کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[quote=پرریسک;235366]وملت چند روز قبل معرفی شد در 45 تومان ..
گفته شد احتمال اینکه این سهم سه برابر هم بشه هست ک..فعلا تا بالای 60 همراه باشید ...
دلیران هم وارد شده با کدهای زیر یک درصد در حال خرید هستن ...یاد وبیمه به خیر...[/quote
جناب پرریسک تو رو واسه من یکی از کادر تالار ارومیه معرفی کرده که گفت هر چی پرریسک نوشت بیدرنگ بخر که ضرر نخواهی کرد اون روز هم که گقتی وملت رو بگیر نشستم گرفتم .واقعا از اونیکه تو رو معرفی کرد و همچنین از تو کمال تشکر رو دارم.امیدوارم همیشه در سلامت کامل و پرسود و بی ریسک
باشید.
ما بریم یکم بخوابیم، شاید مثل کروبی یه فرجی شد برای ما توی غبشهر و شپترو !!!!!!!!!!!! :d :))
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
[QUOTE=R.P.S;235389][quote=پرریسک;235366]وملت چند روز قبل معرفی شد در 45 تومان ..
گفته شد احتمال اینکه این سهم سه برابر هم بشه هست ک..فعلا تا بالای 60 همراه باشید ...
دلیران هم وارد شده با کدهای زیر یک درصد در حال خرید هستن ...یاد وبیمه به خیر...[/quote
جناب پرریسک تو رو واسه من یکی از کادر تالار ارومیه معرفی کرده که گفت هر چی پرریسک نوشت بیدرنگ بخر که ضرر نخواهی کرد اون روز هم که گقتی وملت رو بگیر نشستم گرفتم .واقعا از اونیکه تو رو معرفی کرد و همچنین از تو کمال تشکر رو دارم.امیدوارم همیشه در سلامت کامل و پرسود و بی ریسک
باشید.[
جعفر خان سلام
ماهم به پیشنهاد شما زاگرس خریدیم ولی آبی ازش گرم نشد
چیکارش کنیم؟
البته نه ناراحتم نه هیچی عوضش از صدقه سر شما غبشهر1200 تومنی دارم:x
باشید.[
جعفر خان سلام
ماهم به پیشنهاد شما زاگرس خریدیم ولی آبی ازش گرم نشد
چیکارش کنیم؟
البته نه ناراحتم نه هیچی عوضش از صدقه سر شما غبشهر1200 تومنی دارم:x
سلام..
روز خرید حد ضرر گفتم ..
برا همه پیشنهاد ها حد ضرر می گم ...اگر حد ضرر رو رد کرد شما نفروختی ..به خودتان بر می گردد..
ولی اگر برا سهمی حد ضرری نگفتم بله ان وقت حرف دوستان درست ..برا تمام سهام حد ضرر گفته میشه ..حتی در بعضی سهام گفته میشه فقط تکنیکالی ..یعنی در بنیاید این سهم کمی شک وشبهه وجود داره ..
سید جان پیشنهاد خریدت برا امروز چیه؟!
میشه یه جمع بندی از سبدت داشته باشی...
ممنون از لطفت
چه جمع بندی ..
بعد این همه مدت دوستان متوجه نشدن نظرم رو کدوم سهم هاست ..
دوستان از هر گروه بهترنیها همین ..
مطمئن باشید بنده هم در سبد از هر گروه بهترنیها وانهایی که روند صعود دارن رو دارم واگر حد ضرر بشکنن طلا هم باشن خارج میشیم ..
از گروه غذایی چند بار گفتم غبشهر وغمارگ بالا نیاد بقیه کشک ..پس از این گروه غیر این دوتا وغچین سهم دیگری در سبد بنده جا نداره فعلا ..
از گروه روی گفتیم فاسمنی بالا نیاد کل گروه روی کشک ..فاسمین منفیه ایا بقیه گروه روی مثبهستن عمرا ..
از گروه پترو گفتم کرمانشاه وشپترو ...شپترو که مثبت هست ..کرماشناه هم تا بالا نیاد بقیه گروه کشک ..
از گروه فولاد گفتم لیدر باز هم شده فولاد این بالا نیاد کل گروه کشک وشاید کل بازار کشک ..
از گروه برقی بارها گفتیم بموتو وبقیه کشک ..
از گروه سیمان سدور ساروم سفانو وشغرب اینها بالا نیان بقیه کشک ..
از گروه قند گفتیم قشهد قزوین قشیر و..اینها بالا نیان بقیه کشک ..
از گروه معدنی هم گفتیم ومعادن وکچاد ودر صد راینها بالا نیان بقیه کشک..
دوست من بهترینها ..
هیمن ..کل بازار داره کیچ میزنه وتا زماین که سهامب الایی بالا نیان بازار کشک ..چون اینها بهترین هستن وبقیه بازار چند تا تک سهم درپیت هست که با سفته بازی وخبری های غژیر عملیاتی مثل فروش زمین واینها مثبت شده ..همین ..
بعد این همه مدت دوستان متوجه نشدن نظرم رو کدوم سهم هاست ..
دوستان از هر گروه بهترنیها همین ..
مطمئن باشید بنده هم در سبد از هر گروه بهترنیها وانهایی که روند صعود دارن رو دارم واگر حد ضرر بشکنن طلا هم باشن خارج میشیم ..
از گروه غذایی چند بار گفتم غبشهر وغمارگ بالا نیاد بقیه کشک ..پس از این گروه غیر این دوتا وغچین سهم دیگری در سبد بنده جا نداره فعلا ..
از گروه روی گفتیم فاسمنی بالا نیاد کل گروه روی کشک ..فاسمین منفیه ایا بقیه گروه روی مثبهستن عمرا ..
از گروه پترو گفتم کرمانشاه وشپترو ...شپترو که مثبت هست ..کرماشناه هم تا بالا نیاد بقیه گروه کشک ..
از گروه فولاد گفتم لیدر باز هم شده فولاد این بالا نیاد کل گروه کشک وشاید کل بازار کشک ..
از گروه برقی بارها گفتیم بموتو وبقیه کشک ..
از گروه سیمان سدور ساروم سفانو وشغرب اینها بالا نیان بقیه کشک ..
از گروه قند گفتیم قشهد قزوین قشیر و..اینها بالا نیان بقیه کشک ..
از گروه معدنی هم گفتیم ومعادن وکچاد ودر صد راینها بالا نیان بقیه کشک..
دوست من بهترینها ..
هیمن ..کل بازار داره کیچ میزنه وتا زماین که سهامب الایی بالا نیان بازار کشک ..چون اینها بهترین هستن وبقیه بازار چند تا تک سهم درپیت هست که با سفته بازی وخبری های غژیر عملیاتی مثل فروش زمین واینها مثبت شده ..همین ..
گروه قند درسته در روند صعود خودم قشیر پیشنهاد دادم ..ولی خوب نتوانست روند صعود رو حفظ کنه ..حد ضرر هم داشتیم ..دوستان ما با کمترین ضرر خروج کردن بدون هیچ تعصبی ..تا زمانی که روند صعودی باشه هستمی نزولی باشه وحد ضرر بشکنه خروج می کنیم ..
در چند روز گذشته بارها نسبت به روند نزولی این گروه هشدار دادم ..در صف خرید در صف فروش شنارو ..
حالا ..قزوین فردا بره زیر 1040 بمونه میره برا 800 تومن ..خدتون افت بقیه گروه رو حساب کنید چون قزوین میشه گفت لیدر این گروهه..
نظر