غپینو هم بست . امروز روز غبشهر است
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
یکی از خوبیا بازار سهام اینه که هرکی اول از همه سود خودشو میخاد و بهترین سهمو انتخاب میکنه سپس برا اینکه سود کنه بنفعه که خریدار براش پیدا بشه
پس تبلیغ سهمو میکنه بدون اینکه دروغ بگه چون خودش با تحلیلش این سهمو خریده
کلا بازی برد برد در این بازار زیاده برا ادمای نزدیک به هم
ولی در مقیاس کلان احتمالا اینجوری نیست چون اونجا بازی برد باخته
به قول سید خودمون الان دارن غپینو رو قالب میکنن شما هم که تاکید کردی روش
به گفته سید من دیروز غبشهر اضافه کردم
هرچند تو ضررم ولی سید رو دوست دارم
صداقت تو گفته هاش موج میزنه
در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Postدیروز سایت دنیای بورس که خیلی وقته پیش عضو شده بودم، تند تند اسمس میداد که آخرین فرصت خرید غپینو؟!!!!!!!!!!! منم که اصلا خونه نبودم!
جالبش اینه که تا دیروز یه دونه اسمس برای خرید سهام نمیداد، دیروز برای خرید غپینو داد!!!!!!!!!! نمیدونم چی بگم والله ..................
خیلی وقته به سایتشون سر نمیزنم، یعنی بعد اینکه این سایت رو پیدا کردم، دیگه هیچ سایتی نمیرم. دوستان این سایت با مرام و بامعرفتن.
امضاء : یه دونه ای سید. >:d<
نظر
-
کرمانشا هم که بست، نتونستم به علت نبود نقدینگی بخریمش !!!!!!!!!!!!!! :(
خوش بحال سهامداراش، ;;)پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
خرید چکاوه به چهار دلیل
1-راه اندازی پروژه تولید کاغذ تست لاینر و وایت تاپ با ظرفیت روزانه 300 تن
2-افزایش نرخ فروش محصولات
3-احتمال تعدیل مثبت در 2 مرحله برای امسال و یک مرحله دیگر برای سال 92
4-شکستن مقاومت در نمودارها و تکمیل پول بک برای رسیدن به 800 تومانخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postخدا رو شکر شر غپینو کم شد و غبشهر راحتتر راه خودشو میره
هرچند که با بودنش هم بالاخره راهشو جدا میکرد...
....و امروز همه ی اون فروشندگان به غبشهر مهاجرت می کنند. سهم خودتونو مفت از دست ندید.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
زاگرس 6 ماهه 117 تومن پوشونده که زیاد جالب نیست هم تولید هم فروش نسبت به دوره پیش نصف شده
نظر
-
-
نظر