کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اصلاحی در کار نیست ..دوستان ببیند بازار پایین بیا نیست ..فقط داره در جا میزنه ..همین ..کدوم افت ..سهام مفت هستن ..در کشور همه چی سر به فلک زده فقط سهام مفت مونده
گروه غذایی هم چه بازار مثبت میشد چه منفی برمی گشت ..چون اینها هم مفت هستن از کل بازار هم مفت هستن وریسک کمتری دارن ..
سلام سید
من وتوکا 238 خریدم و الان قیمت پایانی 211 ، آیا تعویض کنم یا هنوز نگهدارم ؟
ممنون
سلام..
دوست من کل بازار داره در جا میزنه ..همون زمان هم گفتم 28 مقاومت هست باید بشکنه که نشکست وکم ارود ..میانگین بیاردی پایین به جای خروج ..میخواهید چه بخرید ..همه بازار داره در جا میزنه وسهام شما هیچ مشکلی نداره وسهام بسیار خوبی هست ..
گروه قند درسته در روند صعود خودم قشیر پیشنهاد دادم ..ولی خوب نتوانست روند صعود رو حفظ کنه ..حد ضرر هم داشتیم ..دوستان ما با کمترین ضرر خروج کردن بدون هیچ تعصبی ..تا زمانی که روند صعودی باشه هستمی نزولی باشه وحد ضرر بشکنه خروج می کنیم ..
در چند روز گذشته بارها نسبت به روند نزولی این گروه هشدار دادم ..در صف خرید در صف فروش شنارو ..
حالا ..قزوین فردا بره زیر 1040 بمونه میره برا 800 تومن ..خدتون افت بقیه گروه رو حساب کنید چون قزوین میشه گفت لیدر این گروهه..
شاخص گروه قند حقیر بدین شکل می بینم احتمال افت تا 3600 وتا خبر افزایش نرخ یا گزارش 9 ماهه نیاد وضع به همین منوال است .
دلیل مفی خوردن کرمانشا چیه دوستان؟ وام اری که داره یا دلیل دیگه داره
دوست عزیز گزارشش رو مطالعه بفرمایید ذکر شده
مدیریت کرماشا عالیه
یه وام ارزی داشتن که چندین وقت قبل تبدیلش کردن به وام ریالی و جای هیچ نگرانی ای نداره
کرماشا منفی ای هم به اون صورت نمیخوره که میفرمایید
داره بین 700 تا 730 درجا میزنه عین بقیه بازار
مگه بقیه بازار از روز بازگشایی کرماشا کجا رفتن ؟
صدرای ورشکسته خرید نکردی که به این زودی پشیمان شدی ..
ولی خوب اونایی که یمخوان فرت فرت تو این بازار مثبت بخورن هر روز به جایی نمیرسن ..
باید کمی سهامداری کرد ...
همین غبشهر رو 1000 هم همینطور معامله میشد اونهایی که از خرید پیشمون شدن اون موقع اومدن بالای 1600 خریدن ...بازم میخرن اینبار بالیا 2000..حالام هر کی پشیمون هست بفروشه ..مشکلی نیتس ..ما که سهام بهتر در گروه غذایی سراغ نداریم ..
از گروه غذایی غبشهر غمارگ غچین ودر صدر اونها غگل ...
سبد داشته باشید درصد رو رعایت کنید ..حد ضرر بزارید وحالشو ببرید ...
نظر