کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درآمد خالص صافولابا وجود بهار عربی، تحریم ایران، کاهش ارزش فارکس، دویرابر شده و به 490 میلیون ریال سعودی رسیده است. اگرچه رشد حجمی متوسط(حدود 1 درصد بوده است) روغن عربی هنوز دارای رشد قوی 11 درصد می باشد. بازارهای کلیدی به ترتیب سهم بازار:
1-عربستان سعودی: (60 درصد بازار)
2- مصر: (41 درصد)
3-ایران: (39 درصد)
4- الجزایر: (33درصد)
5-سودان: (33 درصد)
6-قزاقستان: (26 درصد)
7-ترکیه: (15 درصد)
از نظرظرفیت نیز ایران در رتبه ی اول و عربستان و مصر و الجزایر در رتبه های بعدی قرار دارند[/SIZE][/COLOR][/COLOR] رهنمود استراتژیک در ایران: اطمینان از تسلط و تثبیت رشد پایدار طولانی مدت
تفسیری از جدول صفحه 21 گزارش شرکت صافولا عربستان: هدف تا سال2015: دستیابی به سود 4500 میلیون ریال سعودی در سرمایه گذاری های مشترک در ایران، عربستان و مصر که بیش از 80 درصد این سود از ایران به دست خواهد آمد آن هم به ترتیب سود آوری در موارد زیر: الف)آرد گندم
ب)برنج
ج) رشته فرنگی
د)چای
ه)حبوبات
و)قهوه
ز)کنسرو حبوبات
ح) کمپوت
لینک دانلود مطالب فوق از شرکت صافولای عربستان به زبان انگلیسی:
اطمینان از تسلط= رساندن سهم صافولا از غمارگ از 55/18 درصد به 79/9 درصد(به نظر بنده دارن به این هدف می رسن): اگه نیازه تا سندی در این باره بزارم تا بدونین قراره سهم غمارگ هم 79/9 مال صافولا بشه؟
با سلام.
بازگشایی غمارگ در این قیمت به نفع غبشهر بود!
آره ابي جان . به نفع غبشهر و به نفع تمام گروه غذايي بود. اگه خيلي بالا باز مي شد از فرداش همه ي گروه ميريخت. ميشد مثل قنديها كه سال پيش بالا باز شدند و بعدش همه خواستند نقد كنند پس يه كله رفتند پايين.... .
منفي شدن امروز غبشهرو هم پيشبيني كرده بودم . چيزي نيس . داره پرچم ميزنه. تا چارشمبه منفيه . چهارشنبه بايد خريد.
آره ابي جان . به نفع غبشهر و به نفع تمام گروه غذايي بود. اگه خيلي بالا باز مي شد از فرداش همه ي گروه ميريخت. ميشد مثل قنديها كه سال پيش بالا باز شدند و بعدش همه خواستند نقد كنند پس يه كله رفتند پايين.... .
منفي شدن امروز غبشهرو هم پيشبيني كرده بودم . چيزي نيس . داره پرچم ميزنه. تا چارشمبه منفيه . چهارشنبه بايد خريد.
غبشهر لیدر گروه غذایی وقند ..این بالا نیاد کل گروه رو به زیر میکشه وکشید ...در ضمن قندیها فعلا بالایی ندارن برا بار چندم ..
کرمانشاه لیدر گروه پترو ..این بالا نیاد کل گروه رو به زیر میکشه وکشید ..
فولاد لیدر گروه فولادی این بالا نیاد کل گروه رو به زیر میکشه وکشید ...
فاسمین لیدر گروه روی این بالا نیاد کل گرو رو به زیر میکشه وکشید ..
دوستان اینها بالا نیان کل بازار به زیر کشیده میشه چون اینها لیدر بازار هستن
گروه خودرو هم فعلا نوسانی رو به بالا می کنند ولی این هیچ تغییری در اوضاضع این ها نمی کنه چون شرایط هیچ تغییری نکرده ..این گروه و.فقط برای نوسان .
شپترو رو با حد ضرر 880 معرفي كرده بودي . امروز روي 886 صف فروش شد كه جمش كردن.
اگر فردا هم زير 880 معامله شد رشد كنم بره يا تا پس فردا (دو تا كندل) سهم كنم ؟ ممنونم
شپترو رو با حد ضرر 880 معرفي كرده بودي . امروز روي 886 صف فروش شد كه جمش كردن.
اگر فردا هم زير 880 معامله شد رشد كنم بره يا تا پس فردا (دو تا كندل) سهم كنم ؟ ممنونم
حد ضرر اول ما اگر فردا برنکرده میشکنه وبعدی 830 هست ..تصمیم با شما ..
اینها بالا نیان بازار رشدی در کار نیست مگر نوسان 10-15 درصد ...چون دلیلی برا رشد بقیه گروهها وجود نداره .ایا در کشور اتفاقی رخ داده کا ما بی خبریم ..؟؟هیچ نشده واگر رشد باشد در سایه گروه فلزات پتروی روی پالایش خواهد بود وگرنه بازار به کما خواهد رفت ..اگر حد ضرر هایی دوم هم شکسته بشوند ..
سید جان با این بازگشایی غمارگ هنوزم فک میکنی غبشهر لیدر غذاییه ؟!
کفرا رو دریاب سید جان، خیلی مفت واشد:) هدفشو چند میبینید، ناگفته نمونه حداقل یه تعدیل 20-30 درصدیه دیگه داره ...
امروز شدیدا منوده بودم به غمارگام اضافه کنم یا کفرا بگیرم:-/ نظرت بیشتر رو کدومه سید جان؟
سلام سيد جان
من عضو جديد هستم لطفا در خصوص سهام شخارك راهنمايي نماييد .
سلام..
در گروه پترو فقط کرمانشاه وابادان ..این دو بالا نیان هیچ سهمی از این گروه رشد نخواهد کرد ..پس اگر قصد خرید پترو داری اول کرمانشاه بعد ابادان ..
در مورد خارک حد ضرر اول 1860 بشکنه حد ضرر میان مدت 1770 ...دومی رو بناید بشکنه تا در یمان مدت همچنان صعودی باشه ..
نظر