در اصل توسط امیر علی پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفولاد سهمی که بارها در قیمت 250 گفتیم لیدر بازار هست ..
دوستان به جای اینکه ببین کی خرید کی فروخت در روند صعود بهترین سهم رو بخرن سهامداری کنن حالشو ببرن همین ..بازدهی سهام گفته شده داد می زنه ..
کچینی هم دیروز گفته شد ..کساوه در 280 فته شد ..کسعدی در زیر 170 ..سهام خیلی هست ..
فقط بموتو کمی داره گیج میزنه ..اونم صبر ..هنوز زیر 300 نرفته ..اینم بالای 50 درصد میده ..
جعفر خان بموتو هم بععععععله ;)
نظر
-
بعضی دوستان فکر می کنن بنده قصد بازار گریم وانداختن سهم دارم ..بنده نه سرماییم اون قدر هست که بخوام سهم بندازم ونه اصلا چنین فردی هستم ...
دیروز ساروم رو 370 می دادن امروز رو 4 مثبت بود ..این چه جور انداختنی هست ..تازه این اولشه ..
سدرو هم از 500 گفتم بازم رو 529 صف خرید اینم اولشه ..
کرمانشاه 500 تومنی هم حجم نمیدن ..اقا اگر کسی فکر می کنه بنده سهم ادنداختم بازم می گیم حاضرم از قیمت که گفتم 10 درصد بالاتر بخرم ...همه سهام گفته شده بالای 40-50 درصد رشد کردن فقط مونده یکی دوتا ..
بموتو هم رنج شدن خیالتون راحت باشه ..دو سهروز دیگه اونقدر تو صف خرید بشینن دوستان احساسی تا زیر پاشون علف سبر بشه همونایی که بموتو رو رو زیر 310 میفروشن ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبعضی دوستان فکر می کنن بنده قصد بازار گریم وانداختن سهم دارم ..بنده نه سرماییم اون قدر هست که بخوام سهم بندازم ونه اصلا چنین فردی هستم ...
دیروز ساروم رو 370 می دادن امروز رو 4 مثبت بود ..این چه جور انداختنی هست ..تازه این اولشه ..
کرمانشاه 500 تومنی هم حجم نمیدن ..اقا اگر کسی فکر می کنه بنده سهم ادنداختم بازم می گیم حاضرم از قیمت که گفتم 10 درصد بالاتر بخرم ...همه سهام گفته شده بالای 40-50 درصد رشد کردن فقط مونده یکی دوتا ..
بموتو هم رنج شدن خیالتون راحت باشه ..دو سهروز دیگه اونقدر تو صف خرید بشینن دوستان احساسی تا زیر پاشون علف سبر بشه همونایی که بموتو رو رو زیر 310 میفروشن ...
جعفر جون آدم نمک نشناس و حرف بیخودزن همیشه و همه جا هست ، شما به دل نگیر بزرگوار
این همه دوستان هستیم که داریم اینجا در کنار هم لذت میبریم از فضای دوستی و برد-برد ای که بینمون هست ، شمام که شمع محفلی ، حالا این 2-3 تا رو هم شما به عنوان پیام بازرگانی ببینشون و بگذر ;)
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبعضی دوستان فکر می کنن بنده قصد بازار گریم وانداختن سهم دارم ..بنده نه سرماییم اون قدر هست که بخوام سهم بندازم ونه اصلا چنین فردی هستم ...
عشق من کرماشا .......ارومیه می خام یه هوایی براش ارزو کنم:dمخلص استاد
نظر
-
در اصل توسط soheila f پست شده است View Postبا سلام وخسته نباشید جناب پر ریسک کروی وکالسیمین چه مشکلی دارند که تواین بازار منفی اند بنظررتان با زاگرس تعویض کنم؟ ممنون میشم از راهنماییتاندر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
آقا جعفر بنظرت شنبه قشهد رو با یه سهم دیگه که حالا تو لیست خریدت هست عوض کنم بهتره یا اینکه صبر کنم روند همین سهم صعودی شه؟ پیشاپیش ممنون از راهنمایت@};-
نظر
-
بموتو هم رنج شدن خیالتون راحت باشه ..دو سهروز دیگه اونقدر تو صف خرید بشینن دوستان احساسی تا زیر پاشون علف سبر بشه همونایی که بموتو رو رو زیر 310 میفروشن ...بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبعضی دوستان فکر می کنن بنده قصد بازار گریم وانداختن سهم دارم ..بنده نه سرماییم اون قدر هست که بخوام سهم بندازم ونه اصلا چنین فردی هستم ... دیروز ساروم رو 370 می دادن امروز رو 4 مثبت بود ..این چه جور انداختنی هست ..تازه این اولشه .. سدرو هم از 500 گفتم بازم رو 529 صف خرید اینم اولشه .. کرمانشاه 500 تومنی هم حجم نمیدن ..اقا اگر کسی فکر می کنه بنده سهم ادنداختم بازم می گیم حاضرم از قیمت که گفتم 10 درصد بالاتر بخرم ...همه سهام گفته شده بالای 40-50 درصد رشد کردن فقط مونده یکی دوتا .. بموتو هم رنج شدن خیالتون راحت باشه ..دو سهروز دیگه اونقدر تو صف خرید بشینن دوستان احساسی تا زیر پاشون علف سبر بشه همونایی که بموتو رو رو زیر 310 میفروشن ...آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/10/17, 12:36.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر