کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از لحاظ تکنیکی ، غبشهر باید به 1475 می خورد تا برگرده
اگه زیرش بره باید تا 1330 بره
ولی امکان داره امروز دوباره قیمت منفی رو ببینه تا فروشنده احساسی سهم رو تو منفی بفروشه، برای همینه که فعلا حمایت نمی کنن تا جمع کنن
گفتم شاید دوباره منفی کامل امروز رو ببینه.و صف فروش هم بشه ، که بهترین فرصته برای خرید.
[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
گویا گفته شده که دکتر ولایتی رفته امریکا. البته درست است ولی برای یک سمینار اطفال. چون ایشون متخصص اطفال هستند ولی برخی شایعه کرده اند که برای مذاکرات سیاسی رفته است.....................
آیااوباما برای انتخابات "سورپرایز اکتبر" را رو خواهد کرد .............. این یکی از اون خبرهای عجیبه ..........ولی اگر درست در بیاد، بورس و مسکن رو با بالا و ارز...و طلا رو به پایین.....یعنی میشه؟؟...........
- توافق ایران و آمریکا برای مذاکرات دوجانبه ..........................یعنی میشه تا چند روز دیگه این بشه تیتر همه روزنامه ها...سایت ها....و خلاصه .................................................. ..........
598 دیگری در راه است............؟/؟/؟
دوست من مثل اینکه شما علاقه ی زیادی به داستانهای اساطیری و تخیلی داری
اغراق هم حدی داره عزیز;)
اینجا جای زوم کردن رو یه سهم و برجسته کردنش نیست و بهتره برای بررسی بیشتر بریم تو اتاق مربوطه بحث کنیم این بنده خدا هم منظوری نداشت.
من خودم هم گاهی رو یه سری سهم ها که اصلا مد نظر جعفر هم نبوده زیاد مطلب زدم که به نظرم کار درستی نیست و تنها در حدی که از جعفر تاییدیه بگیریم وایشون نقد کنن کفایت میکنه و جعفر هم قبلا نظرشون رو گفتن که تو این گروه بهترین فسرب نیست و فاسمین بهترینه.
بهتره اینجا کمتر رو سهم های خارج سبد جعفر زوم کنیم که دوستان بتونن سوالاشون و بپرسن.
شرمنده من وارد شدم ودخالت میکنم و قصد بی احترامی ندارم و به نظرم اینجوری بهتره.....
تک سهم هایی مثل ودی هم مناسبند.
فردا اگر مثبت 5 بخورد - به محدوده 266 تومان و آغاز روند صعودی می رسد.
بنظرتان اولین هدف قیمتی کجاست؟
ممنون
کندل امروز سهم بسیار عالی بود ..مثل الگویی که در شفارس زد در 260 ویه کله تا 300 رفت ..
هدف سهم 320 هست فرصت خرید داد بله سهم خوبیه ..با این کندل امروز به نظرم امروز بهترین خرید بود ...
سلام بر پرریسک مهربان!!!!
واقعا از نظر قطعی ای که راجع به (((( ودی)))) دادید لذت بردم.
خداوند شما را برای دوستان بازار سرمایه حفظ کند.
استاد قشیر و قندی ها امکان بازگشت به بالا را دارند؟
ممنون
پسهند با حد ضرر 290 و هدف اولیه 400 و دوم 550 تکنیکی تایید می شه. کوتاه مدت یه اصلاحی اینجا داره تا افرادی که پایین خریدن ، پیاده بشن
جالبه پسهند با این همه رشدی که کردی هنوز لیدره گروهه، یه خورده عجیبه این چون باید سهمای عقب مونده بیان جلوو، به نظرم که باید این لیدری به زودی با پکویر عوض شه ...
ولی سخته الان تصور تارگتایی که دادی واسه پسهند مگه اینکه بخواد مث قندیای پارسال شه با این وضه بنیادیش ....
نظر