فکر کنم پتروشیمی شیراز میاد تا شاخص بورس رو مثبت کنه! :)
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
-
دوستان عزیز سلام :به نظرمن سهام شدوص کم حاشیه ترین وپربازده ترین سهمه که تا امروز هم 95 درصد سود 326ریالیش تحقق یافته.من این سهامو 40 روز پیش180تومان خریداری نمودم که پس از تعدیل امروز هم 378تومان به سبدم اضافه کردم ومنتظر تعدیل کمتراز10 روزدیگش هستم.شدوص تنها سهامیست که راه خودشو پیش میره وهیچ کاری باروندبازارنداره.شدوص 90 درصد فروشش داخلیست وبرای هیچ وارداتی نداره چون وارداتش 50 درصد بالاتر درمیاد وکلیه صنایع لاستیک سازی داخلی خرید وقرارداداشون انحصارا با شدوصه.من امروز 70درصد سبدم شدوص شد.یکی دیگه از محاسن این شرکت کم بودن سهامش به تعداد60 میلیونه. موفق و پرسود باشید
نظر
-
-
دروود بر جعفر پرریسک که تو پیشنهاداتش لحظه ای شک نکرده و مغرور و محکم گفت که غبشهر و غمارگ بهترین هستن.پرریسک تو یکی از بهترین تحلیل گرهای کشوری(به کوری چشم حسود)سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
پرواز غمارگ به سمت مثبت!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postدروود بر جعفر پرریسک که تو پیشنهاداتش لحظه ای شک نکرده و مغرور و محکم گفت که غبشهر و غمارگ بهترین هستن.پرریسک تو یکی از بهترین تحلیل گرهای کشوری(به کوری چشم حسود)
از روی که غمارگ وغبشهر منفی شدن کل بازار در جازده ..
هدف کرمانشاه بالای 1000 ..فاسمین بالای 900 ...
ادهداف هنوز سر جاش هست ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
برا غمارگ بالای 800 می بینم برا غبشهر بالای 2500 ..برا بموتو بارها گفتم 450 بدون توافق بالای 600 با توافق ..
بالای 349 دوام بیاره تمومه ..
هنوز هم به نظرت غبشهر لیدره؟!تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Postعلیرضا جان دارم کم کم بهت شک میکنم پیش گو باشی؟:d
آره خوشبخت جان، نوستراداموس استادم بود!!! :))پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
نظر