخرن سهامداری کنن حالشو ببرن همین ..بازدهی سهام گفته شده داد می زنه ..

کچینی هم دیروز گفته شد ..کساوه در 280 فته شد ..کسعدی در زیر 170 ..سهام خیلی هست ..
      فقط بموتو کمی داره گیج میزنه ..اونم صبر ..هنوز زیر 300 نرفته ..اینم بالای 50 درصد میده ..
      سلام دوستان
      جعفر خان بموتو هم بععععععله ;)

نظر

• آواچی
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 337

ه اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت سيمان غرب طی نامه شماره مورخ 1391/07/25 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1391/12/30 با سرمایه 300,000 میلیون ریال مبلغ 917 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

بعضی دوستان فکر می کنن بنده قصد بازار گریم وانداختن سهم دارم ..بنده نه سرماییم اون قدر هست که بخوام سهم بندازم ونه اصلا چنین فردی هستم ...

دیروز ساروم رو 370 می دادن امروز رو 4 مثبت بود ..این چه جور انداختنی هست ..تازه این اولشه ..

سدرو هم از 500 گفتم بازم رو 529 صف خرید اینم اولشه ..

کرمانشاه 500 تومنی هم حجم نمیدن ..اقا اگر کسی فکر می کنه بنده سهم ادنداختم بازم می گیم حاضرم از قیمت که گفتم 10 درصد بالاتر بخرم ...همه سهام گفته شده بالای 40-50 درصد رشد کردن فقط مونده یکی دوتا ..

بموتو هم رنج شدن خیالتون راحت باشه ..دو سهروز دیگه اونقدر تو صف خرید بشینن دوستان احساسی تا زیر پاشون علف سبر بشه همونایی که بموتو رو رو زیر 310 میفروشن ...

نظر

• saeedte
            عضو فعال
            • May 2012
            • 478

بعضی دوستان فکر می کنن بنده قصد بازار گریم وانداختن سهم دارم ..بنده نه سرماییم اون قدر هست که بخوام سهم بندازم ونه اصلا چنین فردی هستم ...

دیروز ساروم رو 370 می دادن امروز رو 4 مثبت بود ..این چه جور انداختنی هست ..تازه این اولشه ..

کرمانشاه 500 تومنی هم حجم نمیدن ..اقا اگر کسی فکر می کنه بنده سهم ادنداختم بازم می گیم حاضرم از قیمت که گفتم 10 درصد بالاتر بخرم ...همه سهام گفته شده بالای 40-50 درصد رشد کردن فقط مونده یکی دوتا ..

بموتو هم رنج شدن خیالتون راحت باشه ..دو سهروز دیگه اونقدر تو صف خرید بشینن دوستان احساسی تا زیر پاشون علف سبر بشه همونایی که بموتو رو رو زیر 310 میفروشن ...

جعفر جون آدم نمک نشناس و حرف بیخودزن همیشه و همه جا هست ، شما به دل نگیر بزرگوار
            این همه دوستان هستیم که داریم اینجا در کنار هم لذت میبریم از فضای دوستی و برد-برد ای که بینمون هست ، شمام که شمع محفلی ، حالا این 2-3 تا رو هم شما به عنوان پیام بازرگانی ببینشون و بگذر ;)

نظر

• nik
              عضو عادی
              • Aug 2011
              • 207

خرید تعدادی بموتو 3054
              بازم جعفر آقا ممنونم

نظر

• shahmir
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 368

جعفر آقا

نظرت درخصوص كهرام چيه ؟ يادمه روي 100 گفتي تا 130 و 140 مياد كه اومد . الان بقيه گروه صف خريده اين يكي رو منفي 4 معامله ميشه . ممنون ميشم نظر جديدت رو هم بدونم.

نظر

• شاهین محلوجی
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 2050

دوست عزیز بنظرت هدف سدور چه قیمتایی هست؟
                  جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• rasam
                    ستاره دار(1)
                    • May 2012
                    • 481

دمت گرم استادی استاد
                    عشق من کرماشا .......ارومیه می خام یه هوایی براش ارزو کنم:dمخلص استاد

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2012
                      • 1281

در اصل توسط soheila f پست شده است View Post
                      با سلام وخسته نباشید جناب پر ریسک کروی وکالسیمین چه مشکلی دارند که تواین بازار منفی اند بنظررتان با زاگرس تعویض کنم؟ ممنون میشم از راهنماییتان
                      دوست عزیز بنده با ساروم عوض کردم... البته نسخه بنده شاید به درد شما نخوره. باید ببینی که چه سهامی و به چه مقدار از چه صنایعی در سبد خودتون دارید. البته بنیادی سهم کالسیمین توسط اساتید، تایید شده س. بهتره خودتونم یه نگاهی به صورت های مالیشون بندازین.
                      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• aghaye boursi
                        عضو عادی
                        • Feb 2011
                        • 109

آقا جعفر بنظرت شنبه قشهد رو با یه سهم دیگه که حالا تو لیست خریدت هست عوض کنم بهتره یا اینکه صبر کنم روند همین سهم صعودی شه؟ پیشاپیش ممنون از راهنمایت@};-

نظر

• جواد مهرابی
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 543

برادر، شما از مردان نیک روزگار هستی ،امیدوارم، هر آنچه تو قلبته خدا بهت بده، برادر ، شاید یه نفر داره ضرر میده و شما بدتعریفی از سهمش کردی و واقعیتش رو گفتی و اونم از این حربه استفاده کرده ، شما کرماشا رو 417تومن سغرب 230یا240و....غبشهر رو1000تومن و چندین سهم دیگه معرفی کردید و همشون حداقل 50%یا 60% دوماهه تو سودن ،با وجود اینکه هر انسانی تو تجزیه تحلیلاش امکان خطا داره و با وضع قوانین من درآوردی در این کشور امکان داره روند سهم رو عوض کنه ، حتی اگه یه سهم شما هم منفی دراومد دلیلی بر دورنگ بودن شما نیست ، شخص رئیس اوراق بهادار هم نمیتونه سبدی رو معرفی کنه و صددرصد ضمانتش کنه ، به هرحال انسانهای نیکی مثل شما کم هستن و امیدوارم خیر از جوونیت ببینی برادر....:*:*:*:*
                          بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2122

برا امروز پترو زاگرس پیشنهاد میشه ..حد ضرر 1140 ..هدف قیمتی سهم 1800 تومن ...تکنیکالی...
                            سلام من بنیادی سهم رادیدم میشه مقاومت های ان رابیان نمایید . تشکر ازپرریسک

نظر

• bours
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 259

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                              دوست عزیز بنظرت هدف سدور چه قیمتایی هست؟
                              اهداف سیمان دورد بالای... 600.....700

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

بعضی دوستان فکر می کنن بنده قصد بازار گریم وانداختن سهم دارم ..بنده نه سرماییم اون قدر هست که بخوام سهم بندازم ونه اصلا چنین فردی هستم ... دیروز ساروم رو 370 می دادن امروز رو 4 مثبت بود ..این چه جور انداختنی هست ..تازه این اولشه .. سدرو هم از 500 گفتم بازم رو 529 صف خرید اینم اولشه .. کرمانشاه 500 تومنی هم حجم نمیدن ..اقا اگر کسی فکر می کنه بنده سهم ادنداختم بازم می گیم حاضرم از قیمت که گفتم 10 درصد بالاتر بخرم ...همه سهام گفته شده بالای 40-50 درصد رشد کردن فقط مونده یکی دوتا .. بموتو هم رنج شدن خیالتون راحت باشه ..دو سهروز دیگه اونقدر تو صف خرید بشینن دوستان احساسی تا زیر پاشون علف سبر بشه همونایی که بموتو رو رو زیر 310 میفروشن ...
                                داداش پرریسک عزیز بی شک دوستانی که به یکباره و بدون خوندن این 1000 صفحه که با رنج فراوان شما و دوستان فراهم شده، وارد گود خرید و فروش می شن باید بدونن که برای سودآوری تلاشی دوچندان لازمه. باید بدونن که بسیاری از این مطالب آموزشی بوده و باید زحمت خوندن تمام اونا رو بکشن. همیشه باید به یاد داشت که قدیمی های ما گفتن که از هول حلیم نباید در دیگ افتاد. بنده در ماه رمضان امسال تا زمانی که تمامی صفحات این تاپیک رو نخونده بودم جرات ورود به این گود رو بعد از 8 سال به خودم ندادم. پس توصیه می کنم که به جای تجربه کردن اشتباهات گذشتگان از قبیل نگذاشتن حد ضرر و داشتن حرص و ترس و هیجان و طمع، صفحات تاپیک رو مطالعه و نکات کاربردی رو یادداشت کنن. و در آخر یه توصیه به خودم و دوستان: نگاه نکنید ببینید که چه کسی می گه، نگاه کنین که چی می گه دوستت داریم. برخود لازم دونستم که تشکرات قلبی خود و خانواده م رو به شما ابلاغ کنم. موفق باشی و پایدار
                                آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/10/17, 12:36.
                                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

در حال کار...
                                X