کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جعفرجان با این فروشنده های شفارس و بموتو چه کنیم ؟ :(
فک کنم جفتشو مجبوریم نگه داریم بازم
انتظار شفارس ۴۰۰ و بموتوی ۳۸۰ داشتم بعد این همه انتظار ، افسوس :(
من غبشهر رو با پسهند و هیچ سهمی مقایسه نی کنم دوست من، منم خودم تعدا زیادی غبشهر به توصیه جناب پر ریسک دیروز و امروز تو منفی کامل گرفتم و مطمئنم از شنبه یا باید بره بالا یا تا 1250 افت کنه که احتمالش افتش بشدت پایینه ، امروز هم گفتم دوباره صف فروش میشه ( احتمالا آخر بازار جمع میشه )
من دارم می گه حقوقی داره براحتی و با هر ترفندی سهم های خوب رو جمع می کنه ، نمونش غبشهر 1000 تومنی
پسهند هم دیگه همه می دونن که زمین داره می فروشه و یا فروخته ، منم تکنیکیش رو گفتم که باید تا این قیمت بره ، شاید خبری از فروش زمین بیاد و سهم رو ببندن و بالا باز کنن
وگرنه همه حقیقیها که دارن تو این قیمتا می فروشن.چون سود خوبی کردن و فکر هم می کنن سقفه . حالا کیه که داره با این حجم می خره؟؟؟
تو سهام هیچی معلوم نیست شاید فردا شد 100 تومن شایدم 500 صحبتهای منم توصیه خرید و فروش نیست
زمین پسهند بفروش رفته(با شماره 44507559 تماس بگیرین)
به زودی تعدیل از این بابت اعلام میشه
چه رنجي مي كشن تو وتوكا . تو فولاد هم عجيب بگير و ببندي شده . هر چي سفارش فروش مياد جمع ميشه . ذوب هم كه صف خريده . دوستان فولاديها رو مفت از دست نديد .
نظر