در اصل توسط morteza93 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا تشکر از شما..
دوستان برا اینکه سوالات تکراری نشه اگر برای دوستان زحمتی نیست قبل پرسیدن سوالشون حداقل 4 صفحه اخر تاپیک رو بخونن اگر سوالشون در بین سوالات نبود مجدد بپرسن بنده در خدمتم ........چند دقیقه بیشتر وقتتون گرفته نمیشه...
با تشکر
الان همه چیز قاطی است . برای همین اون سهم های صعودی + سوالات دوستان گم می شود.
اگر سوالات در تاپیک دیگری پرسیده شود خیلی خوبه . (به نام خود جناب پر ریسک ایجاد شود)
ممنون از زحمات همه دوستانسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postببخشید قصدم ناراحت کردن دوستان نبود..فکر کردم قصد خرید دارید..یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Postسلام بر پر ریسک خستگی ناپذیر
می خواستم نظرتو راجع وبشهر بدونم گفته بودی حد ضرر 203 تومانه ، من امروز تو صف خرید 2126 گرفتم چرا به حجم مبنا نمی رسه و روند سهم رو چطور پیش بینی می کنی
باز هم تشکر ویژه
نظر
-
در اصل توسط vahid78 پست شده است View Postپرریسک عزیز
مداران واسه فردا چطوره؟ ظاهرن رشدش از سایر نمادهای سبد کمتر بوده تو این چند روز... فعلا هم که از گزند دلار و بقیه مسائل بدوره...
فعلا خطری مشاهده نمیشه وسهم اگر زیر 340 نره تو کوتاه مدت همچنان صعودی هست...نگرانی نمی بینم وا رعایت حد ضرر همچنان هستیم تا چه پیش اید...
نظر
-
-
در اصل توسط alijon پست شده است View Postبه نظر من اگر این تاپیک فقط مربوط به همون 20 سهم فعلی که صعودی هستند (و کلا معرفی سهم های صعودی در آیند) و همچنین سیگنال فروش انها باشد خیلی خوبه تا به صورت مرتب و منظم آمار این سهم ها را داشته باشیم و به موقع بفروشیم
الان همه چیز قاطی است . برای همین اون سهم های صعودی + سوالات دوستان گم می شود.
اگر سوالات در تاپیک دیگری پرسیده شود خیلی خوبه . (به نام خود جناب پر ریسک ایجاد شود)
ممنون از زحمات همه دوستان
همین جا در خدمت هستیم ...
دوستی وعزیزی برای بورس وسهام وسرمایه اش ارزش قائل باشد حتما پیگیر خواهد بود ومطالعه چند صفحه چندان سخت نخواهد بود در غیر اینصورت با 10 تا تاپیک هم مشکل حل نمی شود..
بورس خود یک شغل است باید برایش ارزش قائل بود ووقت گذاشت....
نظر
نظر