کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اوباما پيروز شد.
امروز پول خوبي دوباره وارد بورس خواهد شد.
روند صعودي شاخص از سر گرفته خواهد شد.
نرخ ارز مرجع هم که پرش خوبي خواهد داشت.
دلار 1226تومان به خاطره ها خواهد پيوست.
فقط منتظرم نرخ مرجع جدید برا بودجه اینده رو اعلام کنن تا پرواز پالایشیها رو شاهد باشیم
سهم هم صف فروش هست داره افت می کنه خیال شما راحت باشه ..
تمام سهامی هم که گفتی همین جا معرفی شده در بهترین قیمتها ..چند ماه دیگه قیمتها رو مقایسه می کنیم ..ما هم تک سهم نیستیم ..برید ببیند چقدر گفتیم کرمانشاه بخرید شپترو بخرید فاشمین بخرید فولادبخرید ..در هیمن قیمتها وقیمتیها خیلی پاتیین تر ..
باز هم میگیم بازدهی غمارگ وغبشهر خیلی بالاتر خواهد بود ..چند ماه دیگه این پست بالا میاد ...
دیگه بحث تمام ..گفتین ها گفته شد...این دو سهم اصلا اشغال ..دوستان برید فعلا خوش باشید .خوبه روز بازگشایی گفتم تا زیر 350 ممکنه بیاد ..ولی خوب ترس جاماندن تو خیلی ها هست ...صبر می کنیم ..
کاملاً موافقم. دوستان عزیز بهترین شفاف ساز گزارشات شرکته.
درخصوص پروژه ادغام عملياتي با شرکت صنعتي بهشهر و فروش زمين مارگارين موارد ذيل به استحضار مي رساند:
اين پروژه به دو بخش زير سازي و انتقال ماشين الات تقسيم مي شود:
در خصوص بخش زير سازي نزديک به نيمي از کار به اتمام رسيده است و کار با سرعت مطلوبي در حال پيشرفت است. با توجه به اينکه زيرسازي ماشين آلات در شرکت بهشهر شامل موارد تاسيسات، ماشين الات و مخازن مي شود، اين کار تا اواخر اتمام پروژه به طول خواهد انجاميد. در بخش انتقال ماشين الات، کار از ابتداي شهريور ماه سال جاري شروع و تا تيرماه 1392 ادامه خواهديافت. درخصوص فروش زمين مارگارين لازم به ذکر است که تا اين تاريخ با چند مشتري مذاکراتي بعمل آمده است که تا کنون مذاکرات نتيجه اي در بر نداشته است و در صورت رسيدن به توافق مراتب سريعا به سازمان اعلام خواهد گرديد.
دوستان این نوشته ها بخش هایی از گزارش 6 ماهه بود که خودش بسیار گویاست و فکر می کنم جای تامل داره.
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
سود حاصل از فروش زمین برای هر سهم 400 تومانه. نگین نگفتینا. من که حاضرم تا 4 سال با این سهم بمونم و پول زمین گیرم بیاد.
سلام براستاد پرریسک سلام بر دوستان
فکر کنم استاد گرامی این صف فروش ای غدایی با اولین حمایت شاخص درس شه و حتی به ماه نکشه
گوی اوزوم ده پرده سن .>:d<اکه اشتباه گفتم از همه اذری زبانای عزیز پوزش می طلبم
سلا
کل صف فروش غمارگ وغبشهر کذایی هست..
دوست من از الان من تو این فکرم کی مخواد حجم مبنای اینها رو پر کنه ...اینها بالا نیان کل بازار کم میاره ..شدن لیدر بازار ..صبر می کنیم ..
جناب پرریسک
درود بر شما
نظرتان در مورد خرید خساپا چیست ؟ صف خریدش داده شد. فرصت ورود است ؟ آیا نوسان میدهد ؟
در مورد غمارک و غبشهر آیا صلاح به خرید میدانید ؟
اهداف چیست؟
سپاس
[SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
جناب پرریسک
درود بر شما
نظرتان در مورد خرید خساپا چیست ؟ صف خریدش داده شد. فرصت ورود است ؟ آیا نوسان میدهد ؟
در مورد غمارک و غبشهر آیا صلاح به خرید میدانید ؟
اهداف چیست؟
سپاس
در مورد گروه ورشکسته خودرو نظری نداریم ..
غمارگ وغبشهر بالا نیاد کل بازار بالا نمی ره .چون بهترنی ها منفی باشن بقیه بال برن معنی نداره ..
گروه قند هم صف فروش ..بارها گفتم این گروه بالایی نداره ...تا گزارشات نه و12 ماهه ..باید اصلاح بشن ..
دوست من از الان من تو این فکرم کی مخواد حجم مبنای اینها رو پر کنه ...اینها بالا نیان کل بازار کم میاره ..شدن لیدر بازار ..صبر می کنیم ..
ضمناً خرید بخش زیادی از سهام غمارگ توسط کارمندای غبشهر داره انجام می شه. 400 تومن بازای هر سهم پول کمیه؟ براش سر می برن این کارا که چیزی نیس. خود کارمندای غبشهر چن وقت پیش تبلیغ این سهم رو انجام دادن و از پایین باز شدن نمادغمارگ در منفی خبر داشتن. این موضوع رو یه ماه پیش به دوست گلم "مصطفی مصری پور" هم گفتم. خوش باشین
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
بازگشايي نمادهاي معاملاتي كساپا، خمحركه
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت هاي سايپا شيشه و صنعتي نيرو محركه با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1391/12/30،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشند . مديريت بازار
جناب پرریسک
درود بر شما
سپاس
دوست عزيز دست از سر اين خساپا و كلا خودروئيها بر داريد . اتفاقا ديشب با يكي از دوستان درباره خساپا بحث مي كرديم صحبت اين بود كه اينا ميان دو روز سهمو مثبت مي كنن بعد يه صف خريد بزرگ مي سازن و در روز سوم يا چهارم كل صف خريد رو يه جا عرضه مي كنن . اين بازي و اين سناريوي كثيف تا به حال بارها و بارها اجرا شده . ببينيد ركب نخوريد .
نظر