چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mobin
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 590

پرريسك جان نظرتون در مورد كپشير، ثاباد و غپينو چيه؟

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
      پرريسك جان نظرتون در مورد كپشير، ثاباد و غپينو چيه؟
      گروه ساختمان در روند اصلاحی هستن........خیلی دارن زور می زنن صعودی بشن فعلا موفق نبودن واین مثبت منفی ها شون به همین خاطره.گفتم در جای حساسی هست شاخص گروه ساختمان اگر از بالا بشکنه یک صعود تاوپ در انتظار این گروه هست وبه نظر از بالا میش کنن چون اکثر سهام این گروه حامی قوی دارن وپی برای پایین.ثاباد فعلا در جا می زنه تا زیر 155 نره نگرانی نداره.......
      کپشیر هم کوتاه مدت روند همچنان اصلاحی هست ولی میان مدت شاید اهداف بالایی ببینه کوتاه مدت تا وقتی بالای 178 نیاد جایی نمیره ...........
      غپینو هم به نظر میاد یه پول بک داره می کنه ...هدفش بالای 200 باید باشه........ببینم چی میشه ...........

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

دارو کوثر صف خرید .بکام به سمت مثبت .فجر هم باید تکونی بخوره.............هر سه این سهمها تازه اول راه صعود هستن وکمترین حد ضرر رو دازن یعنی 5 درصد ولی بازدهی 20 درصد شاید..............

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

خوب بازار خوبی بود.....
          خیلی خوشحالم که از روز بازگشایی این تاپیگ بازار همچنان مثبت هست وروز به روز بر روند این مثبت بودن بازار افزوده میشه ............دوستان در روند صعودی نوسان گرفتن واز این شاخه به اون شاخه پریدن باعث میشه شما از سود جا بمونید.در روند صعودی از هر گروهی خوبهاش رو بخرید وسهامداری کنید..در روند صعودی سود کردن راسونه به شرط اینکه سهامداری کنید وگرنه با یکی دو درصد بپرید از این سهم به اون سهم فقط پول کامزد میدید..........اونایی که این چند روزه در این روند صعودی غدیر وپارسان فروختن واقعا برنده بودن یا اونایی که سهامداری کردن.....غدیر میفروشی چی بخری یا پارسان یمفروشی چی بخری..........وبیمه میفروشی بری کدوم سهم رو بخری........

در ضمن در روند اصلاحی هم سهم صف خرید میلیونی هم باشه خرید نکنید.........نمی دونم امروز چه کسانی بودن که قند ثابت میخریدن اونم وقتی که کل گروه قند صف فروش بودن .خیلی بهتر از قثابت ها صف فروش بودن اون وقت یک عده قثابت می خریدن اونم در مثبت کامل .درسته اصلاح شده ولی خیلی بهتر از قثابت های دارن اصلاح میشن..خلاصه احتیاط کنید ......برا چند درصد سود در وند نزولی خرید نکنید که در دام میفتید.......

نظر

• MOSTAFA
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 989

در اصل توسط amir1355 پست شده است View Post
            سلام بر همگي
            من هم اومدم
            ياد چي چراي اراد بخير
            جمع دوستان داره دوباره جمع ميشه
            اردتمند استاد جعفر پرريسك هم هستيم اساسي
            بقيه دوستان هم كه يكي از يكي بهتر مخصوصا مصطفي
            مصطفي فن اوا داري .. نداري ... تو فكري ...
            فعلا كه رانفور گاز و گرفته ميره بالا
            مهندساشون مي گفتن تا خرداد بانك تجارت رو هم پوشش مي دن .... اونوقت رانفور ديدن داره.... هر جا هم رانفور باشه ركيش مسئول دستگاه pos خواهد بود كساني كه تو عرضه اوليه خريدن حواسها جمع
            :x
            سلامممممم
            خوبی؟
            شما همونی هستید که خصوصی پرسیدین چی بخرم؟ و منم فن آوا (160) و آ.س.پ 370 رو گفته بودم؟
            دمت گرم....راستی فن آوا چند شده؟من تا 201 یادمه!!!;)چون مفید آنلاین رو برای بازار پایه قطع کرد دیگه پیگیرش نیستم

نظر

• Mohsen Mehrvarz
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1683

چند روزی راحت و بدون دغدغه استراحت میکنیم>:D<<:-p

بنده به نوبه خودم سال نو رو به همه عزیزان تبریک میگم
              امیدوارم سالی توام با سلامتی ، شادی و برکت زیر سایه امام زمان(عج) داشته باشیم
              عید همه مبارک

نظر

• amir1355
                عضو عادی
                • Mar 2012
                • 40

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                سلامممممم
                خوبی؟
                شما همونی هستید که خصوصی پرسیدین چی بخرم؟ و منم فن آوا (160) و آ.س.پ 370 رو گفته بودم؟
                دمت گرم....
                سلام بر همگي
                نه خصوصي نپرسيدم
                با هم فن اوا خريديم كه تا 142 هم رفت گفتم چيكار كنم گفتي نترس بر مي گرده
                امروز 180 اينجورا بود
                تو ساختموني هم من ثشرق دارم... بذار خريد اعتضاد غدير تموم شه ، اونوقت پرواز
                بابا نمي شد اين واگرائي مثبت بانكي ها رو زودتر مي گفتيد ... ونوين هاي 328 رو دادم 3157 :((
                اين سدور هم ما رو دق مرگ كرد ولي بدك نبود... 450 بدجور يقه شو گرفته
                واقعا حيفشون نمياد پارسان به اين نازنيني رو ميفروشن؟

نظر

• Amir P
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 65

با آرزوي سالي خوب و پر بركت و توام با سلامتي شادي و موفقيت براي تمامي دوستان، اميدوارم در سال جدبد بتوانيم در كنار هم و با اسنفاده از تجربيات همديگر و علي الخصوص صاحب تاپيك، معاملات موفق و پر سودي داشته باشيم.
                  سال نو همگي پيشاپيش مبارك

نظر

• Amir P
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 65

جعفر جان...شفاف سازي زاميادو رو كدال ديدي؟....بنظرت نميخوان قيمت سهم ببرن پايين تا حقهاي استفاده نشده را مفت بخرن؟....البته رو نمودار سهم روند صعودي گرفته و اگه سهامدارهاي احساسي حراج نكنن ممكنه زياد پايين نره و حداكثر تا 100 تومن بريزه كه البته اونموقع دوباره ميره زير خط روند شكسته شده و خطر ريزش تا 90 تومن...تكنيكال كه ميگه نبايد پايينتر بره و همه چي حاكي از صعوده...بايد منتظر شنبه باشيم و ببينيم تكنيكال پيروز ميشه يا تاثير اطلاعيه شركت زامياد...نظرت چيه جعفر جان؟

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط Amir P پست شده است View Post
                      جعفر جان...شفاف سازي زاميادو رو كدال ديدي؟....بنظرت نميخوان قيمت سهم ببرن پايين تا حقهاي استفاده نشده را مفت بخرن؟....البته رو نمودار سهم روند صعودي گرفته و اگه سهامدارهاي احساسي حراج نكنن ممكنه زياد پايين نره و حداكثر تا 100 تومن بريزه كه البته اونموقع دوباره ميره زير خط روند شكسته شده و خطر ريزش تا 90 تومن...تكنيكال كه ميگه نبايد پايينتر بره و همه چي حاكي از صعوده...بايد منتظر شنبه باشيم و ببينيم تكنيكال پيروز ميشه يا تاثير اطلاعيه شركت زامياد...نظرت چيه جعفر جان؟
                      با سلام..بله این گزارش وبازیها رو دارم می بینم.........
                      ولی خوب به شخصه تکنیکالی زامیاد وگروه خودرو مناسب خرید دیدم اونم زمانی که وارد روند صعود شدن وبا کمترین ضرر وکمترین خواب سرمایه.........
                      اگر گفتم صف فروش کذایی شدن چون روندشون صعودی شده بود وحد ضرر ما هم 5 درصد هست ........زامیاد وقتی بالای 110 اومد روند صعودی شد ولی خوب حد ضرر ما میشه 105 اگر بخواد بره زیرش خروج می شه به همین راحتی حالا میخوان هر بازی سر سهم در بیارن بیارن ........5 درصد با کارمزد میشه 5/6 درصد به جایی برنمی خوزه این ضرر ....درصدش هم رعایت شده باشه چه بهتر.......
                      ولی خوب اگر بازی در نیارن بزارن سهم راه خودش رو بره زامیاد 130-140 تومنی دور از انتظار نیست .فعلا با این بازیها شاید رشد سهم عقب بیفته........ولی خوب به حد ضرر احترام بزاریم بهتره......

نظر

• nik
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 207

جناب پرریسک خسته نباشد
                        نظرجنابعالی نسبت به شمواد همچنان صعودیست

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط nik پست شده است View Post
                          جناب پرریسک خسته نباشد
                          نظرجنابعالی نسبت به شمواد همچنان صعودیست
                          بله همچنان شمواد رو صعودی می بینم ...رو 92 معرفی شد تا 110 رفت دوباره تا 93 اومد ومجدد تا 104 رشد کرد وامروز 100 بود .............تا وقتی زیر 93 بسته نشه در کوتاه مدت صعودی هست......

نظر

• کارآموز
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 159

پر ریسک عزیز ممنون میشم نظرتون رو درباره فاذر بگید.

نظر

• amir1355
                              عضو عادی
                              • Mar 2012
                              • 40

سلام
                              يه چند روزي ما شاگردها بريم استراحت
                              ولي جناب پرريسك زحمت مي كشن تو اين چند روز يه سهم كه نمودارش مثل شيران باشه پيدا مي كنن ... مي خريم و سهامداري مي كنيم.... ياد اون فنجون بي دسته آراد به خير ... چرا نخريديم؟؟؟؟؟ نمي دونم ...................... ولي مومن از يه سوراخ دوبار گزيده نمي شه جعفر جان ... قربون دستت زحمتشو بكش ... خدا خيرت بده
                              سال نو همگي پيشاپيش مبارك
                              خداحافظ تا شنبه

نظر

• mahyar1357
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 233

پرریسک منم از ته دل ازت ممنونم با اینکه چند بار دیگه هم ازت تشکر کردم ولی دوست دارم در پایان سال یه بار دیگه هم ازت تشکر کنم چون من در اردیبهشت 90 وارد بورس شدم و چند ماه فقط ضرر پشت ضرر میکردم ولی وقتی با نوشته های شما آشنا شدم طعم خوش سودهای خیلی شیرین رو چشیدم سال خوبی داشته باشی پیشاپیش سال جدید رو بهت تبریک میگم
                                [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

در حال کار...
                                X