چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسعود
    عضو عادی
    • Feb 2011
    • 128

سلام دوستان
    جعفر خان بموتو هم که رفت بالای 349 ;)

نظر

• R.P.S
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 57

[quote=پرریسک;235366]وملت چند روز قبل معرفی شد در 45 تومان ..

گفته شد احتمال اینکه این سهم سه برابر هم بشه هست ک..فعلا تا بالای 60 همراه باشید ...

دلیران هم وارد شده با کدهای زیر یک درصد در حال خرید هستن ...یاد وبیمه به خیر...[/quote
      جناب پرریسک تو رو واسه من یکی از کادر تالار ارومیه معرفی کرده که گفت هر چی پرریسک نوشت بیدرنگ بخر که ضرر نخواهی کرد اون روز هم که گقتی وملت رو بگیر نشستم گرفتم .واقعا از اونیکه تو رو معرفی کرد و همچنین از تو کمال تشکر رو دارم.امیدوارم همیشه در سلامت کامل و پرسود و بی ریسک
      باشید.

نظر

• alizare1982
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 590

ما بریم یکم بخوابیم، شاید مثل کروبی یه فرجی شد برای ما توی غبشهر و شپترو !!!!!!!!!!!! :d :))
        پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• majidm
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 125

[QUOTE=R.P.S;235389][quote=پرریسک;235366]وملت چند روز قبل معرفی شد در 45 تومان ..

گفته شد احتمال اینکه این سهم سه برابر هم بشه هست ک..فعلا تا بالای 60 همراه باشید ...

دلیران هم وارد شده با کدهای زیر یک درصد در حال خرید هستن ...یاد وبیمه به خیر...[/quote
          جناب پرریسک تو رو واسه من یکی از کادر تالار ارومیه معرفی کرده که گفت هر چی پرریسک نوشت بیدرنگ بخر که ضرر نخواهی کرد اون روز هم که گقتی وملت رو بگیر نشستم گرفتم .واقعا از اونیکه تو رو معرفی کرد و همچنین از تو کمال تشکر رو دارم.امیدوارم همیشه در سلامت کامل و پرسود و بی ریسک
          باشید.[
          جعفر خان سلام
          ماهم به پیشنهاد شما زاگرس خریدیم ولی آبی ازش گرم نشد
          چیکارش کنیم؟
          البته نه ناراحتم نه هیچی عوضش از صدقه سر شما غبشهر1200 تومنی دارم:x

نظر

• محمدرضا 87
            عضو فعال
            • May 2012
            • 1522

پرریسک جان فولادو چطور میبینی؟
            به نظرت دوباره وارد فاز اصلاحی شده؟

نظر

• shahmir
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 368

جعفر آقا

بين خريد فولاد و ومعادن موندم البته نظرم بيشتر رو معادنه. حمايت محكم فولاد رو گفتي 320 (كه البته بعيده ببينه) مال ومعادن چنده؟ ممنونم

نظر

• محمدرضا مرادی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

سید جان پیشنهاد خریدت برا امروز چیه؟!
                میشه یه جمع بندی از سبدت داشته باشی...
                ممنون از لطفت
                تمام سال من بی تو...

نظر

• navid13
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 38

با سلام بر دوستان و پر ریسک عزیز
                  من مدتهاست مطالب اینجا را دنبال می کنم و خیلی مفید بوده. نظر شما راجع به شپدیس و فخوز چیه؟ ممنون میشم جواب بدید.

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

[QUOTE=majidm;235395][QUOTE=R.P.S;235389]
                    در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    وملت چند روز قبل معرفی شد در 45 تومان ..

باشید.[
                    جعفر خان سلام
                    ماهم به پیشنهاد شما زاگرس خریدیم ولی آبی ازش گرم نشد
                    چیکارش کنیم؟
                    البته نه ناراحتم نه هیچی عوضش از صدقه سر شما غبشهر1200 تومنی دارم:x
                    سلام..

روز خرید حد ضرر گفتم ..

برا همه پیشنهاد ها حد ضرر می گم ...اگر حد ضرر رو رد کرد شما نفروختی ..به خودتان بر می گردد..

ولی اگر برا سهمی حد ضرری نگفتم بله ان وقت حرف دوستان درست ..برا تمام سهام حد ضرر گفته میشه ..حتی در بعضی سهام گفته میشه فقط تکنیکالی ..یعنی در بنیاید این سهم کمی شک وشبهه وجود داره ..

نظر

• saheb
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 68

با سلام خدمت دوستان گلم

اگر از دوستان کسی بشهاب را دنبال میکنه لطفا نظری بدهد

آیا مقاومت فردا را میتونه رد کنه یا باز هم برمیگرده؟؟؟؟؟

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        سید جان پیشنهاد خریدت برا امروز چیه؟!
                        میشه یه جمع بندی از سبدت داشته باشی...
                        ممنون از لطفت
                        چه جمع بندی ..

بعد این همه مدت دوستان متوجه نشدن نظرم رو کدوم سهم هاست ..

دوستان از هر گروه بهترنیها همین ..

مطمئن باشید بنده هم در سبد از هر گروه بهترنیها وانهایی که روند صعود دارن رو دارم واگر حد ضرر بشکنن طلا هم باشن خارج میشیم ..

از گروه غذایی چند بار گفتم غبشهر وغمارگ بالا نیاد بقیه کشک ..پس از این گروه غیر این دوتا وغچین سهم دیگری در سبد بنده جا نداره فعلا ..

از گروه روی گفتیم فاسمنی بالا نیاد کل گروه روی کشک ..فاسمین منفیه ایا بقیه گروه روی مثبهستن عمرا ..

از گروه پترو گفتم کرمانشاه وشپترو ...شپترو که مثبت هست ..کرماشناه هم تا بالا نیاد بقیه گروه کشک ..

از گروه فولاد گفتم لیدر باز هم شده فولاد این بالا نیاد کل گروه کشک وشاید کل بازار کشک ..

از گروه برقی بارها گفتیم بموتو وبقیه کشک ..

از گروه سیمان سدور ساروم سفانو وشغرب اینها بالا نیان بقیه کشک ..

از گروه قند گفتیم قشهد قزوین قشیر و..اینها بالا نیان بقیه کشک ..

از گروه معدنی هم گفتیم ومعادن وکچاد ودر صد راینها بالا نیان بقیه کشک..

دوست من بهترینها ..

هیمن ..کل بازار داره کیچ میزنه وتا زماین که سهامب الایی بالا نیان بازار کشک ..چون اینها بهترین هستن وبقیه بازار چند تا تک سهم درپیت هست که با سفته بازی وخبری های غژیر عملیاتی مثل فروش زمین واینها مثبت شده ..همین ..

نظر

• محمدرضا مرادی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          چه جمع بندی ..

بعد این همه مدت دوستان متوجه نشدن نظرم رو کدوم سهم هاست ..

دوستان از هر گروه بهترنیها همین ..

مطمئن باشید بنده هم در سبد از هر گروه بهترنیها وانهایی که روند صعود دارن رو دارم واگر حد ضرر بشکنن طلا هم باشن خارج میشیم ..

از گروه غذایی چند بار گفتم غبشهر وغمارگ بالا نیاد بقیه کشک ..پس از این گروه غیر این دوتا وغچین سهم دیگری در سبد بنده جا نداره فعلا ..

از گروه روی گفتیم فاسمنی بالا نیاد کل گروه روی کشک ..فاسمین منفیه ایا بقیه گروه روی مثبهستن عمرا ..

از گروه پترو گفتم کرمانشاه وشپترو ...شپترو که مثبت هست ..کرماشناه هم تا بالا نیاد بقیه گروه کشک ..

از گروه فولاد گفتم لیدر باز هم شده فولاد این بالا نیاد کل گروه کشک وشاید کل بازار کشک ..

از گروه برقی بارها گفتیم بموتو وبقیه کشک ..

از گروه سیمان سدور ساروم سفانو وشغرب اینها بالا نیان بقیه کشک ..

از گروه قند گفتیم قشهد قزوین قشیر و..اینها بالا نیان بقیه کشک ..

از گروه معدنی هم گفتیم ومعادن وکچاد ودر صد راینها بالا نیان بقیه کشک..

دوست من بهترینها ..

هیمن ..کل بازار داره کیچ میزنه وتا زماین که سهامب الایی بالا نیان بازار کشک ..چون اینها بهترین هستن وبقیه بازار چند تا تک سهم درپیت هست که با سفته بازی وخبری های غژیر عملیاتی مثل فروش زمین واینها مثبت شده ..همین ..
                          سید سوال منو نزار به حساب فراموش کاری...

جمع بندی عالی بود مرسی!

:x

--------

کرماشاه 700 خرید شد!حد ضرر رو چند بزارم سید جون؟!
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• nirvana_00
                            عضو عادی
                            • Feb 2012
                            • 172

بکاب و سر و شونه ی کف. سیگنال خرید فقط تکنیکالی

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

گروه قند درسته در روند صعود خودم قشیر پیشنهاد دادم ..ولی خوب نتوانست روند صعود رو حفظ کنه ..حد ضرر هم داشتیم ..دوستان ما با کمترین ضرر خروج کردن بدون هیچ تعصبی ..تا زمانی که روند صعودی باشه هستمی نزولی باشه وحد ضرر بشکنه خروج می کنیم ..

در چند روز گذشته بارها نسبت به روند نزولی این گروه هشدار دادم ..در صف خرید در صف فروش شنارو ..

حالا ..قزوین فردا بره زیر 1040 بمونه میره برا 800 تومن ..خدتون افت بقیه گروه رو حساب کنید چون قزوین میشه گفت لیدر این گروهه..

نظر

• aur140
                                عضو عادی
                                • Jul 2025
                                • 140

سلام سید
                                من وتوکا 238 خریدم و الان قیمت پایانی 211 ، آیا تعویض کنم یا هنوز نگهدارم ؟
                                ممنون
                                [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

در حال کار...
                                X