چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تاران
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 959

پرریسک جان
    قندیها به گفته شما وارد روند نزولی شدن
    کی روندشون برمیگرده؟
    من تعجب میکنم مگه اخبار بدی برا قندیها اومده؟
    هر جی بوده مثبت بوده
    افزایش تعرفه هرچند رسما اعلام نشده ولی دارن تو بورس کالا شکر رو با قیمت 1430 تومن میخرن! خوب این خبر به تنهایی کافی بود تا قندیها رو دوباره لیدر بازار بکنه
    دو حالت متصور هست
    1-تعدیلهایی که قراره از این افزایش تعرفه اعمال و اعلام بشه قبلا پیش خور شده (نمونه p/e ) بالای قزوین که تو دوماه 300 درصد رشد کرد
    2-اقبال بازار و سهام دار به سهام قندی کم شده و در واقع سهام دارا ترسیدن به هر قیمتی حاضر به فروش هستند
    اگه روند نزولی از این هفته آغاز شده باشه میشه به قیمتهای 700 تومنی قشیر هم فکر کرد؟

نظر

• h00mi
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 504

جعفر خان از مجمع وتوکا خبری دارید؟ این تعدیل فولادی ها - توریل -حتوکا رو وتوکا اثر خوبی دارد دیگر...؟

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
        پرریسک جان
        قندیها به گفته شما وارد روند نزولی شدن
        کی روندشون برمیگرده؟
        من تعجب میکنم مگه اخبار بدی برا قندیها اومده؟
        هر جی بوده مثبت بوده
        افزایش تعرفه هرچند رسما اعلام نشده ولی دارن تو بورس کالا شکر رو با قیمت 1430 تومن میخرن! خوب این خبر به تنهایی کافی بود تا قندیها رو دوباره لیدر بازار بکنه
        دو حالت متصور هست
        1-تعدیلهایی که قراره از این افزایش تعرفه اعمال و اعلام بشه قبلا پیش خور شده (نمونه p/e ) بالای قزوین که تو دوماه 300 درصد رشد کرد
        2-اقبال بازار و سهام دار به سهام قندی کم شده و در واقع سهام دارا ترسیدن به هر قیمتی حاضر به فروش هستند
        اگه روند نزولی از این هفته آغاز شده باشه میشه به قیمتهای 700 تومنی قشیر هم فکر کرد؟

سال قبل که قندیها اون بازدهی عجیب رو دادن مگر خبر خاصی اومد ..تکنیکالی رفتن بالا ..الانم تکنیکالی دارن میان پایین ..

قشیر وقتی 1180 رو شکست روند نوزل گرفت بارها گفتیم حد ضرر 1180 ..رو 970 حمایت داره بشکنه هدف بعدی 800 تومن ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
          جعفر خان از مجمع وتوکا خبری دارید؟ این تعدیل فولادی ها - توریل -حتوکا رو وتوکا اثر خوبی دارد دیگر...؟
          خبر ها تو تاپیک وتوکا هست..33 تومن داده ..حالا با فولاد بالای 370 تومن وتوریل در این قیمتها وحتوکا وتوکا چند میخواد باز بشه زیر 200...به وت.کا بالای 300 سلام می کنیم ..

نظر

• بنان
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 840

عجب گزارش توپی داده این غبشهر 9 ماهه 3308 ساخته من نمیدونم اینا کیا هستند رفتن تو صف فروش ...............

نظر

• hamid_farahy
              عضو فعال
              • May 2012
              • 463

پر ریسک عزیز کفرا 6 ماهه سودش و از 42 به 69 رسونده و خوب تعدیل داده به نظرتون امکان داره این تعدیلم برای کاذر اتفاق بیفته ؟ جمع شدن صف فروش کاذر به خاطر گزارش کفرا بوده ؟ با تشکر فراوان .

نظر

• parvaz
                عضو فعال
                • Feb 2010
                • 555

امروز هم تونستیم ذوب بگیرم هم پکویر هم شبندر . خدایا به امید تو . جعفر خان با تشکر از شما

نظر

• majidsa
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 66

موتوژن بسته شد

نظر

• هامد
                    ستاره دار(7)
                    • Aug 2012
                    • 2611

پکویرم تو نه ماهه حدود 80 درصد پوشش داده، یه مدت اصن بالا نمیومد فک کنم روندی که شرو کرده همچنان ادامه بده چون هنوز نسبت به سودش رشده خاصی نکرده تازه اگه تا اخره اذر بالاتر نسازه که فک کنم بالاتر از 60 اَم بسازه با این گزارش سه ماه سومش ...
                    منو یاده غبشهره 1200 تومنی میندازه :دی اوضا گروهشم داره بهتر میشه ...
                    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط majidsa پست شده است View Post
                      موتوژن بسته شد
                      اینم از این ...

نظر

• nik
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 207

خرید تعدادی پکویر 2300

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                          پکویرم تو نه ماهه حدود 80 درصد پوشش داده، یه مدت اصن بالا نمیومد فک کنم روندی که شرو کرده همچنان ادامه بده چون هنوز نسبت به سودش رشده خاصی نکرده تازه اگه تا اخره اذر بالاتر نسازه که فک کنم بالاتر از 60 اَم بسازه با این گزارش سه ماه سومش ...
                          منو یاده غبشهره 1200 تومنی میندازه :دی اوضا گروهشم داره بهتر میشه ...
                          اتضاد غدیر هر روزی بالای یک میل خرید می کنه ..چند روزه اومد بالای یک درصد ...

در ضمن تکنیکالی عالی بود ...فقط به کندل ها توجه کنید ..این کندل ها یعنی سهم میخواد منفجر بشه ..ببینم میره بالای 300..

نظر

• parvaz
                            عضو فعال
                            • Feb 2010
                            • 555

کسی از قیمت طلا و دلار امروز خبر داره ؟؟؟؟

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

حجم معاملات بورس امروز حدود 170ميليارد تومان شد.
                              من انتظار حجم حداقل 200ميليارد توماني را در بورس دارم.
                              چون ترتيب بازار سکه اتي را دادند و پولها از انجا داره مياد تو بورس.
                              ...........................
                              گزارش مهر
                              تهران:۱۲:۱۵ , ۱۳۹۱/۰۸/۰۱ نسخه چاپی نسخه فقط متنی دریافت فایل txt ارسال این خبر به دوستان

1-2
                              True
                              font-family:Times;font-size:13px;color:Maroon;padding-left:20px;font-weight:bold;

False
                              0
                              1725716

در گفتگو با مهر ؛
                              دلایل یکطرفه شدن بازار آتی سکه مشخص شد
                              از شش روز پیش تا به امروز امکان اخذ موقعیت تعهدی خرید فزاینده برای فعالان بازار قراردادهای آتی بورس کالا مقدور نیست. ادامه این وضعیت اما اعتراض معامله گرانی را در برداشته است که اکنون با تبخیر بازدهی ها در مرز ورود به بازار جبرانی قرار گرفته اند.
                              به گزاش خبر نگار مهر، از روز دوشنبه هفته گذشته تا به امروز مدیریت قرادادهای مشتقه بورس کالا با اعلام اطلاعیه ای از امکان موقعیت های خرید جدید از سوی فعالان بازار آتی سکه جلوگیری کرده است؛ اقدامی که از سوی معامله گران بازار قراردادهای آتی سکه از آن به عنوان فروشنده شدن یکطرفه بازار یاد می شود ، منجر به اعتراض آن دسته از معامله گرانی شده که مدعی هستند تداوم این وضعیت به تضییع حقوق و اموال آنها انجامیده است.

بر اساس این گزارش، روز دوشنبه هفته گذشته در حالی اطلاعیه بورس کالا مبنی بر عدم امکان اخذ موقعیت تعهدی خرید فزاینده اعلام شد که یک روز قبل از آن عده ای با تحلیل شرایط موجود اقدام به درج سفارش خرید در سامانه معاملات کرده بودند اما اکنون با فروشنده شدن یکطرفه بازار مجبور به گرفتن موقعیت فروش و خروج همراه با ضرر از بازار هستند.

پاسخ بورس کالا به انتقادها

در مقابل، مدیریت قراردادهای مشتقه بورس کالا در گفتگو با مهر ادعای تضییع مال خریداران بازار آتی را بی اساس اعلام کرد و گفت: بورس کالا در شرایط اضطرار با استناد به بند 4 الف ماده الحاقی دستورالعمل اجرایی معاملات قراردادهای آتی مبنی بر عدم شفافیت در قیمت دارایی پایه که در اصل قیمت سکه در بازار نقدی است، اقدام به جلوگیری از اخذ موقعیت خرید فزاینده از دوشنبه هفته گذشته تا به امروز نموده است. بدیهی است کلیه اقدامات و سیاستهای انجام شده تابع مقررات حاکم می باشد.

پدرام زادنو عزیزی با رد هرگونه تحمیل ضرر و زیان به فعالان بازار آتی از بابت عدم اخذ موقعیت تعهدی خرید فزاینده و یا به اصطلاح فروشنده کردن یکطرفه بازار آتی ، عنوان کرد: افرادی که به این وضعیت معترض هستند بر اساس پیش بینی که می توانستند بر اساس آن بازدهی بدست آورند، در حالی ازدست رفتن آن را عنوان می کنند که تا پایان روز چهار شنبه فرصت کسب سود و خروج از بازار را داشته اند و از روز پنج شنبه هفته قبل عملا شاهد افت 5 درصدی قیمت قرارداد های آتی در هر روز بوده اند.

این مقام مسئول افزود : با این اقدام بورس کالا فقط از دامنه دار شدن هیجان در بازار آتی جلوگیری کرده و نوسان قیمت هم اکنون نیز متصور است؛ از این رو هر گونه کاهش قیمت در بازار قراردادهای آتی از نوسان قیمتها در بازار نقدی ناشی شده که این بازار متناظر با آن حرکت می کند.

به باور عزیزی، بورس کالا با سنجیدن وضعیت دو طرف خریدار و فروشنده اقدام به کنترل بازار متشکل آتی سکه می نماید که ممکن است در این فرآیند بازار ها با کاهش یا افزایش قیمت ها نیز همراه باشند.

وی در برابر این پرسش که بازار آتی سکه تا چه حد در نوسانی شدن قیمتها در بازار نقدی سکه دخیل است ؟ پاسخ داد: در حال حاضر 3500 موقعیت خرید و فروش در بازار آتی سکه طلا وجود دارد که با احتساب هر قراداد 10 سکه ای ، گردش تعداد 35 هزار سکه طلا را در این بازار شامل می شود، این در حالی است که فقط حجم پیش فروش های سکه از سوی بانک مرکزی بالغ بر 10 میلیون قطعه بوده که در کنار حجم سکه هایی که از قبل در بازار نقدی موجود بوده است عملا بازار آتی هیچ تاثیری نمی تواند بر نوسان بازار نقدی بر جای گذارد.

نظر

• keyvan1
                                کاربر فعال
                                • Sep 2012
                                • 168

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                اینم از این ...
                                جعفر جان نظرت در مورد کنتور سازی چیه ؟؟ میشه روش فکر کرد ؟؟
                                [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                                من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                                در امتداد لحظه هایم
                                هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

در حال کار...
                                X