چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid_farahy
    عضو فعال
    • May 2012
    • 463

پر ریسک عزیز فردا اگه اخابر 250 رو ردکنه میخوام سنگین وارد بشم . نظر شما چیه ؟ با تشکر

نظر

• vahid68
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 79

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      سلام..
      شما یک دلیل برا خرید این سهم برا ما بیار ..شیاد ما هم قانع شدیم ..بنیادی یا یکنیکالی اونم در این قیمت ...

بنده غیر غبشهر وغچین(انتظار سود 80 دارم پی بریا 5 میشه 400 و6 میشه 480 )
      هیچ سهمی از گروه غذایی وقندی رو پیشنهاد نمیدم فعلا ..غبشهر رو ول کردید چسبید به این سهم که معلوم نیست توش چه خبره با اون گزارش مزخرف ..

رو قیمتهای زیر 400 فقط برا نوسان خوب بود اونم به خاطر جو گروه اومد بالا وحالا که معلوم شد سهم بنیادی هیچی نداره طبق گزارش کدال گند سهم در اومد ..
      جناب پر ریسک حقوقیای بالای 1 درصد یه دعوای روی این سهم تو این قیمتا راه انداختند هر روز دارند کم و زیاد میکنند
      اصلا معلوم نیست چه خبره ولی خریدهای حقوقیاش اینو میگه که ممکنه یه خبر رانتی توشه

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط vahid68 پست شده است View Post
        جناب پر ریسک حقوقیای بالای 1 درصد یه دعوای روی این سهم تو این قیمتا راه انداختند هر روز دارند کم و زیاد میکنند
        اصلا معلوم نیست چه خبره ولی خریدهای حقوقیاش اینو میگه که ممکنه یه خبر رانتی توشه
        حقوقیها هیچ خریدی نکردن ..

چند وقت قبل دو تا حقوقی بالای 500 تا فروختن بعد حقوقی اصلی همون رو خرید گذاشت سر جاش ..

چند تا حقیقی هستن که با این سهم کوچیک سر گرم شدن ..این سهم در این قیمتها خرید نداره...دفعه قبل هم از همین قیمتها سقوط ازاد کرد ..

در ضمن این همه سهم خوب نیازی نیست برید شاخ غول بشکنید وسهام رانتی کشف کنید ...سهام شفاف بازار رو بخرید حالشو ببرید ..

خدایی کسی که فولاد زیر 250 بخرید چقدر سود کرد اونم بدون رانت ..با گزارش های کامل شفاف فولاد وبا بنیادی کامل ...تازه با این اوضاع منتظر فولاد 500 هم باید بود ..

رالی بازار شاید خیلی زود تر اغاز بشه ..رالی جدید بازار ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
          پر ریسک عزیز فردا اگه اخابر 250 رو ردکنه میخوام سنگین وارد بشم . نظر شما چیه ؟ با تشکر
          فعلا لیدر بازار رو بنده گروه پالایش پترو فولاد روی غذایی(فقط چند سهم) و کمی هم گروه سیمان می بینم ...اخابر هم بد نیست و.و

نظر

• noori
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 206

جناب پر ریسک من روی 370 وارد سهم شدم:(( الان باید با تعیین حد ضرر خارج شوم تا بعد از افت قیمت دوباره وارد شوم؟(:|

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط noori پست شده است View Post
              جناب پر ریسک من روی 370 وارد سهم شدم:(( الان باید با تعیین حد ضرر خارج شوم تا بعد از افت قیمت دوباره وارد شوم؟(:|
              کدوم سهم ..

اگر غاذر منظورتون هست با سر خارج بشید ..100 برابر هم شد نگاش نکنید ..

نظر

• vahid68
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 79

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                امروز روی +++++++++++++++++++++بود
                قیمتا باید بالاتر از قیمتی که بودجشونو با اون بستند تثبیت بشه به قیمت امروز زیاد اعتنایی نیست یه دو سه روز دیگه هم باید مثبت بمونند تا خیالا راحت بشه
                مثل چندوقت قبل که فاسمین همگام با رشد قیمت جهانی روی، طوفانی شروع به رشد کرد و یه کله از 380 اومد 620 و بعدش هم که با کاهش جهانی روی داره درجا میزنه این سهم فنرش حسابی داره جمع میشه
                جهانی روی بره بالا رشدی که به بازار بدهکاره رو پس میده

نظر

• noori
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 206

فولاد
                  گفتم با فاسمین عوضش کنم

نظر

• vahid68
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 79

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    حقوقیها هیچ خریدی نکردن ..

چند وقت قبل دو تا حقوقی بالای 500 تا فروختن بعد حقوقی اصلی همون رو خرید گذاشت سر جاش ..

چند تا حقیقی هستن که با این سهم کوچیک سر گرم شدن ..این سهم در این قیمتها خرید نداره...دفعه قبل هم از همین قیمتها سقوط ازاد کرد ..

در ضمن این همه سهم خوب نیازی نیست برید شاخ غول بشکنید وسهام رانتی کشف کنید ...سهام شفاف بازار رو بخرید حالشو ببرید ..

خدایی کسی که فولاد زیر 250 بخرید چقدر سود کرد اونم بدون رانت ..با گزارش های کامل شفاف فولاد وبا بنیادی کامل ...تازه با این اوضاع منتظر فولاد 500 هم باید بود ..

رالی بازار شاید خیلی زود تر اغاز بشه ..رالی جدید بازار ..
                    غلامم سید
                    چشم

نظر

• madio
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 390

در مورد ذوب؟
                      بعضی میگن تا یکشنبه تو 270 درجا میزنه تا عرضه تموم بشه
                      شما تارگت رو 300 اعلام کردید
                      بعضیا تارگت رو 340 تعیین می کنن
                      و کلی تارگت دیگه
                      من اگه رو 300 به مقاومت بخوره ترجیح می دم 50 خروج کنم
                      و بعد رد شدن مقاومت دوباره وارد بشم
                      ولی اگه تارگت رو 340 باشه از بازار هفت هشت درصد رو از دست می دم
                      لطفا نظرتون رو بفرمایید

نظر

• bours
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 259

پرریسک عزیز چند وقت پیش یادمه شبهرن رو معرفی کردی، حالا برای خرید مناسبه به نظرت؟

از گروه فولاد و روی کدوم سهم رو برتر میبینی؟و حد ضرر فاسمین رو هم نگفتی؟

نظر

• h00mi
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 504

سلام جعفر خان... دوست من امروز 50 میلیون تومان زاگرس گرفته در 1131 تومان.. روند کوتاه مدت- میان مدت آن را چطور میبینید؟

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                          هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• aminian
                            كاربر فعال
                            • Oct 2012
                            • 663

سید این شپترو خیلی حوصله داره ما رو خسته کرده
                            بنظر شما فعلا با یه سهم دیگه عوضش نکنم؟
                            فولاد این سومین روزه که منفی میخوره
                            قیمتشم امده زیر 370 یه کمی
                            امیدی بهش هست یا ردش کنم؟
                            راستی امروز اخر وقت سیمانیا منفی بودن یکی برا ما شفاف سازی کنه دلیلش چی بوده

نظر

• امیر2309
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2127

در اصل توسط vahid68 پست شده است View Post
                              دوست عزيز اگه منظورتون غاذر مي باشه تا وقتي آقاي وليخاني خودشون همه كاره بودن بازيش برد- برد بود چون ايشون به سود همه فكر مي كردن به عنوان سهامدار نه اينكه همه رو تكخوري بكنن نمونه اش قزوين اگه به كارگزاري بود صد سال اينكارو نمي كرد
                              ولي از وقتيكه سپرده دست كارگزاري آيا تا حالا ديدي كارگزاري به كسي نون بده به هيچ عنوان تا كارگزاري همه رو بدبخت نكنه و كدهاي خودشونو پر نكن سقوط مي كنه
                              جناب وليخاني بنظر من اشتباه كرد از كارگزاري و ديگر مثلا اساتيد خط گرفت وگرنه تو صداقت ايشون شكي نيست و نخواهد بود
                              www.mahak-charity.org

نظر

• hamid_farahy
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 463

پر ریسک عزیز هنوزم به این اعتقاد داری که شبندر زیر 600 خریدتی هست ؟ با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X