بچه ها اگه هر کدوم از 10 روز پیش که پیشنهاد خرید شدوص دادم خریدیدسود 40% که تا امروز کردید مبارکتون باشه.شدوص با بنیادی قوی و هدفدار 90%بازار فروش دوده صنعتی داخلی به تمامی صنایع لاستیک سازی! نیاز نداشتن به صادرات!نداشتن رقیب خارجی بدلیل مقرون به صرفه نبودن واردات که حدود 60% قیمتش بالاتر درمیاد!افزایش نرخ تولیدات شرکت درپیش روست!تا به حال محصولات این شرکت دربورس کالا عرضه نشده که اگه این اتفاق بیفته قیمت تولیدات شرکت به شدت بالا میره!نداشتن سهام شناوری وکم بودن سهام شرکت!و......... محاسن دیگه.من در مدت 3 ماه تا امروز 130% ازشدوص سود گرفتم وباآینده ای سودآورتر که درانتظار است همواره سهامداری خواهم کرد.
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاصلا 20 تومن بگه ..
بازم پی بریا سهم از پی برای گروه قند کمتر هست که ..؟؟؟؟
در ضمن هر کی این سود رو باور کنه با این سود بخره بهتره تو صف فروش بشینه وخارج بشه
من گفتم نکنه ورشکست شده ..اقا 10 بار گفتیم کمتر اعلام می کنه واینها همش فرصت خریده ..
اصلا بگو شما یک تومن ..مهم نیست ...صبور باشید ..ببینم تا کجا می تونن بیارن پایین....من منتظر 350 بودم ...خیلی زود جمع شد ...بازم جمع میشه ..:d
دولت که داره بهش ارز مرجع میده........ گافیه چند روز خط تولیدش متوقف بشه....لیدر بازار روغن ایرانه..... مرغ یادتون رفته......
با این سهم دولتم خیلی مهربونه.... مطمئن باشید.... سهم غذاییه و تولیدشم انحصاریه اونم روغن.....
پخشش رو از شرکت به پخش از تاریخ 91/10/01 داره میگیره و از اون محل هم به سودش اضافه میکنه.... شعبه شیرازش راه افتاده
بازار بالا و پایین داره.... پتروها هم صف فروش تو قیمت های پایین بودن....بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postاصلا مگه میشه امسال 320 تومن سود بسازه و تو سال آینده 20 تومن بسازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دولت که داره بهش ارز مرجع میده........ گافیه چند روز خط تولیدش متوقف بشه....لیدر بازار روغن ایرانه..... مرغ یادتون رفته......
با این سهم دولتم خیلی مهربونه.... مطمئن باشید.... سهم غذاییه و تولیدشم انحصاریه اونم روغن.....
نظر
-
در اصل توسط majid abd پست شده است View Postبچه ها اگه هر کدوم از 10 روز پیش که پیشنهاد خرید شدوص دادم خریدیدسود 40% که تا امروز کردید مبارکتون باشه.شدوص با بنیادی قوی و هدفدار 90%بازار فروش دوده صنعتی داخلی به تمامی صنایع لاستیک سازی! نیاز نداشتن به صادرات!نداشتن رقیب خارجی بدلیل مقرون به صرفه نبودن واردات که حدود 60% قیمتش بالاتر درمیاد!افزایش نرخ تولیدات شرکت درپیش روست!تا به حال محصولات این شرکت دربورس کالا عرضه نشده که اگه این اتفاق بیفته قیمت تولیدات شرکت به شدت بالا میره!نداشتن سهام شناوری وکم بودن سهام شرکت!و......... محاسن دیگه.من در مدت 3 ماه تا امروز 130% ازشدوص سود گرفتم وباآینده ای سودآورتر که درانتظار است همواره سهامداری خواهم کرد.
نظر
-
بچه ها کسی خبر نداره این شفن کی باز میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
هربار میخوام عکس بذارم error میده
نظر
-
-
در اصل توسط Brother پست شده است View Postآیا راه قانونی ندارد به حسابرس شرکت هشدار دهیم ؟ نا سلامتی اونا را به خاطر ما گذاشتند با اون دستمزدای نجومی .من نظرم این است قبل از اینکه گزارش را بدن دوستانی که خبره مسائل مالی هستند ، قانوناً به شرکت مراجعه و پیشدستی کرده و مانع گزارش غیر واقعی بشوند
هفته پیش گف اینا میخوان سهمو واسه سهامدار عربه که گویا برنامه تو سرش داره پایین نگه دارن تا شاخ نشه و شفافسازیو اینام بره همین بوده این پیش بینی مضخرفم احتمالا تو همن راستاس :( سازمان باید زرنگ باشه قبول نکنه نمیدونم باید بشون تذکر بدیم:( این 20تومن هم دوستم تو شرکت گف من به ایشون اعتماد دارم ولی نمیدونم دیگه منبع ایشون موثق بوده یا نه ....اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
نظر