در اصل توسط صداقت2 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سلام با اجازه جناب پرریسک، ذوب خیلی وسوسه انگیزه کارگزار من وقتی 230 بود بهم پیشنهاد داد اون موقع نقدینگیم کم بود تا چهارشنبه هر چی نقدینگی به دستم رسید ذوب خریدم حتی فولاد رو فروختم بخاطر ذوب ایشالله شما هم بخری و سود خوبی کنی
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postسوالم را واضح تر بپرسم:
برای کوتاه مدت خرید کدامیک از سهام ذوب و فولاد را تکنیکالی ترجیح می دهید؟
ممنونبس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
نظر
-
بحث در مورد سهام غذايي هست، در بيشتر فروم ها
خدمت دوستان عرض كنم، گلوكوزان سهمي بسيار قوي و تاپيه در بازار
از سه شنبه هم براي مجمع فوق العاده روز شنبه بسته است. اينقد بنيادي سهم قوي است، كه رفتم تو صف.... وسهامدار عمده كه قصد جابجايي سهام داشت، يك مقدار هم به ما رسيد...
به نظرم با توجه به اينكه افزايش سرمايه از محل ارزيابي دارايي و بنيادي فوق العاده سهم....
حتي شايد بگوييم، خريد زير 3000 تومان هم ارزش داشته باشد....
مثلا اگر 3000 تومان بخريد، 6 ماه بعد بتوانيد 6000 تومان بفروشيد.....داشتن 1000 سهم براي نمونه هم شده بد نيست!!!!هيجان صف فروش نداره.....
بنياديشو بررسي كنيد، حدود 6 ميليون دلار صادراتي در سال 92 خواهد داشت، و تمامي مواد اوليه از داخل تامين ميشه...
38 ميليون سهم (3.8 ميليارد تومن هم سرمايه دارد) كه اين صادرات براي آن فوق العاده است....
سود سازيش بعيد نيست، بالاي 500 تومان شود.....
حتما بررسي كنيد....
پرسود باشيد
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
تشکر سید جون
در تحلیل بنیادی از یه سری نسبتها مثلا نسبتهای سود اوری و نقدینگی و ... استفاده میکنن
ایا از اینا استفاده میکنی یا درک کلی که از خوندن گزارشات پیدا میکنی مهمه یا هر دو
تشکر از پاسخ تشریحی قبلیت
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
دوستان بنده هیچ کار خاصی نمی کنم ..بار ها گفتم اول وضعیت کشور رو یک بررسی می کنم ..
بعد گزارش شرکت ..میزان تولید نسبت به سال قبل ..میزان فروش ..میزان افزایش هزینه ها ..سود عملیاتی ..میزان واردات ومیزان صادرات ..تمام ..
حالا شریاط کشور طوری شده ارز بالا رفته شرکتهایی که صادارت دارن حالشو میبرن خوب هر شرکتی صادرات بیشتر در کنار فروش بیشتر تابلو هست سود بالایی میسازه ..نمونش شپترو رو بنده با همین نگاه ساده تحلیل کردم وتارگت قیمت بالای 800 و1000 دادیم در قیمت زیر 500 وسهم رسید ..
الان از دو سال قبل که ارز بالا رفت تابلو بود گروه خودرو نابود میشه ..یک نگاه کوچک به میزان واردات کافی بود ..
ولی این دو تا من از شما می پرسم غذا مگر ماشین لوکس هست لپ تاپ هست ماکسیما هست که گران بشه بگیم مهم نیست ..دوست من 70 میل جمعیت باید غذا بخورن اونم به قیمتی که توانش رو داشته باشن ..پس با این قسمت شوخی نمیشه کرد ..اینکه برم گریده به تحلیل شما از احتماع ورفتار حکومت وروانشناسی بازار ..
دیدید کار خانه های روغن یک روز هم تعطیل نشدن چون نمی تونن بشن چون 70 میل انسان چشمش به این کار خونه هاست ..مردم شاید از ماکسیما بگذرن ولی از شکم نمی تونن بگذرن ..کمریسک ترین گروه میگم هستن به همنی دلیل هست ..
نظر
-
دوستان خدا وكيلي برين بزنين شبكه سه
رابطه رو ميخوان برقرار كنن، شك نكنيد....عجيب دارن زمينه سازي ميكنن
نه الان، براي 6 تا 8 ماه ديگر، براي مذاكره و دو سه سال بعد شايد رابطه شايدم زودتر
مطمين باشيدآهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
-
-
دوستان به نظر من قبل توافق بر روی بورس تاثیر میزاره . اگه دیدین شنبه حجم زیادی وارد بورس شد و اونایی که از تحریم بیشترین اسیب و دیدن شدیدن مثبت شده میفهمیم که میخوان توافق کنن . در ضمن توافق کردن پله پله هست و برداشتنشم پله پله .
نظر
-
پس باید تو هر پله 10 درصد وارد شید:))
حد ضرر هم بزارید=))
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postدوستان به نظر من قبل توافق بر روی بورس تاثیر میزاره . اگه دیدین شنبه حجم زیادی وارد بورس شد و اونایی که از تحریم بیشترین اسیب و دیدن شدیدن مثبت شده میفهمیم که میخوان توافق کنن . در ضمن توافق کردن پله پله هست و برداشتنشم پله پله .
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postگفتم سهمی بخردی که نیاز به حامی نداشته باشه ...حامی افتاد مرد ..
در ضمن سهم خوب حامی میخواد چیکار ..مگه بنده خودم چلاقم ..تحلیل بلد نیستم که به خاطر این اون سهم بخرم ..فقط امیدتون به خدا باشه .وسهام خوب بخرید..
...غبشهر مفت ترین سهم بازار هست ..سال بعد بالیا 500 تا 600 سود داره پی بریا نزدیک دو ..حالا برید بفروشید تو صف فروش ...بالای 2500 تقدیم می کینم به شما ..در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postغبشهر مفت ترین سهم بازار ...از همه سهام بازار هم از نظر بنیاید هم از نظر قیمتی مفت ودارای بازدهی بیشتر خواهد بود ..اینده مشخص می کنه ...امروز موفق نشد بیاد بالای 1490 وشاید به 1350 سلامی بکنیم ..پله بعدی خرید در اون قیمت ..
از نظر تکنیکالی:
این سهم در زمان بیش فروش شدن قرار دارد و اندیکاتورها نشان دهنده ی بیش فروش شدن نماد و احتمال افزایش قیمت ها است. احتمال تغییر روند نزولی بازار و درنتیجه افزایش قیمت ها بسیار بالاست و صبر و هوشیاری دوستان را می طلبد. هر 10 تا 15 درصد میانگین را پایین آورده و منتظر بازشدن فنر(در طول ماه های پیش رو) و افزایش قیمت در کمتر از یک سال به 2 تا 3 برابر، بمانید.
اگر هم فکر می کنید که در جای دیگری با این آرامش خواهید توانست به چنین سودی دست پیدا کنید(که بعید می دانم) هرچه سریعتر این سهم را ترک کنید....والسلامآخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/11/16, 00:07.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Postساختمان در تهران راکد است ودر دو ماه اخیر حدود 5%بالا رفته اما از خریدار چندان خبری نیست /
بنده آپارتمانی داشتم در خیابان پیروزی (مقداد) که یکماه پیش متری 3 تومن نمیخریدند.. الان مشتری تا متری 3.5 حاضره بخره من موندم بفروشم یا نه
نظر
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postپر ریسک عزیز با صحبت های شما و دوستان در مورد ملک میشه یک توضیحی بدین چرا ملک در تهران با رکود همراه هست ولی در شهرهای دیگر این طور نیست .؟ ممکنه به خاطر این باشه که تهرانی ها فعلا روی دلار و طلا فعال هستن و بسوی مسکن نرفتن ولی در شهرهای دیگر روی طلاو دلار زیاد فعال نیستن ؟ یک توضیحی بدین ممنون میشم
میره حکایت ملک مثل خودرو است خرید وفروش خودرو هم کم شده ولی قیمت ها داره میره بالا
فرمایش پرریسک عزیز درمورد مسکن وزمین کاملا صحیح است
نظر
نظر