موتوژن خودشو کشت و ما رو هم کور کرد از بس بهش نگاه کردیم و بالاخره صف خرید شد!!!!!!!!!! >:d<
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postکاملا اتفاقی ارقام صف فروش رند میشه! این صف داره داد میزنه چه خبره. بیچاره حقیقی که تو این صف باشه
نظر
-
دیدی حسم درست بود و صف غمارگ جمع شد! ;;)
یکی نیست حجم مبنای شپترو رو بده!!!!!!!!!!!!!!!!! :((پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
-
حالا نوبت ریختن صف غبشهره! برو پسر، من بهت ایمان دارم، تو میتونی! =))پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
شرکت صدرا از بورس اخراج و به بازار پایه فرابورس منتقل میشود .البته سهامدار عمده برای خرید سهام سهامداران حقیقی تعهد داده ولی معلوم نیست زیان سهامداران حقیقی جبران شود یا نه که قطعا نمیشود؟ و این شرکت با زیان 142 تومانی که مشمول ماده 141 قانون تجارت و ورشکسته شد ایا میتواند بخاطر عدم مدیریت مناسب و عدم حمایت اساسی کارش بکجا خواهد رسید ؟ شرکتی که اگر مدیریت قوی و حمایت میشد با بزرگترین شرکتهای خصوصی دنیا و کارتلها میتوانست برابری کند متاسفانه به بازار پایه فرابورس منتقل شد
حالا باید منتظر اما و اگر ها و اینده شد همین ... فاتحهسعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش
نظر
-
امروز غمارگ تا مثبت خوب هم پیش میره! ;)پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
اون دوستانی که میگفتن ریسک غمارگ وغبشهر از بقیه بازار بیشتره ..تحویل بگیرن ..
هنوز غماگر ئبه 350 گفته شده نرسیده دارن میخورن سهم رو .غبشهر هم به زودی ..هر دو سهم حدالق 100 درصد جا دارن وکمریسک ترین سهام بازار هستن ..
بموتو هم مبارک باشه ..بالای 349 دوام بیاره تمامه ..فعلا که کولاک کرد ...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postصف غمارگ و غبشهر داره سنگینتر میشه!!!جالبیش اینه که من حس خیلی خوبی دارم!:d
فکر میکنم یه سری ها منتظرن صف سنگین بشه بعد جمعش کنن!!!بازی این سهم ها رو به این شکل میبینم...تمام سال من بی تو...
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاون دوستانی که میگفتن ریسک غمارگ وغبشهر از بقیه بازار بیشتره ..تحویل بگیرن ..
هنوز غماگر ئبه 350 گفته شده نرسیده دارن میخورن سهم رو .غبشهر هم به زودی ..هر دو سهم حدالق 100 درصد جا دارن وکمریسک ترین سهام بازار هستن ..
پرریسک جان اول تشکر بابت معرفی سهم ،
هدف رو رو چند میبینید ؟؟؟؟؟بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاون دوستانی که میگفتن ریسک غمارگ وغبشهر از بقیه بازار بیشتره ..تحویل بگیرن ..
110 تومن با سرمایه قبلیه که میشه 74 تومن با سرمایه جدید
اما بسیار ارزنده استریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر