قشهد پس چرا باز نمیشه!!!!!!!!!!!!
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
-
علت بالا رفتن قنديها مشخص شد.با اين خبر احتمالا قنديها ميرن به عرش!! البته اگه فردا تكذيب نكنن!!!
.
تولید سوخت دیزلی از قند.
[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Postعلت بالا رفتن قنديها مشخص شد.با اين خبر احتمالا قنديها ميرن به عرش!! البته اگه فردا تكذيب نكنن!!!
.
تولید سوخت دیزلی از قند.
http://www.tabnak.ir/fa/news/284660/...82%D9%86%D8%AF
:)):))
نظر
-
در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Postعلت بالا رفتن قنديها مشخص شد.با اين خبر احتمالا قنديها ميرن به عرش!! البته اگه فردا تكذيب نكنن!!!
.
تولید سوخت دیزلی از قند.
http://www.tabnak.ir/fa/news/284660/...82%D9%86%D8%AF
نظر
-
دوستان میخوام يه تحليل بنيادي ساده از شدوص ارائه بدم.... اين شركت از زيرمجموعه هاي وپترو هست و در صنعت دوده صنعتي يا همون كربن بلاك فعاليت ميكنه......80 تا90 درصد از بازار كربن در ايران رو در اختيار داره ....ماده اوليه مورد استفاده در صنعت كربن عمدتا اكستراكت كربنات و ملاس هست كه شركتهاي داخلي كاملا ميتونن اين مواد رو توليد بكنن مخصوصا اكستراكت كه توسط نفت پارس و نفت بهران توليد ميشه.....لذا شركت هيچ وابستگي به خارج نداره و تحريم بر شركت هيچ اثري نداره و از نقاط قوت اين صنعت هست..
سهامداراي عمده اين شركت سهامداران شناخته شده اي هستن كه بيشتر شما با اونا آشنايي داريد و از 60 ميليون سهم شركت 58 ميليون تاش در اختيار اين سهامداران عمده هست و اين نشون ميده كه اين سهم چقدر براي اين حقوقي ها ارزنده هست..اعلام سودهای شرکت پلکانی میباشد وشرکت قادر به ساختن 100 تومن سودتا پایان سال روداره.مدیریت شرکت همواره منافع سهامدارا روتو گزارشاتش درنظرداشته وحقوقی ها نیز دراین سهم حامی منافع سهامداران حقیقی بوده اند.... صف فروش وخرید 1 روز بیشتر تو این سهم دوام نمیاره .شرکت سال پیش کل وام ارزیشو تسویه کردو..........
نظر
-
.
تولید سوخت دیزلی از قند.
http://www.tabnak.ir/fa/news/284660/...82%d9%86%d8%af
نظر
-
در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Postكسي از تصميم قيمت گذاري نرخ دلار در اتاق مبادلات كه قرار بود امروز بين 2500 تا 3000 تومان انجام بشه خبري نداره
اسدالله عسگراولادی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران نیز به تازگی اعلام کرده است که قرار است فردا دوشنبه، قیمت ارز حاصل از صادرات که باید در اتاق مبادلات ارزی ارایه شود، در کمیته مشترکی میان دولت و نمایندگان بخش خصوصی تعیین شود.
وی میافزاید: پیشنهادهای مختلفی در این زمینه وجود دارد که از جمله آن این است که صادرکنندگان میخواهند قیمت ارز صادراتی در اتاق مبادلات، 3000 تومان باشد و از سوی دیگر دولت میگوید که قیمت باید همان نرخی باشد که روزانه از سوی بانک مرکزی اعلام میشود، یعنی 2500 تومان.
قراری برای تعیین نرخ ارز صادرات در اتاق مبادلات نداریم
اما در مقابل این گفتههای عسگراولادی، کیومرث فتحاله کرمانشاهی به خبرنگار مهر میگوید: دولت چنین قراری را با صادرکنندگان نگذاشته است و گفتهها مبنی بر اینکه قرار است این نرخ به زودی تعیین شود، وجود ندارد.
معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران میافزاید: ما قراری با صادرکنندگان نداریم و علاوه بر آن، قرار نیست که فردا جلسهای برگزار شود، ضمن اینکه برخی بر روی حدس و گمان چنین مواردی را مطرح میکنند.
راهکاری آقای وزیر برای رونق صادرات
مهدی غضنفری، وزیر صنعت، معدن و تجارت راهکارهایی برای دریافت ارز صادرکنندگان از سوی دولت ارایه میدهد و میگوید: مرکز مبادله ارزی یکی از گزینههای پیش روی صادرکنندگان برای فروش ارز به دولت است، ضمن اینکه به موازات آن، اتاق ملاقات دارندگان و متقاضیان ارز نیز در وزارت صنعت، معدن و تجارت آغاز به کار کرده است که میتواند یکی از محلهای فروش ارز صادرکنندگان باشد.
وی اظهار میدارد: همچنین اتاق یا خانه صنعت و معدن نیز میتواند از جمله مکانهایی باشد که صادرکنندگان ارز خود را به دولت بفروشند، البته اعتقاد ما بر این است که بتوانیم فرآیند ارزی که در بازار مصرف یا فروخته میشود را شفاف کنیم تا بتوان مدیریت بازار را صورت داد. غضنفری گفت: شعار همیشگی ما در روز ملی صادرات، برابری صادرات با واردات بوده است و حتی صادرات از واردات پیشی گیرد.
نظر
-
عوض حیدرپور با بیان اینکه طرح سوال از ريیسجمهور اقدامی قانونی از جانب نمایندگان مجلس شورای اسلامی است، گفت: گاهی مشکلات کشور با حضور وزرا در مجلس حل میشود، اما در شرایط کنونی کشور مساله تنها قیمت ارز نیست؛ چرا که نوسانات بازار ارز معیشت مردم را تحت تاثیر قرار داده است.
نماینده شهرضا در گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت، با یادآوری قانعکننده نبودن پاسخ نمایندگان ريیسجمهور در کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات، تصریح کرد: وقتی نمایندگان دولت در این کمیسیون عامل بسیاری از اقدامات اقتصادی را شخص ريیسجمهور معرفی کردند اکنون از وی خواستهایم تا شخصا به مجلس پاسخ دهد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با یادآوری مناظره چند شب گذشته بین علی مطهری و علیاصغر زارعی، تاکید کرد: در این برنامه زارعی بیان کرده بود که با اقدامات موثر دولت قیمت ارز در کشور کاهش پیدا کرده و تا حدودی آرام شده است؛ در حالی که ممکن است با طرح سوال از ريیسجمهور بازار دوباره متلاطم شود و قیمتها افزایش پیدا کند.
این نماینده مردم در مجلس نهم یادآور شد: پیشبینی میکنیم دولت در یک یا دو هفته آینده ارز مورد نیاز بازار را برابر روش معمول در مرکز مبادلات ارزی و بازار آزاد تامین نکند و به طور مصنوعی قیمت ارز را به ۴ یا ۵ هزار تومان برسانند و دلیل این افزایش قیمت را سوال از رييسجمهور اعلام کند.
وی با بیان اینکه طبق خبرهای به دست آمده به نظر میرسد یکی از برنامههای دولت قبل از طرح سوال تزریق نکردن ارز به بازار باشد، توضیح داد: دولت باید ارز مورد نیاز بازار را براساس نیازمندیها تامین کند و اگر تا زمان طرح سوال مشکلاتی در بازار ارز پدید بیاید، شخص ريیسجمهور باید پاسخگو باشند.
نظر
-
خوب معلوم شد چرا اکثر غذاییا امر وز منفی شدن
اینم متن خبر
52 قلم فرآورده لبنی مجوز افزایش قیمت 7 درصدی گرفت
یدالله صادقی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در واکنش به این سؤال که به نظر میرسد برخی از تولیدکنندگان لبنیات افزایش قیمت خوسرانه در بازار داشتهاند،اظهار داشت: اخیرا سازمان حمایتبرای 16 قلم کالای پر مصرف لبنی قیمتگذاری کرده استو باید بر اساس قیمتگذاری صورت گرفته کالا عرضه شود.
وی افزود: در خصوص 52 قلم فرآورده لبنی کم مصرف که شامل ماستهای پرچرب، شیر با افزودنیها، پنیر پرورده، خامه و ... مذاکره سازمان حمایت با تولیدکنندگان و انجمن لبنیات به دلیل مهیا نبودن مدارک تولیدکنندگان در خصوص پیشنهاد افزایش قیمت 17 درصد به نتیجه نرسید و در نهایت تولیدکنندگان به انجمن لبنیان با سازمان حمایت توافق کردند تا این 52 قلم فرآورده لبنی 7 درصد افزایش قیمت داشته باشد.
نظر
-
من يه سوال برام باقيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
خب اگه اينطور كه دوستان ميگن سودش پائينه و احتمال افت قيمت داره، اين 2389000 سهم (بيش از 8 برابر حجم مبنا) براي چي خريداري شده؟!!!!!!!!!! خب اگه سودي توش نيست واسه همه نيست! بر فرض اينم كه يه سري ندونن كه چه خبره؟ ديگه هر چي بخرن، اينقدر سهم جابجا نميشه دوستان!
خب خودتون ميگيد شايعه! شايعه ميتونه نتيجه يه جنگ رو عوض كنه! اين كه خريد و فروش سهم هست! كو تا واقعيت؟!! ثانبا تا شايعه اي به وجود نياد، تو دليلي نمي بيني سهمتو بفروشي، ژس بايد شايعه توي بازار بچرخه، اونم روي سهام خوب!!!
پس دوستان حداقل به حجم معاملات شك كنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Postمن يه سوال برام باقيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
خب اگه اينطور كه دوستان ميگن سودش پائينه و احتمال افت قيمت داره، اين 2389000 سهم (بيش از 8 برابر حجم مبنا) براي چي خريداري شده؟!!!!!!!!!! خب اگه سودي توش نيست واسه همه نيست! بر فرض اينم كه يه سري ندونن كه چه خبره؟ ديگه هر چي بخرن، اينقدر سهم جابجا نميشه دوستان!
خب خودتون ميگيد شايعه! شايعه ميتونه نتيجه يه جنگ رو عوض كنه! اين كه خريد و فروش سهم هست! كو تا واقعيت؟!! ثانبا تا شايعه اي به وجود نياد، تو دليلي نمي بيني سهمتو بفروشي، ژس بايد شايعه توي بازار بچرخه، اونم روي سهام خوب!!!
پس دوستان حداقل به حجم معاملات شك كنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر منظور شما غمارگ است امروز غمارگ را تیم دکتر ولیخانی تقریبا جمع کرد و تا اونجایی که من میدانم اون تیم هر سهمی را نمی خرد . مدتی تو گروه قندی بودند البته الان هم هستند کم رنگتر زمانی که قندی ها قیمت رویایی زیر 500 داشتند . آمدند و سود خوبی هم کردند و تقریبا بالای 1000 هم فروختند . این را میخواهم بگو به قول شما وقتی 8 برابر حجم مبنا معامله میشه قطعا" و حتما خبر هایی پشت سهم است و من و شما از آن بی خبریم . کسی که امروز حدود 700 میلیون تومان اومده سهم را خرید کرده عاشق چشم و ابروی من و شما نبوده که بخواهد از حق من وشما دفاع کنه . پس خیالت راحت باشه سود خوبی توی این سهم خوابیده و فکر کنم این که میگویند سودش قراره 20 -25 تومان بشه فقط برای درآوردن سهم از دست بازار است ( البته من خودم غمارگ داشتم و اگر باور کن روی 140 دادم رفت :(( )[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
دوستان من خودم غمارگ ندارم ولی کسانی که دارند وپولشو فعلا احتیاج ندارن با ضرر نفروشن چون اعلام سود 20 30 تومنی سال بعد یه شایعه بیشترنیست که اونم همه میدونید کارکدوم حقوقیه کثیفیه.اونا نقطه ضعف حقیقی ها رو میدونند و یه کاری میکنند که سهامدار از خیره موندن ومنتظر موندن تا جمع شدن صف فروش کلافه بشنو سهاماشونو مفت ازدست بدن.ولی چرا این 2 سهام با بازی یه حقوقی کثیف بتونه اینجوری بی ارزش بشه البته با مدیریت ضعیف چون غمارگ و غبشهر درامور مالی وامور سهام مشترک هستند.ولی این پایین اومدنا موقتیه وهردوسهم به ارزش واقعیشون میرسن. دیگه الان ارزشها عوض شدن وعوضی ها با ارزش.
نظر
-
شاید بی ربط نباشه.... بچه ها اصل ضرب المثل بزخری را بخونید جالب و پند آموزه....
بز خری می کنی (ضرب المثل)
روزی بود و روزگاری بود یک روز ملانصرالدین تصمیم گرفت گاوش را به بازار ببرد و بفروشد پیش از رفتن به بازار آب و علف خوبی به گاوش داد و آن را به بازار برد . یکی از آدم های بد کار وقتی دید ملانصرالدین گاوش را به بازار آورده تا بفروشد فکر شیطانی به ذهنش رسید و نقشه ای کشید که سر بیچاره کلاه بگذارد او با عجله به سراغ دوستانش رفت و نقشه اش را با آن ها در میان گذاشت و طبق نقشه یکی یکی به طرف ملا نصرالدین رفتند .
اوّلی گفت: عمو جان این بز را چند می فروشی؟ ملانصرالدین گفت: این حیوان گاو است و بز نیست. مرد گفت: گاو است؟ به حق چیزهای نشنیده! مردم بز را به بازار می آورند تا به اسم گاو بفروشند. ملاّ داشت عصبانی می شد که مرد حیله گر راهش را گرفت و رفت .
دوّمی آمد و گفت : ملاّ جان بزت را چند می فروشی ملّا از کوره در رفت و گفت : مگر کوری و نمی بینی که این گاو است نه بز؟ ، مرد حیله گر گفت: (چرا عصبانی می شوی؟ بزت را برای خودت نگه دار و نفروش)
چند لحظه بعد سومّی آمد و گفت: «ببینم آقا این حیوان قیمتش چند است» ملا گفت: «ده سکه» خریدار گفت: ده سکه؟ مگر می خواهی گاو بفروشی که ده سکه قیمت گذاشتی این بز دو سکه هم نمی ارزد
ملا باز هم عصبانی شد و گفت: گاو؟ پس چی که گاو می فروشم
خریدار گفت : دروغ به این بزرگی! مگر مردم نادان هستند که پول گاو بدهند و بز بخرند.
ملاّ نگاهی به گاوش انداخت کمی چشم هایش را مالید و با خود گفت : «نکند من دارم اشتباه می کنم و این حیوان واقعاً بز است نه گاو» خریدار چهارمی سر رسید و با لبخند آرامش گفت : ببخشید آقا! آیا این بز شما شیر هم می دهد؟ مّلا که شک در دلش بود گفت : «نه آقا ، بز است ، به درد این می خورد که زمین را شخم بزند» خریدار گفت: «خوب حالا این بزت را چند می فروشی تا با آن زمینم را شخم بزنم» ملا با خود گفت: «حتماً من اشتباه می کنم مردی به این محترمی هم حرف سه نفر قبلی را تکرار می کند» معامله انجام شد . ملا گاوش را که دیگر مطمئن بود ، بز است به دو سکه فروخت و به خانه اش برگشت
دزدها هم با خیال راحت گاو را به آن طرف بازار بردند و با خیال راحت فروختند از آن به بعد وقتی خریداری بخواهد هر جنسی را به قیمت کمتری بخرد می گویند (بز خری می کنی)بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
نظر